Találatok a következő kifejezésre: Hogyan hivjam randira a lanyt, (24 db)

Hogyan hívjam el a lányt randira, akivel ritkán szoktunk beszélgetni? (interneten keresztül beszélünk. )

Van egy helyi lány, akivel elég ritkán beszélünk. Még sosem volt, hogy ő írt volna rám, mindig én írtam neki. Van, mikor jól elbeszélgetünk, és van, mikor csak simán visszaír de nem kérdez, leszar. Szerinted elhívjam randira? Talán eleve úgy kellene feltennem a kérdést, hogy: ,, ... Ha nincs kedved nem kell, de ha nem esne nehezedre, eljönnél velem egy kávéra valahova? Ha elutasítasz megértem, nem kell magyarázkodni." Vagy valahogy máshogy kellene?

Legjobb válasz: Kérdezd meg, hogy nincs-e kedve elmennie veled kávézni valamikor?! Ne írj semmi olyat, hogy "Ha nincs kedved nem kell" se olyat, hogy "Ha elutasítasz megértem, nem kell magyarázkodni", mert ebbõl lejön, hogy bizonytalan vagy. Ha elkezd magyarázkodni, akkor írd neki ezeket. Sok sikert! :)

Kérdezd meg, hogy nincs-e kedve elmennie veled kávézni valamikor?! Ne írj semmi olyat, hogy "Ha nincs kedved nem kell" se olyat, hogy "Ha elutasítasz megértem, nem kell magyarázkodni", mert ebbõl lejön, hogy bizonytalan vagy. Ha elkezd magyarázkodni, akkor írd neki ezeket. Sok sikert! :)
A példa amit írtál az kicsit görcsös volt...hívd el nyugodtan, élõben mindig akad valami téma amirõl lehet beszélgetni nem így mint a neten...Én ilyennel próbálkoznék hogy mit csinálsz ekkor? vagy nincs kedved eljönni valahova? Ha lazábban csinálod sokkal jobban hangzik mintha ilyen körülmetélten mondod/írod.
Ne így! :D Csak egyszerûen, megkérded, hogy meginna-e veled valamit valahol :) Nem kell túlbonyolítani :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :D Már csak bátorságot kell szereznem valahonnan... (de meglesz)
Hasonló helyzetbe voltam néhány hónapja. Volt, hogy õ csak visszaírt semmi kérdés nélkül passzívan, volt hogy nagyon jól elbeszélgettünk, sõt még olyan is volt, hogy vissza se írt...Egy idõ után mégis szó szerint így kérdeztem meg tõle, hogy: lenne kedved jövõ héten valamikor találkozni? Akkor pont nem ért rá, de eltoltuk 1 héttel, találkoztunk, az egész délutánt együtt töltöttük, nagyon sokat beszélgettünk, és mindig volt téma... Mondjuk mi nem jöttünk össze, de teljesen más dolgok miatt:) Nyugodtan kérdezd meg, de ne így ahogy eltervezted. Ja és még valami. A kérdésed akkor tedd fel amikor jól elbeszélgettek, ne akkor amikor úgy érzed, hogy leszar. Ez fontos lehet:)

Hogyan hívjam el a lányt randira?

Csak nem mondom neki, hogy "randizunk"?? mégis hogy mondjam el neki, hogy tetszik és többet akarok tõle?

Legjobb válasz: Meghívod kajálni.

Meghívod kajálni.
mondd neki, hogy nem-e inna meg veled valamit suli után, mondjuk ilyen hidegben a forró csokit a lányok nagyon szeretik, szerintem örülne neki:)

Hogy hívjam el a lányt randira angolul?

Vagyis hogy kell angolul mondani?

Legjobb válasz: Would you like to meet me somewhere?? Ez egy verzió. De, ha nem tudod elhivni, mert nem tudsz angolul, hogy fogtok ott beszélgetni??

