Találatok a következő kifejezésre: Hogyan jöhetünk hogy a párunk megcsalt (1 db)

Hogyan jöhetünk rá, hogy a párunk megcsalt?

Van egy rossz érzésem és állandóan bennem van. Egyszer?en nem tudom felfogni, hogy nem csalt meg :-) pedig számtalanszor megkérdztem. Távkapcsolatban éltünk eddig, de most együtt és most jött ki rajtam, hogy az eltelt id? bulizgatásaiban nem-e fordult el? egy pár másik n?.Szerintetek a lelkiismeret mindig felfedi az igazságot? Vagy hogyan deríthetném ki?

Legjobb válasz: Ha ilyen üldöztetési mániával kergeted a pasit,tuti ki fog akadni,mert ezt senki sem bírja elviselni hosszútávon.Hagyj fel ezzel. Amúgy amikor engem csaltak,akkor úgy derült ki,h volt egy közös haverunk,akirõl nem tudtuk,h a másik ismeri.A közös haver meg nem tudta,h mi járunk,és teljesen gyanútlanúl beszámolt egy szõke bombázóról,akit egy tuti buliban szedett össze.Amúgy a hajszálát már elõtte megtaláltam,csak a haverja barátnõjének is szõke haja van,és néhány napja nála volt egy házibuli... Ha ilyen fatális véletlen nem játszik a kezedre,akkor sosem fogod kideríteni,h tényleg megcsalt-e.Tehát jobb ha bízol a paliban,és felhagysz ezzel!

Ha ilyen üldöztetési mániával kergeted a pasit, tuti ki fog akadni, mert ezt senki sem bírja elviselni hosszútávon.Hagyj fel ezzel. Amúgy amikor engem csaltak, akkor úgy derült ki, h volt egy közös haverunk, akirõl nem tudtuk, h a másik ismeri.A közös haver meg nem tudta, h mi járunk, és teljesen gyanútlanúl beszámolt egy szõke bombázóról, akit egy tuti buliban szedett össze.Amúgy a hajszálát már elõtte megtaláltam, csak a haverja barátnõjének is szõke haja van, és néhány napja nála volt egy házibuli... Ha ilyen fatális véletlen nem játszik a kezedre, akkor sosem fogod kideríteni, h tényleg megcsalt-e.Tehát jobb ha bízol a paliban, és felhagysz ezzel!
Találhatsz SMS-t a telcsijében, szerelmes emailt a számítógépén, féyképet a zsebében, felveheted véletlenül a telefont és egy szép szõke hang a kicsipárját keresheti épp. Vagy ajtót nyitsz és egy nõ megkérdezi: itt lakik ez és ez? Vagy láthatod õket az utcán, cukrázdában, étteremben, stb. beszélgetni, nevetgéli, csókolózni, stb. Rengeteg variációt láthattál filmeken. Amúgy nem érdemes bizonyítékok után kutatnod. Egyrészt a párodat teljesen elidegenítheted magadtól, ez tuti szakításhoz vezet idõvel. Másrészt ha örökké ezzel foglalkozol, akkor rögeszméddé válhat a dolog és betegesen féltékeny személlyé válhatsz. Na az idõvel orvosi esetté nõheti ki magát, és egyenes út a magányos élet felé.....
úgy ha bizonyitékot találsz, akik keres az fog is találni!! te megcsaltad? miért keresel indokokat, és fõle miért kell a múltban keresgélni.. most együtt éltek, ez nem elég bizonyiték arra, hogy veled akar élni?
Ne rohand le.Elöbb nyomozz de vigyázz titokban. Mobilt nézd át.Jelenj meg akkor mikor biztosan nem számít rád.Nekem bevált.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit tegyek a munkatársammal?

Kezdek beleszeretni, egyre többet gondolok rá, mikor nem a munkahelyen vagyok.... Kezdem hülyének érezni magam. Mutassam ki az érzelmeimet, vagy hogy tudjam meg, neki bejövök e?

10

Nagyon sokan miért hanyagolják el a párjukat, miért nem foglalkoznak vele eleget (akik emiatt itt is panaszkodnak joggal), amikor én és jó néhány férfitársam hálát adnánk, ha lenne egy szerető barátnőnk, kinek szabadidőnk nagy részét szentelnénk?

Másik kérdésem (2 óránként írhatok, azért):
Ismerkednék olyan lánnyal, aki szeret és szokott hordani a hajában masnit vagy virágot. Szerintem ez nagyon édessé teszi a pofiját egy lánynak. Van mód itt erre? Kérdezem naivan. :-)

Egy huszonéves (nem szűz, még mielőtt trollkodó lennél) srác

3

Bevallotta hogy tobbet erez irtantam. Mit tegyek?

