Találatok a következő kifejezésre: Hogyan inditsam a (203 db)

Az NVidia 8600GT kártyához nemtudom feltelepíteni a drivert mert amikor kéri hogy inditsam a gépet kifagy az xp. Ezmért van? Azért mert nemtámogatott az XP?

Legjobb válasz: Milyen chipset van alaplapon? Van pár "vicces" SiS, VIA, NForce 4 chipset ami nem kezel újabb PCI-E kártyákat, meg sajnos van Inteles is (fõleg 945GC/945GZ) ami szintén nem.

Milyen chipset van alaplapon? Van pár "vicces" SiS, VIA, NForce 4 chipset ami nem kezel újabb PCI-E kártyákat, meg sajnos van Inteles is (fõleg 945GC/945GZ) ami szintén nem.
A kérdező hozzászólása: Alapból az VIA
ebbõl a kártyából elég sok volt a hibás darab, lehet most is ez a helyzet, ez a dolog amit leírtál, erre a hibára utal
A kérdező hozzászólása: hogyha -win7et felrakok jó lesz?

Toshiba laptopon hogy hozom elõ a bios-t mert amit nyomok mindig azt írja ki hogyan indítsa a windows-ot?

Legjobb válasz: Újrainditás, amíg fekete a monitor, nyomogasd F8, vagy F12.

Újrainditás, amíg fekete a monitor, nyomogasd F8, vagy F12.


Nem fogsz játszani velük.
vegyél több ramot más módszer nincs

Üdv! Hogyan indítsam a win7-et XP mellett?

Üdv! Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy miképpen vehetem rá a gépemet, hogy bebootolja a win7-et a jelen helyzetben: alapból a gépen volt win7. Elhatároztam, hogy fel kellene tennem az XP-t is mellé, azonban sikerült külön partíció helyett az alapra (C:\, amin a win7 is van) raknom. Nem írta át, külön mappába rakta. Azóta feltelepítettem külön partícióra is, azonban nem jeleníti meg a win7-et, csak két xp-t.

Legjobb válasz: én a helyedben javítanám a win7 telepítõ lemezérõl... aztán lehet ügyeskedni...

én a helyedben javítanám a win7 telepítõ lemezérõl... aztán lehet ügyeskedni...
A kérdező hozzászólása: Kösz, úgy teszek.
Elég rossz ötlet volt, ugyan arra a partícióra telepíteni. Talán ez segíteni fog: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=13508

Hogy indítsam a felvételt fraps-on?

Legjobb válasz: a progi beállításaiban be tudsz állítani egy hotkeyt, asszem alapból az f9-cel lehet elindítani. A gond az, hogy csak teljes képernyõs alkalmazásokat tudsz vele felvenni (értsd:szinte csak játékokat)tehát amit a windózban csinálgatsz, azt felejtsd el hogy ezzel fel lehet venni. A vindóz múviméker pedig tökéletesen megfelel azokra a mûveletekre, amit egy ilyen felvétellel csinálni kell, feltéve, ha nem egy 2011-ben megjelenõ legprofibb játékhoz akarsz bemutatóvidit csinálni.

a progi beállításaiban be tudsz állítani egy hotkeyt, asszem alapból az f9-cel lehet elindítani. A gond az, hogy csak teljes képernyõs alkalmazásokat tudsz vele felvenni (értsd:szinte csak játékokat)tehát amit a windózban csinálgatsz, azt felejtsd el hogy ezzel fel lehet venni. A vindóz múviméker pedig tökéletesen megfelel azokra a mûveletekre, amit egy ilyen felvétellel csinálni kell, feltéve, ha nem egy 2011-ben megjelenõ legprofibb játékhoz akarsz bemutatóvidit csinálni.
A kérdező hozzászólása: ja és hogyan(honnan) tudok videó-összevágó progit letölteni, használni?
Én is frapsal csináltam videokat, de pár perces videót kb 2-3 gigásra csinálta. Utána le kellett tömörítenem. Tömõrítésre ezt használtam: http://download.chip.eu/hu/Auto-Gordian-Knot-2.40_109176.html Az f9-el idítod a felvételt és ezzel is állítod le.(a frapsal)
A kérdező hozzászólása: kösz a sok segíccséget ment mind2 embernek a zöld kéz

Miért van az a minecraft-nál, hogy amikor elindítom a Minecraft. Exe-t vagy a MinercaftSP-t akkor bejön az ablak meg minden rámegyek hogy indítsa a játékot és nem jön be a MOJANG-os kép meg semmi hanem teljesen fekete?

Legjobb válasz: törölj mindent a mappából kivéve az exe t. de ezt ebbe a mappába: ha windows 7 ed van a startmenübe %appdata% ha xp akkor futtatás %appdata% itt .minecraft kitörölsz mindent minecraft exe és force update és kész. vagy telepítsd újra a javát.

törölj mindent a mappából kivéve az exe t. de ezt ebbe a mappába: ha windows 7 ed van a startmenübe %appdata% ha xp akkor futtatás %appdata% itt .minecraft kitörölsz mindent minecraft exe és force update és kész. vagy telepítsd újra a javát.

Hogy indítsam a gépet automatikusan amikor feszültséget kap?

Régi alaplap (Chaintech 5SIM 101), ATX táp, routerként funkcionál a padláson. Pillanatnyi áramszünetek után nem ébred újra, ami nekem elég nagy probléma. Nemtalálok használati útmutatót a neten az alaplaphoz hogy beállítsam rajta jumperrel, a BIOS-ban pedig szintén nincs meg a szokásos menüben mint az újabb lapokon. Valami egyéb barkács megoldást tudtok mondani? Már napi szinten szarik az ára és megáll a netem...

Legjobb válasz: Nekem szünetmentes tápom van. 8-10 ezer volt és teljesen megfelel a célra.. Rákötöd, ha elmegy az áram pittyen egyet átkapcsol és nem lesz semmi gond...kibírja vele a gép kb 10 percig áram nélkül...véd a túlfeszültségtõl és rossz konnektor is ki lett már lõve a segítségével.. (jó érzés tudni, hogy bármikor leéghetett volna a gép és a ház is, ha nincs..) :)

Nekem szünetmentes tápom van. 8-10 ezer volt és teljesen megfelel a célra.. Rákötöd, ha elmegy az áram pittyen egyet átkapcsol és nem lesz semmi gond...kibírja vele a gép kb 10 percig áram nélkül...véd a túlfeszültségtõl és rossz konnektor is ki lett már lõve a segítségével.. (jó érzés tudni, hogy bármikor leéghetett volna a gép és a ház is, ha nincs..) :)
Szerezz hozzá 1 régi AT tápot, akkor menni fog folyamatosan. Itt van 1 kis segítség hozzá: http://roow.de/5sim.rar

El inditom a bioshock 2-õt azt irja ki hogy inditsam el a launchert elinditom és nem nyit meg semmit miért?

Legjobb válasz: Ne a launcherrel indítsd. Keress egy másik .exe filet. Ha így se mûködik, próbáld meg rendszergazdaként indítani a launchert. Ha még így se indul el, indítsd el rendszergazdaként a másik .exe filet. De ezt egy full hacker-nek tudnia kéne, nem?

Ne a launcherrel indítsd. Keress egy másik .exe filet. Ha így se mûködik, próbáld meg rendszergazdaként indítani a launchert. Ha még így se indul el, indítsd el rendszergazdaként a másik .exe filet. De ezt egy full hacker-nek tudnia kéne, nem?
Lol, full hacker! xD Még jó, hogy a gépedet be tudod kapcsolni egyedül...
Szólj a szomszédnak hátha segít, ha már ide írtad :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!