Would you like to meet me somewhere?? Ez egy verzió. De, ha nem tudod elhivni, mert nem tudsz angolul, hogy fogtok ott beszélgetni??
A randi a beszélgetésrõl, a másik fél megismerésérõl szól, úgyhogy nagyon gáz. És az életeteket hogyan akarjátok leélni, ha nem tudok kommunikálni?!
Na most már írhatsz nekem privátot...:D:D
A kérdező hozzászólása: kössz :D
Írhatsz nekem is ha bármi kell!
A kérdező hozzászólása: kössz :D
Szia! A parom nem magyar es mi is angolul kommunikalunk. Eleg nehez lehet ugy beszelgetni valakivel, ha nem nagyon beszeled a nyelvet. Mar tobben felajanlottak itt a segitseguket, de ha kell valami irj priviben es leforditom neked. Most ugyis elegge benne vagyok az angolban, mert jelenleg Angliaban elek :)
Szerintem az is egy mûködõ történet, ha elhívod valahová pl. egy sétára, közben megisztok valamit, esztek egy fagyit, stb. Ez esetben pl. így kérdezd meg: Would you like to go for a nice walk with me? We could also have a drink or an ice cream in the meantime.
inkább 1szerû mondatokat tanulj , nem kell tökéletes angol ME TARZAN YOU JANE nyelv is yoo lényeg hogy mindig tuddj vmit mondani neki: how was your trip? I like your mp3 player I know good ice cream bar you like strawberry? my friend plays in rock band budapest is dirty city this is a homeless let's go to zoo it's very hot today I saw good movie on TV hungarian food is mmmm
A kérdező hozzászólása: oké köszi :D
Írj le néhány mondatot amit úgy gonmdolsz, hogyfontos lehet, amit el akarsz mondani magadról, és lefordítom neked :)
How should i ask a girl for a rendez-vous in english?
A kérdező hozzászólása: Köszi csak kár h nem lehet privátot írni neked :D
Hát ha randira hívod, akkor : Would you like to go out with me? go out - randizni
Írj 1 privát emailt szívesen segítek jó vagyok angolból.
Szép, hogy 14 évesen ennyit tudsz várni. Ha már tanulsz angolul, akkor valamennyire csak tudtok majd beszélgetni, de három hét alatt még be lehet vágni, egy- két fontosabb kifejezést...én szurkolok nektek
A kérdező hozzászólása: Még csak 14 évesek vagyunk és én angolt tanulok ugyhogy késsõbb minden oké de már így is vártam 5 évet még 1 évet nem bírok ki
A kérdező hozzászólása: Igen ez egy nagy probléma. De még van szõk 3 és fél hetem gyarapítani szókincsem. nemtom mi lessz Am nagy gáz ha nem naon beszélgetünk a randin???


Hogy hívjam el a lányt randira?

Keveset találkozunk, ritkán beszélünk. Kettesben sosem tudunk beszélni. Nincs Facebook-om. Hívjam fel vagy SMS? Nem fog miatta félénknek és önbizalomhiányosnak gondolni?

Legjobb válasz: Pár perce ezt loktem egy másik kérdésre (lehet az is te valál) Hívd fel és érthetoen beszélj, ne dadogj, valami ilyesmit mondj: "Heló, azért hívlak, mert szeretnék veled találkozni mostanában. A péntek jó? a)nem? Akkor találkozzunk szombat estefelé! b)igen? Rendben akkor a 7 jó? Okés akkor elotted leszek 7-kor." NE kérdezd meg hogy van-e kedve kijonni! Akkor elkezd gondolkodni, hogy hú van-e kedvem? és valami olyasmit mondhat hogy neki mindegy, vagy felolem. De ha felszólítod, hogy "Találkozzunk, mert meg szeretnélek kozelebbrol ismerni!" akkor azt veszi le, hogy hú ez komolyan gondolja. Dominanciát sugallsz és ez bejon a csajoknak. De ha mindezt lerendeznéd éloben, akkor talán már ott nedves lenne. Ja és ez fontos: te tedd le a telefont: "Akkor 7-kor ott vagyok elottetek, csak ennyit akartam, szia." BUMM lerakod Mellozd a csá-t, csovit, szevaszt, a heló még elmegy.

