Találatok a következő kifejezésre: Hogyan hivjam randira (222 db)

Meleg vagyok, hogyan hívjam randira, a kiszemeltemet, ha nagyon szégyenlõs?

Örök Boldogság jeligére?

Legjobb válasz: Az nem világos, hogy tisztáztátok-e vele a dolgot!? Vagyis nem az a kérdés, hogy hivd randira, hanem az, hogy egyértelmû e hogy õ is meleg!? Mert gondolom akkor fiút akarsz elhivni! Ha meg biztos, hogy õ is hasonlóan meleg, akkor hivd el úgy, mintha lány lenne! Mert a lányok is nagyon szégyenlõsek néha

Az nem világos, hogy tisztáztátok-e vele a dolgot!? Vagyis nem az a kérdés, hogy hivd randira, hanem az, hogy egyértelmû e hogy õ is meleg!? Mert gondolom akkor fiút akarsz elhivni! Ha meg biztos, hogy õ is hasonlóan meleg, akkor hivd el úgy, mintha lány lenne! Mert a lányok is nagyon szégyenlõsek néha
Nézz szét Dr Lapua társkeresõ fórumán! Ott sok vicces és frappáns megoldást találsz.
és ez miért betegség kategoriába kell? A másik mi ez a jelige dolog????

Hogyan hívjam randira?

Van 1 lány az osztályunkban, aki tetszik nekem kb 4 hónapja. Eddig még csak erősítettem a kapcsolatot közöttünk, de izgulok, hogyan kérdezzem meg. Milesz ha kikosaraz, utána milyenné válik a kapcsolatunk? (Most barát, de minnél hamarabb feljebb szeretnék lépni.)

Legjobb válasz: Hát akkor elõször ne konkrétan randira hívd, hanem próbáld úgy rendezni a dolgokat, hogy amikor beszélgettek vagy együtt vagytok, pl. utcán, akkor mintha hirtelen jutna eszedbe, mond, hogy szomjas vagy, vagy ennél egy hamburgert, veled tartana-e. Vagy ha a barátod, akkor tudod, hogy mi érdekli, és keress egy közös pontot, és egy hozzávaló programot, így ha valami mégsem stimmel, akkor sem ciki, mert a program a lényeg.

Hát akkor elõször ne konkrétan randira hívd, hanem próbáld úgy rendezni a dolgokat, hogy amikor beszélgettek vagy együtt vagytok, pl. utcán, akkor mintha hirtelen jutna eszedbe, mond, hogy szomjas vagy, vagy ennél egy hamburgert, veled tartana-e. Vagy ha a barátod, akkor tudod, hogy mi érdekli, és keress egy közös pontot, és egy hozzávaló programot, így ha valami mégsem stimmel, akkor sem ciki, mert a program a lényeg.

Hogy hívjam randira? Hova? Nincs semmi önbizalmam.

andira hínék egy csajt de tartok attól hogy nemetmond.

Legjobb válasz: hívd randira, de elõtte puhítsd meg msn-en lehet látni a smile-jaiból hogy hogy vélekedik

hívd randira, de elõtte puhítsd meg msn-en lehet látni a smile-jaiból hogy hogy vélekedik
A kérdező hozzászólása: köszi. remélem nem égek nagyot.
12:34-es válaszoló vagyok. Hogy mit tegyél? Hm. Légy udvarias, illedelmes, ha mondjuk egy cukrászdába viszed, akkor húzd ki Neki a széket, tehát lássa, hogy nem bunkó vagy, de túlzásba se vidd, mert az sem jó. Bókolj Neki, a randi végén mond, hogy jól érezted magad Vele és szívesen megismételnétek, ha Õ is szeretné. Esetleg egy arcra puszi is megeshet, persze ezt a helyzet adja, látni fogod, hogy megpuszilhatod-e vagy sem, jobb esetben Õ ad Neked egy puszit! :) Sok sikert! :)
Szerintem ha véletlenül vmi hülyeséget mondasz és látja rajtad hogy izgulsz egy kicsit akkor még aranyosnak is fog találni.. Lényeg ne parálj rá..Sok sikjert!!;)
A kérdező hozzászólása: de mit tegyek? mit mondjak? nemakarok hülyétcsinálni magamból.
Növeld az önbizalmad! Legyél közvetlen és akkor meglátod, hogy nem vagy félénk! Bizonyos helyzetekben legyél határozott és meglátod, hogy jobb lesz! Sok sikert! ;) :)
Próbálj meg bátor lenni :) és éreztesd vele h tetszik neked!
mármint az elõzõk nem ez a félénk izés nos mindenki olyan amilyennek érzi magát. ha magabiztosnak érzed magad legalábbis tetteted akkor majd elszáll a félékenység
és milyen igaz
A kérdező hozzászólása: telefonon szoktunk beszélgetni néha. 10-15 percet is akár. vagy õ hív vagy én. puszival köszön el a végén. gondolom érdeklem csak ha már felhív. de kinek kell egy ilyen félénk p*cs..
A kérdező hozzászólása: kb 4szer találkoztunk. inkább személyesen szeretnék társalogni vele. csak az a baj hogy elég kicsi az önbizalmam. néha még a szemkontaktust is elkerülöm mert zavarbajövök. nem voltam mindig ilyen de a sok csalódás-kudarc ilyenné tett.
Jajah, msn-en puhítsd! Figyeld az elköszönését: szia/helló stb -> közömbös puszi -> érez valamit, lehet hogy bejössz neki csók -> ribis
Nem fogsz nagyot égni, sõt. Sok sikert!


