Találatok a következő kifejezésre: Hogyan jöhetünk hogy (262 db)

Hogyan jöhetnék össze sebestyén balázzsal? Össze jöhetek vele valahogy?

Legjobb válasz: Valaki lõje már le ezeket a r*bancokat, akik csak házaspasikra vadásznak!

Valaki lõje már le ezeket a r*bancokat, akik csak házaspasikra vadásznak!
ha te vagy a felesége akkor össze
Én tudom. kenj mustárt a hajadba aztán reggel pontosan 8:27kor feküdj a nyugati elé a járdára zöld pólóban és világosszürke ezüstcsatos farmerban. ekkor a bal lábaddal kezdj el kotorni jobb felé de úgy hogy a tengelyed körül forogj 254, 7 fokot. Ha ez kész hajtogass egy húszezresbõl papírrepülõt és dobd dél nyugati irányba miközben elkiáltod magad: "félhuzalos traktorcsapágytengelyes ökörminyon!" Na ezt kell minden 3. vasárnapon és negyedholdkor is, de akkor csak akkor ha épp 34, 7 centiméteres a hajad.
jelentkezz az 1 perc és nyerszbe és próbálkozz...szerintem amúgy ez a fajta ismerkedés gáz...itt van az Istenes Bence, aki minden évben talál magának valakit vagy az X-faktorban vagy a Csillag születikben vagy mittudomén hol...
A kérdező hozzászólása: 79%-os te a barátnõje vagy?
sehogy KONYEC
majd ha a Te barátodat v. férjedet csábítják, akkor jusson eszedbe, köszi N
Ha vékony fiatal pasi vagy, komoly esélyed van elcsábítani.
A kérdező hozzászólása: Hogyan lehetne elcsábítani akkor?
A kérdező hozzászólása: ...
már foglalt
1. Felesége és gyereke van 2. Nem hiszem, hogy olyan kéne neki, aki kisbetûvel írja a nevét XD
Válj idióta celebbé vagy lépj be a szabadkõmûvesek közé talán segít.
Hány évesek vagytok? Miért nem akar senkivel sem járni?
A kérdező hozzászólása: Én 12 õ 14! :D Már kérdeztem többször miért nem akar senkivel se járni de azt szokta mondani hogy nem tudja!
Ez nekem ugy hangzik, hogy inkabb csak veled nem akar jarni, de nem akarta azt mondani, hogy nem tetszel neki. Ennyi idosen ez eleg nagy korkulonbsegnek szamit, szerintem egy par evig meg maradj a seggeden.
A kérdező hozzászólása: Akkor rosszul jött le neked mivel senkivel se akar járni, pedig sokan kérdezték már tõle, és eddig mindig nemmel válaszolt. Viszont nemrég azt mondta h ha most valamikor megkérdeném tõle akkor 70 százalék esélyt adna arra h igent mondana :)

Tetszik egy srác, hogy jöhetnék vele össze?

van egy fiú aki évfolyamtársam... egy idegen nyelv órára járunk és igazából csak most kezdett el tetszeni... am 9. vagyok... párszor egymásra köszöntünk, meg beszélünk pár mondatot a dogáról meg házit írtunk óra el?tt, de ennyi... mir?l beszélhetnék vele? vagy hogy kerülhetnék közelebb hozzá?

Legjobb válasz: Nagyon sok ilyen kérdés van, annyira aranyos, hogy ilyen elkeseredett vagy:) Szerintem nem nehéz közelebb kerülnöd hozzá, sõt pont tökéletes, szerencsés vagy, hogy nem osztálytársak vagytok. Eleinte csak adj neki jeleket, szemezz vele, ha benne van a "játékban", akkor tudhatod, hogy bejössz neki, onnantól kicsit nyitottabb leszel. Hogy mirõl beszélhetnétek? Elõször hát elég felszínes téma, de a suliról, a nyelvrõl, hogy szeretitek-e, a tanárról, a csoporttársaitokról, az õ osztályáról, a közös tanárjaitokról ( jajj, az a tanár milyen hülye! ez mindig jó téma, és ilyenkor egy csomó poént be lehet nyögni!:D ), kiket ismertek a suliban, de akár az x-faktorról ( azt mindenki nézi ) mivel jár haza, mit csinál szabadidejében... szép lassan jönni fognak a témák, és egyre jobban megismeritek egymást. Hidd el, ha elkezditek, és érzitek, hogy szimpatikus a másik, akkor csak magától is jönni fognak a témák!:) Ne mindig te menj oda. Figyeld õt, miket csinál, milyen jeleket ad, te is adj neki jeleket. Igazából el kell mondjam, egy 15 éves fiúcska elég éretlen ( tisztelet a kivételnek ) és idétlen, nehezen veszik észre, ha bejönnek egy lánynak, vagy épp nem tisztelik annak érzéseit. Vigyázz, biztos vagyok benne, hogy okos, szép, és ügyes lány vagy! Én szurkolok neked!:) Ha gondolod, nyugodtan írj, érdekelnek a fejlemények! L/16