Pár perce ezt loktem egy másik kérdésre (lehet az is te valál) Hívd fel és érthetoen beszélj, ne dadogj, valami ilyesmit mondj: "Heló, azért hívlak, mert szeretnék veled találkozni mostanában. A péntek jó? a)nem? Akkor találkozzunk szombat estefelé! b)igen? Rendben akkor a 7 jó? Okés akkor elotted leszek 7-kor." NE kérdezd meg hogy van-e kedve kijonni! Akkor elkezd gondolkodni, hogy hú van-e kedvem? és valami olyasmit mondhat hogy neki mindegy, vagy felolem. De ha felszólítod, hogy "Találkozzunk, mert meg szeretnélek kozelebbrol ismerni!" akkor azt veszi le, hogy hú ez komolyan gondolja. Dominanciát sugallsz és ez bejon a csajoknak. De ha mindezt lerendeznéd éloben, akkor talán már ott nedves lenne. Ja és ez fontos: te tedd le a telefont: "Akkor 7-kor ott vagyok elottetek, csak ennyit akartam, szia." BUMM lerakod Mellozd a csá-t, csovit, szevaszt, a heló még elmegy.
Az utolsó nagyon megmondta. Legközelebb nekem is ezt kéne csinálni :D Pont, hogy magabiztosnak és bátornak fog gondolni, ha ilyen határozottan lépsz fel. A hívás valamivel jobb, mint az sms. és a legjobb köszönés a szia :D A Facebook nagy elõny, ha van. Nem kell ráfüggni, csak csinálj egy jó profilt, ami menõnek, közösségi embernek mutat be. Nagy vállalatok külön embert vesznek fel erre, hogy népszerûsítsék magukat fb-n.
Szandika, gyere velem randira!
Szerintem hívd fel, és mond meg neki, hog szeretnél vele találkozni és beszélgetni egy jot.:)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok teljen belezúgva de erõsen szimpatikus v nemtudom hogy fogalmazzak egyébként 15-ök v unk.

A lányok hívják randira a fiúkat? Hogy is van ez?

Azt olvastam egy oldalon (nem emlékszem a nevére) hogy a 21. században a lányok nagyobb arányban hívják randira a fiúkat és nem fordítva (70%-30%) Ez igaz? Ha nem akkor írjatok egy százalék arányt hogy szerintetek hogy m?ködik ebben a világban!

Legjobb válasz: úgy mûködik hogy 100 alkalomból 1szer egy lány hív el valakit randira, õ meg elhíreszteli. így lesz 70-30 belõle.

úgy mûködik hogy 100 alkalomból 1szer egy lány hív el valakit randira, õ meg elhíreszteli. így lesz 70-30 belõle.
Szerintem nem készült ilyen jellegû tanulmány.
Én ezt nem így tapasztaltam a környezetemben!:O "Randira" álltalában nem hívok senkit, mivel ez egy erõltetett fogalom... 22/F
eLSÕNEK IGAZA VAN!!
Jaja, az elsõ Hozzászóló leírta a lényeget.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm, akkor ez is csak valami kreált [email protected] volt amit olvastam!
Elsõnek van igaza!

Az igaz, hogy a szép lányokat kevesebben hívják randira? (főleg lányok válaszát várom és kort is írjatok)

Legjobb válasz: Nem,csak inkább a csúnya fiúk,hivják õket,..hogy miért van ez nem értem.19L

