Találatok a következő kifejezésre: Hogyan hozhatok új (10 db)

Hogyan hozható be Magyarországra egy új márka?

Sziasztok.

Legjobb válasz: Mondjuk felveszed a gyártóval a kapcsolatot, hogy magyarországi viszonteladó/disztribútor szeretnél lenni. Ha õ erre téged alkalmasnak talál (megfelelõ anyagi és céges háttér), akkor megállapohattok.

Mondjuk felveszed a gyártóval a kapcsolatot, hogy magyarországi viszonteladó/disztribútor szeretnél lenni. Ha õ erre téged alkalmasnak talál (megfelelõ anyagi és céges háttér), akkor megállapohattok.
A kérdező hozzászólása: És kb mit takar a megfelelõ anyagi háttér mondjuk egy Berska, Promod... szintnél???
Azt, hogy ne okozzon nehézséget számodra mondjuk egy üzlethálózat fenntartása (vagy eleve legyen) és ne a lengyelpiacon akard árulni a termékeiket. Persze ha egy gyártó nagyon be akar törni a piacra, van hogy eleve a sikeresebb vállalkozókat keresi csak meg és az is elõfordul, hogy õ fektet be pénzt, hogy terjeszkedni tudjon, de a magyar piacon ez csak a nagy márkáknál fordul elõ.

3 éves perzsa mellé hozhatok új cicát? Hogy jönnének ki egymással?

3 éves,ivartalanított nőstény perzsánk van. Mivel az egész család imádja macskákat, ezért szeretnénk neki egy társat. Olyan 8 hetes házi cicát szeretnénk,teljesen mindegy, hogy fiú/lány mindenképpen ivartalanítva lesz. Mivel a perzsa is benti,ő is csak a lakásban lenne,120 négyzetméreten kellene osztozkodniuk. Mit gondoltok,a nagy nem bántaná a kicsit? Vagy ,hogy viszonyulna hozzá ?

Legjobb válasz: Össze lehet õket szoktatni, nálunk az idõsebb, vagy akár öreg ivaros macskák sem bántották a kicsiket sosem. Ráfújt párszor, de megszokta.

Össze lehet õket szoktatni, nálunk az idõsebb, vagy akár öreg ivaros macskák sem bántották a kicsiket sosem. Ráfújt párszor, de megszokta.


Hogyan hozható helyre a családi béke akkor, ha egy manipulatív, nem vérszerinti új családtag, pl. meny/vej, sógor/sógornő, stb. belepiszkált elég rendesen?

Legjobb válasz: én nem hiszek az ilyen helyzetekben, szerintem nincs egy gonosz nyugati boszorkány és szegény ártatlan másik fél, szóval elég nehéz erre válaszolni.

én nem hiszek az ilyen helyzetekben, szerintem nincs egy gonosz nyugati boszorkány és szegény ártatlan másik fél, szóval elég nehéz erre válaszolni.
Nincs olyan, hogy családi béke, max. idõleges akolmeleg. Ha egy család annyira "összetart", hogy egy idegen embert képtelenek elfogadni, akkor nem a sógornõ a hibás, nem õ manipulál, hanem valószínûleg a mama, a családi boszorkány, a pókasszony. Az önzõ és birtokló mamák szokták szorosra húzni a családot annyira, hogy nem TÛRNEK meg senki "idegent" a családban. Nem csoda, ha a férjéért foggal-körömmel harcol az asszony. Talán elõször nem nála és benne kéne keresni a hibát...
Hát ez nem elég konkrét.. többet kéne tudni.
Részletesebben?
A kérdező hozzászólása: Pl. sógornõ már a házasságuk elején egymásnak uszítja a testvéreket, amelyikbõl az egyik a férje.
Most a testvérek mind2 fiu? Nekem is az egyik bátyámnak a felesége nagy zürt kavart a családban!Uszitotta mindig a másik bátyámra, mert rettentõen irigy.
Lehet ennek valami elõzménye, például nem fogadtátok a családba, vagy hasonló?
Van ilyen is, olyan is: önzõ anyós és gonosz sógornõ. Egyszerûen ilyen a természete: rosszindulatú, irigy. Ehhez nem is kell, hogy valós oka legyen, mert ez a típus kreál magának. Nálunk az egyik nõvérem ilyen. Velem csinálta, a többiek elhitték neki, hogy én vagyok a hunyó, míg nem velük is ugyanazt nem csinálta. Majdnem szétverte a családot, mert egyszer csak azon kapták magukat, hogy már senki sem áll szóba a másikkal, pedig régen elvoltak egymással, mint más normális családok. Azóta nõvérkémnek nincs hitele, mindig utánajárunk egymásnál, ha beindul a gonosz megjegyzéseivel, pletykáival, történeteivel.
Vannak ilyen alattomos gonosz emberek. Nem lehet velük mit tenni, én is ilyen miatt szívok.

