Találatok a következő kifejezésre: Hogyan hivjam randira a (50 db)

Meleg vagyok, hogyan hívjam randira, a kiszemeltemet, ha nagyon szégyenlõs?

Örök Boldogság jeligére?

Legjobb válasz: Az nem világos, hogy tisztáztátok-e vele a dolgot!? Vagyis nem az a kérdés, hogy hivd randira, hanem az, hogy egyértelmû e hogy õ is meleg!? Mert gondolom akkor fiút akarsz elhivni! Ha meg biztos, hogy õ is hasonlóan meleg, akkor hivd el úgy, mintha lány lenne! Mert a lányok is nagyon szégyenlõsek néha

Az nem világos, hogy tisztáztátok-e vele a dolgot!? Vagyis nem az a kérdés, hogy hivd randira, hanem az, hogy egyértelmû e hogy õ is meleg!? Mert gondolom akkor fiút akarsz elhivni! Ha meg biztos, hogy õ is hasonlóan meleg, akkor hivd el úgy, mintha lány lenne! Mert a lányok is nagyon szégyenlõsek néha
Nézz szét Dr Lapua társkeresõ fórumán! Ott sok vicces és frappáns megoldást találsz.
és ez miért betegség kategoriába kell? A másik mi ez a jelige dolog????

A lányok hívják randira a fiúkat? Hogy is van ez?

Azt olvastam egy oldalon (nem emlékszem a nevére) hogy a 21. században a lányok nagyobb arányban hívják randira a fiúkat és nem fordítva (70%-30%) Ez igaz? Ha nem akkor írjatok egy százalék arányt hogy szerintetek hogy m?ködik ebben a világban!

Legjobb válasz: úgy mûködik hogy 100 alkalomból 1szer egy lány hív el valakit randira, õ meg elhíreszteli. így lesz 70-30 belõle.

úgy mûködik hogy 100 alkalomból 1szer egy lány hív el valakit randira, õ meg elhíreszteli. így lesz 70-30 belõle.
Szerintem nem készült ilyen jellegû tanulmány.
Én ezt nem így tapasztaltam a környezetemben!:O "Randira" álltalában nem hívok senkit, mivel ez egy erõltetett fogalom... 22/F
eLSÕNEK IGAZA VAN!!
Jaja, az elsõ Hozzászóló leírta a lényeget.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm, akkor ez is csak valami kreált [email protected] volt amit olvastam!
Elsõnek van igaza!

Hogyan hívjam el a lányt randira, akivel ritkán szoktunk beszélgetni? (interneten keresztül beszélünk. )

Van egy helyi lány, akivel elég ritkán beszélünk. Még sosem volt, hogy ő írt volna rám, mindig én írtam neki. Van, mikor jól elbeszélgetünk, és van, mikor csak simán visszaír de nem kérdez, leszar. Szerinted elhívjam randira? Talán eleve úgy kellene feltennem a kérdést, hogy: ,, ... Ha nincs kedved nem kell, de ha nem esne nehezedre, eljönnél velem egy kávéra valahova? Ha elutasítasz megértem, nem kell magyarázkodni." Vagy valahogy máshogy kellene?

Legjobb válasz: Kérdezd meg, hogy nincs-e kedve elmennie veled kávézni valamikor?! Ne írj semmi olyat, hogy "Ha nincs kedved nem kell" se olyat, hogy "Ha elutasítasz megértem, nem kell magyarázkodni", mert ebbõl lejön, hogy bizonytalan vagy. Ha elkezd magyarázkodni, akkor írd neki ezeket. Sok sikert! :)

Kérdezd meg, hogy nincs-e kedve elmennie veled kávézni valamikor?! Ne írj semmi olyat, hogy "Ha nincs kedved nem kell" se olyat, hogy "Ha elutasítasz megértem, nem kell magyarázkodni", mert ebbõl lejön, hogy bizonytalan vagy. Ha elkezd magyarázkodni, akkor írd neki ezeket. Sok sikert! :)
A példa amit írtál az kicsit görcsös volt...hívd el nyugodtan, élõben mindig akad valami téma amirõl lehet beszélgetni nem így mint a neten...Én ilyennel próbálkoznék hogy mit csinálsz ekkor? vagy nincs kedved eljönni valahova? Ha lazábban csinálod sokkal jobban hangzik mintha ilyen körülmetélten mondod/írod.
Ne így! :D Csak egyszerûen, megkérded, hogy meginna-e veled valamit valahol :) Nem kell túlbonyolítani :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :D Már csak bátorságot kell szereznem valahonnan... (de meglesz)
Hasonló helyzetbe voltam néhány hónapja. Volt, hogy õ csak visszaírt semmi kérdés nélkül passzívan, volt hogy nagyon jól elbeszélgettünk, sõt még olyan is volt, hogy vissza se írt...Egy idõ után mégis szó szerint így kérdeztem meg tõle, hogy: lenne kedved jövõ héten valamikor találkozni? Akkor pont nem ért rá, de eltoltuk 1 héttel, találkoztunk, az egész délutánt együtt töltöttük, nagyon sokat beszélgettünk, és mindig volt téma... Mondjuk mi nem jöttünk össze, de teljesen más dolgok miatt:) Nyugodtan kérdezd meg, de ne így ahogy eltervezted. Ja és még valami. A kérdésed akkor tedd fel amikor jól elbeszélgettek, ne akkor amikor úgy érzed, hogy leszar. Ez fontos lehet:)