Hogy hívjam randira ha 1 évvel idősebb?

13 éves vagyok és van egy 1-el id?sebb lány aki tettszik.nagyon jó barátok vagyunk most nincs pasija és nem tudom hogy kérdezzem meg hogy jönne e sétálni vagy meginni egy forrócsokit.segítenétek?

Legjobb válasz: Na, akkor... elõször is a sétát meg a forrócsokit még ne nevezzük randinak. Gondolom "nagyon jó" barátként egyébként is vannak közös programjaitok, szóval a lényeg nem az, hogy hova mentek, hanem hogy ott hogyan viselkedsz. (értsed, mire gondolok) Ezek a megoldûsok amúgy mûködhetnek. Másrészt, ha barátként nem zavarja a korkülönbség, akkor ezen a téren miért tartana vissza? Persze van oylan, aki a kort nézi... de az meg is érdemli. Szóval hívd el.

Na, akkor... elõször is a sétát meg a forrócsokit még ne nevezzük randinak. Gondolom "nagyon jó" barátként egyébként is vannak közös programjaitok, szóval a lényeg nem az, hogy hova mentek, hanem hogy ott hogyan viselkedsz. (értsed, mire gondolok) Ezek a megoldûsok amúgy mûködhetnek. Másrészt, ha barátként nem zavarja a korkülönbség, akkor ezen a téren miért tartana vissza? Persze van oylan, aki a kort nézi... de az meg is érdemli. Szóval hívd el.
A kérdező hozzászólása: mert?
Ááá... ez még bõven ráér. Majd ha egy ideje tényleg jól megvagytok, akkor fel lehet vetni a témát, de ezen még felesleges gondolkodni is. Akkor minden bizonnyal õ is akarni fogja, de eddig el kell jutni. Most még ne ez legyen a legfontosabb. Arról nem is beszélve, hogy elméletileg még büntethetõ is lenne a csaj ezért. :) )) (tudod; beleegyezési korhatár...)
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm a válaszod.és ha már neki is meg nekem is volt csaj/pasi az életében és 13 évesek és már járnánk egy ideje akkor hogy kérdezzem meg hogy nemi életet is élne ?
Ha emiatt kerülöd, ha õ nem érett eléggé ahhoz, hogy egy ilyen helyzetet kezeljen, akkor igen. De talán az többet árthat egy barátságnak, ha nem õszitne a másik... nálam pont használt egy visszautasítás egy lánybarátommal való barátságomnak, és azóta vagyunk igazán barátok.
A kérdező hozzászólása: csak az a baj hogy félek a negatív választól!mert minden nap találkozok vele és ha negatív a válasza akkor az nem hat a rosszul a baráti kapcsolatunkra?
Hát, csak egyszerûen érdekli. Persze lehet, hogy "gyanakszik", de ilyenkor lazán meg kell szüntetni a gyanakvását. Kérdezzd meg tõle: "Miért ne mehetnénk el egyszer csak ketten valahova?"
A kérdező hozzászólása: igen barátok vagyunk de mondom neki hogy nincs e kedve menni valahova és meg szokta kérdeni hogy csak mi vagy többen.ezt mire értsem ?ez jó jel?
Mármint az elhívásra? Hát, barátok vagytok vagytok, nem? Ha esetleg megijeszti a "randi" gondolata, akkor ne úgy add elõ (ez más esetben sem szokás), hanem csak egyszerû közös baráti idõtöltésként. Tudd meg, hogy hova menne szívesen, vagy esetleg csak elkísérheted haza stb. Ha pedig a járásra mondana nemet, akkor az úriemberként, magabiztosan el kell fogadni.
A kérdező hozzászólása: oké köszi a válaszod de mégis nem tudnál vmi szöveget mondani arra az esetre ha nemet mondana?
pl: "mizu? vidéki vagy? akarsz dugni?"

