Találatok a következő kifejezésre: Hogyan jöhetünk hogy a párunk (6 db)

Hogy jöhetnék össze a fiúval akivel buliban váltottam pár szót és aztán bejelöltem facebookon és ott beszéltünk? L/18

A kérdésembe mindent leírtam, még annyit megemlítenénk,hogy azóta 2-szer beszéltünk, jól elvoltunk,de mindkétszer én írtam rá. Ennek ellenére nem tartom esélytelennek a dolgot, mindkétszer jól kijöttünk.

Legjobb válasz: Folytasd a találkozgatást, öltözz szépen, legyen megcsinálva a hajad, egy kis parfüm se árt, pislogj nagyokat, nevess a viccein, néha értsd meg, incselkedj vele. Ha erre sem lép: b*zi.

Folytasd a találkozgatást, öltözz szépen, legyen megcsinálva a hajad, egy kis parfüm se árt, pislogj nagyokat, nevess a viccein, néha értsd meg, incselkedj vele. Ha erre sem lép: b*zi.
Írkálni egymásnak semmi értelme, az nem viszi elõre a dolgokat. Én ezt írnám: "szivesen beszélgetnék veled, nem jössz el sétálni?" ennyi, szerintem szüleink idejében is ilyen egyszerûen ment.
A kérdező hozzászólása: akkor a többit ne írásban hanem személyesen? de bulikba nem igazán szeretek menni, úgy meg fõleg nem találkoznék vele, hogy egyikünk ivott. valahogy a kettesben találkozást kéne összehozni. de hogy? hisz még csak 2-szer beszéltünk és õ nem keres...
Ha õ nem keres, akkor nem érdekled. Ebbe bele kell törõdni. Én nem vagyok híve annak, hogy a lány kezdeményezzen. Te már eleget tettél, most õ jön. Ha akar valamit, megteszi.

Ugy érzem nem szeretem már a párom és inkább egyedül lennék! De honnan jöhetek rá arra hogy jol fogok dönteni? Nem 1 éves együttlétről beszélek!

Legjobb válasz: Ha úgy érzed, nem szereted, miért gondolod, hogy rossz döntés lenne, ha már nem lennél vele? Vagy az a kérdés, szereted-e még? Vagy hogy érdemes-e olyan emberrel lenni, akit nem szeretsz? Vagy egyszerûen csak bepunnyadt a kapcsolatotok, és nem fejlõdik tovább? Szerintem (kívülrõl nézve) nem olyan bonyolult, csak nehéz döntés. Próbálj meg kcsit többet egyedül lenni a párod nélkül, hogy jobban magadra tudj figyelni, mi játszódik le benned.

Ha úgy érzed, nem szereted, miért gondolod, hogy rossz döntés lenne, ha már nem lennél vele? Vagy az a kérdés, szereted-e még? Vagy hogy érdemes-e olyan emberrel lenni, akit nem szeretsz? Vagy egyszerûen csak bepunnyadt a kapcsolatotok, és nem fejlõdik tovább? Szerintem (kívülrõl nézve) nem olyan bonyolult, csak nehéz döntés. Próbálj meg kcsit többet egyedül lenni a párod nélkül, hogy jobban magadra tudj figyelni, mi játszódik le benned.
A kérdező hozzászólása: Ha külön vagyunk teljesen más vagyok mint mikor együtt vagyok vele!Mondtam neki menjünk el ide-ode de mindenre nemet mond, azt mondja én vagyok a hibás mindenen veszekszem, de szerintem ez nem hiába van igy!

Van egy fiú akibe szerelmes vagyok! Tavaly osztálykiránduláson összelyöttünk de az nem tartoot sokáig! Most szakitott vele pár hónaplya a barátnője! Hogyan jöhetnék újból össze vele?

Legjobb válasz: írj neki vagy beszélgess vele és kérdezz rá, hogy õ errõl mit gondol. DE KÖNYÖRGÖM! "Hónaplya"....felejtsd el...

írj neki vagy beszélgess vele és kérdezz rá, hogy õ errõl mit gondol. DE KÖNYÖRGÖM! "Hónaplya"....felejtsd el...
A kérdező hozzászólása: 1 hónaplya na!!!! SZERETEM
remélem vágod, hogy arra gondoltam, hogy AZ PONTOS J!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon nem érdekel!!!!!!Az LY!!!!!!
Nem csoda, hogy egy írástudatlannal lánnyal nem volt sokáig együtt. Amúgy csak 4 hibát számoltam össze ránézésbõl.:S


Kérdezd meg tole.
Nézd elvileg nincs közöd ahhoz a gyerekhez. Ha olyan ostoba volt, hogy adókedvezményt vett utána igénybe, akkor házastársként kideríthetnéd. Nem, hivatalosan ez nem megy.
A kérdező hozzászólása: Nem rossz gondolat de sajnos 7eve elunk egyutt hazasok viszont nem vagyunk igy nem tudok sajna utanna nezni.
Lényegtelen! Már a magcsalásnál dobni kellett volna hmmm, de legkésõbb, amikor kiderült a gyerek. Szóval én a helyedben egy percet sem pazarolnék egy ilyen emberre.
Megmondani, lehet hogy nem fogja. Szerintem kérdezz közvetve, váratlanul. Tegyél fel közömbös kérdéseket, amiket más kérdésekkel tud igazolni, vagy cáfolni. pl.: Tudtad, hogy szült az volt csajod? vagy Csináltál még egy gyereket annak a ...-nak? És figyeld a reakcióit. Ha felismered a hazugság jeleit, akkor mindegy, hogy mit válaszol a reakciója elárulja. De légy türelmes! Alaposan olvass utána, hogy mirõl ismerni fel a hazugságot. Ha úgy érzed, hogy becsapott, akkor blöffölj, és csinálj úgy, mintha biztosan tudnád, hogy az övé, és vádold! Ezzel a sarokba szorítod, és ha nem túl rutinos hazudozó, akkor vallani fog.

