Találatok a következő kifejezésre: Hogyan jöjjek újra (49 db)

Szakított velem a barátnőmm hogyan jöjjek vele újra össze? Segítséget kérnék hogyan jöjjek vele össze mert nem tudom magam túl tenni a szakításon. Csak értelmes emberek válaszoljanak!

Legjobb válasz: "Visszahódítani" nem lehet senkit. Vagy rájön magától, hogy jobb volt neki veled, vagy nem. Nem érdemes nagyon pedálozni, mert az MINDIG ahhoz vezet, hogy a volt barát/nõ csak még jobban megerõsödik abbéli elhatározásában, hogy elég volt.

"Visszahódítani" nem lehet senkit. Vagy rájön magától, hogy jobb volt neki veled, vagy nem. Nem érdemes nagyon pedálozni, mert az MINDIG ahhoz vezet, hogy a volt barát/nõ csak még jobban megerõsödik abbéli elhatározásában, hogy elég volt.
3-assal nagyon egyet értek! Én nemrég szakítottam barátnõmmel, és szörnyen zavar, hogy még mindig pedálozik. Ha nem tenné, tök nyugodtan lennék körülötte, nem zavarna, de így kerülöm, ahogy lehet.
Valami bõvebb infó? Például miért szakított veled.
Velem ugyanez a helyzet csak én làny vagyok és velem szakított a baràtom... Én is szeretném valahogyan visszahòdítani.
3#-as: +1 Biztos volt oka rá. Az valóban bosszantó, ha nem mondja el az okot. Viszont volt barátnûm, akivel szakítottam, de utána meg elkezdett lehordani a közös ismerõeinknél, akik meg nevetve mesélték nekem vissza.
Nagyon nehezen fog menni. Ha a nõ szakít, abból már nem lesz semmi. Ha a férfi szakít, abból még lehet barátság.
A kérdező hozzászólása: Más miatt hagyott el... de elmondása szerint sokkal jobb mint én. Már csak 1 kérdés: Miért kell a lányoknak mindig a 'jobb'

Hogy jöjjek vele össze újra?

Fiúk, lányok help! Van egy srác, akivel még tavaly úgy volt, hogy összejövünk, de aztán mégsem tettük. Most viszont újra felvette velem msn-en a kapcsolatot és beszélgetni kezdtünk és nem tudom, mi van. Akar valamit? És én mit csináljak? Mert én újra össze akarok vele jönni, de mennyire legyek konkrét? Vagy ne legyek és majd "alakul"? Légyszi segítsetek valami jótanáccsal! 19L

Legjobb válasz: Noss! Én azt mondom ha már 1 évet vártál akkor kibírsz még 1-2 hetet. Beszélgess vele párkapcsolatokról, derítsd ki , hogy ez idõ alatt volt e barátnõje, vagy érte e csalódás, vagy hogy mennyit csajozott az elmúlt idõben. Ezekbõl kiderülhet, hogy hogyan állna most hozzá egy úgymond új kapcsolathoz. Ha úgy látod, hogy szeretne egy új kapcsolatot ,de még nem tudja, hogy kivel és ha jelenleg még nincs senki a láthatáron neki, akkor mond meg neki, hogy te is egyedül vagy unatkozol, és nem e mentek el valahová szórakozni, vagy csak mozi ebben az esetben még a mozi is jó. Vagy menjetek el egy közeli cukrászdába ahová nem busszal mentek meg kocsival hanem sétálva. Próbál vele újra több idõt eltölteni mindig egyre többet.