Nagyon sok ilyen kérdés van, annyira aranyos, hogy ilyen elkeseredett vagy:) Szerintem nem nehéz közelebb kerülnöd hozzá, sõt pont tökéletes, szerencsés vagy, hogy nem osztálytársak vagytok. Eleinte csak adj neki jeleket, szemezz vele, ha benne van a "játékban", akkor tudhatod, hogy bejössz neki, onnantól kicsit nyitottabb leszel. Hogy mirõl beszélhetnétek? Elõször hát elég felszínes téma, de a suliról, a nyelvrõl, hogy szeretitek-e, a tanárról, a csoporttársaitokról, az õ osztályáról, a közös tanárjaitokról ( jajj, az a tanár milyen hülye! ez mindig jó téma, és ilyenkor egy csomó poént be lehet nyögni!:D ), kiket ismertek a suliban, de akár az x-faktorról ( azt mindenki nézi ) mivel jár haza, mit csinál szabadidejében... szép lassan jönni fognak a témák, és egyre jobban megismeritek egymást. Hidd el, ha elkezditek, és érzitek, hogy szimpatikus a másik, akkor csak magától is jönni fognak a témák!:) Ne mindig te menj oda. Figyeld õt, miket csinál, milyen jeleket ad, te is adj neki jeleket. Igazából el kell mondjam, egy 15 éves fiúcska elég éretlen ( tisztelet a kivételnek ) és idétlen, nehezen veszik észre, ha bejönnek egy lánynak, vagy épp nem tisztelik annak érzéseit. Vigyázz, biztos vagyok benne, hogy okos, szép, és ügyes lány vagy! Én szurkolok neked!:) Ha gondolod, nyugodtan írj, érdekelnek a fejlemények! L/16
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen természetesen leírom a fejleményeket ;) hétfõn lesz együtt óránk :DD
Várom, mi volt! Hajrá holnap!;)


Csk kezdj el vele beszélgetni, levelezni valami kis egyszerû, hétköznapi témáról. Idõvel szépen halad minden, nem kell rajta görcsölni. :)
Mármint börtönben ültök vagy hol? :O
A kérdező hozzászólása: Suliban :D , a padtársam.
Kezd érdektelen témákkal, keress közös pontokat, kérdezd a hobbijairól, elõbb utóbb lesz mirõl beszélgetnetek.
Kérdezd meg, szeret-e dugcsizni.
A kérdező hozzászólása: wow komoly, ám nem vagyok egy olyan pucsítós pi**a . Félénkebb vagyok és ezért nehezebb.
egy órán süllyedj el a pad alá majd nem és kezd el, hogy óóóóóó de uncsi ez az óra!! Nekem bejön azóta nem telik el olyan napon mikor nem bészélnénk!
fúúú hogy is mondjam...... amugy egyátalán nem hülye kérdést tettél fel....az én esetmben 1 lányhoz úgy közeledtem, testbeszéddel legalábbis bejött sokat beszélgetttem vele és 1 idõ után még mindig tartós a kapcsoltatunk

Hogyan jöhetnék rá, hogy meleg-e?

Meleg vagyok, és van egy fiú, aki tetszik az osztályban, de nem tudom biztosra, hogy ő is meleg-e, tehát van-e esélyem nála... Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem, a kérdés csak az, hogy mit jelent a "tetszik"? Szexelni szeretnél vele vagy kapcsolatot is szeretnél? Ez csak azért fontos, mert egy szimpla szexért nem érdemes rizikózni, ha szereted, akkor igen. Ismered a sorrendet: szellem-jellem-kellem. Azaz: ha tudnátok egymásnak szellemi társai is lenni (közös érdeklõdési körök), jellemben is stimmel a dolog (pl. tudna titkot tartani, nem használna ki stb.) és még tetszik is, akkor: HAJRÁ! Értelmes beszélgetések és mivel annyi meleg van a mûvészetben, történelemben, tudományban stb, biztos van olyan téma amivel ha elõhozakodsz szóba kerülhet a kérdés. Ha deklarálod, hogy neked xy szimpatikus és egyáltalán nem baj, hogy meleg, talán õ is könnyebben megnyílik és beszélhettek a témáról nyíltan.

