Találatok a következő kifejezésre: Hogyan jöjjek újra egy (15 db)

Hogyan jöjjek össze újra egy olyan fiúval akivel már volt egy pár hetes kapcsolatom?

csokolózás

Legjobb válasz: Hozd fel a multat (amikor még egyutt vtatok) célozgass h mien jo is volt akkor...stb) és ha ö is ezt gondolja akkor nyugodtan felteheted neki a kérdést h nem-e szeretne ujra összejönni veled! :)))

Hozd fel a multat (amikor még egyutt vtatok) célozgass h mien jo is volt akkor...stb) és ha ö is ezt gondolja akkor nyugodtan felteheted neki a kérdést h nem-e szeretne ujra összejönni veled! :) ))
a csok csak ezek után jöhet amit már montam... :) ))

Hogy állíthatom be hogy ha megnyitok egy új lapot a böngészőmön akkor egy üre lap jöjjön be és ne a kezdőlap?

Tehát uj ablak megnyitásakor mindig betölti a google kezdőlapot.

Legjobb válasz: A bal sarokban van egy sárga gomb "Firefox"

A bal sarokban van egy sárga gomb "Firefox"
A kérdező hozzászólása: sárga gomb? nem találom : D
címsorba: 'about:config' megígéred hogy óvatos leszel. majd a következõ kulcsokat módosítod: browser.newtab.url, browser.startup.homepage mindegyik értéke: 'about:blank'

Hogyan lehet rabirni egy not hogy lefekudjek veled? Hogyan csabitgassam? Es egy jo szex utan mivel tudnek meg kedveskedni hogy ujra jojjon meg egy korre?

Legjobb válasz: Pénz, jó kocsi, manipulatív személyiség, izomhegyek, "stílusos"-nak gondolt ruhák, hipergagyi viccek

Pénz, jó kocsi, manipulatív személyiség, izomhegyek, "stílusos"-nak gondolt ruhák, hipergagyi viccek
Te egyelõre azzal foglalkozz, hogy kijárt az általános sulit és bejárj nyelvtanórára, arra nagyobb szükséged volna, ahogy elnézem.
Ha jó volt neki a szex, akkor elég 1-2 simi és õ mászik rád újra..
Hát ha ezt meg kell itt kérdezned akkor ugyis képtelen lennél rá. Már bocs.
A kérdező hozzászólása: kossz a valaszokat mindenkepp! es az elso valasz irojanak pedig szolok hogy most kicsit rossz a billentyuzetem es beragadnak a gombok..


Volt egy barátom aki egy év után szakított velem. Még mindig őt szeretem. Német órán egymás mellett ülünk mindig hülyülünk beszélgetünk. Jól megvagyunk. Nem tudnátok nekem tanácsot adni hogy hogyan jöjjek vele össze újra?

Legjobb válasz: Hát szerintem kozeledj felé aztán ha mar elobre vgy kcsiit mond meg neki,hogy nagyon jo volt veled,hogy nem e probalhatnank meg ujbol esetleg? lehet bevállik sok szerencsét

Hát szerintem kozeledj felé aztán ha mar elobre vgy kcsiit mond meg neki, hogy nagyon jo volt veled, hogy nem e probalhatnank meg ujbol esetleg? lehet bevállik sok szerencsét
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A kérdező hozzászólása: csak egy kicsit ciki lenne oda menni hozzá és azt mondaNI HOGY HELLO JÁRJUNK UJRA
15-nél nem lehetsz több. Ilyen korban a "szerelmek" nem tartanak sokáig. Ha kell valami, akkor közöld vele és felejtsd el a sok hülye nõi ötleteket: jel küldözgetés, féltékennyé tevés stb.

Az új minecraft szerveremen hogyan tudom azt beállítani hogy ha kiütök egy blokkot akkor az ne jöjjön vissza mármint hogy dobjon egy kis kockát amit fel lehet venni?

Reméllem érthet? a kérdés! És ha valakit érdekel a szerver az szóljon és leg. 3 jelenkez?vel nyilvánossá teszem az ip-t. Amúgy hamachi szerver!

Legjobb válasz: Menj ugy 5-10 méterrel arréb és ott próbáld meg ;)

Menj ugy 5-10 méterrel arréb és ott próbáld meg ;)

Ha vizelés kozben azt csinálom h néha visszaszoritom, várok egy picit, majd ujra engedem hogy jojjon, ez jo valamire? Esetleg tornáztatja a szervemet, vagy csak gyengiti?

Legjobb válasz: Arra jó, hogy megállapítod, nincs inontinenciád, azaz tudod tartani a vizeletedet, egészséges vagy odalent ilyen téren.

Arra jó, hogy megállapítod, nincs inontinenciád, azaz tudod tartani a vizeletedet, egészséges vagy odalent ilyen téren.
Ez a nõi intimtorna egyik gyakorlata, jó az izmoknak.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem mondani h 18 éves sràc vagyok.

Van egy lány aki az osztálytársam és már jártam vele. De most újra akarom kezdeni vele. Nagyon jó barátok vagyunk. Mit tegyek hogy újra össze jöjjek vele?

Legjobb válasz: Fel kell tenned magadnak a kérdést. Mi van, ha nemet mondd? Kockáztatnád a barátságotokat?

Fel kell tenned magadnak a kérdést. Mi van, ha nemet mondd? Kockáztatnád a barátságotokat?
Krisz...én vagyok az a lány...NEM!!mi már befejeztük!!

Hp deskjet d1360 tintasugaras nyomtatópatront feltöltötem, de nem folyik belõle csak akkor ha nagyon erõsen hozzádörzsölök egy papírt és utána kell várni vagy 30másodpercet, hogy újra jöjjön belõle egy kicsi, ez miért van? Esetleg vákum miatt?

Legjobb válasz: alapból volt lyuk a tetején,ha eltávolítottam a címkét róla,de megfurtam még,hátha a vákum miatt nem folyik belõle,de semmi..videóban láttam,hogy beleinjekciózzák,és jó is

A kérdező hozzászólása: alapból volt lyuk a tetején, ha eltávolítottam a címkét róla, de megfurtam még, hátha a vákum miatt nem folyik belõle, de semmi..videóban láttam, hogy beleinjekciózzák, és jó is
Beállításoknál.
A kérdező hozzászólása: hiába próbálom beállítani, "visszaállítja" magát
Nézd meg a kiegészítõk között, onnan töröld, ez egy pocsék toolbar.
-Írd be a címsorba: about:config -Megígérem, hogy óvatos leszek. -Rákeresel erre: browser.newtab.url -Jobb egér gomb; módosítás. -Beírod ezt: about:newtab
4. vagyok. Most az új lapról vagy a Kezdõlapról beszélsz? Mert ha a kezdõlap is ez a conduit akkor meg ezt csináld: Alt --> eszközök --> Beállítások --> Általános fül --> És a kezdõlaphoz beírod a kívánt oldal url-jét. Amúgy nem árt meg nézni a Vezérlõpult, Programok Eltávolításánál megnézni, hogy nincs-e ott ez a toolbar!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!