Találatok a következő kifejezésre: Hogyan indíthatok egy letöltött (3 db)

Letöltött szintetizátor alkalmazás csupán egy DLL file-t tartalmaz. Hogyan indítható?

Netán hozzárendelhetõ egy media playerhez? Vagy mi módon futtatható? Egyébként egy txt file is keletkezett, amikor letöltöttem az alkalmazást, ZIP-ben. De a txt csak az app használatáról ír, ahogy kivettem (angolul).

Legjobb válasz: Valszeg egy VST hangszerhez van szerencséd. Ezek nem önállóan futtatható cuccok, hanem kell hozzá egy ún. "host". Itt egy program amivel kezdhetsz: http://www.hermannseib.com/english/savihost.htm De késõbb többcsatornás szekvenszerbe is belevághatsz pl Cubase.

Valszeg egy VST hangszerhez van szerencséd. Ezek nem önállóan futtatható cuccok, hanem kell hozzá egy ún. "host". Itt egy program amivel kezdhetsz: http://www.hermannseib.com/english/savihost.htm De késõbb többcsatornás szekvenszerbe is belevághatsz pl Cubase.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Most már értem. :) Elindul, bár megzavarodik a progi, vélhetõleg azért, mert nem windows-ban, hanem linux-os windows emulátorban (wine) futattam. De a lényeg, h értem az összefüggést már, magyarázatod által. :)

Hogyan indíthatok el egy letöltött játékot?

Letöltöttem egy játékot és a mappában sok, számomra ismeretlen fájl-tipus volt...(sfv-fájl). Mit kell ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: Az sfv fájl az crc-ellenõrzésre szolgál. Azaz amit letöltöttél, az valószínûleg tömörített vagy darabolt állomány. Amit kell tenned, ki kell csomagolni. Ehhez pl. a winzip vagy winrar program van a segítségedre. A többi "ismeretlen" fájltípus mi volt? :)

Az sfv fájl az crc-ellenõrzésre szolgál. Azaz amit letöltöttél, az valószínûleg tömörített vagy darabolt állomány. Amit kell tenned, ki kell csomagolni. Ehhez pl. a winzip vagy winrar program van a segítségedre. A többi "ismeretlen" fájltípus mi volt? :)
Gondolom nem a Media Marktban vetted a játékot hanem torrentrõl vagy a netrõl toltad le. Tehát: vannak olyan esetek amikor az elsõ fájlt winrarral ki kell csomagolni.Ezután van amikor ebbeen egy .bin és egy .cue kiterjesztésû fájlt találsz. Azt hiszem a .cue-t be kell mountolni Daeomn Tools-al vagy Alcohollal majd utánaa telepíteni kell. Van amikor ez sikerül de CD-t kér(szinte mindig), ilyenkor a neten keresel egy serial numbert vagy egy crackot.A serialt a program elindítáa után, esetleg amikor a telepítés közben kéri beírod. A crackot pedig beilleszted oda ahová pl.: a FIFA08.exe kerül és felülírod az erdeti FIFA08.exe-t. Remélem érthetõ voltam!
valószínûleg ilyen fájlok vannak, hogy part1, part2, part3... fogod a part 1-est vagy akármilyen fájlt és kicsomagolod, utánna egy "iso" kiterjesztésû fájllal találkozhatsz, ezt indítsd el DaemonTools-al amit le tudsz tölteni,
ki van flesselve a psp-d?
A kérdező hozzászólása: Használtan vetem és azt monta az ez elöti tuljdonosa hogy igen és edig is töltötem fel rá játékot csak ez nem ment fel nrá nem lehet hogy az a baj hogy rosz a szoftver mert magyar van rajta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!