Találatok a következő kifejezésre: Hogyan jöhetünk hogy a párunk megcsalt (2 db)

Hogyan jöhetünk rá, hogy a párunk megcsalt?

Van egy rossz érzésem és állandóan bennem van. Egyszer?en nem tudom felfogni, hogy nem csalt meg :-) pedig számtalanszor megkérdztem. Távkapcsolatban éltünk eddig, de most együtt és most jött ki rajtam, hogy az eltelt id? bulizgatásaiban nem-e fordult el? egy pár másik n?.Szerintetek a lelkiismeret mindig felfedi az igazságot? Vagy hogyan deríthetném ki?

Legjobb válasz: Ha ilyen üldöztetési mániával kergeted a pasit,tuti ki fog akadni,mert ezt senki sem bírja elviselni hosszútávon.Hagyj fel ezzel. Amúgy amikor engem csaltak,akkor úgy derült ki,h volt egy közös haverunk,akirõl nem tudtuk,h a másik ismeri.A közös haver meg nem tudta,h mi járunk,és teljesen gyanútlanúl beszámolt egy szõke bombázóról,akit egy tuti buliban szedett össze.Amúgy a hajszálát már elõtte megtaláltam,csak a haverja barátnõjének is szõke haja van,és néhány napja nála volt egy házibuli... Ha ilyen fatális véletlen nem játszik a kezedre,akkor sosem fogod kideríteni,h tényleg megcsalt-e.Tehát jobb ha bízol a paliban,és felhagysz ezzel!

Ha ilyen üldöztetési mániával kergeted a pasit, tuti ki fog akadni, mert ezt senki sem bírja elviselni hosszútávon.Hagyj fel ezzel. Amúgy amikor engem csaltak, akkor úgy derült ki, h volt egy közös haverunk, akirõl nem tudtuk, h a másik ismeri.A közös haver meg nem tudta, h mi járunk, és teljesen gyanútlanúl beszámolt egy szõke bombázóról, akit egy tuti buliban szedett össze.Amúgy a hajszálát már elõtte megtaláltam, csak a haverja barátnõjének is szõke haja van, és néhány napja nála volt egy házibuli... Ha ilyen fatális véletlen nem játszik a kezedre, akkor sosem fogod kideríteni, h tényleg megcsalt-e.Tehát jobb ha bízol a paliban, és felhagysz ezzel!
Találhatsz SMS-t a telcsijében, szerelmes emailt a számítógépén, féyképet a zsebében, felveheted véletlenül a telefont és egy szép szõke hang a kicsipárját keresheti épp. Vagy ajtót nyitsz és egy nõ megkérdezi: itt lakik ez és ez? Vagy láthatod õket az utcán, cukrázdában, étteremben, stb. beszélgetni, nevetgéli, csókolózni, stb. Rengeteg variációt láthattál filmeken. Amúgy nem érdemes bizonyítékok után kutatnod. Egyrészt a párodat teljesen elidegenítheted magadtól, ez tuti szakításhoz vezet idõvel. Másrészt ha örökké ezzel foglalkozol, akkor rögeszméddé válhat a dolog és betegesen féltékeny személlyé válhatsz. Na az idõvel orvosi esetté nõheti ki magát, és egyenes út a magányos élet felé.....
úgy ha bizonyitékot találsz, akik keres az fog is találni!! te megcsaltad? miért keresel indokokat, és fõle miért kell a múltban keresgélni.. most együtt éltek, ez nem elég bizonyiték arra, hogy veled akar élni?
Ne rohand le.Elöbb nyomozz de vigyázz titokban. Mobilt nézd át.Jelenj meg akkor mikor biztosan nem számít rád.Nekem bevált.
Kérdezd meg tole.
Nézd elvileg nincs közöd ahhoz a gyerekhez. Ha olyan ostoba volt, hogy adókedvezményt vett utána igénybe, akkor házastársként kideríthetnéd. Nem, hivatalosan ez nem megy.
A kérdező hozzászólása: Nem rossz gondolat de sajnos 7eve elunk egyutt hazasok viszont nem vagyunk igy nem tudok sajna utanna nezni.
Lényegtelen! Már a magcsalásnál dobni kellett volna hmmm, de legkésõbb, amikor kiderült a gyerek. Szóval én a helyedben egy percet sem pazarolnék egy ilyen emberre.
Megmondani, lehet hogy nem fogja. Szerintem kérdezz közvetve, váratlanul. Tegyél fel közömbös kérdéseket, amiket más kérdésekkel tud igazolni, vagy cáfolni. pl.: Tudtad, hogy szült az volt csajod? vagy Csináltál még egy gyereket annak a ...-nak? És figyeld a reakcióit. Ha felismered a hazugság jeleit, akkor mindegy, hogy mit válaszol a reakciója elárulja. De légy türelmes! Alaposan olvass utána, hogy mirõl ismerni fel a hazugságot. Ha úgy érzed, hogy becsapott, akkor blöffölj, és csinálj úgy, mintha biztosan tudnád, hogy az övé, és vádold! Ezzel a sarokba szorítod, és ha nem túl rutinos hazudozó, akkor vallani fog.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!