Találatok a következő kifejezésre: Hogyan jöhetünk hogy (252 db)

Hogyan jöhetnék össze sebestyén balázzsal? Össze jöhetek vele valahogy?

Legjobb válasz: Valaki lõje már le ezeket a r*bancokat, akik csak házaspasikra vadásznak!

Valaki lõje már le ezeket a r*bancokat, akik csak házaspasikra vadásznak!
ha te vagy a felesége akkor össze
Én tudom. kenj mustárt a hajadba aztán reggel pontosan 8:27kor feküdj a nyugati elé a járdára zöld pólóban és világosszürke ezüstcsatos farmerban. ekkor a bal lábaddal kezdj el kotorni jobb felé de úgy hogy a tengelyed körül forogj 254, 7 fokot. Ha ez kész hajtogass egy húszezresbõl papírrepülõt és dobd dél nyugati irányba miközben elkiáltod magad: "félhuzalos traktorcsapágytengelyes ökörminyon!" Na ezt kell minden 3. vasárnapon és negyedholdkor is, de akkor csak akkor ha épp 34, 7 centiméteres a hajad.
jelentkezz az 1 perc és nyerszbe és próbálkozz...szerintem amúgy ez a fajta ismerkedés gáz...itt van az Istenes Bence, aki minden évben talál magának valakit vagy az X-faktorban vagy a Csillag születikben vagy mittudomén hol...
A kérdező hozzászólása: 79%-os te a barátnõje vagy?
sehogy KONYEC
majd ha a Te barátodat v. férjedet csábítják, akkor jusson eszedbe, köszi N
Ha vékony fiatal pasi vagy, komoly esélyed van elcsábítani.
A kérdező hozzászólása: Hogyan lehetne elcsábítani akkor?
A kérdező hozzászólása: ...
már foglalt
1. Felesége és gyereke van 2. Nem hiszem, hogy olyan kéne neki, aki kisbetûvel írja a nevét XD
Válj idióta celebbé vagy lépj be a szabadkõmûvesek közé talán segít.

Hogyan jöhetnék össze vele?

Nagyon tetszik egy lány, de nemigazán tudom hogy hogyan közeledjek hozzá. A lány okos, kedves, kicsit visszahúzódóbb típus. Általános értelemben nem igazán szép, de azért nem csúnya. Már több éve ismerjük egymást.

Legjobb válasz: Szerintem.... kérdezgesd a hobbijárol meg hogy mit szeret csinálni.... legyél ledves hozzá...és bámuld úgy hogy ne nyomulj de érezze hogy bejön neked!!!

Szerintem.... kérdezgesd a hobbijárol meg hogy mit szeret csinálni.... legyél ledves hozzá...és bámuld úgy hogy ne nyomulj de érezze hogy bejön neked!!!

Hogyan jöhetnék rendbe lelkileg? Normális életet élő ember vagyok, csak sajnos egyszer megbotlottam, mégis depisnek érzem magam és rosszkedvű vagyok.

Múlt héten szombaton este sikerült nagyon csúnyán berúgnom. Pedig én abszolút nem vagyok az a nagy piálós, mint az ismerőseim, mégis valamiért elég durván megkészültem. Az este felére nem emlékszem, akik józanabbak voltak, ők mesélték nekem, miket mondtam. Szerencsére nem bántottam meg senkit, csak túl sokat beszéltem. Mindemellett, hogy tök hülyén is érzem magam, tesóm még viccelődik is rajtam, hogy hehe de berúgtál. És azt még nem is mondtam, hogy a mi családunkban aki egyszer kicsit is iszik vagy berúgik, az már alkoholistának számít. Én tudom, hogy nem vagyok az, mégis szörnyen szégyellem magam. A barátaim persze nyugtattak, hogy abszolút nem voltam gáz, ne idegeskedjek ezen, ez előfordul, de nekem ez sem segített. Tudom magamról hogy nem vagyok ez a nagy vedelős típus, tesóm mégis annak állít be, és ez szarul esik. Való igaz, hogy szoktam alkalmanként (!) iszogatni, de sose szoktam így szétmászni! De sajnos múlt héten sikerült... Hogyan tehetném túl magam ezen lelkiekben? (21/L)

Legjobb válasz: Ha jól értem nem az a bajod, hogy berúgtál, hanem hogy a tesód szekál. Az a helyzet hogy bármit fogsz is csinálni mindenért beléd köt majd. Kettõtök kapcsolatán kellene változtatni.