Hogyan jöhetünk rá, hogy a párunk megcsalt?

Van egy rossz érzésem és állandóan bennem van. Egyszer?en nem tudom felfogni, hogy nem csalt meg :-) pedig számtalanszor megkérdztem. Távkapcsolatban éltünk eddig, de most együtt és most jött ki rajtam, hogy az eltelt id? bulizgatásaiban nem-e fordult el? egy pár másik n?.Szerintetek a lelkiismeret mindig felfedi az igazságot? Vagy hogyan deríthetném ki?

Legjobb válasz: Ha ilyen üldöztetési mániával kergeted a pasit,tuti ki fog akadni,mert ezt senki sem bírja elviselni hosszútávon.Hagyj fel ezzel. Amúgy amikor engem csaltak,akkor úgy derült ki,h volt egy közös haverunk,akirõl nem tudtuk,h a másik ismeri.A közös haver meg nem tudta,h mi járunk,és teljesen gyanútlanúl beszámolt egy szõke bombázóról,akit egy tuti buliban szedett össze.Amúgy a hajszálát már elõtte megtaláltam,csak a haverja barátnõjének is szõke haja van,és néhány napja nála volt egy házibuli... Ha ilyen fatális véletlen nem játszik a kezedre,akkor sosem fogod kideríteni,h tényleg megcsalt-e.Tehát jobb ha bízol a paliban,és felhagysz ezzel!

Ha ilyen üldöztetési mániával kergeted a pasit, tuti ki fog akadni, mert ezt senki sem bírja elviselni hosszútávon.Hagyj fel ezzel. Amúgy amikor engem csaltak, akkor úgy derült ki, h volt egy közös haverunk, akirõl nem tudtuk, h a másik ismeri.A közös haver meg nem tudta, h mi járunk, és teljesen gyanútlanúl beszámolt egy szõke bombázóról, akit egy tuti buliban szedett össze.Amúgy a hajszálát már elõtte megtaláltam, csak a haverja barátnõjének is szõke haja van, és néhány napja nála volt egy házibuli... Ha ilyen fatális véletlen nem játszik a kezedre, akkor sosem fogod kideríteni, h tényleg megcsalt-e.Tehát jobb ha bízol a paliban, és felhagysz ezzel!
Találhatsz SMS-t a telcsijében, szerelmes emailt a számítógépén, féyképet a zsebében, felveheted véletlenül a telefont és egy szép szõke hang a kicsipárját keresheti épp. Vagy ajtót nyitsz és egy nõ megkérdezi: itt lakik ez és ez? Vagy láthatod õket az utcán, cukrázdában, étteremben, stb. beszélgetni, nevetgéli, csókolózni, stb. Rengeteg variációt láthattál filmeken. Amúgy nem érdemes bizonyítékok után kutatnod. Egyrészt a párodat teljesen elidegenítheted magadtól, ez tuti szakításhoz vezet idõvel. Másrészt ha örökké ezzel foglalkozol, akkor rögeszméddé válhat a dolog és betegesen féltékeny személlyé válhatsz. Na az idõvel orvosi esetté nõheti ki magát, és egyenes út a magányos élet felé.....
úgy ha bizonyitékot találsz, akik keres az fog is találni!! te megcsaltad? miért keresel indokokat, és fõle miért kell a múltban keresgélni.. most együtt éltek, ez nem elég bizonyiték arra, hogy veled akar élni?
Ne rohand le.Elöbb nyomozz de vigyázz titokban. Mobilt nézd át.Jelenj meg akkor mikor biztosan nem számít rád.Nekem bevált.
Szerintem inkább a magad dolgával törõdj...
Miért kellene erre odafigyelni?
szerintem ha túl sok szivet irnak egymásnak, és minden mondatban benne van, hogy szeretlek szerelmem, meg hogy örökké, akkor az kicsit eröltetett.:D de nem mindig. ha ismered õket beszélj meg velük egy találkozót, onnan majdcsak észreveszed, hogy igazából e :d
1. ugyanmá miért érdekel? 2. vannak a világon diszkrét emberek is, akik mondjuk nem a nagy nyilvánosság elõtt vallanak egymásnak szerelmet, nem tesznek fel fotót arról, ahogy egymást falják, sõt, lehet, hogy nem is szivecskéznek... attól még élõben lehetnek teljesen boldogok egymással - talán még boldogabbak, mint azok akik nagy nyilvánosság elõtt, látványosan imádják egymást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!