Találatok a következő kifejezésre: Hogyan jön a toll és (3 db)

Segítség! Elkezdettt folyni a tollam és mindenhol tollas lett a kezem, hogy szedhetném le? Folyékonyszappannal nem jön le:

Legjobb válasz: Nyugi, simán le fog jönni sima szappannal. Nekem mindig tiszta tollas a kezem, ha írok, és mindig le tudom szedni szappannal...

Nyugi, simán le fog jönni sima szappannal. Nekem mindig tiszta tollas a kezem, ha írok, és mindig le tudom szedni szappannal...
Alkohol? Arcszesz? Amúgy tényleg le szokta hozni a sima szappan is.
körömlakk lemosó én mindig azzal szoktam
Nem akarok kötekedni, de nem tintás lett véletlenül? Úgy tudom a tollba tinta van és az folyik. Egyébként lekopik.
Lekopik, nem tudom mi a f*szt kell ezen pánikolni.
szappan lehozza de mit kell enyire kéccségbe esni?!
Az elõzõ válaszra hallgass(még nem próbáltam), de nekem a sima szappannal csak hosszas dörzsölés után jön le egy kis folt is.Sokáig dörzsölj.
a tolat le lehet szedni magadrol najó viccet féretéve alkoholal probáld nekem bevált
egészen pontosan denaturáltszesszel
ecetes ollóval:)
A körömlakk folt körömlakk lemosóval, a golyóstoll tinta folt tiszta benzinnel (sebbenzin) próbáld meg. De elõtte egy nem látható részen próbáld ki hogy nem oldja-e véletlen a ruha anyagát az oldószer? Az oldószeres vattát mindég a folt szélétõl a közepe felé mozgasd, mintegy kõrbejárva a foltot, hogy ne kend szét jobban a már feloldott szennyezõdést. Ha látod, hogy a vatta elszínezõdik vegyél tisztát vagy forgasd a vattát is. Kisebb foltoknál használhatsz fültisztítót is hasonló képpen.

Kiscsibe? Milyen nemű legyen, kettő vagy egy, mivel etessem, milyen meleg kell neki, hol aludjon (kedvencként tartanám), mior "jön le" a sárga tolla, és hogyan?

Szeretnék kiscsibé(ke)t venni és nemtom hogyan kell gondját viselni

Legjobb válasz: Horgászboltban mennyi a giliszta ára 20Ft/g = 20 000Ft/kg ideális, ráadásul még olcsó is csibeeledelként, a tojt tojásokból meg kimondottan olcsó biokaját tehetsz az asztalra :) A csibefos pedig a szoba dísze lesz, annyira irigyellek...

Horgászboltban mennyi a giliszta ára 20Ft/g = 20 000Ft/kg ideális, ráadásul még olcsó is csibeeledelként, a tojt tojásokból meg kimondottan olcsó biokaját tehetsz az asztalra :) A csibefos pedig a szoba dísze lesz, annyira irigyellek...
A kérdező hozzászólása: Ja, és milyen fajtát?(gyöngytyúk, japán, )
ha nagyon kicsi, nem elõnevelt akkor kell hozzá egy kotló
a gyöngytyúk zajos, inkább a japán de igazából egyik sem való lakásba, mivel szobatisztaságra nem tudod tanítani. Ha napos csibe akkor indító csirke táp kell neki meg infralámpa hogy melegítse a kezedet alátartva kell megnézd hogy mennyire közel legyen az infralámpa nehogy megégesse a csibét, a tyúkcsibe jobb de napos korában még úgy sem lehet megtudni a nemét csak ha hozzáértõ profi vagy
Miért kellene már egy napos csibéhez kotló is? Infra lámpa, plusz egy dobozka amibõl nem szökik el a meleg olyan könnyen! Ennyi a szerepe a kotlónak, szoptatni akkor sem fogja! Törpét vegyél, lehetõleg egy kiskakas mellé 5-6 tojó kell, de nekem is volt csak egy darab kakasom is, tehát nem kell egy egész alom. Persze a nemét azt a szárnyvégi tollacskákból egy hozzáértõ megtudja állapítani. Etetése: Gyógyszerezett baromfi indító, víz. Egy kicsivel késõbb már adhatsz nekik frissen tépett zöldet (gyomokat). Nem tudom milyenek a körülményeid, ha nem tudod leengedni kapirgálni, akkor célszerû, hetente azért venni egy horgászboltban egy tégely gilisztát, nagyban hozzájárul a fejlõdésükhöz.
A kérdező hozzászólása: És egy vagy kettõ legyen?
Attól függ mekkora helyet tudsz biztosítani. Nekem régen tizen évekkel ezelõtt volt egy darab kis törpe tyúkom. Búbos, gatyás és kendermagos mintás. Egyszem csibe ként nõt fel, nem mutatta annak a jelét, hogy magányos lenne, ha foglalkozol vele, nagyon szerethetõ kis kedvenc lesz, és még tojni is fog! Persze nem akkorát mint a TESZKÓBA árulnak, hanem kicsi aranyosat. Pont ez miatt is ajánlom a tyúkot a kakas helyett, valamint a kiskakas tudjuk mirõl híres! Gondolom nem kívánsz 3 órakor kukorékolásra kelni :) )
Nem írtad, hogy hol tartanád. Udvaron, netán lakásban. Amíg még pici addig bent legyen, de késõbb lakásban semmiképpen nem tartanék tyúkot. Még egy üzemben is állatkínzás, hogy nem tudnak kapirgálni, nemhogy padlószõnyegen. A tyúkok ösztönösen szeretnek kaja után kutatni a fûben, a földben, porfürdõzni a napon, mindent megvizsgálni, magasabb helyen lévõ fészekben aludni éjszaka. Én minimum két nõivarú tyúkot tartanék, mégiscsak más, ha van egy fajtársa, akivel barátkozhat.
A kérdező hozzászólása: Kiskorában lakásban tartanám, utána ki a tyúkólhoz a többi mellé


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!