Találatok a következő kifejezésre: Hogyan helyes: vagy (655 db)

Kérdezték már tõled, hogy csúnya vagy, vagy helyes? :D
Izlések és pofonok, ami az egyiknek szép, a másiknak csúnya. Kérdezni meg senki nem fogja.
az, hogy helyes valaki emberfüggõ ki mit mond. Valakinek a nagydarab férfi a helyes, valakinek csak a vékony szálkásak jönnek be, de ha arra gondolsz, h általában a lányok mit gondolnak rólad, akkor kérdezz meg egy olyan lányt, akivel régóta barátok vagytok és csak baráti szemmel tudtok egymásra nézni, õ meg mondja az igazat. Nyugodtan írj rám, ha van valami kérdésed még :)
Nézz a tükörbe. Csúnya vagy, vagy helyes? Mert vak gondolom biztosan nem. Vagy egy másik módszer: Ha a szép lányok rondának tartanak, és a csúnyák mondanak helyesnek, akkor ronda vagy. Ha a szép lányoknak is tetszel, akkor helyes.
A kérdező hozzászólása: Nos utolsó, épp ez a fura, megint csak ellentmondás, én magamat csúnyának tartom, de néha helyesnek látom a tükörben és ennél is ijesztõbb, hogy a szép lányoknál is volt már nem is egy szép lány, aki utánam fordult az utcán vagy végig engem bámult buszon, míg volt olyan szép lány, aki lerondázott. Ezért is vagyok kétségek között.

Mondják, hogy helyes vagyok, de minden lány csak a barátjának tart. Mit csinálok rosszul?

Nem tudom, hogy mit csinálok rosszul.. Mindenki mindig kiemeli, hogy imád, de mint barát.. Akármikor felhívnak beszélek belük.. Ez így nekem kevés.. Mit csinálok rosszul? 15/F

Legjobb válasz: -Mégse vagy olyan helyes hogy járjanak is veled. -Túl kedves vagy -túl naiv vagy -kihasználható vagy -lelki szemetesláda vagy -annyira nem vagy érdekes hogy kapcsolatot akarjanak veled -

-Mégse vagy olyan helyes hogy járjanak is veled. -Túl kedves vagy -túl naiv vagy -kihasználható vagy -lelki szemetesláda vagy -annyira nem vagy érdekes hogy kapcsolatot akarjanak veled -
Lehet hogy azt rontottad el, h ebédelni hívod õket. Vagy talán látják, h sok csaj barátod van... Vagy csak bzinak néznek. De fel a fejjel :D Egyszer majd megtalálod az igazit, és a többiek mázlistának gondolnak majd =)sok szerit<3 16/L
ez azért gonosz volt... de van benne igazság. (ez nem azt jeleniti, hogy légy egy bunkó paraszt)
Szerintem inkább az, hogy attól félnek, hogy a sok lány barátod miatt népszerû vagy a lányok körében...na bocs a fogalmazásért:D
melyik mondta azt , hogy helyes vagY? vagd szajba azonnal ne hagyd h azt mondja :)
az attól függ...írj rám priviben és megmondom 8D

Szerintetek, ha a lányok egy részének bejövök, a másiknak meg nem, akkor én most ronda-helyes srác vagyok, vagy hogyan nevezzem magam, ha azt kérdezi egy lány tőlem, hogy helyes vagyok-e?

Gyakran megkérdezték már lányok, hogy helyes vagyok itt neten, én meg nem tudtam mit mondani, mert egy részének helyes a másiknak meg ronda. Szerintetek mit lehet erre válaszolni? :D

Legjobb válasz: Is-is vagy mond hogy határeset :D

Is-is vagy mond hogy határeset :D
rakj képet hazafi!!!és minden csaj döntsön kedvére:-))
Azt válaszolnám, hogy: Ízlések és pofonok. Döntsd el te magad! A páromnak és a szüleimnek én vagyok a legszebb, de attól még más bûnrondának is tarthat. Ez van! :)
és ha egy csaj, akit egy órája ismertem meg felpofoz, elhord mindennek, de 2 óra múlva mégis megdugtam a kocsimban, akkor én mi vagyok? nem igazán számít, hogy mit mondanak. az számít, hogy te hogyan mozgatod, irányítod, mennyire tudsz ráhangolódni, rávenni arra amit te akarsz.
Nõként mondom, hogy ha egy lány/nõ megkérdezi tõled, hogy helyes vagy-e, akkor azonnal szakíts meg vele minden kapcsolatot!
mond h helyes vagy:D


Mit jelent az, hogyha az exem azt mondja, hogy helyes vagyok?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy helyes vagy.

Azt jelenti, hogy helyes vagy.
Alighanem azt, hogy helyes vagy.
Meg lehet hogy helyes vagy!DE az is lehet hogy valamit akar tõled és újra kezdené!!!

Nem tudom eldönteni, hogy helyes, vagy csúnya?