Nem, csak inkább a csúnya fiúk, hivják õket, ..hogy miért van ez nem értem.19L
Hát én sokak szerint szép vagyok, de engem még soha senki nem hívott randira. Komolyan, egyszer sem.
Fúúúúú utolsó, bele sem merek gondolni, mennyi privátot kaphattál, mióta ideírtad a válaszod:D
Akár hiszed akár nem, egyetlen egyet sem kaptam :D
Nagy igazság, hogy minél szebb egy nõ (nem a plázap*csa féle, hanem a természetes, igazi szépségû), annál kevesebb felkérést kap. Mert a fiúk nagy többsége félénk. Inkább a kevésbé széphez mennek oda, és remélik, hogy a belsõ tulajdonság kompenzálja a külsõt.
Igen, igaz.(legalábbis az én esetemben) 17 éves vagyok, nagyon adok magamra, de tényleg.Jó stílusérzékem van, divatosan, elegánsan öltözködöm, sminkelem magam, a hajam is mindig rendben, a fogaim ápoltak, a bõrömet is ápolom, a testem is megfelelõ, nagyon adok a megjelenésemre...Intelligens, mûvelt vagyok az ismerõseim szerint, nem vagyok bunkó, sokat olvasok, tanulok, járok azonban bulizni is, sok barátom van.És tessék, szingli vagyok.A nálamnál sokkalta igénytelenebb barátnõim meg mind foglaltak..Olyanokat hallok vissza srácoktól, hogy "Sosem állnék velük szóba, ezért nem próbálkoznak..." De ha meg sem próbálják, nem fognak megbizonyosodni róla, mi lett volna, HA..!
Kevesebb a bátorságom ha egy nagyon jó nõ tetszik ezt elismerem.De ez nem csak az én hibám, azok olyanok is..
Szerintem értelmetlen szép lányoknál próbálkozni, úgyis romlott mind. Én csúnyának tartom magamat amúgy is, szóval ezért nem is zaklatok egy lányt sem inkább.
Valami igazság van benne. Nekem nagyon sokan mondják, de nem igazán hiszem el. Arra gondolok, de aranyos tõle, kár, hogy hazudik..:) Na, az az igazság, hogy nem tartom magam szépnek, de vannak pillanataim, amikor igenis elismerõen nézek magamra, hogy hm, ez is én vagyok! Namármost, ezt én is észrevettem, (nem a saját példámból), hogy tényleg, az szép, intelligens, okos, jókedvû lányoknak nem merik megmondani, hogy rajonganak értük. Mert félnek. Kicsit több bátorságot, fiúk, nálam már egy jó pont, ha oda mersz jönni hozzám! :)
Igaz! :) ) Én nem kifejezetten szépnek nevezném magam , mivel nem az a kifejezetten szép vagyok, hanem inkább kicsit egzotikusnak , ha lehet ezt mondani mivel nagy zöldes-barna szemeim vannak a szám is vastag stb... Én egy intellektuális embernek tartom magam (habár ez elég nagyképûen hangzik)... de engem sok fiú elhívott már, de csak ilyen gizdábbak, meg hasonlók.Nem szoktam olyan emberrel találkozni, aki nem tetszik vagy legalábbis nem értelmes. De azt sem szeretem , ha egy fiú/férfi jól néz ki és totálisan tisztában van vele.. az nagyon nem jön be. Csak eddig még nem találkoztam sajna olyan fiúval, aki ha nem is top10es de jól néz ki , szerény és értelmes stbstbstb.. :)
van egy kedves barátnõm, aki már 16 éves, nála szebb ismerõsöm nincs. komolyan mint egy földre szállt angyal, szõke haj, kék szem, formás idomok, 170.es magasság, mégse hívta még senki randira soha életében, semmi kapcsolata nem volt még fiúkkal. engem viszont aki egy átlagos lány vagyok csõstül keresnek a pasik, jó sok randin vagyok túl, de egyik sem érte meg igazán. lehet barátnõm fog jobban járni, akit igaz hogy talán csak 1x fog megtalálni egy pasi, de akkor mellette is marad örökre. amúgy meg nem értem a pasikat.. Ámen. 17/L
Igaz...én soha nem mondtam magamra hogy szép vagyok, de körülöttem mindenki mondja hogy az vagyok. engem még egy jó srác se hívott meg. azok mindig csak flörtölnek meg ilyenek... a csúnyák találnak meg mindíg