Ha jól értem nem az a bajod, hogy berúgtál, hanem hogy a tesód szekál. Az a helyzet hogy bármit fogsz is csinálni mindenért beléd köt majd. Kettõtök kapcsolatán kellene változtatni.
A kérdező hozzászólása: De, az is baj, hogy többet ittam a kelleténél, mert ez rám nem jellemzõ, de így még nehezebb. Meg persze az is gond, hogy tesóm már ilyen marad, nem fog változni, szerinte ha berúgik valaki, az már alkoholista. Tök egyértelmû, hogy erre gondol, mert anyám totál ugyanez. Azt is tudom, hogy nem kellene, hogy ez foglalkoztasson, mert a barátaim, akiket kedvelek, õk vigasztaltak, meg segíteni próbáltak, és ez elég kellene hogy legyen, de sajnos mégis zavar.
Hát akkor elárulok egy nagy titkot. Az emberek 80%-a legalább 1x berúg életében. És akkor mi van ha te is többet ittál mint kellett volna? Az a helyzet, hogy ennél sokkal rosszabb dolgok is fognak veled történni az életben. És ha egy ilyen kis "szar" dologtól képes lennél depresszióssá válni, hogy akarod majd az életedben lévõ akadályokat leküzdeni? Gondolkozz el ezen. Össze kellene szedned magad.
Képzeld szerintem ha valaki azon sajnálkozik, hogy "Úristen berúgtam, Ühüm-brühüm" annak nem azt kell mondani, hogy "Jaj de sajnálom, te szegény, hogy történhetett..." hanem ilyenkor igenis arra van szükség hogy valaki kirángasson a kis álomvilágodból. Nem tudom miért éreznéd jobban magad attól ha azt mondanám neked, hogy "Én megértelek, és úgy sajnálom, megértem, hogy depis vagy..." 21 évesen elég nagy vagy már a felnõtt élethez és ahhoz hogy kicsit összeszedd magad. . És igen én azért vagyok ilyen kemény, mert történtek már velem olyan dolgok, amik után az ilyen jellegû dolgokat gondolkodás nélkül leszarom. És majd ha végiggondolod, megfogod érteni, hogy ezzel hogy azt mondtam, hogy szedd össze magad, többet segítettem, mint azok akik csak annyit mondanak, hogy jaj te kis szegény.
A valódi problémád szerintem az, hogy bûntudatod van amiatt, hogy megszegted a családi elvárásokat, hiszen abban a tudatban nevelkedtél, hogy aki berúg, az már alkoholista, és az rossz. Ezért úgy érzed, rosszat csináltál, és ez okozza benned a frusztrációt. Sikerült azóta túltenned magad rajta?

Ebből a kínos szituációból, hogy jöhetnék ki jól, hogy értessem meg a barátnőmmel, hogy nem vagyok perverz?

A szülinapomra a haveroktól kaptam egy guminőt poénból, amit csak úgy bevágtam az ágynemű tartóba. Van egy barátnőm nem olyan rég - és amíg én tusoltam ő úgy gondolta megágyaz, mert nálunk aludt és megtalálta a babát. Mire kijöttem a tusolóbol már lelépett, majd fb-n írt egy üzit, hogy ő nem akar magának perverz barátot:S ezzel mit lehet kezdeni?

Legjobb válasz: mondd el neki, hogy csak szülinapi ajándék volt...ha értelmes csaj, megérti...

mondd el neki, hogy csak szülinapi ajándék volt...ha értelmes csaj, megérti...
hát.. necces.. mondjuk elmesélhetted volna neki.. egy barátnõm is kapott viccbõl vibrátort, de sztem a baba az neccesebb.. na nem tom:D
mond el neki az igazat :D
A kérdező hozzászólása: jah csak szeret kombinálni... ráadásul a haverjaimat nem nagyon bírja, mindig azzal jön, hogy rossz hatással vannak rám
mond el neki amit ide irtal. ha bizik benned elhiszi.
Kérd meg a haverodat h mosson már ki.
Hány évesek vagytok? Miért nem akar senkivel sem járni?
A kérdező hozzászólása: Én 12 õ 14! :D Már kérdeztem többször miért nem akar senkivel se járni de azt szokta mondani hogy nem tudja!
Ez nekem ugy hangzik, hogy inkabb csak veled nem akar jarni, de nem akarta azt mondani, hogy nem tetszel neki. Ennyi idosen ez eleg nagy korkulonbsegnek szamit, szerintem egy par evig meg maradj a seggeden.
A kérdező hozzászólása: Akkor rosszul jött le neked mivel senkivel se akar járni, pedig sokan kérdezték már tõle, és eddig mindig nemmel válaszolt. Viszont nemrég azt mondta h ha most valamikor megkérdeném tõle akkor 70 százalék esélyt adna arra h igent mondana :)

Tetszik egy srác, hogy jöhetnék vele össze?

van egy fiú aki évfolyamtársam... egy idegen nyelv órára járunk és igazából csak most kezdett el tetszeni... am 9. vagyok... párszor egymásra köszöntünk, meg beszélünk pár mondatot a dogáról meg házit írtunk óra el?tt, de ennyi... mir?l beszélhetnék vele? vagy hogy kerülhetnék közelebb hozzá?

