Találatok a következő kifejezésre: Hogyan jön a szőr (19 db)

3és fél hónapos a babám. Tápszeres, még is éjszaka 3-szor is felébred, pedig már átaludta az éjszakát, is 5-ig. Lehet hogy jön a foga? Vagy száraz a levegő?

Legjobb válasz: ha eddig aludt, akkor valszín nem a levegõtõl van, de biztos ami biztos tegyél be 1 párologtatót a szóbába. a fogai kezdhetnek mocorogni, nézz bele a szájába és ha tényleg így van, jöhet a chamomilla, hátha segít.

ha eddig aludt, akkor valszín nem a levegõtõl van, de biztos ami biztos tegyél be 1 párologtatót a szóbába. a fogai kezdhetnek mocorogni, nézz bele a szájába és ha tényleg így van, jöhet a chamomilla, hátha segít.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, csak még abban segits milyen higitásút vegyek és mennyit kell adni, naponta 5 golyócska? Mondjuk este?
aha chamomilla ch 15. eleinte elég szerintem az esti 5, aztán már mehet reggel is és este is.

Mennyi a matematikai valószínűsége százalékos arányban annak hogy pl. a ruletten egymás után 8-szor a fekete szin jön ki?

Legjobb válasz: A ruletten nem csak piros és fekete számok vannak egyenlõ arányban, hanem ott van a semleges nulla is. Összesen van 18 piros, 18 fekete szám és a nulla. Ez annyit jelent, hogy annak a valószínûsége, hogy pl. fekete jön ki nem 0,5, hanem 18/37. annak a valószínûsége, hogy pl. nyolcszor jön ki egymás után a fekete: (18/37)^8. Ezt számold ki és szorozd meg százzal, így megkapod százalékban.

A ruletten nem csak piros és fekete számok vannak egyenlõ arányban, hanem ott van a semleges nulla is. Összesen van 18 piros, 18 fekete szám és a nulla. Ez annyit jelent, hogy annak a valószínûsége, hogy pl. fekete jön ki nem 0, 5, hanem 18/37. annak a valószínûsége, hogy pl. nyolcszor jön ki egymás után a fekete: (18/37)^8. Ezt számold ki és szorozd meg százzal, így megkapod százalékban.
0, 5 a nyolcadikon, azaz 1/256 -> 0.39%
Bizony! Nem szabad megfeledkezni arról a nulláról ;) Ha valakit érdekel a pontos számadat, 0, 31373736.... százalék (%). Tehát elég kevés, ne fogadj erre! :D :D

Mért van az hogy ebbe a hónapba 2-szor jön meg:S ez még a kisebbik baj de most olyan mintha sötétbarna lenne annyira sötét :S reggel még teljesen normális volt most meg . mi lehet a baj?

15 éves vagyok még sz?z .

Legjobb válasz: Nem tudom,hogy mióta van meg neked de az elején még mondhatni teljesen természetes,hogy rendszertelen ill.hogy 2x jön meg! Nekem amikor elmúlóban van akkor szokott sötét barna lenni! Szerintem aggodalomra semmi ok!

Nem tudom, hogy mióta van meg neked de az elején még mondhatni teljesen természetes, hogy rendszertelen ill.hogy 2x jön meg! Nekem amikor elmúlóban van akkor szokott sötét barna lenni! Szerintem aggodalomra semmi ok!
A kérdező hozzászólása: kb 3 éve van meg ami azért sok:S eddig még nem volt olyan h 2x jött volna meg ebbe az évbe volt ilyen elõször:S de akkor nem kell félnem h sötét? ebbe a hónapba használtam elõször tampont ha ez számít vmit . köszi a választ:D

6 és fél hónapos a kislányom, már 5 hónaposan kijött két fogunk, azóta semmi, viszont nem alszik, éjszakánként van, hogy 8-szor is felkel. A foga jöhet? Milyen jó ötleteitek vannak, hogy jobban aludjon? (még ki nem jönnek a fogak, ez lesz? )

Legjobb válasz: Neked is most jött ki a fogad? Elég késõn! Lehet,hogy azért kel fel a lányod éjjel,mert jön még foga,de az is lehet,hogy nem lakik jól a vacsorával!