Hogyan hozhatok létre új adatbázist? (2007-es Officem van).

Amikor rákattintok h új létrehozása kiírja h le van tiltva és nem lehet újat létrehozni...

Hogy hozhatok létre új partíciót a gépemen, telepítés nélkül?

Legjobb válasz: Partition Magic 8. Én még ezt használtam, amikor nagy Windows felhasználó voltam.:) http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph..

Partition Magic 8. Én még ezt használtam, amikor nagy Windows felhasználó voltam.:) http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph..
De jobban jársz, ha leszedsz egy teljes verziót belõle.:)
A kérdező hozzászólása: a teljes verzió fizetõs? és a nélkül nem mûködik teljesen?
Vagy választasz egy eleve ingyeneset :) http://download.cnet.com/MiniTool-Partition-Wizard-Home-Edit.. Kérdés, hogy van-e még partícionálatlan terület a vinyón, ha nincs akkor az egyiket kell zsugorítani, de azt is tudja a progi...

DNS change rszerverek leállítása után, mobilra a wifit hogyan hozhatom be újra?

Miután leállították a szervereket, el is ment a net. A DNS neveket átírtam a google-era és m?ködik is mindenhol a net, a laptopon is ami szintén wifit használ.

Hogyan hozhatok létre új egyházat?

Hello!

Legjobb válasz: A válasz az 1990. évi IV. törvényben található. Itt nézheted meg: http://www.complex.hu/kzldat/t9000004.htm/t9000004.htm

A válasz az 1990. évi IV. törvényben található. Itt nézheted meg: http://www.complex.hu/kzldat/t9000004.htm/t9000004.htm
:DDDDDD nagyot nevettem most. Al Bundynak is sikerült, ha nézted a Rém rendes családot. kajak jó dolgok, adakoznak nektek, nemkell adót fizetni meg csomó dolog. amúgy valószínûleg bekell jelentened ha államilag elfogadott vallást akarsz csinálni, tételeket kell kidolgoznod, hogy minden szempontnak megfelelõ legyen és ezekután nembeszéltünk arról, hogy mindez rentgeteg pénz és egy számos támogatóra is szügséged lesz!
nehezen, de bazinagyot kaszálhatsz vele, ha feleannyira beveszik mint a keresztény vallást :)
Csak annyit akarok hogy szent könyv ilyenkor nagyot nevetek mivel neked sose lesz hivatalosan szent könyved
Nem kötekedni akarok, ne értsd félre. De ahhoz minek egyházat alapítani, hogy terjeszthesd gondolataidat. Sõt, szerintem manapság az új, a semmibõl elõkerült egyházak inkább visszatetszõ érzéseket alakítanak ki. Rengeteg szekta van akik megpróbálnak minél több pénzt kicsalni a hiszékeny, naiv emberekbõl. Ha meglátásaid helytállóak, úgy egyház nélkül is megtalálhatod azokat, akik veled egyetértnek.
Atyád ihlete által kell bizonyságot tenned .Ezáltal teheted meg atyád nevében amit szent dolognak tartasz.Ha õ benned van és te is Õ benne így segíthetsz csak az embereknek.Az Isten Szeretete pedig ha benned van tudod majd mit kell tenned.