Legjobb válasz: Nagyon sok ilyen kérdés van, annyira aranyos, hogy ilyen elkeseredett vagy:) Szerintem nem nehéz közelebb kerülnöd hozzá, sõt pont tökéletes, szerencsés vagy, hogy nem osztálytársak vagytok. Eleinte csak adj neki jeleket, szemezz vele, ha benne van a "játékban", akkor tudhatod, hogy bejössz neki, onnantól kicsit nyitottabb leszel. Hogy mirõl beszélhetnétek? Elõször hát elég felszínes téma, de a suliról, a nyelvrõl, hogy szeretitek-e, a tanárról, a csoporttársaitokról, az õ osztályáról, a közös tanárjaitokról ( jajj, az a tanár milyen hülye! ez mindig jó téma, és ilyenkor egy csomó poént be lehet nyögni!:D ), kiket ismertek a suliban, de akár az x-faktorról ( azt mindenki nézi ) mivel jár haza, mit csinál szabadidejében... szép lassan jönni fognak a témák, és egyre jobban megismeritek egymást. Hidd el, ha elkezditek, és érzitek, hogy szimpatikus a másik, akkor csak magától is jönni fognak a témák!:) Ne mindig te menj oda. Figyeld õt, miket csinál, milyen jeleket ad, te is adj neki jeleket. Igazából el kell mondjam, egy 15 éves fiúcska elég éretlen ( tisztelet a kivételnek ) és idétlen, nehezen veszik észre, ha bejönnek egy lánynak, vagy épp nem tisztelik annak érzéseit. Vigyázz, biztos vagyok benne, hogy okos, szép, és ügyes lány vagy! Én szurkolok neked!:) Ha gondolod, nyugodtan írj, érdekelnek a fejlemények! L/16

Nagyon sok ilyen kérdés van, annyira aranyos, hogy ilyen elkeseredett vagy:) Szerintem nem nehéz közelebb kerülnöd hozzá, sõt pont tökéletes, szerencsés vagy, hogy nem osztálytársak vagytok. Eleinte csak adj neki jeleket, szemezz vele, ha benne van a "játékban", akkor tudhatod, hogy bejössz neki, onnantól kicsit nyitottabb leszel. Hogy mirõl beszélhetnétek? Elõször hát elég felszínes téma, de a suliról, a nyelvrõl, hogy szeretitek-e, a tanárról, a csoporttársaitokról, az õ osztályáról, a közös tanárjaitokról ( jajj, az a tanár milyen hülye! ez mindig jó téma, és ilyenkor egy csomó poént be lehet nyögni!:D ), kiket ismertek a suliban, de akár az x-faktorról ( azt mindenki nézi ) mivel jár haza, mit csinál szabadidejében... szép lassan jönni fognak a témák, és egyre jobban megismeritek egymást. Hidd el, ha elkezditek, és érzitek, hogy szimpatikus a másik, akkor csak magától is jönni fognak a témák!:) Ne mindig te menj oda. Figyeld õt, miket csinál, milyen jeleket ad, te is adj neki jeleket. Igazából el kell mondjam, egy 15 éves fiúcska elég éretlen ( tisztelet a kivételnek ) és idétlen, nehezen veszik észre, ha bejönnek egy lánynak, vagy épp nem tisztelik annak érzéseit. Vigyázz, biztos vagyok benne, hogy okos, szép, és ügyes lány vagy! Én szurkolok neked!:) Ha gondolod, nyugodtan írj, érdekelnek a fejlemények! L/16
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen természetesen leírom a fejleményeket ;) hétfõn lesz együtt óránk :DD
Várom, mi volt! Hajrá holnap!;)

Hogy jöhetnék rá, hogy valóban hányadán állunk?

Az egyetemen 3 "barátn?m" furcsa velem mostanság f?leg 2 közülük. Ha találkozunk kedvesek,de nem hívnak sehova, majdhogynem csak t?mondatokban válaszolnak nekem,titkolóznak,nem jönnek velem el sehova,talán hazudnak is néha. Az elmúlt 1 évben azt hittem,hogy barátn?k lettünk, de most mégis mások lettek. Csak paranoia vagy valóban inkább kihagynának maguk közül???( 2.éves egyetemista vagyok,új város,új közeg stb.)

Legjobb válasz: Az egyetemi haverságok mind ilyenek, ne keress benne logikát :) Nem hinném, hogy hanyagolnának, de lehet, hogy õk neked fontosabbak, mint visszafele.