Van egy srac. Nagyon reg ota baratok vagyunk,de a minap bevallotta hogy tobbet erez irnatam. Erre en azt feleltem hogy enis erzem hogy tobb van mint baratsag,de kevesebb mint szerelem. Igazabol en ezt rutinbol irtam..de nem tudom mit tegyek. Segitsetek.

3

Szerintetek ciki rokonnal járni?

nem vagyunk közeli rokonok de nagyon távoli sem szerintetek ciki vagy mi a véleményetek erről?

14

Érettségi után Õ Németországot választotta. Velem mi lesz?

A barátommal már másfél éve vagyunk együtt, mindketten 18-ak. Tervezzük, hogy mi lesz az érettségi után. Õ a nemzeti közszolgálati egyetemre szeretne menni katonának, én pedig szintén bp-en valami tolmács szakra gondoltam. A bátyja kint él és dolgozik Németországban és a szülei felvetették, hogy menjen ki Õ is érettségi után NO-ba, ha nem jönne össze a katonaság. A gond, hogy rám nem gondoltak. :( Mi lesz velem, Velünk? Mit csináljak? Tudom, hogy vége lesz, ha ő azt választja! Szeretne kimenni, azt várta, hogy majd én is megyek, de én egyetemen tovább akarok tanulni it Mo-on. Szakítsunk? Maradjunk? Mi lesz?

11

19 és szűz. Velem van a baj, vagy ez teljesen átlagos? Mi lehet az oka hogy nem sikerült még senkivel sem összejönnöm? L

19

Mit gondolhat rólam a fiú?

A 18. szülinapomat ünnepeltem egy hatalmas party-val ahol a barátaim barátai is ott voltak. Az egyik ismeretlen fiúval (egyidősek vagyunk) már kezdetektől fogva izzott körülöttünk a levegő, végül nem kevés alkohol hatására egymás karjaiban kötöttünk ki... Végig csókolóztuk az estét minden létező pozícióban és helyen, de ennél több azért szerencsére nem történt. Reggel kérdezgette hogy vagyok és az este folyamán is sokszor bejött utánam mikor elvonultam lepihenni kicsit. Eltelt 3 nap és jól elbeszélgettünk interneten viszont én félek, hogy csak egy könnyűvérű csajnak tart az este után és le akar fektetni... Az aggódásából ítélve és hogy keres folyamatosan, érdeklődik talán nem igaz a félelmem, de a viselkedésem után félő lenne... :( Szerintetek?

8

Mit vegyek/készítsek a barátomnak 21. szülinapjára? Egy hónapja vagyunk együtt.18/L

4

Hogy vélekedtek erről? Hasonló cipőben jártatok már?

Bele tartozok egy "ázsiai" közösségbe, ahol sokan szeretik a japánt, kóreát stb. szóval ez a közös érdeklődési kör ebbe az óriási közösségbe.
Elég sok lány ismerősöm van, a két kezemen megtudom számolni hány a fiú ismerősöm. Nagyon sok lány tetszik.
Nem vagyok se csúnya, bár nem vagyok baba arcú sem. A legtöbben bírnak és nem tartanak unalmasnak sem.
A lényeg az, hogy bepróbálkoztam már pár lánynál. Persze nem egyszerre! Volt amelyiknek írtam verset, mert azt szerette. Volt amelyiknek "modernül" bókoltam. Volt amelyiket egész éjjel szórakoztattam és sokat nevetett. Volt amelyiknek rajzoltam. Volt akivel találkoztam és csak félig magyar, megtanultam meglepiként direkt pár szót a saját nyelvén. stb. stb. szóval már MINDENT megtettem már értük amit csak tudtam. Mégis tojnak a fejemre. Erre jön egy ázsiai srác, nem tesz SEMMIT, vigyorog egyet a bájgúnár fejével és övé akármelyik nő.
Ilyenkor azért elég rossz érzéssel tölt el, hogy míg te mindent megteszel valakiért és le se böfög, jön egy ázsiai aki semmit nem tett és már ágyba is viszi a nőt, vagy az ujja köré csavarja, azok meg csaholnak utána mint kutya a csont után és körbeugrálják. Csak azért mert ázsiai és ők ezt a kultúrát szeretik...
Voltatok már hasonló helyzetbe? Mit tegyek vagy mit csináljak? Hogyan kezelnétek ezt?

5

Beteges a felfogásom? Privát

Privátban mert hosszabb segítség kellene 21/L

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!