Találatok a következő kifejezésre: Hogyan helyezhető az (15 db)

Hogyan helyezhető tálcára az Outlook Express és Spyke-hoz hasonlóan a gmail levelező program ikonja is? Vagy ez a gmail esetében nem lehetséges?

Legjobb válasz: a GMail webes levelezõ, így azt nemtudod tálcára helyezni, viszont ha a leveleidet gyorsan elszeretnéd érni, az Outlookba beállíthatod a Gmailes postafiókodat hogy automatikusan letöltse a leveleket.

a GMail webes levelezõ, így azt nemtudod tálcára helyezni, viszont ha a leveleidet gyorsan elszeretnéd érni, az Outlookba beállíthatod a Gmailes postafiókodat hogy automatikusan letöltse a leveleket.
A mozillának van ilyen fiókja ami olyan mint az Outlook. Kirakja magát a tálcára elrejtve és automatikusan kiírja ha leveled érkezett. Itt többet megtudhatsz róla http://mozilla.fsf.hu/thunderbird/faq.html
Létezik egy ún. GMAIL Notifier nevû alkalmazás, ami a tálcán csücsül, viszont ez csak akkor változtat ikont, ha új leveled érkezik, erre az ikonra kattintva már újra a weboldal nyílik meg. Ezen felül van még a GoogleTalk, ami a chatlehetõség mellett szintén figyeli a leveleket, de többet ez sem tud annál.

Hogyan helyezhetem át a régi winyóról az újra a Sims 3 bazáros tárgyaim, kiegészítőim?

Lett egy új winyóm, most mind a kettő benne van a gépben, de az a régit majd ki akarom szedni. A játékot már feltettem az újra, de rengeteg olyan kiegészítőm van amit legálisan a bazárból töltöttem le a Sims 3 oldaláról. Próbáltam úgy, hogy egyszerűen csak átmásolom egyik mappából a másikba, úgy nem működik sehogy sem. Le kell újra töltenem vagy egyéb ötlet?


Azt a játékot hogyan helyezhetem be az oldalmra, aminek nincsen alul kódja? (mint pl. a youtube videóknak van alul. )

Forráskódból kell kimásolni vagy hogyan

Legjobb válasz: csak azt tudod, ahol engedélyezik. (embed, vagy <a href="...) így kezdõdik.

csak azt tudod, ahol engedélyezik. (embed, vagy <a href="...) így kezdõdik.

Egy 9 m hosszú szakaszon elhelyezünk három zászlót. A szászlókat csak méterbn egész számú távolságoknál helyezhetjük el úgy, hogy két zászló között a táv legalább három méter legyen. Hányféleképpen helyezhetjük el így a zászlókat, ha azok egyformák?

9.2 ányféleképen helyezhetjük el igy a zászlókat, ha azok különböznek? 9.3 Legyenek a zászlók egyformák, és válasszunk ki véletlenszerüen egy elhelyezést. Mekkora anna a valószinusége, hogy a középső zászló a nála kisebb számban elhelyezett zászlótól kisebb távolságra van, mint a harmadik zászlotól?

Legjobb válasz: Úgy értelmezem, hogy a "szakaszon" szó jelentése az, hogy belül, azaz 1..8 méternél lehet zászló. Ekkor ha az 1-nél van zászló, akkor lehet: 1 4 7 1 4 8 1 5 8 Ha a 2-nél van az elsõ zászló akkor lehet: 2 5 8 3-nál vagy annál tovább nem lehet az elsõ zászló. Az elsõ kérdésre 4 eset a válasz. A másodiknál ezt meg kell szorozni 3!=6-tal, azaz 24 eset lesz. A harmadiknál csak az 1 4 8 eset jó a négy közül, tehát 25% sz esély.

Úgy értelmezem, hogy a "szakaszon" szó jelentése az, hogy belül, azaz 1..8 méternél lehet zászló. Ekkor ha az 1-nél van zászló, akkor lehet: 1 4 7 1 4 8 1 5 8 Ha a 2-nél van az elsõ zászló akkor lehet: 2 5 8 3-nál vagy annál tovább nem lehet az elsõ zászló. Az elsõ kérdésre 4 eset a válasz. A másodiknál ezt meg kell szorozni 3!=6-tal, azaz 24 eset lesz. A harmadiknál csak az 1 4 8 eset jó a négy közül, tehát 25% sz esély.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ! E életmentõ volt ! :)
A kérdező hozzászólása: Szintén köszööm a választ ! :)

Az alaplap megszabhatja e hogy mekkora frekvenciával rendelkező ramot/ramokat helyezhetünk bele?