Szerintem, a kérdés csak az, hogy mit jelent a "tetszik"? Szexelni szeretnél vele vagy kapcsolatot is szeretnél? Ez csak azért fontos, mert egy szimpla szexért nem érdemes rizikózni, ha szereted, akkor igen. Ismered a sorrendet: szellem-jellem-kellem. Azaz: ha tudnátok egymásnak szellemi társai is lenni (közös érdeklõdési körök), jellemben is stimmel a dolog (pl. tudna titkot tartani, nem használna ki stb.) és még tetszik is, akkor: HAJRÁ! Értelmes beszélgetések és mivel annyi meleg van a mûvészetben, történelemben, tudományban stb, biztos van olyan téma amivel ha elõhozakodsz szóba kerülhet a kérdés. Ha deklarálod, hogy neked xy szimpatikus és egyáltalán nem baj, hogy meleg, talán õ is könnyebben megnyílik és beszélhettek a témáról nyíltan.
írj neki álnéven vagy ilyesmi. esetleg rakj egy levelet a cuccai közé benne egy e-mail címmel amit csak erre gyártasz. a leevelet nyomtassad így az írásod nem ismeri fel
énis meleg vok, és gyanus az oszt társam, dobsz privátba msn címet és ott elmondhatnád h mibõl gondolod
Szerintem nem érdemes ilyenekkel rizikózni..Ha véletlen mégse meleg, biztos, hogy megtudja mindenki és akkor egyszerûen véged van.Ha meleg akkor meg vagy suliba úgy csináltok mintha nem is lenne semmi, de az gondolom nehéz lenne, ha meg meglátják akkor abból is hatalmas nagy botrány lenne.Felejtsd el inkább és keress meleg társkeresõkön.Mást nem tudok mondani :/
Egy osztályban egyszerre két meleg. Hm nem sok esély van rá sztem.
Én nem vagyok meleg. Hõméröt neki! Én nem tudok akkor sem úgy beszélni rólad , mint itt az egyik hozzászóló. Inkább nézzél körûl, biztos létezik olyan nõ , akivel jól ellennél.A hõmérö csakk vicc volt. De, ha bebukod a kérdést, egy jó nagy érzelmi sérülést fogsz szerezni magadnak. És mivel más vagy, így is lehet valami sérülésed érzelmileg.Remélem nem bántottalak meg.
Hunyászkogyál meg.Vagy kérdezd meg hogy meleg-e
A kérdező hozzászólása: Elvileg statisztikák azt mutatják, hogy a népesség durván 10%-a meleg. Ez minden tizedik ember. Én bízom benne, hátha õ is :$
Szerintem is álnéven írj vagy csak hívd el sétálni és kérdezd meg, hogy mit gondol a melegekrõl.Ha azt mondja semmi baja velük az jó esély de feltétlen kérdezd meg, hogy ki tetszik neki, milyen nemû meg eféle kérdéseket tegyél fel.Ha minden kérdésedre a válasz hasonló mint amit te gondolsz akkor kérdezt csak meg tõle, hogy meleg vagy csak tetszel-e neki.
hány éves vagy?és mennyire vagy jóba az illetõvel?amúgy az jó ötlet amit már régebben írtak..h írsz neki egy névtelen levelet hátha visszaír vagy ha jóba van veled akkor elmondja..és megtudod h meleg e. de akár be is vallhatod neki h meleg vagy (vagy azt h biszex hátha azt jobban fogadná)és akkor megkérdeznéd h õ hetero e...de ha nem meleg vagy biszex akk elég nagy bukta..szóval ha nem vagytok olyan jóba h elmond neki akk csináld meg a névtelen levelet..vagy e-mailt küldesz neki...:) ) sok sikert
Ha kettesbe vagytok megkérded.. hogy figyu... ne értsd félre de te meleg vagy?.. ennyi -.-' hú de nehéz volt. Nekem az osztályomban egyetlen egy fiú van akit legszívesebben a fõtéren akasztanék fel a lábujjánál fogva, de pl. bent volt órán egy idegen lány, és azzal beszélgettek, én meg hülye meleg videókkal fárasztottam a népet, erre megszólal halkan a lány: figyu, õ meleg? erre az oszt társam: igen lány: és nem félsz hogy rádmozdul? erre én felhorkanok: TE JÓ ÉG!! FÚJ NEM!! FÚJ NEM! AZÉRT TARTÁS MÉG VAN BENNEM....MEG JOBB IGÉNYEK... MelegF/16 kérdezd csak meg tõle... ilyen egyszerû.

