Találatok a következő kifejezésre: Hogyan irtsam a fülbemászót (1 db)

Hogyan irtsam ki a fülbemászót?

az utóbbi id?ben nagyon elterjedt az udvaron a fülbemászó.földszinten lakok,és bejönnek a lakásba.sajnos nem 1-2,hanem 20-30 legalább.irtózom t?lük. sajnos a raid vagy kemotox csak ideiglenesen jó mert megöli ugyan a már bejötteket,de nem akadályozza meg az újabbakat.van valami házi praktika ellenük?vagy bár mi?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos én is hasonló problémával küzdöm. Idén hála az égnek kevesebb van, tavaly napi 5-10 csaptam agyon vagy fújtam raiddel. Idén ha elmúlik ez az esõs idõ, megpróbáljuk, hogy lepermetezzük a ház elõtti fûvet rovarölõszerrel. Remélem használni fog.

Szia! Sajnos én is hasonló problémával küzdöm. Idén hála az égnek kevesebb van, tavaly napi 5-10 csaptam agyon vagy fújtam raiddel. Idén ha elmúlik ez az esõs idõ, megpróbáljuk, hogy lepermetezzük a ház elõtti fûvet rovarölõszerrel. Remélem használni fog.
A kérdező hozzászólása: sajnos nekem az már nem használ.bebújtak minden kis résbe.még az ajtó is tele van.tegnap este csak kiváncsiságból megszámoltam mennyit fújtam le 5 perc alatt, és képzeld!61 db volt.rajtam már nem is tudom mi segíthetne.de nagyon elegem van már!köszi válaszod.
Szólj egy rovarirtó cégnek.A neten bizti találsz, és pár 1000ért kiírtják.Hidd el megéri.Mi az úgymond "piros bogarakkal" voltunk így.Azóta se hírük, se hanvuk!
A kérdező hozzászólása: milyen igazad van.erre nem is gondoltam.köszi az ötletet!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Luminarcos étkészletben a fekete tányérok az anyagukban festettek nem kopnak le?

Már vettem olyan kínai szines üvegpoharat ami csak kívülről volt festett bár tudom a Luminarc francia gyártmány és neve van

9

Miért szeretitek Pécs-t? MI a kedvenc helyetek a városban?

én a kis utcái miatt olyan hangulatosnak találom..kedvenc helyem a tettye...

1

Egy vonalas telefonszámról hogyan lehet megállapítani, hogy melyik szolgáltatóhoz tartozik? (Pl. UPC)

Mert ugye saját hálózaton belül ingyen hívhatók a számok, de más vonalas szolgáltató száma nem.

4

Hol található a legmagasabb vályogház?

1

SOS! Vályogház! Ellene-mellette?

Vályogház vásárlásakor mit vegyek figyelembe?
Városi lakos vagyok.
Nagyon szép ingatlant találtam, de félig vályog....tanácstalan vagyok....

7

Tolna megyében hol lehet beszerezni instant poratka-tápot?

1

Mennyire tudja "megvédeni" ilyen esetben a redőny a házamat?

A házam az 1900-as évek elején épült vert falból. Hungarocellel van "szigetelve", de csak részben. A nappaliban van három viszonylag nagy ablak+ egy kisebb. 9 ablakból 4-en van redőny. Ez mennyire fogja fel a kintről beérkező meleget (délután süt be a nap a házba), illetve az "kiszökő" meleget? Mettől meddig érdemes leengedve tartani a redőnyőket télen és nyáron?

3

Meg lehet élni ennyiből?

25 ezer + számlák. 25 csak ételre menne, e mellé jönne pluszba gyógyszer tankolás ruha cipő ...

12

Viadrus U22 kazánnal kapcsolatosan kérdezhetnék?

Ha a házhoz van méretezve a kazán, kint olyan -15 fok van és 80 fokra be van állítva a kazán, megpakoljuk fullra száraz bükk fával akkor menny ideig fogja tartani a 80 fokot?
Illetve mennyi ideig tartja 55-60 fokot?

0

Mennyibe kerül a cipzárjavítás?

Táskán elromlott cipzárat kell elvinnem kicseréltetni, de kb. se tudom, mennyibe fog kerülni. A Kárpátia nevű javítóhelybe viszem, a ferencieknél van. Volt ott már valaki?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!