Neked is most jött ki a fogad? Elég késõn! Lehet, hogy azért kel fel a lányod éjjel, mert jön még foga, de az is lehet, hogy nem lakik jól a vacsorával!
szia. 5 hós lányom szintén sokszor fölkelt éjszakánként az elmúlt napokban, kinlódik a fogával (még egy sincs). vettem viburcol kúpot, az elsõ két éjjel nagyon szörnyû volt, a harmadik csak simán szörnyû. Tegnap adtam neki negyedik alkalommal és szépen aludt, fél 4kor is csak enni kelt föl és fél 6tól volt nyûgösebb a helyzet. szóval tényleg jónak tûnik ez a kúp.elõtte volt olyan, hogy egy óra sem telt el éjjel két sírás között.Egyébként egyik éjjel (mellettem alszik a picim egy fotelágyon) már annyira sírt, hogy visszatettem az ágyba és elkezdtem maszírozni kézzel az ínyét. azonnal csönd lett és szépen aludt tovább.
A kérdező hozzászólása: 5 hónap után eltelt igen egy kis idõ, és még semmi, csak duzzadt fent az ínye. Este megiszik 200 ml tápszert, és van úgy , hogy elalszik, és 1 óra múlva már kel is.
A kérdező hozzászólása: Vettem ma norufen , narancs ízût, mondták próbáljam ki, hátha jó lesz.
Csak az a baj a nurofennel, hogy azt már csak akkor célszerû adni, ha már látod a csíkot!Mert nem lehet sokszor adni! Nekünk 3 hósan jött az alsó kettõ, 6 hósan a felsõ kettõ, és onnantól nem aludt át egy éjjelt sem a most 9, 5 hós lányom!Most kezdtem el a chamomilla ch 30-at adni és 3 napja alszik!max napi 4*5 golyót lehet adni, én sak reggel este adom!Amúgy tegnap elõtt kijött az 5-ik foga már van csík a másik oldaon is!és felül is duzzadt!Szóval szerintem ezek akkor is jönnek és kínoznak amikor még se duzzanat se csík! Próbáld ki szerintem ezt!

Hogyan jön létre a szőr benövés? Hogyan lehet kezelni?

Legjobb válasz: Ha nem vészes a gyulladás, lehet kapni drogériákban szõrtüszõ-gyulladást csökkentõ krémeket. Bátran kérdezz rá, találni fogsz.

Ha nem vészes a gyulladás, lehet kapni drogériákban szõrtüszõ-gyulladást csökkentõ krémeket. Bátran kérdezz rá, találni fogsz.
A szõr rossz irányú növekedésével kialakulhat. Érdemes vele orvoshoz fordulni mert akár gyulladás is kialakulhat.
Valakinél elõbb, valakinél késõbb, de aki rendszeresen szõrtelenít, annál a szõr rosszul nõhet (függ a bõrtõl is).
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
Nekem is volt hasonló problémám, próbáld ki a durex Elitet.
A kérdező hozzászólása: rendben..és ez lehet baj , hogy 52mm-s kicsi lenne. és hogyha nagyobbat próbálok menni fog?
Ha 14 cm a kerület, hogy lehet 5 cm az átmérõ? Általános iskola 3. osztály. Inkább tanulj, ne dugj.
A kérdező hozzászólása: Belekötni és leszólni a legkönnyebb.. ha kicsit is arra koncentrálnál és azért lennél itt hogy segíts a válaszban.. akkor nem akadnál fent ezen mert tudnád hogy úgy értem , hogy az átmérõ (szélesség) 5 cm . Körbe megmérve 14 cm .
A szélesség nem ugyanaz, mint az átmérõ
A kérdező hozzászólása: a lényeg ugyanaz marad. 14 cm vastag.
14 vastag??? Arra nincs gumi. Elefánt töcskölõre nem adnak.
A kérdezõ olyan sötét, mint az éjszaka

Mit tegyek ha az öcsém mörbe tekerte szikszalaggal a karomat és annyira fáj és tépi a szőrömet, hogy nem jön le?