Az egyetemi haverságok mind ilyenek, ne keress benne logikát :) Nem hinném, hogy hanyagolnának, de lehet, hogy õk neked fontosabbak, mint visszafele.
Hallgass a megerzeseidre, legjobb utvezetök.Ahogy az elöttem irta, ök neked többet jelentenek, mint forditva, ne eröltesd soha ami nem megy.

Szerintetek, hogy jöhetnék össze vele?

Van egy lány akivel jóban vagyunk sokat beszélünk facen de személyesen meg alig váltunk pár szót. Szoktunk egy társaságban lenni. Mondta az öccsének, hogy tök jól elbeszélgetünk de nekem is mondta, egyszer meg engedte, hogy haza kísérjem és akkor mondta. Tegnap kés?n ment haza és össze futottunk megkérdeztem t?le, hogy el-e kísérhetem azt mondta, hogy nagyon siet haza. Így nem mentem. Meghívtam filmezni ma délutánra de többen leszünk vele együtt lennénk 5-en, azt mondta, hogy ? vasárnap nagy takarítás van nála de majd meg látja, hogy el jön-e!

Legjobb válasz: Az, hogy facebook-on beszélgettek, vagy hogy nagytakarítás van nála még nem használható info. Mivel semmi jellemrajzot vagy konkrétumot nem írtál, így az egész kérdés ennyi: Fiúként hogy jöjjek össze egy lánnyal? Erre pedig már kismillió kérdés van itt gyakon, használd a Keresés funkciót.

Az, hogy facebook-on beszélgettek, vagy hogy nagytakarítás van nála még nem használható info. Mivel semmi jellemrajzot vagy konkrétumot nem írtál, így az egész kérdés ennyi: Fiúként hogy jöjjek össze egy lánnyal? Erre pedig már kismillió kérdés van itt gyakon, használd a Keresés funkciót.
A kérdező hozzászólása: Ettõl tovább nem jutok vele már 1x 2x megkérdeztem tõle nem ütközünk ketten mindig valamit kitalált! És nem akarom elrontani se a barátságot de nem is akarok be égni elõtte. Gondoltam arra is, hogy meg kérdem tõle szemtõl szemben volna-e esélyem mert, ha azt mondja nem akkor hagynám az egészet, így olyan bizonytalan minden!

FIÚK! Ha tetszik nektek egy nálatok fiatalabb lány, hogyan jelzitek ezt? Mit csináltok, és mi hogy jöhetünk rá arra, hogy igen is tetszem vagy nem?

Legjobb válasz: #1 Kihagytad azt, hogy ha minden kötél szakad, akkor belekakilsz a tolltartójába.

#1 Kihagytad azt, hogy ha minden kötél szakad, akkor belekakilsz a tolltartójába.
Összefirkálom zsírkrétával a barátságfüzetét vagy rágót nyomok a hajába!
kérdezd meg tõle ;)!
Sok itt a troll.látom.:P Onnan tudni hogy mindig a látohatárban tartózkodik vagy a bátrabbak a közeledben. Állandóan segíteni akar. Meg beszélgetni szeretne veled. Csak van aki ezt nem tudja hogy is kéne kivitelezni és csak segít meg néz várja az alkalmat hogy megszólítson vagy segíthessen. :D Meg vannak a nyomulósok õk meg a másik véglet azt észre fogod venni mert feltartanak folyton és menõsködnek. Ezek az emberekék általában egoisták szóval egybõl ki lehet szúrni õket.
Csk kezdj el vele beszélgetni, levelezni valami kis egyszerû, hétköznapi témáról. Idõvel szépen halad minden, nem kell rajta görcsölni. :)
Mármint börtönben ültök vagy hol? :O
A kérdező hozzászólása: Suliban :D , a padtársam.
Kezd érdektelen témákkal, keress közös pontokat, kérdezd a hobbijairól, elõbb utóbb lesz mirõl beszélgetnetek.
Kérdezd meg, szeret-e dugcsizni.
A kérdező hozzászólása: wow komoly, ám nem vagyok egy olyan pucsítós pi**a . Félénkebb vagyok és ezért nehezebb.
egy órán süllyedj el a pad alá majd nem és kezd el, hogy óóóóóó de uncsi ez az óra!! Nekem bejön azóta nem telik el olyan napon mikor nem bészélnénk!
fúúú hogy is mondjam...... amugy egyátalán nem hülye kérdést tettél fel....az én esetmben 1 lányhoz úgy közeledtem, testbeszéddel legalábbis bejött sokat beszélgetttem vele és 1 idõ után még mindig tartós a kapcsoltatunk

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!