Noss! Én azt mondom ha már 1 évet vártál akkor kibírsz még 1-2 hetet. Beszélgess vele párkapcsolatokról, derítsd ki , hogy ez idõ alatt volt e barátnõje, vagy érte e csalódás, vagy hogy mennyit csajozott az elmúlt idõben. Ezekbõl kiderülhet, hogy hogyan állna most hozzá egy úgymond új kapcsolathoz. Ha úgy látod, hogy szeretne egy új kapcsolatot , de még nem tudja, hogy kivel és ha jelenleg még nincs senki a láthatáron neki, akkor mond meg neki, hogy te is egyedül vagy unatkozol, és nem e mentek el valahová szórakozni, vagy csak mozi ebben az esetben még a mozi is jó. Vagy menjetek el egy közeli cukrászdába ahová nem busszal mentek meg kocsival hanem sétálva. Próbál vele újra több idõt eltölteni mindig egyre többet.
A kérdező hozzászólása: Azt mondod? Mennyit várjak? Mert szerintem nem felesleges ha õszintén megmondom neki, mit érzek, talán õ is így érez, csak egy jelre vár tõlem... Bocsi, hogy így kérdezgetlek, remélem nem zavar!
Szerintem meg várj vele még kicsit, ne mondj semmit. Ha akar valamit, akkor úgyis elõbb-utóbb írni fog neked msnen, ha meg nem, akkor felesleges kitárulkozni elõtte. Türelem, hidd el, jobb lesz így, akkor is, ha most nehéz. Ha meg legközelebb elhív valahova, ne add be egybõl a derekad. Várjon egy picit.
A kérdező hozzászólása: Asszem legközelebb megmondom neki tisztán, hogy bennem ez újra felkeltette a reményt és nagyon fáj... esélyem már úgy sincs veszíteni nem veszíthetek semmit :'(
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudom mire vélni :'( Nem ilyennek ismertem meg :'(
A kérdező hozzászólása: OK, köszönöm szépen neked a válaszokat de már sajnos eldõlt a helyzetem. Elhívott egy házibuliba ami jó jel és meg is csókolt "buliból" (azért mondom, mert üvegeztünk és ebbe simán bele ment...) de azóta nem beszéltünk csak egyszer, pedig fent vagyok neki msn-en. De nem akar velem beszélni! :'( Igaz megérdemlem hogy ugyan azt teszi velem mint én de azért nagyon fáj :'(
Noss remélem hasznos válaszokat írtam, ha valami nem igazán érthetõ akkor kérdezz nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: 19/20
A kérdező hozzászólása: Csak nem tudom, mit mondjak... félek a visszautasítástól és nem merek ilyen konkrét lenni, ahogyan írtad. Valahogy "fel akarom dobni a labdát" ha érted, mire gondolok!
A kérdező hozzászólása: Csak nem szeretnék elszúrni semmit!

Hogyan tudom átállítani a google chrome -ban hogy ha új lapot nyitott az jöjjön ki hogy melyik oldalakat látogatom gyakran meg stb?

Jelenleg ez jön ki

Legjobb válasz: villáskulcs/beállítások/induláskor/új oldal megnyitása

villáskulcs/beállítások/induláskor/új oldal megnyitása
Elõször töröld le a gépedrõl a sweetim toolbart. Nézz körül a programokban, ha megtalálod, uninstall. A bõvítmények közt is nézd meg, ha ott van, törlés. Egyszóval, amíg ezt ki nem törlöd a géprõl, addig nem hiszem, hogy vissza tudod állítani amit szeretnél. Ha sikerült likvidálnod, utána beállítod, ahogy az elsõ válaszoló írta. Segítségül egy program - ToolbarCleaner- http://szoftverbazis.hu/szoftver/toolbar_cleaner_v1.0.html üdv.
A kérdező hozzászólása: Sikerült. Köszi a segítséget :)


Mit csináljak hogy ne jöjjön újra meg újra a hüvelygomba?

Már 3-adjára jön vissza. A 3. kb. másfél hete, holnap megyek vissza a n?gyógyászhoz. Miért nem képes olyan gyógyszert felírni, ami hat is :S Mit tehetnék a hüvelygomba megel?zésében? Eddig gyógyszertárilag el?állított kúpot kaptam, aztán pimafucin kúpot, meg pimafucort ken?csöt. Már azon gondolkodtam, hogy veszek egy Canesten-t, de lehet több rosszat csinálok vele, mint jót. 19/L (szexuális életet nem élek)

Legjobb válasz: http://huvelygomba.lap.hu/megelozese/25572972

Megelõzés, megelõzés. Nekem is voltak problémáim, de rengeteget segített, amikor kidobtam a csini, de mûszálas bugyijaim, és elkezdtem csakis pamutot hordani, abból is lehetõleg lazábbat. Sõt amint hazaérek, azt is leveszem. Így nincs meg a gomba kialakulásához optimális nedves közeg.
Szia!Használj stabilizált aloét tartalmazó sprayt, zselésített aloe krémet, vagy aloét és propoliszt tartalmazó krémet. Csak minõségiek legyenek.
a pamut az jó ötlet! ha néha gombám van én a multi gyn-tõl az actigél-t használom és elég hamar elmúlik tõle.