Hogyan hívjam el a lányt randira?

Csak nem mondom neki, hogy "randizunk"?? mégis hogy mondjam el neki, hogy tetszik és többet akarok tõle?

Legjobb válasz: Meghívod kajálni.

Meghívod kajálni.
mondd neki, hogy nem-e inna meg veled valamit suli után, mondjuk ilyen hidegben a forró csokit a lányok nagyon szeretik, szerintem örülne neki:)

Hogy hívjam el a srácot randira fb-n?

Húszonéves korosztályról lenne szó. Nem igen csináltam még ilyet, eddig engem hívtak el. De egyszer mindent ki kell próbálni.

Legjobb válasz: szia,taliznál velem? kb igy

szia, taliznál velem? kb igy
Szia! Én valami ilyesmiket írnék (ha bátor lennék, de nem vagyok az, csak egyszer-kétszer hívtam el anno srácokat): "El kellene mennem ... helyre elintézni valamit, elkísérnél?" , vagy "Van egy tök szimpi cukrászda/kávézó a közelben, de még sohasem jártam ott és szeretném megnézni, milyen. Eljönnél velem?" stb. Hát ennyi. 21/L
xd
buliból komolyabb kapcs? ritka...
csaj részérõl lehet komolyan kapcsolat egy bulin ismerkedésbõl, általában a pasik azok, akik csak átverek mindenkit. De amúgy annyit, hogy elkéred. De szerintem inkább ilyen msn címet kérj, mert pl. én a telefonszámomat nem adom oda senkinek, míg az msn-t inkább.
Vonuljatok el valahová, beszélgessetek egy órácskát, és utána kérd el a számát. De igazából ha a nevét megmondja, közösségi oldalon amúgy is megtalálod, kivéve ha valami Kovács Anna jellegû neve van.
Hát ha megvan száma, összejöttök akkor ugyanúgy mint nem buliban csinálnád.

Tetszik a lány. Hogyan hívjam randira?

Van egy ismer?söm ,akit ismerek egy ideje de nem nagyon szoktunk találkozgatni ,csak néha összefutunk.Egyik napról a másikra mikor nézegettem az iwiw-et ,belementem a képeibe ,és ami eddig abszolút nem izgatott hirtelen megtetszett :O.egyik napról a másikra.

Legjobb válasz: Írj rá msn-en és kérd meg h talizzatok... nem nagy kunszt..

Írj rá msn-en és kérd meg h talizzatok... nem nagy kunszt..
van kedved randizni?
Szia! olyan régen ismerjük egymást, de még soha nem volt alkalmam téged igazán megismerni. Megismerhetlek? mondjuk kezdetnek nem lenne rossz szerintem.
"És egyébként van kedved találkozni velem?" msn-en, és kész.
A kérdező hozzászólása: zsíros :)
Van-e kedved eljönni velem ...? (moziba :3?) én imádnám :D:D:D [de hát én nem õ vagyok ^^':D]
A kérdező hozzászólása: pech :D
Off: Az :D! Popcorn és cola hiányom van!

Hogy hívjam el a lányt randira angolul?

Vagyis hogy kell angolul mondani?

Legjobb válasz: Would you like to meet me somewhere?? Ez egy verzió. De, ha nem tudod elhivni, mert nem tudsz angolul, hogy fogtok ott beszélgetni??