Hogyan jöhetnék össze a lánnyal?

Sziasztok egy 19 éves srác vagyok. Nem volt még egy barátn?m se, de nem is éreztem hogy szükségem van egyre mostanáig. Tegnap bementem egy boltba ahol egy új eladó csaj volt, akit nem tudok kiverni a fejemb?l. Szerencsére az ami nekem kellett volna elfogyott, úgyhogy ma megyek vissza. Fentr?l kaptam egy esélyt szóval nem akarom elrontani.

Legjobb válasz: Ne haragudj, de mégis hogyan lennél szerelmes úgy, hogy nem is ismered? Ez nem szerelem, csak fellángolás. 5 perc alatt nem lehet senkit sem megismerni, szerintem még hetek alatt sem lehet, bár úgy már elfogadhatóbb. A kérdésed randi részéhez pedig szerintem az lenne a legjobb, ha simán megkérdeznéd, hogy nem lenne-e kedve munka után meginni valamit, vagy ilyesmi. Csak lazán, nem kell így 1 nap után éreztetni Vele, hogy hajtasz rá, mert még a végén elijed.

Ne haragudj, de mégis hogyan lennél szerelmes úgy, hogy nem is ismered? Ez nem szerelem, csak fellángolás. 5 perc alatt nem lehet senkit sem megismerni, szerintem még hetek alatt sem lehet, bár úgy már elfogadhatóbb. A kérdésed randi részéhez pedig szerintem az lenne a legjobb, ha simán megkérdeznéd, hogy nem lenne-e kedve munka után meginni valamit, vagy ilyesmi. Csak lazán, nem kell így 1 nap után éreztetni Vele, hogy hajtasz rá, mert még a végén elijed.
A kérdező hozzászólása: Pontosan ez az hogy meg szeretném jobban ismerni! És mások iránt sosem éreztem azt, hogy meg szeretném ismerni. Fellángolások vannak, de ez más.
Az aktuálus fellángolás mindig más. Az aktuális partner mindig szebb/jobb/ "Õ most más", mint a többi. Elvakít, de nincs ezzel gond, ismerkedjetek és kiderül mi lesz belõle. :)
Csak kérdezd meg, hogy nincs e kedve meginni valamit meló után veled.Ha azt mondja, hogy nincs mert van barátom! Akkor mond azt, hogy nem azt mondtam, hogy hagyd ott a barátod csak azt kérdeztem nincs e kedved meginni valamit velem.
Vedd meg, ha eladó.:) Ez a munka utáni megiszunk valamit jó ötlet.Mindenképp meg kell tudnod, hogy van-e barátja, így kevésbé égõ, ha kiderül, hogy van.
Szerintem lépj oda elé és mondd, hogy nagyon szimpatikus vagy és szeretnélek jobban megismerni... munka után van kedved valamit meginni? Légy határozott és magabiztos, akkor nem hiszem, hogy gond lesz. 20/F

Tetszik egy srác, soha nembeszéltünk eddig. Hogyan közeledjek hozzá? Eléggé bátortalan vagyok szóval tippek is jöhetnek hogy győzzem le a félelmem?

Legjobb válasz: Elõször is mitõl félsz? Hogy te majd nem fogsz tetszeni neki?Ez nem így megy:) Ezek a félelmek valójában csak a képzeletedben léteznek, mindenki gondol ilyeneket, én is. Én is voltam pont így a múlthéten egy lánnyal, féltem, hogy majd nem jön össze, de végül is randira hívtam, kedves volt, beszélgettünk, végül is nem jött össze, mert nem tudtam eléggé jól elbeszélgetni vele, de örülök mert legyõztem a félelmem!:D Ez nagyon jó érzés, tedd te is ezt, amikor beszélgettek akkor derül ki minden úgy is, elõször szólítsd meg valamivel, mondjuk: szia, te is az xy suliba jársz? Aztán beszélgessetek, valószínû, hogy kedves lesz veled, nem kell félni. Ha meg nem jön össze akkor is legyõzted a félelmed, ami kevés embernek sikerül! Erre büszkének lehet lenni ha olyat teszel amitõl félsz, de még is megteszed, ez a bátorság. 20f