Hogyan jöjjek össze újra egy olyan fiúval akivel már volt egy pár hetes kapcsolatom?

csokolózás

Legjobb válasz: Hozd fel a multat (amikor még egyutt vtatok) célozgass h mien jo is volt akkor...stb) és ha ö is ezt gondolja akkor nyugodtan felteheted neki a kérdést h nem-e szeretne ujra összejönni veled! :)))

Hozd fel a multat (amikor még egyutt vtatok) célozgass h mien jo is volt akkor...stb) és ha ö is ezt gondolja akkor nyugodtan felteheted neki a kérdést h nem-e szeretne ujra összejönni veled! :) ))
a csok csak ezek után jöhet amit már montam... :) ))

Hogy oldjam meg, hogy mikor új lapot nyitok a Firefox-szal, akkor ne a Triple Search keresõ jöjjön fel automatikusan, hanem a Google?

Legjobb válasz: Beírod a címsorba hogy about:config majd "Megígéred hogy óvatos leszel" és ott a keresõbe beírod hogy search majd ahol látod az értékeit a Triple Search-nek (URL címek, maga a neve) ott átírod a Google URL-jét, a névnél meg azt hogy Google... Célszerû törölni ezek elõtt a Triple Search-öt.

Beírod a címsorba hogy about:config majd "Megígéred hogy óvatos leszel" és ott a keresõbe beírod hogy search majd ahol látod az értékeit a Triple Search-nek (URL címek, maga a neve) ott átírod a Google URL-jét, a névnél meg azt hogy Google... Célszerû törölni ezek elõtt a Triple Search-öt.

Hogyan tudom beállítani azt a Mozilla Firefox-nál, hogy ha új lapot nyitok, akkor üres lap jöjjön be vagy az az oldal ami a Firefox 13-as frissítésében benne volt hogy a kedvenc oldalaimat betudom rakni? Lent van 2 link segítségnek.

Tehát azt akarom beállítani, hogy vagy ez ->

Legjobb válasz: A címsorba írd be: "about:config", majd enter. A browser.newtab.url nevû változót írd át. Ha a Firefox 13-tól bevezetett újfajta lapot szeretnéd, akkor azt írd be, hogy "about:newtab". Ha a régi idõkbõl megszokott üres lapot szeretnéd, akkor "about:blank" legyen.

A címsorba írd be: "about:config", majd enter. A browser.newtab.url nevû változót írd át. Ha a Firefox 13-tól bevezetett újfajta lapot szeretnéd, akkor azt írd be, hogy "about:newtab". Ha a régi idõkbõl megszokott üres lapot szeretnéd, akkor "about:blank" legyen.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! :) sikerült megoldani :)
nekem is ez volt a baj amig be nem zártam addig jó is volt ha bázártam és újra nyitottam megint üres volt,

Volt egy barátom aki egy év után szakított velem. Még mindig őt szeretem. Német órán egymás mellett ülünk mindig hülyülünk beszélgetünk. Jól megvagyunk. Nem tudnátok nekem tanácsot adni hogy hogyan jöjjek vele össze újra?

Legjobb válasz: Hát szerintem kozeledj felé aztán ha mar elobre vgy kcsiit mond meg neki,hogy nagyon jo volt veled,hogy nem e probalhatnank meg ujbol esetleg? lehet bevállik sok szerencsét

Hát szerintem kozeledj felé aztán ha mar elobre vgy kcsiit mond meg neki, hogy nagyon jo volt veled, hogy nem e probalhatnank meg ujbol esetleg? lehet bevállik sok szerencsét
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A kérdező hozzászólása: csak egy kicsit ciki lenne oda menni hozzá és azt mondaNI HOGY HELLO JÁRJUNK UJRA
15-nél nem lehetsz több. Ilyen korban a "szerelmek" nem tartanak sokáig. Ha kell valami, akkor közöld vele és felejtsd el a sok hülye nõi ötleteket: jel küldözgetés, féltékennyé tevés stb.