Would you like to meet me somewhere?? Ez egy verzió. De, ha nem tudod elhivni, mert nem tudsz angolul, hogy fogtok ott beszélgetni??
A randi a beszélgetésrõl, a másik fél megismerésérõl szól, úgyhogy nagyon gáz. És az életeteket hogyan akarjátok leélni, ha nem tudok kommunikálni?!
Na most már írhatsz nekem privátot...:D:D
A kérdező hozzászólása: kössz :D
Írhatsz nekem is ha bármi kell!
A kérdező hozzászólása: kössz :D
Szia! A parom nem magyar es mi is angolul kommunikalunk. Eleg nehez lehet ugy beszelgetni valakivel, ha nem nagyon beszeled a nyelvet. Mar tobben felajanlottak itt a segitseguket, de ha kell valami irj priviben es leforditom neked. Most ugyis elegge benne vagyok az angolban, mert jelenleg Angliaban elek :)
Szerintem az is egy mûködõ történet, ha elhívod valahová pl. egy sétára, közben megisztok valamit, esztek egy fagyit, stb. Ez esetben pl. így kérdezd meg: Would you like to go for a nice walk with me? We could also have a drink or an ice cream in the meantime.
inkább 1szerû mondatokat tanulj , nem kell tökéletes angol ME TARZAN YOU JANE nyelv is yoo lényeg hogy mindig tuddj vmit mondani neki: how was your trip? I like your mp3 player I know good ice cream bar you like strawberry? my friend plays in rock band budapest is dirty city this is a homeless let's go to zoo it's very hot today I saw good movie on TV hungarian food is mmmm
A kérdező hozzászólása: oké köszi :D
Írj le néhány mondatot amit úgy gonmdolsz, hogyfontos lehet, amit el akarsz mondani magadról, és lefordítom neked :)
How should i ask a girl for a rendez-vous in english?
A kérdező hozzászólása: Köszi csak kár h nem lehet privátot írni neked :D
Hát ha randira hívod, akkor : Would you like to go out with me? go out - randizni
Írj 1 privát emailt szívesen segítek jó vagyok angolból.
Szép, hogy 14 évesen ennyit tudsz várni. Ha már tanulsz angolul, akkor valamennyire csak tudtok majd beszélgetni, de három hét alatt még be lehet vágni, egy- két fontosabb kifejezést...én szurkolok nektek
A kérdező hozzászólása: Még csak 14 évesek vagyunk és én angolt tanulok ugyhogy késsõbb minden oké de már így is vártam 5 évet még 1 évet nem bírok ki
A kérdező hozzászólása: Igen ez egy nagy probléma. De még van szõk 3 és fél hetem gyarapítani szókincsem. nemtom mi lessz Am nagy gáz ha nem naon beszélgetünk a randin???

Van egy fiú, aki tetszik. Csak a buszon szoktuk látni egymást, semmi érdekes. Egy ideje csetelgetünk. És valahogy itt meg is rekedtünk. Hogyan tudnám "rávenni", hogy hívjon randira? Vagy, hogyan flörtöljek vele? 14/L

Legjobb válasz: Ajánld fel, hogy cseréljetek tefeonszámot és esetleg tedd hozzá, hogy ha szeretne valahová elmenni a hétvégén, vagy bármikor te szívesen elmennél vele. Ez elég konkrét utalás lesz úgy gondolom.

Ajánld fel, hogy cseréljetek tefeonszámot és esetleg tedd hozzá, hogy ha szeretne valahová elmenni a hétvégén, vagy bármikor te szívesen elmennél vele. Ez elég konkrét utalás lesz úgy gondolom.
ha ilyen töketlen, akkor mond meg neki, hogy nagyon szimpatikusnak tûnik számodra õ, és majd várd meg mit lép erre... :)
*telefonszámot
Dugd a zsebébe a telefonszámod, vagy írd fel ilyen ragasztós papírra, és mikor leszáll, véletlenül lökd meg, vagy menj neki, és ragaszd rá a táskájára! :D

Szerelmes vagyok egy fiúba. Szerintem csak a barátjának tekint engem. Hogy közöljem vele, hogy tetszik és hogy hívjam randira?

Elég jó barátom a fiú. De ? még nem tudja mit érzek iránta. És felvettem a mozit. De ? még hozna legalább 10 embert. Mit csináljak most???

Legjobb válasz: Bocsi rosszul írtam. :) Felvetettem a mozit. :D

A kérdező hozzászólása: Bocsi rosszul írtam. :) Felvetettem a mozit. :D
Menjetek kocsmába akkor!
A kérdező hozzászólása: Nem akarom leitatni! :D :D :D
Mondd meg neki, hogy nem akarsz még 10 emberrel együtt moziba menni. Csak vele.
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam erre. Csak mindíg féltem, hogy talán õ nem érez irántam semmit. És kinevet. Nem tudom. De azért köszönöm. MEgpróbálok vele beszélnii. :)
Mondd el neki, hogy csak vele szeretnél moziba menni és nem a haveri társasággal, ha érez valamit venni fogja a lapot.:) Ha nem érezné, vázold fel neki az egészet amit érzel:) Ki nevetni nem fog, mivel jó barátok vagytok. Ha a srác nem tahó, illetve érez irántad valamit( ami simán benne van:) ) akkor ezt kizárhatjuk:) Ha meg nem jönnél be neki, akkor se fogtok eltávolodni egymástól. Tapasztalat!! :) 18/f
A kérdező hozzászólása: köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!