Találatok a következő kifejezésre: Hogyan iktatható / (4 db)

Hogyan iktatható ki / korrigálható kicsiknél a szülő esetleges rossz példájának követése?

Gondolok itt arra, hogy ha olyan lusta lesz mint én, és motiválatlan, akkor neki se lesz egykönnyen diplomája. Általánostól a gimiig nem tanultam semmit, így is 4-5 körüli átlagom volt mindig. Ez most egyetemen sokszorosan megbosszulja magát.. Nem akarom, hogy a majdani gyerekem hasonlóan motiválatlan legyen és ne akarja úgy a diplomát, mint a diplomás szül?k gyerekei általában. Elég ha a mutatkozó gyermeki érdekl?dését kielégít? mindenre kiterjed? válaszokat kap majd?

Legjobb válasz: Hát igen, általában azt mondják nem nevelni kell, hanem példát mutatni. Nekem sincs diplomám, gõzöm sincs, hogy oldom ezt meg. A Csernus hozzáállását bírom, de nekem Õ sem hiteles, hiszen nincs gyereke, családja:)

Hát igen, általában azt mondják nem nevelni kell, hanem példát mutatni. Nekem sincs diplomám, gõzöm sincs, hogy oldom ezt meg. A Csernus hozzáállását bírom, de nekem Õ sem hiteles, hiszen nincs gyereke, családja:)
Egy családban vele?
Azt nem tudom, csak az elõadásában említette. De ne offoljuk szét a kérdést :) ))
Akkor az Anyukám nem szeretett engem?:(
Húú, én pont tegnap voltam egy elõadáson, amit a Csernus tartott, nagyjából errõl volt szó. Szóval arról, hogy a gyerekek általában a szülõ példáját követi, ha egy alapjában lusta szülõ mondja a gyerekének, hogy kisfiam tanuljál, akkor a szülõ nem hiteles, és a gyerek nem hisz neki, nem hiszi el, hogy ez tényleg kell. Elõször a saját hozzáállásodon kell változtatnod, akkor tud a gyerek jó példát venni.
Van gyereke :)
Én egy jó könyvet olvastam, a lényeg, hogy ha a gyerek nem érzi szülei szeretetét, akkor ez visszaüthet tudat alatt úgy, hogy lázad azok az értékek ellen, amik a legfontosabbak a családban, pl a tanulás. Nagyon oda kell figyelni, hogyan mutatjuk ki a szeretetünket: sok idõt együtt lenni vele, átölelni sokat, ezek a legfontosabbak. Tapasztalatból is mondom, anyum egyedül nevelt mert édesapám meghalt, ergo nem volt ideje rám, és én sem akartam rendesen tanulni, örök vita volt ez...

SAMSUNG C3050-es telefonban hogy iktathatom ki a gyengülő akkumlátornál bizonyos alkalmazásokat gátló "Nincs engedélyezve. Gyenge az akkumlátor" blokkolást?

Nem szeretem, ha a telefonom dönti el, hogy mivel meríthetem le...

Legjobb válasz: xD Ez jó, nekem is ilyen telóm van, de sajna nem lehet belõle kivenni... -.- Pedig idegesítõ

xD Ez jó, nekem is ilyen telóm van, de sajna nem lehet belõle kivenni... -.- Pedig idegesítõ


Mit iktathatnék még be a helyére, hogy jobban érezhesse magát?

http://kepfeltoltes.hu/view/110619/1906cc11-1202_001__www.ke..

Legjobb válasz: Ja,igen,ritkán a radiátoron is szokott mászkálni.Természetesen az ilyenkor mindig ,,kikapcsolt" állapotban van. (:

A kérdező hozzászólása: Ja, igen, ritkán a radiátoron is szokott mászkálni.Természetesen az ilyenkor mindig , , kikapcsolt" állapotban van. (:
Talán vegyél mellé egy párt, mert így nem sokat élvez szegény az életébõl. Nemhibáa hívják õket több nyelven is szerelm madaárnak (lovebird, de franiául és németül is ez a neve) Azt a kalitkát én kivágnám a fenébe, mert az alakja meg a mérete sem jó. A mûanyag ülõrudak helyére meg tegyél természetes ágakat. + ételkeresõ játékok vad-szepsegek.eoldal.hu papagajidomitas.hu -n találsz ötleteket
A kérdező hozzászólása: Most gyûjtöm a pénzt egy párra.Bár bonyolultabb lenne a dolog mint gondolnád, de ezt most hagyjuk... Ha megtehetném, én is kivágnám, de nincs pénzem újra, és a szüleim sem engednék, hogy másikat vegyek.A mûanyag ülõrudakat sosem használja, azok csak azért vannak ott, hogy eltudjon ugrálni az etetõ-és itatótálakhoz. Csak a fát használja, nem is szereti a mûanyag ülõrudakat. Köszi a választ. (:
Esetleg vehetnél neki kintre egy játszóteret hátha érdekelné. Mivel a természetben nem csak úgy elõtte terem a kaja hanem meg kell dolgoznia érte taníthatnál neki trükköket. Mivel szinte az egész napot kint nézegetéssel tölti nem nõt túl a karma és a csõre? És lehetõleg ha nincs senki aki figyelni tudna rá az õ biztonsága érdekében ne hagyd kint mert teljesen madárbiztossá sose lehet tenni egy szobát.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Nem nõtt túl neki sem a karma, sem a csõre, mert mint mondtam, szokott mászkálni, ugrálni az ágakon.Rágcsálni is imádja. Épp ma készültem venni egy klikkert, aztán kezdõdhet a training. :P
Gyûjtesz? 3500ft :D Jó idomítást!
A kérdező hozzászólása: Igen, csak 500 ft-om van, az is kajára meg hasonlókra kell. :\ Nálunk nincs havi zsebpénz... Túl sokan vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!