Találatok a következő kifejezésre: Hogyan ismerkedhetnénk Egerben (1 db)

Hogyan ismerkedhetnénk kisfiammal Egerben?

Most költöztünk ide és nem ismerek senkit... Nem párt keresek csak barátn?t! Férjem van! :)

Legjobb válasz: Játszótér, játszóházak. Férjed kollégái.

Játszótér, játszóházak. Férjed kollégái.
Bizti van ott vmi nagyonn kultúrház, mûv ház, közösségi ház, ahol ki vannak rakva a programok. Lehet, hogy van vmi baba-mama klubb is, vagy joga, torna, ahol tudnál más anyukákkal is ismerkedni. Esetleg uszoda, fodrász, kozmetikus, szloi, manikûrös, stb. :) )))))
Ha még nagyon pici a fiad, akkor kérdezd meg a körzeti védõnõt, hogy van-e baba-mama klub, torna, stb. Gyereken keresztül nagyon jól lehet ismerkedni, ki lehet vinni játszótérre, stb. Vagy ha nem feltétlenül kisgyerekes anyukákkal akarsz megismerkedni, akkor keress magadnak valami jó kis elfoglaltságot, amit csoportban lehet végezni, pl. iratkozz be lovagolni, kerámiázni, nyelvtanfolyamra, vagy ilyen helyre, ami téged érdekel, biztosan találkozol szimpatikus emberekkel, akikkel összebarátkozol. Általában az azonos érdeklõdésû körû emberek összeismerkednek, én pl. a lakótelepünkön senkit nem ismertem, pedig itt lakom már egy ideje, de amióta kugyám van, minden kutyást ismerek a környéken, és jókat beszélgetünk, amíg a kutyusok játszanak.
A Széchenyi utcán van a Mûvház, de érdemes megnézni a Forrás GYSZK (Ha még ez a neve) mûsorait is. Ahol a gyerekkönyvtár van. Szerintem kézmûves játszóházakban is jól ismerkedhettek, ha a pici van már 2-3 éves:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan fogalmazzam meg angolul azt, hogy: "Ez a könyv egyfajta romantikus sztorit mesél el. "?

Én ezt írtam erre: This book is tell a kind of romantic story. Ez mennyire helyes?

2

Hétköznapi luxus?

Ti is megfigyeltétek, hogy akinek kevesebb jutott az élettől (szegényebb), az inkább választja a hétköznapokban a luxusmárkát (illetve amit Õ annak tart), mint a jobb módúak? Ha valakinek nem telik márkás új autóra, akkor pl. vesz egy csúcskategóriás okostelefont. Ha nem telik arra sem, akkor valami olcsóbb dologból veszi meg a "legjobbat". Ha arra sem, akkor meg beül a Mekiben egy "jót" enni stb. Közben a tehetősebbek, akik azért nem ezüstkanállal a fenekükben születtek, mondjuk középosztálybeliek, jobban megnézik, mire mennyit adnak ki, és nem ciki nekik a saját-márkás akármi egy áruházláncból? Jól látom, vagy csak én értelmezek félre valamit, esetleg nincs is így, csak én akarom így látni?

15

Gyerekek, fiatalok milyen ruhákat, cipőket hordtak az 1980-as években nyáron?

Mi volt akkor a fiatalok között a nyári divat? Milyen emlékeitek vannak erről, akik akkor voltatok gyerekek, fiatalok?

0

A szabadkőművesek léteznek még?

úgy értem a 21. században ?

1

Mit gondoltok arról az emberről aki pentagrammot visel?

Olyanok válaszoljanak akik tudják a pentagramm jelentését(nem csak sátánista jelkép).

3

Melyik kézen szokás viselni a házassági gyűrűt?

5

Itt gyk-n csak szerintem van túl sok okoskodó ember? Valahogy ezek az emberek 1-2 mondatból letudják szűrni, hogy kinek milyen a kapcsolata, ami a valóságot egyáltalán nem tükrözi!

4

Milyen programok léteznek a barátokkal töltött időre, amik nem a kocsmázással és az ivászattal vannak összefüggésben?

A barátaimmal nincs más programunk, csak hogy kocsmázunk.. iszunk... és ez rohadt nagy probléma, mert eljutottam arra a szintre, hogyha iszok rohadtul sértő, bántó és agresszív vagyok.. úgy döntöttem, hogy 6 év alkoholizmust lezárok végleg... mert már agresszív voltam a barátnőmmel is, persze először és utoljára... ebben biztos vagyok. Olyan program lehetőségeket kérnék, amik kiváltják a kocsmázást... Nem ejtőernyőzésre gondolok.. hanem csupán arra, hogy egy átlagember mit csinál a barátaival ha nem iszik....

4

Miért ilyen igénytelen sok nő a higiénia terén?

Gondolok itt pl. a mosdó használatára. Több lányismerősöm is van, aki inkább a férfi wc-t használja mert a női szó szerint össze van sz*rva-h*gyozva, szanaszét a papír, stb.

Több olyan lánnyal volt dolgom, aki nem tudja használni pl. a wc kefét mint aki igen. És nagyon igényesnek kinéző, kultúrált, egyetemet végzett, 25 feletti nőkről van szó!

Tényleg ilyen rossz a helyzet? És még a férfiakra mondják hogy gusztustalanok ......

11

Kaposvár vagy Szekszárd a jobb, kellemesebb, fejlettebb város?

Még csak Kaposváron jártam, ott is csak a belvárosban, az nagyon szépen meg van csinálva.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!