Találatok a következő kifejezésre: Hogyan irtsam a fülbemászót (1 db)

Hogyan irtsam ki a fülbemászót?

az utóbbi id?ben nagyon elterjedt az udvaron a fülbemászó.földszinten lakok,és bejönnek a lakásba.sajnos nem 1-2,hanem 20-30 legalább.irtózom t?lük. sajnos a raid vagy kemotox csak ideiglenesen jó mert megöli ugyan a már bejötteket,de nem akadályozza meg az újabbakat.van valami házi praktika ellenük?vagy bár mi?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos én is hasonló problémával küzdöm. Idén hála az égnek kevesebb van, tavaly napi 5-10 csaptam agyon vagy fújtam raiddel. Idén ha elmúlik ez az esõs idõ, megpróbáljuk, hogy lepermetezzük a ház elõtti fûvet rovarölõszerrel. Remélem használni fog.

Szia! Sajnos én is hasonló problémával küzdöm. Idén hála az égnek kevesebb van, tavaly napi 5-10 csaptam agyon vagy fújtam raiddel. Idén ha elmúlik ez az esõs idõ, megpróbáljuk, hogy lepermetezzük a ház elõtti fûvet rovarölõszerrel. Remélem használni fog.
A kérdező hozzászólása: sajnos nekem az már nem használ.bebújtak minden kis résbe.még az ajtó is tele van.tegnap este csak kiváncsiságból megszámoltam mennyit fújtam le 5 perc alatt, és képzeld!61 db volt.rajtam már nem is tudom mi segíthetne.de nagyon elegem van már!köszi válaszod.
Szólj egy rovarirtó cégnek.A neten bizti találsz, és pár 1000ért kiírtják.Hidd el megéri.Mi az úgymond "piros bogarakkal" voltunk így.Azóta se hírük, se hanvuk!
A kérdező hozzászólása: milyen igazad van.erre nem is gondoltam.köszi az ötletet!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen okból szólnak valószínüleg a vízcsövek a falakban? Zajos

5

Hány fok van most nálatok?

Megfagyok:SS

8

Kislányomnak szeretnék saját kezüleg mesefigurákat festeni a falra. Van egy kis Micimackós mintaképem, ezt nagyba szeretném neki. Hogy vetíthetném ezt fel a falra nagyobbra hogy a kontúrját körbe rajzoljam?

6

Mi baja lehet a gázkazánnak?

Ariston kombi gázkazánunk van és nincs meleg víz, meg a fűtés sem indul, a gyújtó láng pedig ég!

3

Érdemes-e olyankor szellőztetni a benti páratartalom csökkentése céljából, amikor kint esős vagy erősen párás a levegő?

Sajnos kissé magas a páratartalom a lakásunkban, mivel nemrég cseréltünk nyílászárókat. Megfigyeltük, hogy még esős időben is csökken általában a páratartalom, ha szellőztetünk. Fogalmunk sincs, hogy ez miért lehet, mert elvileg kint magasabb a páratartalom, mint bent.

5

Milyen lehetőségem van arra, hogy amíg nem töltöm be a 18. életévemet, eltudjak költözni itthonról? November 26. -án töltöm be. Köszönöm előre is

2

Mit csináltok, hogy a lakásban nem legyen konyhaszag/ételszag?

8

Gyerekszoba falára szeretnénk festeni egy fát. Ehhez milyen festéket ajánlanátok? Vagy bármilyen gyerekminta kipingáláshoz? Ugye nem kell megvenni egy kétliteres dulux festéket ehhez pl?

2

Hozzáértő férfiak! Hogyan fogyaszt kevesebbet a villanybojlerem?

Ha csak napjában egyszer kapcsolom be, vagy megy folyamatosan? És mi árt kevésbé a készüléknek? Nem megy hamarabb tönkre, ha folyton van benne meleg víz? Előre is köszönöm.(Hozzá nagyon nem értő nő vagyok. )

5

Mivel tudnám a szonámat bemelegíteni ameddig nem kapcsoluk be a fűtést olyan 1000ft-körül legyen?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!