Elõször is mitõl félsz? Hogy te majd nem fogsz tetszeni neki?Ez nem így megy:) Ezek a félelmek valójában csak a képzeletedben léteznek, mindenki gondol ilyeneket, én is. Én is voltam pont így a múlthéten egy lánnyal, féltem, hogy majd nem jön össze, de végül is randira hívtam, kedves volt, beszélgettünk, végül is nem jött össze, mert nem tudtam eléggé jól elbeszélgetni vele, de örülök mert legyõztem a félelmem!:D Ez nagyon jó érzés, tedd te is ezt, amikor beszélgettek akkor derül ki minden úgy is, elõször szólítsd meg valamivel, mondjuk: szia, te is az xy suliba jársz? Aztán beszélgessetek, valószínû, hogy kedves lesz veled, nem kell félni. Ha meg nem jön össze akkor is legyõzted a félelmed, ami kevés embernek sikerül! Erre büszkének lehet lenni ha olyat teszel amitõl félsz, de még is megteszed, ez a bátorság. 20f
Te egyáltalán tudod mirõl van szó?? Talán azokat fogják kihasználni akiknek olyan tanácsod adsz, hogy menj csak oda hozzá bmeg ... Azokat a lányokat akik csendben várják a szõke herceget biztosan nem fogják. Szerintem neked nagyon rossz a felfogóképességed. Elmehetnél valami agyturkászhoz.
20:04 Akkor várjad csak, majd kihasznál valaki, mert úgy is olyanok nyomulnak csak, téged úgy is csak a testedért fognak szeretni, nem magadért, majd 30évesen amikor már elcsúnyulsz meg maradsz egyedül, akkor majd belátod, hogy igazam volt.
Igen várjuk. És nem a kedvét akarom elvenni. Csak a kérdésére válaszoltam. :)
18:36 ÉS AKKOR MI VAN ha odamegy? Semmi, máshogy nem fog történni semmi, a lány akar ismerkedni a fiúval akkor tegyen is érte. Máshogy nem fognak összejönni, miért kell elvenni a kérdezõ kedvét?Vagy te nem szoktál semmit csinálni ha tetszik valaki?Nem mi?Várjátok a sült galambot.
ha én lennék az biztos felüdítenél hogy érdeklek valakit, még ha nem is tetszenél nagyon nekem, biztos nem kergetnélek el:) Lehet a fiú dolga az egész de, ez csak egy iratlan szabály szal meg lehet szegni:P f17
Én biztos nem mennék oda hozzá. Várnám, hogy õ jöjjön. Végül is fiú. Hadd tegye meg õ az elsõ lépéseket.
Miért lenne cinkes? nyugodj meg, képzeld el ahogy oda mész hozzá, örül neked...sok sikert...
Az elõttem szólónak igaza lenne, ha fiú lenne a kérdezõ. De mivel lány vagy, szerintem cinkes lenne odamenni a fiúhoz ( fõleg ha idõsebb is nálad ). Szerintem legalábbis. Egyébként nekem is van egy ilyen problémám, kíváncsi lennék. :)
Ja és mellesleg, akkor most úgy kell felfogni ( a te gondolkodásmódod szerint ) hogy " soha ne dõlj be azoknak akik közeledni próbálnak hozzád, mert úgyis kihasználnak, inkább erõszakold rá magad minden fiúra " ?? Szánalmas vagy.

Okirat hamisítás? Hogy jöhetnek rá? Mi bajom lehet belőle?

Megbuktam 10.-be. egy tantárgyból. Most kellene Pótvizsgázni, de nem tanultam semmit. Nálam van a bizonyítvány és arra gondoltam be írom, hogy a javító vizsgán sikeresen át ment.. persze a megfelel? szöveggel. Tavaly is megbuktam 9.-be

Legjobb válasz: Rögtön le fogsz bukni,mert a javítóvizsgád eredményét nemcsak a bizonyítványba írják bele,hanem más "könyvekbe" is.A tanár meg egyértelmû,hogy emlékezne arra,hogy nem jelentél meg a pótvizsgán!Mivel meg hamisítanál egy fontos okmányt a legenyhébb büntetésed az lenne,hogy kicsapnának a suliból..Valószínû,hogy eljárás okirat hamisítás miatt nem lenne ellened mert fiatalkorú vagy..Ha felnõtt ember lennél akkor 2 évet is kaphatnál felfüggesztve..A legjobb megoldás ha elmész pótvizsgázni,legfeljebb évet ismételsz..

