Találatok a következő kifejezésre: Hogyan hozzam a homlokomon a pattanasokat (2 db)

Ugyanez a problémám, most akkora sebet sikerült a fejemre csinálni, hogy nem is tudom mikorra múlik el...:(
guglizz rá
A kérdező hozzászólása: Bactrobant használok rá, de nem sokat ér :/
Akneroxid 50 (vagy ha nagyon durván pattanásos a bõr)100 mg/gél kenõs recept nékül kapható a gyógyszertárakban.Nekem nagyon bevált pedig elõütte undorító volt a bõröm.

Hogyan hozzam helyre a homlokomon a pattanasokat?

Sok apro kis pattanas van a homlokamon,foleg akkor miellot meg kell jojjon a menstruaciom,egy kicsit zavaro mert kesore mulik el.Mivel tudjam helyre hozzni?

Legjobb válasz: Bõrgyógyász fel tud irni antibiotikumot vagy olyan fogamzásgátlót ami helyre teszi, de azért ezek veszélyesek. Mármint jó nagy adag hormon van bennük. Viszont lehet, hogy tudna adni valami jó kis krémet amire nem vagy allergiás vagy ilyesmi. Mindenféleképpen érdemes lenne megkérdezned egy bõrdokit!

Bõrgyógyász fel tud irni antibiotikumot vagy olyan fogamzásgátlót ami helyre teszi, de azért ezek veszélyesek. Mármint jó nagy adag hormon van bennük. Viszont lehet, hogy tudna adni valami jó kis krémet amire nem vagy allergiás vagy ilyesmi. Mindenféleképpen érdemes lenne megkérdezned egy bõrdokit!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!