Találatok a következő kifejezésre: Hogyan indíthatok egy letöltött játékot (2 db)

Hogyan indíthatok el egy letöltött játékot?

Letöltöttem egy játékot és a mappában sok, számomra ismeretlen fájl-tipus volt...(sfv-fájl). Mit kell ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: Az sfv fájl az crc-ellenõrzésre szolgál. Azaz amit letöltöttél, az valószínûleg tömörített vagy darabolt állomány. Amit kell tenned, ki kell csomagolni. Ehhez pl. a winzip vagy winrar program van a segítségedre. A többi "ismeretlen" fájltípus mi volt? :)

Az sfv fájl az crc-ellenõrzésre szolgál. Azaz amit letöltöttél, az valószínûleg tömörített vagy darabolt állomány. Amit kell tenned, ki kell csomagolni. Ehhez pl. a winzip vagy winrar program van a segítségedre. A többi "ismeretlen" fájltípus mi volt? :)
Gondolom nem a Media Marktban vetted a játékot hanem torrentrõl vagy a netrõl toltad le. Tehát: vannak olyan esetek amikor az elsõ fájlt winrarral ki kell csomagolni.Ezután van amikor ebbeen egy .bin és egy .cue kiterjesztésû fájlt találsz. Azt hiszem a .cue-t be kell mountolni Daeomn Tools-al vagy Alcohollal majd utánaa telepíteni kell. Van amikor ez sikerül de CD-t kér(szinte mindig), ilyenkor a neten keresel egy serial numbert vagy egy crackot.A serialt a program elindítáa után, esetleg amikor a telepítés közben kéri beírod. A crackot pedig beilleszted oda ahová pl.: a FIFA08.exe kerül és felülírod az erdeti FIFA08.exe-t. Remélem érthetõ voltam!
valószínûleg ilyen fájlok vannak, hogy part1, part2, part3... fogod a part 1-est vagy akármilyen fájlt és kicsomagolod, utánna egy "iso" kiterjesztésû fájllal találkozhatsz, ezt indítsd el DaemonTools-al amit le tudsz tölteni,
ki van flesselve a psp-d?
A kérdező hozzászólása: Használtan vetem és azt monta az ez elöti tuljdonosa hogy igen és edig is töltötem fel rá játékot csak ez nem ment fel nrá nem lehet hogy az a baj hogy rosz a szoftver mert magyar van rajta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!