Hogyan egyeztethető össze/hozható kapcsolatba az Új Világrend és a keresztény vallás?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mit értünk Új Világrend alatt. Mert az már itt van, csak nem hivatalosan. Egyébként nem kell túl "konspirálni" a dolgot: egyértelmûen láthatjuk, hogy a társadalom nagy része nihilista, erkölcseiben tompa, nemzeti érzületében közömbös. Azokat a sebeket, amelyeket az ember a bûnbeesés után szerzett, továbbmérgezi. A gyógyulás tényét, és a gyógyítani akarót pedig megszégyeníti, vagy aktívan vagy passzívan. Ennyi épp elég a sátáni káoszhoz.

Attól függ, hogy mit értünk Új Világrend alatt. Mert az már itt van, csak nem hivatalosan. Egyébként nem kell túl "konspirálni" a dolgot: egyértelmûen láthatjuk, hogy a társadalom nagy része nihilista, erkölcseiben tompa, nemzeti érzületében közömbös. Azokat a sebeket, amelyeket az ember a bûnbeesés után szerzett, továbbmérgezi. A gyógyulás tényét, és a gyógyítani akarót pedig megszégyeníti, vagy aktívan vagy passzívan. Ennyi épp elég a sátáni káoszhoz.
Ha nem "bigottak" viágrendjére gondolsz vagy egy végig gondolatlan ostoba baromságra, akkor a vallásnak semmi köze nincs hozá. Egy rendszernek nem attól kell függni, hogy van vallás vagy nincs vallás. A fanatizmus pedig minden esetben rossz. Bár ha valaki szeretet fanatista, az nem hiszem, hogy annyira gáz.
Máté 21: 17 Mondd meg azért nékünk, mit gondolsz: Szabad-é a császárnak adót fizetnünk, vagy nem? 18 Jézus pedig ismervén az õ álnokságukat, monda: Mit kisértgettek engem, képmutatók? 19 Mutassátok nékem az adópénzt. Azok pedig oda vivének néki egy dénárt. 20 És monda nékik: Kié ez a kép, és a felírás? 21 Mondának néki: A császáré. Akkor monda nékik: Adjátok meg azért ami a császáré a császárnak; és ami az Istené, az Istennek. 22 És ezt hallván, elcsodálkozának; és ott hagyván õt, elmenének. Ha lenne is "Új Világrend", ezek után mit ártana neki a kereszténység?? Vagy a parancsolatok felrúgás lenne a cél? Ne ölj, ne lopj stb...?
Egyébként a #3 válaszolónak teljesen igaza van.
Érdemes lenne tisztázni, hogy pontosan milyen világrendrõl is van szó. De mindenesetre a Biblia azt tanítja, hogy a jelenlegi világhatalmakat le fogja gyõzni Isten Királysága, mivel azok nem lesznek hajlandóak átadni a kormányzást, ez lesz Armageddon háborúja. Aztán pedig Isten Királysága kiárassza az emberiségre az áldásokat, megvalósítva Isten eredeti szándékát. Ezekrõl az eseményekrõl ír a Dániel 2: 44.
"Kérdéstõl függetlenül, én még mindig ott vagyok leragadva, hogy hogy jön össze a kereszténység és a nacionalizmus? Nem az van, hogy a hit nemzetek feletti és ezért a nemzetek lényegtelenek? Mert ugyebár egy teremtõ, annak egy világa és akkor már ezek miért nem lehetnek egy irányítás alatt? Na mindegy!" Igen, de pontosan a nemzetfelettisége jelenti azt, hogy nem nemzetellenes. Itt több dolog összefüggésérõl van szó. Amint fentebb láthattuk, Jézus Krisztus nem az mondta, hogy az örömhír bármilyen politikával összefonódó dolgot jelentene. Az Egyház küldetése messze több, mint a nemzet küldetése, ezért különbözõek. Nem szabad továbbá a kettõnek összefolynia, de alkothatnak szövetséget. Ezért mondta Pál is, Péter is, hogy engedelmeskedjenek a rabszolgák a hatóságokban, még a keményeknek is - kivéve, amikor Istennek kell inkább engedelmeskedni, mint embernek. (Róm 13, 7; 1Pét 13, 17) http://amdg.betiltva.com/horvath-sandor-o-p-a-haza-es-hazasz..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!