Hozzám is mindig a csúnyák jönnek oda sõt, fõleg azok a csúnyák akiknek agyi defektjük van. Szóval, egy ideje már nem hiszek azoknak akik szépnek mondanak. Úgy gondolom biztos kamuznak, így akarnak hízelegni mert ha szép lennék, biztos a helyes pasik is akarnának tõlem valamit, még ha nem életreszóló kapcsolatot is ...de értitek Viszont volt hogy fogtam magam és én mentem oda olyanhoz aki tetszett és még soha nem utasították el a randit (kivéve egy akinek volt párja csak elõtte nem tudtam róla). De velük sem jött össze mert õk meg vagy unalmasak voltak vagy nagyon nem tudtunk közös témát találni. Szóval, vagy az a gond hogy nem vagyok szép csak hazudnak nekem, vagy én is unalmas vagyok csak nem tudok róla, vagy minden nem csúnya és értelmes pasi foglalt/nyuszi. Amúgy van egy szép barátnõm és õt még csúnya srác se hívta randira soha úgyhogy ebben lehet valami hogy a szépektõl félnek.
Szerintem is igaz ez. Sokak szerint nagyon jó az alakom, az osztályomban mindenki odavan a stílusomért, jó páran mondják, hogy milyen szép vagyok és irigyek rám. Nem vagyok buta sem, 4.5 felett van az átlagom, szeretek olvasni stb. De eddig senki nem hívott el randizni. Nagyon sokszor volt, hogy tetszett egy fiú és utólag tudtam meg, hogy neki is tetszettem csak nem mert elhívni.. Egész eddigi életemben 2 fiú hívott el randira és a második a barátom már egy jó ideje. Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy fiúk ne féljetek elhívni a lányokat. Nem harapunk és azért mert valaki jól néz ki nem egyenlõ feltétlen azzal, hogy buta, gonosz és rögtön visszautasítana. Szóval hajrá srácok és szedjétek össze a jó csajokat. (Természetesen ellenpélda is van bõven, akik beképzeltek stb., de ezeket nem kell észrevenni. Azért egy kis emberismerettel könnyen megkülönböztethetõek..)
Rám mindenki azt mondja, hogy szép vagyok..Normális, nem hülye p*csa, de az interneten kívül, a való világban, egy fiú se kezd el velem ismerkedni, randira hívni vagy akármi.. És ezért (is) van nagy önbizalomhiányom.
Hát a röhögés kerülget a kommentek olvasása közben.1 részt a fél brigád megállapítja h biztos nem szép v épp szép de hozzá mindig csak a ronda pasik mennek.Ezután a végére beköpik, h próbálkozzatok.Meg hajrá.Meg ne legyetek nyuszik odajönni. Pontosan ezért nem mennek utánatok/hozzátok a pasik.Félnek attól h kinevetitek õket, netalán megalázzátok.Nem muszáj kerek kimondanotok, h "te ronda vagy" elég 1 lenézõ pillantás és máris el van intézve h elvigye a kedvét az illetõnek a csajozástól. Tehát, ha tetszik, ha nem, ahogy lányokból is, többségben vannak az átlagos, és a rondább férfiúk/lányok.És mivel amúgy is mindenkinek más az izlése, nem fognak helyes pasik sorban állni a kegyeitekért.A nagyon helyesek amúgy is megkapnak szinte bárkit.A többi meg már az elõbb említett izlésre tartozik.
Ez csak egy olyan szöveg, amivel a csajok nyugtatják magukat szerintem. "Nem hívnak a srácok randizni, mert túl jó nõ vagyok..." :D Igen, én is nõ vagyok, hozzám sem jönnek oda állandóan random srácok, hogy menjek el velük randizni, de szerintem ha egy srác megismer, és szimpatikus vagy neki (nem csak a pofid, hanem a személyiséged is), akkor úgyis próbálkozni fog, még ha überszuper jó csaj vagy is.