Rögtön le fogsz bukni, mert a javítóvizsgád eredményét nemcsak a bizonyítványba írják bele, hanem más "könyvekbe" is.A tanár meg egyértelmû, hogy emlékezne arra, hogy nem jelentél meg a pótvizsgán!Mivel meg hamisítanál egy fontos okmányt a legenyhébb büntetésed az lenne, hogy kicsapnának a suliból..Valószínû, hogy eljárás okirat hamisítás miatt nem lenne ellened mert fiatalkorú vagy..Ha felnõtt ember lennél akkor 2 évet is kaphatnál felfüggesztve..A legjobb megoldás ha elmész pótvizsgázni, legfeljebb évet ismételsz..
lebuksz, ez egyértelmû, mert többszörösen vezetik az iskola adminisztrációjában, de ha így van ahogy írod, miért nem kérsz évhalasztásra kérelmet ?
Minden hivatalos bejegyzést alá kell írni és le kell pecsételni, pont az ilyen hamisítások elkerülése végett. Ha ezt az iskolában elmulasztották, súlyos hibát követtek el, a jelen vizsgától függetlenül menj vissza és kérd tõlük az aláírást, mert még azt az évet se fogják máshol elfogadni.
A kérdező hozzászólása: ja bocs kicsit hiányos a sztorim. 19 éves vagyok, suliba nem sokat jártam 16 éves korom óta, nagyon sok mûtéten át estem és most novemberbe lesz egy újabb a sulit újra rá hagyom. Az iskolát már nem fogom el kezdeni nyáron be állok katonának.
Ha amúgy sem akarod folytatni a középiskolát, akkor mi értelme van, hogy behamisítod a pótvizsgát?!... 8-o Igazából, akkor annak sem lenne sok haszna, ha elmennél a pótvizsgára és átmennél a vizsgán. Viszont ha valamikor valaha kiderül a hamisítás (a bizonyítvány hivatalos okirat!!!), akkor keservesen megütheted a bokád, ráadásul a személyi anyagodba is bekerül, ha egy álláshoz pl. erkölcsi bizonyítványt kérsz, abba is beleírják majd! Szóval, ezzel az értelmetlen hülyeséggel alaposan elkaszálnád saját magad!
Egyértelmû a lebukás! Én tavaly felnõttként munka mellett érettségiztem.Katonának meg betegesek nem kellenek!!!!

Félõs vagyok, belezúgtam egy lányba aki szép, kedves, okos, nem szõke, mi esélyem van it hogy jöhetek vele össze?

Legjobb válasz: De a lényeg, hogy NEM szõke =)))) jó... ennyi erõvel azt is kiemelhetnéd, hogy nem szõrös a hónaallja és nem gombás a lába... :)))))

De a lényeg, hogy NEM szõke =)))) jó... ennyi erõvel azt is kiemelhetnéd, hogy nem szõrös a hónaallja és nem gombás a lába... :) ))))
A kérdező hozzászólása: a gomba és a szörzet változhat, de a szõkeség az örök
hajfestésrõl nem hallottál?
Miért mivan ha szõke? Északi országokban elég sokan szõkék.
gondolom belsõ szõkeségre gondolt ...OMG!!
A kérdező hozzászólása: jaja- belsõ szõkére gondoltam

Hogyan jöhetnék össze vele?

Nagyon tetszik egy lány, de nemigazán tudom hogy hogyan közeledjek hozzá. A lány okos, kedves, kicsit visszahúzódóbb típus. Általános értelemben nem igazán szép, de azért nem csúnya. Már több éve ismerjük egymást.

Legjobb válasz: Szerintem.... kérdezgesd a hobbijárol meg hogy mit szeret csinálni.... legyél ledves hozzá...és bámuld úgy hogy ne nyomulj de érezze hogy bejön neked!!!

Szerintem.... kérdezgesd a hobbijárol meg hogy mit szeret csinálni.... legyél ledves hozzá...és bámuld úgy hogy ne nyomulj de érezze hogy bejön neked!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!