Találatok a következő kifejezésre: Hogyan jön a szőr (22 db)

3és fél hónapos a babám. Tápszeres, még is éjszaka 3-szor is felébred, pedig már átaludta az éjszakát, is 5-ig. Lehet hogy jön a foga? Vagy száraz a levegő?

Legjobb válasz: ha eddig aludt, akkor valszín nem a levegõtõl van, de biztos ami biztos tegyél be 1 párologtatót a szóbába. a fogai kezdhetnek mocorogni, nézz bele a szájába és ha tényleg így van, jöhet a chamomilla, hátha segít.

ha eddig aludt, akkor valszín nem a levegõtõl van, de biztos ami biztos tegyél be 1 párologtatót a szóbába. a fogai kezdhetnek mocorogni, nézz bele a szájába és ha tényleg így van, jöhet a chamomilla, hátha segít.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, csak még abban segits milyen higitásút vegyek és mennyit kell adni, naponta 5 golyócska? Mondjuk este?
aha chamomilla ch 15. eleinte elég szerintem az esti 5, aztán már mehet reggel is és este is.

Mennyi a matematikai valószínűsége százalékos arányban annak hogy pl. a ruletten egymás után 8-szor a fekete szin jön ki?

Legjobb válasz: A ruletten nem csak piros és fekete számok vannak egyenlõ arányban, hanem ott van a semleges nulla is. Összesen van 18 piros, 18 fekete szám és a nulla. Ez annyit jelent, hogy annak a valószínûsége, hogy pl. fekete jön ki nem 0,5, hanem 18/37. annak a valószínûsége, hogy pl. nyolcszor jön ki egymás után a fekete: (18/37)^8. Ezt számold ki és szorozd meg százzal, így megkapod százalékban.

A ruletten nem csak piros és fekete számok vannak egyenlõ arányban, hanem ott van a semleges nulla is. Összesen van 18 piros, 18 fekete szám és a nulla. Ez annyit jelent, hogy annak a valószínûsége, hogy pl. fekete jön ki nem 0, 5, hanem 18/37. annak a valószínûsége, hogy pl. nyolcszor jön ki egymás után a fekete: (18/37)^8. Ezt számold ki és szorozd meg százzal, így megkapod százalékban.
0, 5 a nyolcadikon, azaz 1/256 -> 0.39%
Bizony! Nem szabad megfeledkezni arról a nulláról ;) Ha valakit érdekel a pontos számadat, 0, 31373736.... százalék (%). Tehát elég kevés, ne fogadj erre! :D :D

Mért van az hogy ebbe a hónapba 2-szor jön meg:S ez még a kisebbik baj de most olyan mintha sötétbarna lenne annyira sötét :S reggel még teljesen normális volt most meg . mi lehet a baj?

15 éves vagyok még sz?z .

Legjobb válasz: Nem tudom,hogy mióta van meg neked de az elején még mondhatni teljesen természetes,hogy rendszertelen ill.hogy 2x jön meg! Nekem amikor elmúlóban van akkor szokott sötét barna lenni! Szerintem aggodalomra semmi ok!

Nem tudom, hogy mióta van meg neked de az elején még mondhatni teljesen természetes, hogy rendszertelen ill.hogy 2x jön meg! Nekem amikor elmúlóban van akkor szokott sötét barna lenni! Szerintem aggodalomra semmi ok!
A kérdező hozzászólása: kb 3 éve van meg ami azért sok:S eddig még nem volt olyan h 2x jött volna meg ebbe az évbe volt ilyen elõször:S de akkor nem kell félnem h sötét? ebbe a hónapba használtam elõször tampont ha ez számít vmit . köszi a választ:D

6 és fél hónapos a kislányom, már 5 hónaposan kijött két fogunk, azóta semmi, viszont nem alszik, éjszakánként van, hogy 8-szor is felkel. A foga jöhet? Milyen jó ötleteitek vannak, hogy jobban aludjon? (még ki nem jönnek a fogak, ez lesz? )

Legjobb válasz: Neked is most jött ki a fogad? Elég késõn! Lehet,hogy azért kel fel a lányod éjjel,mert jön még foga,de az is lehet,hogy nem lakik jól a vacsorával!