# 28/28 Jah, tokeletesen igazad van. Sirnak, hogy nem megy oda hozzajuk senki, de aki odamegy az [email protected] Amugy a szep lanyok nagyresze tenyleg bekepzelt, de ez mar sajnos nem csak a szep lanyokra vonatkozik...
Ki számít szépnek? Szép az, aki jól öltözködik, márkás és drága cuccokba, sokat ad a külsejére, órákon át készülõdik, hogy a smink, a haj és a ruha is tökéletesen passzoljon? Mert ha a plázamacskákra gondolsz, akkor igen, lehet... de õk amúgy is ellenszenvesek és csak megalázzák azt, aki nem "elég jó" nekik. Ismerek pár (kevés) olyan lányt, akik arcra olyanok, mint az angyalok és kedvesek is, tisztelettudóak. Értük sokan állnak sorba.
Engem nagyon sok fiú elhív randizni, és nagyon sokkal nagyon jól kijövök. Ez azért lehet mert én minden fiúval ugyanúgy barátkozok és én nem külsõ alapján választok. Jó nyilván a külsõ ami megfog de a belsõ ami megtart. Nem a saját véleményem de nagyon sokan azt mondják, hogy szép vagyok..ízlések és pofonok, de csúnyának és sem mondanám magam. Exbarátommal 1évig jártunk, pedig mindenki azt mondta, hogy õ nem az én csoportom. Én viszont ezzel nem foglalkoztam és mindennél jobban szerettem.:) Szóval ne csináljatok kérlek abból sztereotípiát, hogy minden szép lány bunkó, és le se szarja a kevésbé helyes pasikat. Vannak ám kivételek.
http://kepfeltoltes.hu/120820/20120726116_www.kepfeltoltes.h.. itt egy kép rólam (mellettem az apám van). 14 vagyok, nincs barátom, de a barátnõim mindig mondják pl egy tábor után, h annak a fiúnak tetszettél, meg h az osztályból tetszel annak a fiúnak. kicsit sem vagyok plázacica, sõt egy falusi, Erdélyi lány vagyok, aki nagyon szeret hülyülni a barátnõivel :) a fiúk csak akor jönnek már oda hozzám, ha azt látják, h jókedvû, lökött és nem plázacica vagyok :) sztem igaz :)
bocs ez nem az a kép, de mind1 :)
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint igaz, hogy a szép (nem plázacica) lányokhoz kevesebben mennek oda, de akik ilyenkor nem mennek oda azok jól teszik? A szép lányoknál mennyire van esélye egy átlagos kinézetû fiúnak? Mert én még 18 éves létemre nem nagyon próbálkoztam csajozással, mert mindig arra gondoltam hogy az átlagos vagy kicsit jobb kinézetem miatt nem adnának esélyt, hiszen nálam jóképûbb pasik is vannak, pedig tudom hogyha adnának egy esélyt akkor megkedvelnének (okos, aranyos, kedves, vicces srác vagyok). Pedig most már jó lenne egy barátnõ.
Nekem is sokan mondják , hogy szép vagyok, kedves, minden rendben van velem.A fiúk is megnéznek , de még egy se jött oda hozzám.Az osztályomból is sok fiúnak tetszettem , de senki nem lépett.Ez van..talán majd egyszer.
Ezt a csúnya lányok monológja. Igaz, h a legtöbb csaj szépnek tartja magát??:) )
Hát engem sokszor hívnak :)
hali engem mindig a csúnya fiúk hívnak randira, pedig szép lánynak mondanak. VAgy senki...
én szerintem csúnya vagyok, még is sokan flörtölnek velem, és leszólítanak az utcán. ezért nem is akarok szebb lenni :P
engem szép lánynak tartanak, de én a "csúnya" pasikra bukom és inkább én kezdeményezek. Mondjuk mostani páromnál ez fordítva volt és csak õ állítja be magát csúnyának, igazából átlagos, sportos, de helyes kis pocakja van és nagy dumája. :-D 25N
hozzám inkább idõsebb fiúk jönnek oda (pl. én 14, míg õk 20-28) nem csinálok belõle gondot, ahogy a legtöbb lány sem (sztem), ha nekem szimpi, rákérdezek, h máskor is összefutunk e? ha nem akkor ennyi, 1 nap beszélgettünk és kész :)
Én sem értem ezt a gondolatmenetet... Az hogy valaki "csúnya" miért számít ennyire, hogy úgy bekategorizáljátok õket mintha más faj lennének. Lehet hogy azért nem mennek oda mert rondák vagytok ti! És ezért mennek oda a csúnya fiúk inkább. Én mindig a szép lányokhoz megyek oda kisebb nagyobb sikerrel... De csak egyszer kell összejönnie :)

