Találatok a következő kifejezésre: Hogyan ismerkedhetnénk Egerben (1 db)

Hogyan ismerkedhetnénk kisfiammal Egerben?

Most költöztünk ide és nem ismerek senkit... Nem párt keresek csak barátn?t! Férjem van! :)

Legjobb válasz: Játszótér, játszóházak. Férjed kollégái.

Játszótér, játszóházak. Férjed kollégái.
Bizti van ott vmi nagyonn kultúrház, mûv ház, közösségi ház, ahol ki vannak rakva a programok. Lehet, hogy van vmi baba-mama klubb is, vagy joga, torna, ahol tudnál más anyukákkal is ismerkedni. Esetleg uszoda, fodrász, kozmetikus, szloi, manikûrös, stb. :) )))))
Ha még nagyon pici a fiad, akkor kérdezd meg a körzeti védõnõt, hogy van-e baba-mama klub, torna, stb. Gyereken keresztül nagyon jól lehet ismerkedni, ki lehet vinni játszótérre, stb. Vagy ha nem feltétlenül kisgyerekes anyukákkal akarsz megismerkedni, akkor keress magadnak valami jó kis elfoglaltságot, amit csoportban lehet végezni, pl. iratkozz be lovagolni, kerámiázni, nyelvtanfolyamra, vagy ilyen helyre, ami téged érdekel, biztosan találkozol szimpatikus emberekkel, akikkel összebarátkozol. Általában az azonos érdeklõdésû körû emberek összeismerkednek, én pl. a lakótelepünkön senkit nem ismertem, pedig itt lakom már egy ideje, de amióta kugyám van, minden kutyást ismerek a környéken, és jókat beszélgetünk, amíg a kutyusok játszanak.
A Széchenyi utcán van a Mûvház, de érdemes megnézni a Forrás GYSZK (Ha még ez a neve) mûsorait is. Ahol a gyerekkönyvtár van. Szerintem kézmûves játszóházakban is jól ismerkedhettek, ha a pici van már 2-3 éves:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tudnék iskolaidőben több pénzhez jutni?

Nyáron akartam 1hónapot átdolgozni egy gyárban, de nem tehettem, mert júniusban töltöttem be a 16. évemet és már az összes helyet lefoglalták addigra. Most szeretnék úgy pénzhez jutni, hogy nem állandóan szüleimtől kérek. A probléma csak az, hogy éjszakai műszakot még nem vállalhatok, délutánira pedig esélyem sincs beérni, mert minden nap 7-8 órám van az iskolában, heti 4x 2,5 óra edzésem van ( versenyző vagyok ), és este szoktam tanulni. Valami ötlet esetleg, hogy ezek mellett hogy tudok még pénzt szerezni szórakozásra?

0

A csábitójelesnél ottvan, hogy Szerezz 25 $-t, egy igazolványképet és egy formanyomtatványt a beiratkozáshoz! már csak a 25st kell megszereznem de hogyan?

1

Hogyan kuzdjem le a megfelelesi kenyszert es az erzest hogy szerencsetlen vagyok?

16 eves lany vagyok nem valami szep a megjelenesem pedig eleg felenk. Ritkan allok ki magamert. Nem tudok tancolni..nagyon nem. Es csampas is vagyok ezt nagyon sokan mondtak. De szeretnek beiratkozni hip-hopra mert nagyon tetszik ez a stilusu tanc. Felek hogy ot is kinevetnek majd hogy.mjlyen szerencsetlen vagyok.

1

Milyen programok lesznek ma (szept.7. ) az újhegyi napon?

Pécsiektől kérdezem! Hány órától és milyen jellegű programok lesznek, Újhegyen?

0

Kaposváron mégis hol lehet határidőnaplót kapni?

Mindenképp szükségem van egyre, és már több helyen jártunk. Csak nem nyelte el a föld mindet? Azért nem annyira kisváros ez...Vagy mégis?

2

Miért van az, hogy gyilkosságot mutathatnak a tv-ben, de szeretkezést nem? A szeretkezés károsabb dolog, mint a gyilkosság?

Ha egy gyerek szeretkezést lát valóban torzul a személyisége? Más fajoknál ez miért nem így van? Ha egy gyerek sok gyilkosságot lát tényleg nem torzul a személyisége?

8

Mi az a csebogár?

http://www.youtube.com/watch?v=x-8PX1voq0c

Cserebogár?

1

Oroszország melyik részein magas az életszínvonal?

4

Pszichológusok! Szakmailag mi a véleményetek Csernus Imre módszereiről?

9

Mit csináljak? Hogyan tehetném jóvá?

Van egy ismerősöm, ő lány én pedig fiú vagyok. A barátnőmmel (nem járok vele) eddig nagyon jó viszonyunk volt, és a barátnői azt tervelték ki hogy próbára tesznek hogy mennyire bízhatnak meg bennem. És én ezen a próbán nem álltam jót, mert a barátnőmnek van egy ilyen ellensége akit nem bír, én viszont igen. A barátnőinek a kis tervük az volt hogy azt kell hazudnunk mindenkinek hogy én a barátnőmmel járok. Én ezt a barátnőm ellenségének elmondtam, mert én nagyon megbízok benne. A többiek meg megtudták hogy nem hazudtam a barátnőm ellenségének. Most mindenki haragszik rám, mit tegyek?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!