Felvett msnre egy srác, akit már régebben láttam (és ? is engem), de már kajak nem emlékszek rá, hogy milyen volt.:S Láttam róla pár képet. A legtöbb képe 2 évvel ezel?tt készült, de küldött 2 db olyan képet is, amit most készített a napokban. A régi képein elég helyes. Az egyik új képén iszonyú helyes, de a másik új képén elég furin néz ki.

Legjobb válasz: Anyááááám! Mindenkirõl készülhet rossz kép,amin csúnyának látszik,még egy helyes srácról is!Na meg egy csúnya srácról is készülhet tök jó kép.

Anyááááám! Mindenkirõl készülhet rossz kép, amin csúnyának látszik, még egy helyes srácról is!Na meg egy csúnya srácról is készülhet tök jó kép.
A fényképekkel vigyázni kell mert a szép és a fotogén két különbözõ dolog. http://en.wikipedia.org/wiki/Photogenic Az emberek gyakran teljesen máshogy néznek ki a valóságban, mint a fényképeken. A fotómodellek többsége hétköznap teljesen átlagosan néz ki. Tudom, többel is találkoztam.
Találkozz vele. És majd eldöl, hogy bejön-e . Am képen tökre más... Volt barátom be se jött nekem , mikor elsõnek láttam képen:S és élõbe pedig írtó helyes. Szóval szerintem találkozzatok és ha nem jön be , akkor mondd meg neki, hogy nem az ideállod.

Miért nem találok magamnak normális lányt? 16éves vagyok, anyagilag is nagyon jól állok, azt mondják hogy helyes vagyok.

Ha megyek egy társaságba mindenhol jókedvet varázsolok mindenkinek jókedve lessz tuti hogy mindenki emlékezni fog arra mindenki. Kedves is vagyok,

Legjobb válasz: Lehet, hogy rossz helyen keresel? Vagy túl gyors vagy? Vagy egyszerûen olyan jó vagy, hogy azért a lányok azt hiszik, te vagy a tökéletes jóbarát? És fontosabbnak tartanak egy jó megbízható barátot...? Én is evvel a problémával állok szemben... 17\l

Lehet, hogy rossz helyen keresel? Vagy túl gyors vagy? Vagy egyszerûen olyan jó vagy, hogy azért a lányok azt hiszik, te vagy a tökéletes jóbarát? És fontosabbnak tartanak egy jó megbízható barátot...? Én is evvel a problémával állok szemben... 17\l
16évesen a 100ezrek csakugy röpködnek? :D amugy h a kérdésedre válaszoljak..lehet h pont ezért nem..mármint, hogy jol nézelki+ezek szerint gazdag vagy(vagyis inkább a szüleid, deez mindegy.) errõl mindenkinek az a tipikus bunkó, ego ember jut az eszébe....Lehet, hogy te pont nem vagy ilyen, csak tudod az általánosítások...Amugy sztem lehet félnek is egy kicsit pont ezekért a dolgokért..ezért talán neked kellene jobban rájuk hajtani...ha tényleg helyes és kedves lesz már csak idõ kérdése és megtalálod a magadhoz illõ lányt..szerintem..
2.vagyok amugy meg akik azt mondják, hogy minden ujjadra akadhatna egy lány..azoknak biztosan nem vagy közömbös.õk nem tetszenek?csakmert én olyan fiuknak nem mondanék ilyeneket akik nekem közömbösek..
Nem lehet, hogy az a gond, hogy túlságosan is jófej vagy? mint mindent, ezt is el lehet túlozni. a kedves, önfeláldozó fiúkban sok lány hajlamos csupán egy kedves srácot a szomszédból látni, aki barátnak jó, de többnek nem. ez a 100 ft kölcsönadása nem volt jó ötlet sztem. nekem biztos nem lett volna képem ennyi pénzt kölcsönkérni, mert nem te vagy a Máltai Szeretetszolgálat. tudom, hogy te ezt nem így érzékeled, de ez nálam kimerítené a kihasználás fogalmát, még ha olyan jó anyagi körülmények közt élnék is mint te. legyél egy kicsit öntudatosabb, éreztesd a másikkal, hogy neked is vannak játékszabályaid.
Tehát anyagilag jól állnak a szüleid. Bocsi a pontosításért. Szerintem az normális, ha néha úgy érzed, nem mennek a csajos dolgaid. Utána meg túl jól fognak- vannak jó és rosszabb periódusok:) A lényeg, hogy fiatal vagy, minden menni fog;) Egyébként rám sokan mondják, hogy nagyon szép vagyok (én egy szerényebb verzióval megelégednék). Mégsem volt barátom sokáig. Valahogy tartanak tõlem a férfiak. Ha helyes vagy, nem mindig elõny:-) Nade ezt inkább csak a jókedv miatt írtam. Hajrá, és ne feledd: a pénz legyen az utolsó, amit a barátnõzéssel kapcsolatban megemlíts! Akiknél a pénztárca számít, jobb is, ha nem jössz velük össze.
Akkor bocsi, nem akartalak megbántani. Hajrá még egyszer, lehet, hogy már holnap találkozol Vele :)
helyes és kedves VAGY* bocsi -_-"
Pénzel lehet normális csajt "fogni"? nekem ez uj dolog :) ! Én is megtehetek sok dolgot hála a munkámnak és a szuleimnek, de barátnõm soha nem engedi hogy draga dolgokat vegyek neki vagy hogy minidg en fizessek. A pénz ilyen téren semmire nem jó. Szerintem rossz helyen keresgetsz rosza csajokat azért nem találsz egy rendes csajt sem.
amiert kolcson adtad azt a 100 ezret azt varod h mar is a tied mert megvetted ha van penzed hazad kocsid azt hiszed h a lanyt csak ugy meglehet kapni mert jo fej vagy vicces penzes a lanynak szerelem is kell az hozza ossze az embert s kit erdekli h mennyi van a szuleidnek s mennyit dolgoznak erte akkor lesz a tied mikor ok mar nem lesznek es te is dolgozz meg azert a 100 ezeret ne csak a szuleid nehez penzt keresni azt nem tudtad
A kérdező hozzászólása: Semmi baj:) És köszi hogy segitettél!
A kérdező hozzászólása: Számitottam*
A kérdező hozzászólása: Hu, köszi a sok kommentet nem számitotak ennyi segitõkész emberre:) Kisrésze a szüleim pénze mivel nagyon tapad hozzám a pénz persze vállalok kisebb munkákat is, fogadok internete, régi dolgokat eladom a neten, ezért irom hogy van pénz..nem a szüleimet húzom le. Köszi az összes kommentelõnek a véleményt aranyossak vagytok:)
A kérdező hozzászólása: Olvassatok egy kicsit vissza léccives;) NEM A SZÜLEIM PÉNZE ..