Legjobb válasz: azt szabja meg hogy alapból és tuningolva mennyin fog üzemelni vagyis értelem szerüen egy max 1600Mhz OC s alaplapba felesleges 2400MHz es ram

azt szabja meg hogy alapból és tuningolva mennyin fog üzemelni vagyis értelem szerüen egy max 1600Mhz OC s alaplapba felesleges 2400MHz es ram
4 x DIMM, Max. 64 GB támogatott, DDR3 2400(O.C.)/2250(O.C.)/2200(O.C.)/2133(O.C.)/2000(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz Nem ECC, nem pufferelt memória kétcsatornás memória architektúra http://www.asus.hu/Motherboards/AMD_Socket_FM2/F2A85V_PRO/#s.. magas memória órajelnek integrált grafikus megoládsoknál van jelentösége mint pl. ez az FM2 netán még nagyon nagyon komoly munkákban de ott már miliós nagyságrendü a gép szóval átlag felhasználónak pci-e videokártyás gépbe felesleges akkár 1333 as is böven elég midnenre
OC nélkül: FM1/FM2/AMD FX(AM3+) ezekböl vanak 1866 os alaplapok és procik (de FX melett nicns léynege) Ivy Bridge (Intel LGA 1155) 1600 os AMD Phenom/Athlon meg Sandy Bridge és régebi procik meg 1333 at kezelnek alapból

Gyámság alá helyezhető e egy 25 éves ember? A párom sajnos rengeteg hitelt felvett és az anyja azt mondja hogy ez nem normális dolog és azzal fenyegeti hogy gyámság alá helyezteti.

Amúgy teljesen beszámítható a párom,évek óta állandó munkahelye van,és van egy egy éves babánk is.

Legjobb válasz: Maximum gondnokság alá. Gyámság alá semmiképp. De annak is sora van. Elõször is nyilvánítsátok cselekvõképtelenné stb stb..

Maximum gondnokság alá. Gyámság alá semmiképp. De annak is sora van. Elõször is nyilvánítsátok cselekvõképtelenné stb stb..
Természetesen lehet akár egy 25 évest is gyámság alá helyeztetni, de nem azért, mert túlköltekezett. De azért a helyedben odafigyelnék, mert a sok hitelböl könnyen lehet baj - manapság nem sok munkahely van, ami nem szünhet meg egyik napról a másikra, és akkor hogy fizetitek vissza? De az anyjának nem értem, mi köze van hozzá, nem neki kell a részleteket fizetnie.
Igen, ha nem beszámítható/cselekvõképtelen, akkor korlátozhatóak a jogai, vagyis gyámság alá helyeztethetõ. Életkortól függetlenül. De azért ez nem úgy megy, hogy a kedves anyuka köhint egyet, és máris gyámság alá van helyezve. Ezt bíróságnak kell megállapítania.
És igen, ahogy írták korábban, ezt gondnokságnak hívják precízen, de sokan használják rá a gyámság szót.
attól, hogy az anyja hülyének tartja, még nem fogják gondnokság alá helyezni, amúgy is ha házasok vagytok elõbb helyeznék a te gondnokságod alá, mint az anyjáé alá ;)
Ez azért nem indokolja a gyámság alá helyezést. Cselekvõképesség korlátozása stb, na ezért lehet. Amit írtál, azért nem.
csak akkor ha indokolt, tehát vmi súlyos pszichés zavar/betegség esetén, de ilyesmiért kizárt, felnõtt ember, azt csinál, amit akar, ha a sok hitel miatta az utcára kerül, még akkor is azt tesz, amit akar.....lehet, h az anyukát zavarja, h látja, ahogy a fia elb...a az életét, de ilyen formában nem tehet ellene semmit.
Gondnokság alá helyezés egy komoly procedúra. Cselekvõképességet korlátozó gondnokság alá a bíróság a fent említett személyt csak akkor helyezi, ha elmebeli állapota, szellemi fogyatkozása, vagy valamilyen kóros szenvedélye miatt nem képes ügyei viteléhez. Nem egyszerû bizonyítani.
Nem fogják gondnokság alá helyezni, ha nincs pszichiátriai szakvélemény arról, hogy beszámíthatatlan. Ha valaki sok hitelt vesz fel, az egyszerûen hülye, nem õrült. Bár manapság már... :P