A google chrome-ban, hogyan lehet beállítani azt, hogy ha új lapot nyitok meg (fönt a füllel) akkor a google chrome-os menü jöjjön be (ahonnan a telepített alkalmazásokat lehet indítani)?

chip.hu-ról letöltöttem valami szart ami miatt a delta-search felülírta a google-t. Sikerült törölni a deltát, de ha új lapot nyitok akkor a delta jön be, ennek a helyére szeretném visszaállítani a google-ös gyorsindító lapot...

Legjobb válasz: beállításoknál menj a bõvítményekre, és töröld ki onnan a delta-szart. a gépedrõl is uninstalláld. de ha rákerestél volna elõbb itt gyiken, millió ilyen kérdés van, mert az esetek 90%-ában csak a 'next'-et nyomogatjátok telepítésnél, én nem nézitek, mit telepítetek..

beállításoknál menj a bõvítményekre, és töröld ki onnan a delta-szart. a gépedrõl is uninstalláld. de ha rákerestél volna elõbb itt gyiken, millió ilyen kérdés van, mert az esetek 90%-ában csak a 'next'-et nyomogatjátok telepítésnél, én nem nézitek, mit telepítetek..
A kérdező hozzászólása: Te meg a kérdésre válaszolj, és olvasd el a kérdést rendesen, ha már ilyen vehemenciával válaszolsz zsenikém! AHOGY A KÉRDÉS ALATT IS LÁTHATÓ, teljesen töröltem a delta-search-öt (és megjegyezném, hogy nem a bõvítményekbõl kell). Sehol nincs jelen, kivétel akkor, ha új lapot nyitok. A KÉRDÉS, hogy hogyan lehet ahelyett a gyorsindítót beállítani. Másfelõl nem jelezte a telepítés, hogy feltelepítene bármiféle delta-search-öt, nem vagyok egy kocka aki mindent ken vág a számítógépen (hála az égnek), de mindig végigolvasom a telepítésnél, hogy mit szeretne telepíteni a program, és mivel ki nem állhatom az ilyen munkát zavaró, erõszakos tényezõket, mindig megakadályozom a telepítésüket. Valaki más tudna válaszolni a KÉRDÉSRE? Elõre is köszönöm!
tapasztalatból írtam, hogy bõvítményekbõl is töröld ;)
*nekem ki se írta egy telepítés során, így rágta be magát bõvítménynek :)
A kérdező hozzászólása: Én nem akartalak megsérteni, csak utálom az általánosítást. :) Az volt az elsõ dolgom, hogy a végignéztem a menüsort és a bõvítményektõl kezdve, a beállításokig töröltem mindenhonnan, még a géprõl is, de ettõl még megmaradt az új lap nyitásánál. Lehet, hogy én vagyok a hülye, sõt valószínû, mivel nem találom, hogy hol lehetne beállítani azt, hogy ne ez a szemét jöjjön be új lapnál...

Mozilla Firefoxnál hogy tudom beállítani, hogy ha új lapot nyitok, akkor az általam kiválasztott honlap jöjjön be?

Már annyiszor átnéztem a beállításokat, de sehol nem találom.

Legjobb válasz: nincs külön erre beállítás, próbáld ezt: https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/newtaburl/

nincs külön erre beállítás, próbáld ezt: https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/newtaburl/
esetleg ha buheráni szeretsz... Címsorba about:config Majd szûrésbe: browser.newtab.url változtasd meg az értéket a kívánt oldalcímével!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Még mielõtt megnéztem volna a kérdésem, sikerült megcsinálni, mert találtam egy hasonló kérdést...de ugyanez volt a megoldás, szóval köszi még egyszer!
A kérdező hozzászólása: Egy kis kiegészítés, ha véletlen mást is érdekel a megoldás és ehhez a kérdéshez tévedne: "A címsorba írd be: "about:config", majd enter. A browser.newtab.url nevû változót írd át. Ha a Firefox 13-tól bevezetett újfajta lapot szeretnéd, akkor azt írd be, hogy "about:newtab". Ha a régi idõkbõl megszokott üres lapot szeretnéd, akkor "about:blank" legyen."


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!