Tetszik a lány. Hogyan hívjam randira?

Van egy ismer?söm ,akit ismerek egy ideje de nem nagyon szoktunk találkozgatni ,csak néha összefutunk.Egyik napról a másikra mikor nézegettem az iwiw-et ,belementem a képeibe ,és ami eddig abszolút nem izgatott hirtelen megtetszett :O.egyik napról a másikra.

Legjobb válasz: Írj rá msn-en és kérd meg h talizzatok... nem nagy kunszt..

Írj rá msn-en és kérd meg h talizzatok... nem nagy kunszt..
van kedved randizni?
Szia! olyan régen ismerjük egymást, de még soha nem volt alkalmam téged igazán megismerni. Megismerhetlek? mondjuk kezdetnek nem lenne rossz szerintem.
"És egyébként van kedved találkozni velem?" msn-en, és kész.
A kérdező hozzászólása: zsíros :)
Van-e kedved eljönni velem ...? (moziba :3?) én imádnám :D:D:D [de hát én nem õ vagyok ^^':D]
A kérdező hozzászólása: pech :D
Off: Az :D! Popcorn és cola hiányom van!

Hogy hívjam el randira a lányt?

Az egyik társkeres? oldalon láttam meg, majd az iwiw-en is megtaláltam. Hogy hívjam el randira? Mit írjak neki? Nem ismerem, csak a neten láttam eddig. Amúgy viszonylag közel lakunk egymáshoz.

Legjobb válasz: Ismered ill. beszéltél már vele? ismer õ téged? mert ha nem akkor nem tudom, hogy hogy tudnál közeledni...van pasija? vagy vmi? ebbõl nem tudok egyenlõre mit mondani...

Ismered ill. beszéltél már vele? ismer õ téged? mert ha nem akkor nem tudom, hogy hogy tudnál közeledni...van pasija? vagy vmi? ebbõl nem tudok egyenlõre mit mondani...
A kérdező hozzászólása: nem ismerem, és szingli
Hát akkor mi lenne ha elõször ráírnál vagy valami? :D Esetek 80 %-ában a csajok nem is válaszolnak, tehát elõször ezen legyél túl, álljon veled szóba, az már fél siker, s majd utána a randi. ;)
"szia, egy kávé?"
A kérdező hozzászólása: De figyi! Hetente csütörtökön találkozunk, és csak este 7 után. Én nem szeretek éjszakázni, õ is megy haza egybõl mindig. Azért picit szarul esne ha csak kényszerbõl kéne jönnie.
"egy kv valamikor?" kényszerbõl nem fog menni. legfeljebb nemet mond.
A kávézás vagy ilyesmi jó! Nem kell, hogy rögtön akkor! Legalább megtudod, hogy mikor ér rá! Vagy hazakíséred és akkor többet is megtudsz róla! Most egy alkalmat legalább csak kibírsz nem? :)
A kérdező hozzászólása: értem-értem, de este én se szeretnék elmenni "csavarogni"! Másnap meg nem tudok rákérdezni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló figyelj! Már vagy 5x hazakísértem és nem tudok sokkal többet róla
A kérdező hozzászólása: de amúgy köszönöm az összes válaszolónak a választ!

Hogyan hivjam meg randira a lanyt, aki nagyon bejon nekem?

17 eves lany vok es nagyon tetszik egy csinos lany a McDonaldsban. Felszolgalokent dolgozik a Blahan, sokszor 12orazik. Szeretnem elhivni egy randira, de nem nagyon er ra, sokat dolgozik meg hetvegen is. Hogy tudnam elerni hogy eljojjon velem egy buliba vagy csak setalni?

Legjobb válasz: mond meg neki a szemebe es kesz! batorsag! :) ez hianyzik a mai fiatalokbol! csak ovatosan, mert ha masok elott mondod neki elegge furcsa reakciokat tapasztalsz majd.

mond meg neki a szemebe es kesz! batorsag! :) ez hianyzik a mai fiatalokbol! csak ovatosan, mert ha masok elott mondod neki elegge furcsa reakciokat tapasztalsz majd.
Elmész a Mekibe és tõle, kéred a megrendelést, még viszi a gépbe a dolgokat, addig kérdezgeted h mi van vele meg ilyesmi meg megkérded h mikkor érne rá egy lazító sétára munka után… vagy haza kísérés munka után h ne mennyen egyedül… ha erre igent mond akkor már séta közben alakulnak a dolgok
Lány tettszik? uhhh, ez gáz...
miért lenne gáz hogy lány teccik neki??? milyen beszûkült emberek vannak....
Remélem csak biszex vagy :) Elhívhatod munka után például sétálni vagy valami ilyesmi, bár nagyon benézheted, ha õ nem olyan szexuális beállítottságú mint amilyennek te tûnsz. Bár szerintem nincs sok esély rá, de vannak még véletlenek.
Elöszõr is azt kellene kiderítened valahogy, hogy érdeklik e õt egyáltalán a lányok úgy.Mert ha nem, akkor tuti nem fog randizni egy másik csajjal.
A kérdező hozzászólása: Azt mar megtudtam rola, hogy volt mar egy lany baratnoje, akivel tobb volt, mint baratsag.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!