Mit kell tudni a CMX-158 rendszámú autóról? Forgalmijában az áll, hogy forgalomból ideiglenesen kivonva 2002 óta. Forgalomba helyezhető? (Hozzáértők válaszát várom. Köszönöm)

Törzskönyv, rendszám meg van. A forgalmiban 2 pecsét van a feljegyzés mellett. Úgy tudom, hogy fél évente "újítani" kell az ideiglenes kivonást. 2 pecsét=1év?? Akkor a többi 9 év?

Legjobb válasz: 2002 szerepel a feljegyzés mellett. Köszönöm a segítséget.

A kérdező hozzászólása: 2002 szerepel a feljegyzés mellett. Köszönöm a segítséget.

Él még az a törvény, hogy nem helyezhetnek vissza rosszabb pozícióba mint amiben szülés előtt voltál?

Október végén megyek vissza dolgozni, addig még a szabadságomat töltöm 8 órában, de ha visszamegyek dolgozni már csak 6 órában vesznek vissza, nyilván 6 órás fizetésért, ami kevesebb, mint amikor eljöttem.

Legjobb válasz: ilyen törvényt még nem hallottam,sõt. barátnõm csak 1 évet volt otthon,és szinte a ranglétra legaljára tették vissza,pedig vezetõ volt,multinál. de betöltötték az állását,muszáj volt.

ilyen törvényt még nem hallottam, sõt. barátnõm csak 1 évet volt otthon, és szinte a ranglétra legaljára tették vissza, pedig vezetõ volt, multinál. de betöltötték az állását, muszáj volt.
Elvileg igaz, amit írtál, de a gyakorlatban egyáltalán nem mûködik. Ha nagyon erõsködsz, nyilván visszavesznek a régi helyedre, de ha nem ez a céljuk Veled, akkor simán elküldenek egy hónap múlva, amit megint csak megenged a törvény. Én is vezetõ voltam, nem kapom vissza régi munkakörömet, de legalább visszavesznek és hosszú távon maradhatok (elvileg......)
"és a korábbi 133e bruttó fizumat 105e-re csökkentették...én meg örülhetek, hogy visszavesznek, mert ez sem kötelezõ." ezt miért? hogyan jött ez ki nekik?
Szerintem keress egy munkajogászt, mint hogy itt félinformációkból tájékozódj. Amúgy én is hallottam valami hasonlót, de hát az édes kevés, a konkrét szituációt kell nézni Nálad...
Igen él, de nem még, hanem már.
Viszont ha 6 órában vesznek vissza akkor ne felejtsd el, hogy ha a gyereked nem töltötte még be a 3 évet jogosult vagy a gyesre. Egyébként meg az új törvény egy szívás, én is most megyek vissza (szintén 6 óra) és a korábbi 133e bruttó fizumat 105e-re csökkentették...én meg örülhetek, hogy visszavesznek, mert ez sem kötelezõ.
A kérdező hozzászólása: Igen, a gyest azt tudom. Most vissza kellett mondjam mert a szabikat 8 órában adják ki és ha az letelt újra meg tudom igényelni a gyest.
Nem tudom, de csökkentették és kész :( Elvettek olyan plusz pénzeket amiket anno különbözõ tanfolyamok elvégzése miatt megszerzett tudásom után kaptam. Mondván, hogy akiket késõbb vettek fel, mint engem azoknak erre nem volt lehetõsége, és ahelyett, hogy lehetõvé tették volna nekik, inkább elvették tõlem (ez nem olyan tudás amit bárhol tudok használni ezt csak itt ezen a melóhelyen, különbözõ belsõ programok stb használatára vonatkozik)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!