Neked is most jött ki a fogad? Elég késõn! Lehet, hogy azért kel fel a lányod éjjel, mert jön még foga, de az is lehet, hogy nem lakik jól a vacsorával!
szia. 5 hós lányom szintén sokszor fölkelt éjszakánként az elmúlt napokban, kinlódik a fogával (még egy sincs). vettem viburcol kúpot, az elsõ két éjjel nagyon szörnyû volt, a harmadik csak simán szörnyû. Tegnap adtam neki negyedik alkalommal és szépen aludt, fél 4kor is csak enni kelt föl és fél 6tól volt nyûgösebb a helyzet. szóval tényleg jónak tûnik ez a kúp.elõtte volt olyan, hogy egy óra sem telt el éjjel két sírás között.Egyébként egyik éjjel (mellettem alszik a picim egy fotelágyon) már annyira sírt, hogy visszatettem az ágyba és elkezdtem maszírozni kézzel az ínyét. azonnal csönd lett és szépen aludt tovább.
A kérdező hozzászólása: 5 hónap után eltelt igen egy kis idõ, és még semmi, csak duzzadt fent az ínye. Este megiszik 200 ml tápszert, és van úgy , hogy elalszik, és 1 óra múlva már kel is.
A kérdező hozzászólása: Vettem ma norufen , narancs ízût, mondták próbáljam ki, hátha jó lesz.
Csak az a baj a nurofennel, hogy azt már csak akkor célszerû adni, ha már látod a csíkot!Mert nem lehet sokszor adni! Nekünk 3 hósan jött az alsó kettõ, 6 hósan a felsõ kettõ, és onnantól nem aludt át egy éjjelt sem a most 9, 5 hós lányom!Most kezdtem el a chamomilla ch 30-at adni és 3 napja alszik!max napi 4*5 golyót lehet adni, én sak reggel este adom!Amúgy tegnap elõtt kijött az 5-ik foga már van csík a másik oldaon is!és felül is duzzadt!Szóval szerintem ezek akkor is jönnek és kínoznak amikor még se duzzanat se csík! Próbáld ki szerintem ezt!

Hogyan jön meg a sperma elõször?

Mármint természetesen.

Legjobb válasz: Az elsõ magömlés vagy álmodban fog megtörténni, vagy amikor maszturbálsz.

Az elsõ magömlés vagy álmodban fog megtörténni, vagy amikor maszturbálsz.
vagy becsenget egy este :D
Szivesen megkérdezném az egyestõl, tudja e a sperma fogalmát.Na akkor adjon ilyen választ. Hát akkor jön meg, majd ha heréid spermiumot is kezdenek termelni.Élvezetkor ez keveredik a prosztata nedvével, és ez a sperma , vagy más néven ondó már .
# 3 Tisztában vagyok a sperma fogalmával. Te viszont komolyan gondolod, hogy a kérdezõt anatómiai/biológiai szempontból érdekli a kérdés?!? Nyilván nem az ejakulátuma összetételére volt kíváncsi, hanem arra, hogy hogyan lesz majd elõször magömlése. Az pedig pontosan úgy lesz, ahogy már leírtam.
#1 és #4 (ugyanaz a személy) Teljesen egyetértek, nem anatómiai, biológiai spermára kérdez szerintem sem a kérdezõ, hanem az elsõ ejakulációra. Az pedig maszturbáció vagy éjszakai magömlés alkalmával jön elõször.

Azt meg lehet csinálni GroupManager-be minecrafton, hogy aki legelõszört jön fel a szerómra az ne rögtön default rangot kapjon hanem Builder rangot?

Legjobb válasz: Spawnra leraksz egy nyomólapot és az alá egy command blockot(/give neved 137) amibe beleírod a builder rangadó parancsot.

Spawnra leraksz egy nyomólapot és az alá egy command blockot(/give neved 137) amibe beleírod a builder rangadó parancsot.
A kérdező hozzászólása: De nem engedi a /setspawnot se :/

Hogyan jön létre a szőr benövés? Hogyan lehet kezelni?

Legjobb válasz: Ha nem vészes a gyulladás, lehet kapni drogériákban szõrtüszõ-gyulladást csökkentõ krémeket. Bátran kérdezz rá, találni fogsz.

Ha nem vészes a gyulladás, lehet kapni drogériákban szõrtüszõ-gyulladást csökkentõ krémeket. Bátran kérdezz rá, találni fogsz.
A szõr rossz irányú növekedésével kialakulhat. Érdemes vele orvoshoz fordulni mert akár gyulladás is kialakulhat.
Valakinél elõbb, valakinél késõbb, de aki rendszeresen szõrtelenít, annál a szõr rosszul nõhet (függ a bõrtõl is).
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
Nekem is volt hasonló problémám, próbáld ki a durex Elitet.
A kérdező hozzászólása: rendben..és ez lehet baj , hogy 52mm-s kicsi lenne. és hogyha nagyobbat próbálok menni fog?
Ha 14 cm a kerület, hogy lehet 5 cm az átmérõ? Általános iskola 3. osztály. Inkább tanulj, ne dugj.
A kérdező hozzászólása: Belekötni és leszólni a legkönnyebb.. ha kicsit is arra koncentrálnál és azért lennél itt hogy segíts a válaszban.. akkor nem akadnál fent ezen mert tudnád hogy úgy értem , hogy az átmérõ (szélesség) 5 cm . Körbe megmérve 14 cm .
A szélesség nem ugyanaz, mint az átmérõ
A kérdező hozzászólása: a lényeg ugyanaz marad. 14 cm vastag.
14 vastag??? Arra nincs gumi. Elefánt töcskölõre nem adnak.
A kérdezõ olyan sötét, mint az éjszaka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!