Találatok a következő kifejezésre: Hogyan ismerkedhetnénk Egerben (1 db)

Hogyan ismerkedhetnénk kisfiammal Egerben?

Most költöztünk ide és nem ismerek senkit... Nem párt keresek csak barátn?t! Férjem van! :)

Legjobb válasz: Játszótér, játszóházak. Férjed kollégái.

Játszótér, játszóházak. Férjed kollégái.
Bizti van ott vmi nagyonn kultúrház, mûv ház, közösségi ház, ahol ki vannak rakva a programok. Lehet, hogy van vmi baba-mama klubb is, vagy joga, torna, ahol tudnál más anyukákkal is ismerkedni. Esetleg uszoda, fodrász, kozmetikus, szloi, manikûrös, stb. :) )))))
Ha még nagyon pici a fiad, akkor kérdezd meg a körzeti védõnõt, hogy van-e baba-mama klub, torna, stb. Gyereken keresztül nagyon jól lehet ismerkedni, ki lehet vinni játszótérre, stb. Vagy ha nem feltétlenül kisgyerekes anyukákkal akarsz megismerkedni, akkor keress magadnak valami jó kis elfoglaltságot, amit csoportban lehet végezni, pl. iratkozz be lovagolni, kerámiázni, nyelvtanfolyamra, vagy ilyen helyre, ami téged érdekel, biztosan találkozol szimpatikus emberekkel, akikkel összebarátkozol. Általában az azonos érdeklõdésû körû emberek összeismerkednek, én pl. a lakótelepünkön senkit nem ismertem, pedig itt lakom már egy ideje, de amióta kugyám van, minden kutyást ismerek a környéken, és jókat beszélgetünk, amíg a kutyusok játszanak.
A Széchenyi utcán van a Mûvház, de érdemes megnézni a Forrás GYSZK (Ha még ez a neve) mûsorait is. Ahol a gyerekkönyvtár van. Szerintem kézmûves játszóházakban is jól ismerkedhettek, ha a pici van már 2-3 éves:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet a Velencei tónál csónakot bérelni?

2

Volt már olyan álmotok ami annyira izgalmas volt hogy ébredés után is probáltatok visszaaludni kiváncsiságból hogy mi lesz a folytatás?

És ha igen tudtátok folytatni?

5

Fovarosi allat es novenykertben van ingyen WiFi?

4

Másnál is ellenszenvet és szánalmat vált ki a "besírtam" kifejezés?

Érdekes, hogy megfigyeléseim szerint a "besírtam" kifejezést csak hülyék használják. Alapos kutatómunka alapján állíthatom továbbá, hogy lányok esetében a kifejezés gyakoriság összefüggésben van a látens r1bancsággal, ami előbb-utóbb a felszínre akar/fog törni.

24

Miért nem tudok kérni?

Egyszerűen semmit se tudok kérni senkitől se. Egyszerűen semmit se, még a legjobb barátomtól se szoktam semmit se kérni. De még a szüleimtől se semmit. Mindent szeretek magamtól elérni és ha az nem megy akkor hagyom a fenébe.
Mitől lehet ez?

16/F

12

Mi a probléma azzal, ha valaki éjjel ébren van és sokáig alszik?

Nyilván itt olyan esetekre gondolok, ha az embernek nincs reggel programja. Tehát mondjuk nyári szünet, bármi egyéb. Itt az oldalon állandóan azt látom, hogy micsoda borzalmas ember, aki nem kel fel reggel 7-8 körül. 10-nél tovább aludni meg egyenesen főbenjáró bűn.

Saját magamból kiindulva, az én agyam sokkal jobban fog éjjel. Könnyebben tanulok, sokkal kreatívabb vagyok, többnyire éjjel jönnek a legjobb ötleteim. Még durván egy hónapig nincs különösebb probramom, csak olyan dolgok, amiket én magam tudok ütemezni. Mondjuk még anno suliban is rendszeresen azt csináltam, hogy iskola után aludtam éjjelig, aztán megcsináltam a tennivalóimat, reggel bementem órára, aztán haza és az egész előlről.

A lakótársam is hasonló beállítottságú amúgy, de sosincs belőle probléma. Tegnap este pl. hatkor nekiálltam fürdőt takarítani, szóval azt sem lehet mondani, hogy semmit nem csinálunk. Simán nekiáálunk éjjel főzni, mosogatni, akármit. Monjuk a porszívózást nyilván nappal csináljuk a szomszédok miatt. Ugyan annyit alszunk mindketten, mint bárki más, csak elcsúsztatva.

Akkor ezzel mégis mi a baj?

9

Ha csinálok egy oldalt a Facebookon, akkor az ismerőseim fogják látni hogy én csináltam? Én megtudom nézni hogy melyik oldalt ki csinálta valahogy?

2

Nagyon szeretnék színész lenni, mármint gyerek koromban, de nem tudom, hogy csináljam. Nagyon vonz a színészkedés, úgyhogy, hogy lehetnék gyerekszínész?

1

Miről szól ez a szám?

http://www.youtube.com/watch?v=F68owXsix9A

1

Vélemények? Többi lent

Tudom nem mostani videó, de én most láttam és kikészültem.Nézzétek végig.Kb ennyit érnek a közösségi oldalak és az, hogy a tinédzserek mindenkivel lefekszenek..

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!