Neten megismert lányt hogyan hívjak randira?

Vagy két hónapja megismertem egy lányt neten és eléggé jól kijövünk egymással és nekem tetszik. Szeretném elhívni valahova, hogy szerelmet vallhassak neki.

Legjobb válasz: Hm... Annyi az egész, hogy ha legközelebb beszélgettek, megmondod Neki, hogy nagyon szimpatikusnak találod és mit szólna hozzá, ha találkoznátok élõben? Ha azt mondja, rendben, akkor nyert ügyed van. Ha mindenféle kifogásokat keres, akkor haggyad. De szerintem még az elsõ találkozáskor ne vallj Neki szerelmet, lehet, h elriasztanád. Csak mondd el neki, h mennyire aranyos lány és nagyon örülsz, hogy ilyen jól kijöttök egymással. Beszéljetek majd meg egy következõ randit, ha Õ is szeretné. sok sikert! :)

Hm... Annyi az egész, hogy ha legközelebb beszélgettek, megmondod Neki, hogy nagyon szimpatikusnak találod és mit szólna hozzá, ha találkoznátok élõben? Ha azt mondja, rendben, akkor nyert ügyed van. Ha mindenféle kifogásokat keres, akkor haggyad. De szerintem még az elsõ találkozáskor ne vallj Neki szerelmet, lehet, h elriasztanád. Csak mondd el neki, h mennyire aranyos lány és nagyon örülsz, hogy ilyen jól kijöttök egymással. Beszéljetek majd meg egy következõ randit, ha Õ is szeretné. sok sikert! :)
Csak megerõsíteni tudom! Nem is kellett volna 2 hónapot várni. És az elsõ találkozáson még tényleg óvatosan. Elsõ alkalom, hogy látjátok is egymást... ne rohand le.
Szia, nincs kedved eljönni velem jövõhéten találkozni?

Tetszik egy lány de nagyon! Hogy hívjam randira?

Legjobb válasz: Ügyesen ;) Csak egy kérdés.... Hívjad, mert a nõk nem szeretik a [email protected]ást... Saját magamból indulok ki :)))

Ügyesen ;) Csak egy kérdés.... Hívjad, mert a nõk nem szeretik a [email protected]ást... Saját magamból indulok ki :) ))
ha már ismered --> Szia, meghívhatlak egy italra, vagy inkább a pénzt kéred?
Eljössz velem moziba vagy egy kávéra?
mond neki h eljössz egy kávéra, teára bármire??

Hogy hívjak randira egy olyan csajt akit csak néhányszor láttam, de már ott tartunk hogy köszönünk egymásnak. Mit javasoltok hogy kezdjem?

Legjobb válasz: Ha egyedül van, valahol ül, áll, menj oda hozzá és kérdezd meg tõle, nem-e hívhatod meg valamire.

Ha egyedül van, valahol ül, áll, menj oda hozzá és kérdezd meg tõle, nem-e hívhatod meg valamire.
A kérdező hozzászólása: ez jó csak az a baj hogy mindig egy barátnõjével van
Ha nagyon merész vagy, akkor egy alkalommal menj oda hozzá, hogy nem e rabolhatod el egy kicsit. :)

Van egy fiú, aki tetszik. Csak a buszon szoktuk látni egymást, semmi érdekes. Egy ideje csetelgetünk. És valahogy itt meg is rekedtünk. Hogyan tudnám "rávenni", hogy hívjon randira? Vagy, hogyan flörtöljek vele? 14/L

Legjobb válasz: Ajánld fel, hogy cseréljetek tefeonszámot és esetleg tedd hozzá, hogy ha szeretne valahová elmenni a hétvégén, vagy bármikor te szívesen elmennél vele. Ez elég konkrét utalás lesz úgy gondolom.

