Találatok a következő kifejezésre: Hogyan ismerkedhetnénk Egerben (1 db)

Hogyan ismerkedhetnénk kisfiammal Egerben?

Most költöztünk ide és nem ismerek senkit... Nem párt keresek csak barátn?t! Férjem van! :)

Legjobb válasz: Játszótér, játszóházak. Férjed kollégái.

Játszótér, játszóházak. Férjed kollégái.
Bizti van ott vmi nagyonn kultúrház, mûv ház, közösségi ház, ahol ki vannak rakva a programok. Lehet, hogy van vmi baba-mama klubb is, vagy joga, torna, ahol tudnál más anyukákkal is ismerkedni. Esetleg uszoda, fodrász, kozmetikus, szloi, manikûrös, stb. :) )))))
Ha még nagyon pici a fiad, akkor kérdezd meg a körzeti védõnõt, hogy van-e baba-mama klub, torna, stb. Gyereken keresztül nagyon jól lehet ismerkedni, ki lehet vinni játszótérre, stb. Vagy ha nem feltétlenül kisgyerekes anyukákkal akarsz megismerkedni, akkor keress magadnak valami jó kis elfoglaltságot, amit csoportban lehet végezni, pl. iratkozz be lovagolni, kerámiázni, nyelvtanfolyamra, vagy ilyen helyre, ami téged érdekel, biztosan találkozol szimpatikus emberekkel, akikkel összebarátkozol. Általában az azonos érdeklõdésû körû emberek összeismerkednek, én pl. a lakótelepünkön senkit nem ismertem, pedig itt lakom már egy ideje, de amióta kugyám van, minden kutyást ismerek a környéken, és jókat beszélgetünk, amíg a kutyusok játszanak.
A Széchenyi utcán van a Mûvház, de érdemes megnézni a Forrás GYSZK (Ha még ez a neve) mûsorait is. Ahol a gyerekkönyvtár van. Szerintem kézmûves játszóházakban is jól ismerkedhettek, ha a pici van már 2-3 éves:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nem tudom a matekoooot. Mit csinaljak?

Mar altalanos iskola 6. osztalyatol szenvedek a matekkal, mindig kegyelem kettessel mentem at. Mondjuk altalanosban szar tanarom volt azt hozzatennem. Kozepiskolaban kilencedik felevkor megbuktam, elkezdtem tanarhoz jarni es ev vegere felhozott harmasra, csak az a baj, hogy ha nem latok mintat a feladatra akkor nem tudom megcsinalni. A tanarnal mennek a feladatok de suliban mar nem. Vagyis van amelyik igen de nem mindegyik. Most fogom megirni az ev elejit mert hianyoztam de nem tudom megcsinalni. Itt ulok felette mar vagy egy oraja de egyszeruen nem ertem. Pedig a tanarnal meg tudtam csinalni most meg akarhogy nezem nem is emlekszem ilyenekre. Mit tegyek? :( Ha egyes lesz tuti kinyir a tanarom.
16/L

9

Pom pom szurkoló dalokat valaki?

1

Hogyan állapítsam meg mikor készítették a zongorámat ha az öntvényben több évszám is szerepel?

2

Miért ennyire segítőképtelenek a magyarok?

Történt most is hogy egy szerencsétlen srác, aki nem cigány, és nem is bűnöző kinézetű, egy annyira nem forgalmas piacnál 75 forintot próbált kérni. Hozzám is odajött, de mivel KP nem volt nálam, ezért nem adtam neki. Sztem buszjegyre vagy vmire kellett neki, de mondom magyar srác volt meg normális kinézetű, és odament szerencsétlen sok emberhez, és egyik se volt képes adni neki 75 forintot, szörnyű volt látni hogy ennyire nem tudnak segíteni máson.

14

Engem akarnak szívatni?

Elősszőr: Csöves ne kiáltanak ki de mire fel nem értem:

Másodszor: Nem találok nőt magamnak ez az egész poénból indult és ez jött ki belőle.

Harmadszor: Analfabéta hülye vagyok? Felvételi nem akartam meg csinálni ez ebből jött ki

Negyedszer: Azt mondják közepesre végeztem pedig nem jelesre.

Most meg azt mondják külföldre mentem ezen meg haltam!!!

21

Megbüntethetnek nagyobb mennyiségű szemetelésért ha látott a térfigyelő?

tegnap éjjel összeszedtem egy kisebb nejlonszatyornyi üres vodkásüveget és sörösdobozt ami az idő folyamán felhalmozódott nálam és elvittem az utcára egy fa mellé leraktam. előtte kis sétányszerűség volt amit elvileg térfigyelőkamerák figyelnek és szerintem engem is láttak még arréb ahol megszabadultam tőle is. lehet hogy ezért megbüntetnek? vidéki kisváros

3

Mi a különbség a szándékos és nem szándékos kommunikáció között?

És melyikből adódhatnak sikertelenségek jobbára?

2

Van-e valamilyen magyarázat arra h az emberek miért viselkednek ilyen elképesztően ezen az oldalon?

Van-e valami előnye azoknak, akik így viselkednek?

Az oké h az idiótákat leosztják de aki normálisan kérdez akár egy ismerkedős kérdést is vagy bármilyen mást, azt miért kell bántani? Kötözködnek, okoskodnak, mindenre van válaszuk, mindenhez értenek, tévedhetetlenek...

10

Milyen volt az élet a Velencei Köztársaságban, annak fénykorában?

2

Milyen gitárt válasszak, ha most fogok elkezdeni tanulni?

Leginkább rockot szeretnék, vagy punk-rock stb... Egyáltalán semmit nem tudok a gitárokról csak azt, hogy régóta szeretnék megtanulni. Most adódott rá egy ilyen lehetőségem, csak fogalmam sincs, hogy melyik gitár jó kezdőknek. Elektroakusztikus vagy akusztikus... Elektromost nem szeretnék még most, esetleg később. :) Előre is köszönöm a válaszokat!!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!