Valami oldószer rá?

Legjobb válasz: Legalább megtudod, milyen érzés a gyantázás :D De hogy hasznosat is írjak, olyan anyagot nem tudok, ami leoldaná. Viszont ha én lennék ilyen helyzetben, kisollóval próbálnám kiszabadítani egyesével, szõrszálanként a karom.

Legalább megtudod, milyen érzés a gyantázás :D De hogy hasznosat is írjak, olyan anyagot nem tudok, ami leoldaná. Viszont ha én lennék ilyen helyzetben, kisollóval próbálnám kiszabadítani egyesével, szõrszálanként a karom.
Lehet, hogy meg kellene gõzölni, pl. forralsz vizet és a gõz felé tartod a karod, hátha egy kicsit könnyebb lesz leszedni.
vegyél hideggyantát, azokhoz adnak egy kis zacsiban vmilyen olajos zsepit, hátha azzal le tudod oldani.
szikszalag ennyire tapad? :D szerintetek ezzel lehet lábat "gyantázni"? amúgy folyékony szappant próbálj önteni

13 éves vagyok és már nagy a hónaj szőröm és anya nem engedi hogy leborotváljam mert még fiatal vagyok. De jön a nyár és nem akarok úgy napozni hogy közbe ott van egy bokor a kezem alatt. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Borotváld le,és kész.Én ezt nem kérdeztem meg akkoriban,saját magamról volt szó,szép lett volna ha ez miatt dzsungellé változok:)

Borotváld le, és kész.Én ezt nem kérdeztem meg akkoriban, saját magamról volt szó, szép lett volna ha ez miatt dzsungellé változok:)
El kel kezdened valamikor megvalósítani a saját elképzelésedet, akkor is, ha anyukáddal nem egyezik. A nagy dolgokban hallgass rá, de ez nem olyan eget rengetõ. Hiszen visszanõ! Vágd le, de ne titkold! Mondd meg: anya levágtam, mert úgy már nem mehetek tornaórára! Az egész iskola rajtam röhög! Ez hatni fog. Én is anyuka vagyok. Ja és, mondd meg õ is borotválja le nyáron, mert más egyáltalán nem divat. Nekünk már az apukánk is levágta. Pedig fizikai munkás.
Borotváld le! Esztétikusabb, higénikusabb... (Az elején ki fog pattogzódni, de ne aggódj, ha rendszeresen csinálod, nem lesz késõbb már irritált a bõröd.)
Fogsz egy borotvát, elõtte bekened borotvahabbal a hónaljad és leborotválod.Anyukádnak ehhez semmi köze.
Mi sem kértük ki a tesóimmal, csak megtettük fürdéskor. Pont ennyi idõsek voltunk.
Én sem kértem ki anyám véleményét, hogy leborotválhatom-e :D
borotváld le, vissza csak nem ragasztják
egy egyszer használatos, eldobható borotvát majd csak ki tudsz szorítani nyárig a zsebpénzedbõl
Azt tedd, hogy borotváld le. Mondjuk fürdés közben, csak nem fürdesz együtt anyukáddal... Anyukádnak biztos van borotvája, vagy végsõ megoldásként apukádnak, ezeket persze jól kimosod elõtte, bekened borotvahabbal aztán lehúzod. ennyi. anyukád leellenõrzi naponta, hogy megvan-e még a hónaljkutyád vagy mi?:D visszaragasztani úgysem tudja;)
Eldobható borotvát olcsón tudsz venni, valamennyi kis zsebpénzed biztos van. Amúgy nyáron higiénikusabb is, ha nincs szõröd ott, próbálj ezzel érvelni anyukádnál, hisz a szõrödön megtapadnak a baktériumok és ezáltal erõsebbek lehetnek a kellemetlen szagok is. De ha eldobható borotvát veszel nem kell anyukád véleményét kikérni, csak eleinte vigyázz, meg ne vágd magad. :)
gondolom anyukád is borotválja.. amugy a te tested, nyugodtan borotváld le. kb 2 perc, és sokkal kényelmesebb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!