Ajánld fel, hogy cseréljetek tefeonszámot és esetleg tedd hozzá, hogy ha szeretne valahová elmenni a hétvégén, vagy bármikor te szívesen elmennél vele. Ez elég konkrét utalás lesz úgy gondolom.
ha ilyen töketlen, akkor mond meg neki, hogy nagyon szimpatikusnak tûnik számodra õ, és majd várd meg mit lép erre... :)
*telefonszámot
Dugd a zsebébe a telefonszámod, vagy írd fel ilyen ragasztós papírra, és mikor leszáll, véletlenül lökd meg, vagy menj neki, és ragaszd rá a táskájára! :D

Szerelmes vagyok egy fiúba. Szerintem csak a barátjának tekint engem. Hogy közöljem vele, hogy tetszik és hogy hívjam randira?

Elég jó barátom a fiú. De ? még nem tudja mit érzek iránta. És felvettem a mozit. De ? még hozna legalább 10 embert. Mit csináljak most???

Legjobb válasz: Bocsi rosszul írtam. :) Felvetettem a mozit. :D

A kérdező hozzászólása: Bocsi rosszul írtam. :) Felvetettem a mozit. :D
Menjetek kocsmába akkor!
A kérdező hozzászólása: Nem akarom leitatni! :D :D :D
Mondd meg neki, hogy nem akarsz még 10 emberrel együtt moziba menni. Csak vele.
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam erre. Csak mindíg féltem, hogy talán õ nem érez irántam semmit. És kinevet. Nem tudom. De azért köszönöm. MEgpróbálok vele beszélnii. :)
Mondd el neki, hogy csak vele szeretnél moziba menni és nem a haveri társasággal, ha érez valamit venni fogja a lapot.:) Ha nem érezné, vázold fel neki az egészet amit érzel:) Ki nevetni nem fog, mivel jó barátok vagytok. Ha a srác nem tahó, illetve érez irántad valamit( ami simán benne van:) ) akkor ezt kizárhatjuk:) Ha meg nem jönnél be neki, akkor se fogtok eltávolodni egymástól. Tapasztalat!! :) 18/f
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Hogy hívjam randira? Nincs ötletem hogy hogyan közelíthetném meg.

Arról van szó hogy van egy ember aki nekem nagyon tetszik, mind a külseje, mind az amit tudok a személyiségér?l (nem túl sok, de nem is kevés. Ennyib?l lelehet sz?rni, hogy normális-e, meg stb.). A gond az hogy ? egy nagyobb színházban játszik. Emiatt nem lehet vele úgy találkozni, hogy ne rajongóként kezeljen, mert ha m?vészbejárónál várom meg, vagy fellépés után akkor rögtön elkönyvel rajongónak. Más módot pedig nem látok, de ezt nem szeretném. Ebben kérném a segítségetek, hogy ha tudtok adjatok valami ötletet, hogy "hogyan férk?zzek a közelébe"

Legjobb válasz: Hmm..Ez érdekes.. Hát mivel az embert ezekszerint személyesen nem ismered,ezért csak a jó öreg myvipen rákeresés,MSN cím megszerzés,esetleg telefonszám vagy vmi.(Telefonnal vigyázni!) Szóval a lényeg,hogy elõtte picit beszélgessetek úgy,mint nem rajongó,ajánlanám,hogy ne a neked tetszõ embert kezd el kérdezgetni dolgokról,azt nem fogja jó szemmel nézni.Próbálj meg te írni magadról,1-2téma,ha szerencséd van érdeklõdni kezd még irántad.Ha így alakul az már egy jó kiindulási alap.Ha nem akkor se add fel..Zaklasd..De csak módjával,nehogy letiltson:D Ha már eleget beszéltetek,pedig megkérdezed mit szólna,ha találkoznátok. Jobbat nemtok

Hmm..Ez érdekes.. Hát mivel az embert ezekszerint személyesen nem ismered, ezért csak a jó öreg myvipen rákeresés, MSN cím megszerzés, esetleg telefonszám vagy vmi.(Telefonnal vigyázni!) Szóval a lényeg, hogy elõtte picit beszélgessetek úgy, mint nem rajongó, ajánlanám, hogy ne a neked tetszõ embert kezd el kérdezgetni dolgokról, azt nem fogja jó szemmel nézni.Próbálj meg te írni magadról, 1-2téma, ha szerencséd van érdeklõdni kezd még irántad.Ha így alakul az már egy jó kiindulási alap.Ha nem akkor se add fel..Zaklasd..De csak módjával, nehogy letiltson:D Ha már eleget beszéltetek, pedig megkérdezed mit szólna, ha találkoznátok. Jobbat nemtok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!