Találatok a következő kifejezésre: Hogyan ismerkedhetnénk Egerben (1 db)

Hogyan ismerkedhetnénk kisfiammal Egerben?

Most költöztünk ide és nem ismerek senkit... Nem párt keresek csak barátn?t! Férjem van! :)

Legjobb válasz: Játszótér, játszóházak. Férjed kollégái.

Játszótér, játszóházak. Férjed kollégái.
Bizti van ott vmi nagyonn kultúrház, mûv ház, közösségi ház, ahol ki vannak rakva a programok. Lehet, hogy van vmi baba-mama klubb is, vagy joga, torna, ahol tudnál más anyukákkal is ismerkedni. Esetleg uszoda, fodrász, kozmetikus, szloi, manikûrös, stb. :) )))))
Ha még nagyon pici a fiad, akkor kérdezd meg a körzeti védõnõt, hogy van-e baba-mama klub, torna, stb. Gyereken keresztül nagyon jól lehet ismerkedni, ki lehet vinni játszótérre, stb. Vagy ha nem feltétlenül kisgyerekes anyukákkal akarsz megismerkedni, akkor keress magadnak valami jó kis elfoglaltságot, amit csoportban lehet végezni, pl. iratkozz be lovagolni, kerámiázni, nyelvtanfolyamra, vagy ilyen helyre, ami téged érdekel, biztosan találkozol szimpatikus emberekkel, akikkel összebarátkozol. Általában az azonos érdeklõdésû körû emberek összeismerkednek, én pl. a lakótelepünkön senkit nem ismertem, pedig itt lakom már egy ideje, de amióta kugyám van, minden kutyást ismerek a környéken, és jókat beszélgetünk, amíg a kutyusok játszanak.
A Széchenyi utcán van a Mûvház, de érdemes megnézni a Forrás GYSZK (Ha még ez a neve) mûsorait is. Ahol a gyerekkönyvtár van. Szerintem kézmûves játszóházakban is jól ismerkedhettek, ha a pici van már 2-3 éves:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit jelent ez a jelkép?

egy sima kerszt és lefele van rajta egy nyil de csak lent ?

0

Az ázsiaiak tényleg ugyanúgy nem tudnak megkülönböztetni minket, mint mi őket?

Csak azért kérdezem, mert ha megnézem 10 ázsiai meg 10 fehér fényképét, akkor a fehérekében sokkal több karakteres, megkülönböztethető vonást látok (meg ugye a szemszín meg a hajszín is sokkal többféle, mint nekik), még a négereknek is sokkal többféle vonásuk van, ahogy megfigyeltem, őket ugyanúgy meg lehet különböztetni. De aztán elgondolkoztam, hogy lehet hogy ezt csak én látom így, és ha ugyanezeket a képeket mondjuk egy kínai nézné meg, ő nem látná azt amit én! Szóval, ez hogy is van?

7

A magyarországi börtönökben is szokás különböző börtöntetoválásokat varratni az elítéltekre?

Gondolok itt a könnycseppekre a szem alatt, pöttyök a kézfejen stb
Elnézést ha rossz kategóriába tettem de azt hiszem talán ez a legmegfelelőbb rá

1

írnátok ehhez hasonló indulatos zenéket?

http://www.youtube.com/watch?v=tqU2XjaylNQ

9

Egyetemen vagyok és sokszor azon gondolkodom, hogy egyesek, hogy tudnak ilyen okosak lenni, hogy fejleszteték ki magukat ilyen jòra és szinte tökéletesek? én töröm össze magam és alig jutok "előre"

2

Tudnátok írni ijesztő (színvonalasabb) horror filmeket?

Színvonalas alatt a jó történetet, effekteket értem. Újabb filmek érdekelnének mondjuk 2010-től.
Pl tetszett az Evil dead

1

A szabadkőművesek jó vagy rossz emberek?

Indoklást is kérek!

7

A XI. kerület és szomszédai mely részén lakik a legtöbb roma?

Puszta érdeklődésből írom a kérdést, mert fogalmam sincs, nem tudok rájönni. Elvileg a közmunkásokat a kerületek a helyi lakosok közül veszik fel. Rengeteg roma van köztük, a múltkor olyanokkal találkoztam akik mégcsak nem is magyarul beszélnek. Hol lakhatnak ők? A Buszgarázs, Kelenföldi p.u. körül? Azt is hallottam hogy a Budaörs felöli részeken is élnek, igaz ez?

1

Utáljátok ti is az ünnepeket?

Holnap okt 23, semmi sem lesz nyitva, utálom. A karácsony meg az iszonyatos pénzköltésről szól, ha meg nincs miből akkor az kellemetlen, a húsvét sem jobb.

10

Mi a különbség a mártír és a vértanú között?

Ha valaki tud megbízható és használható definíciót adni, annak is örülnék... :)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!