Ha egy lány már az ismerkedés kezdetén megkérdezi, hogy helyes vagyok-e, akkor az a lány egy felszínes, külsőre hajtó lány, akivel jobb nem is foglalkoznom vagy adjak neki esélyt?

Szeretne talizni amúgy, de én nem tartom magamat jó pasinak, s?t inkább rondának érzem magamat, bár néha szemeznek velem lányok, de nem vagyok a lányok álma szerintem küls?m alapján.

Legjobb válasz: Az, hogy szerinted milyen vagy, csak önbizalom szempontból számít. Egyébként a csaj hülye, hogy ha ilyet kérdez, már bocs :) Szerintem találkozzatok, sokat nem veszíthetsz.

Az, hogy szerinted milyen vagy, csak önbizalom szempontból számít. Egyébként a csaj hülye, hogy ha ilyet kérdez, már bocs :) Szerintem találkozzatok, sokat nem veszíthetsz.
Egyértelmûen felszínes. Ennél már csak az lett volna levágósabb, ha azt kérdezi, gazdag vagy-e... Kerüld el nagyívben, sõt, a helyedben még ki is osztanám jól.
nincs kép rólad?
A meleg barát szindróma. Nem viccesnek kell lenni és bolondosnak ha nem nézel ki elég adoniszian.Légy laza ne egy idióta kölyök.
A kérdező hozzászólása: mondjuk ha össze akarok jönni egy lánnyal, akkor hogy viszonyuljak hozzá?mit mondjak neki stb... ?
ha ezek a lányok ilyennek könyveltek el mint barát, akkor ebbõl vagy nehéz lesz kijönni vagy nm is fogsz tudni kijönni. Te vagy a kedves aranyos fiú barát... Szóval ha akarsz valamit azt egy új lánynál próbáld meg.
A kérdező hozzászólása: és arra nem tudtok ötletet, hogy akiket régebb óta ismerek máshogy tekintsenek rám?
Nézz ki jobban!
A kérdező hozzászólása: elég jól nézek ki, szerintem és mások szerint is, de ezen mindig próbálok fejleszteni :D de belsõleg meg viselkedésben miben változzak?
Belsõleg meg viselkedésben nem kell változnod, mert az nem számít a lányoknak. Az is lehet, h lejjebb kéne tenned a mércét, mert a szép lányok elvárják, h nagyon jóképû, magas és gazdag is legyél.

Az gáz ha 18 évesen is szûz vagyok? Annak ellenére hogy helyes vagy

annak ellenére hogy a lányok szerint helyes vagyok, eddig úgy éreztem hogy meg kell találnom azt a bizonyos "õ"-t az elsõhöz de lassan már azon vagyok hogy már bárki megtenné , szerintetek várjak vele vagy tegyem meg ?

Legjobb válasz: hát amit meg tehetsz ma ne halaszt holnapra! fiatal vagy éld ki minden percét!

hát amit meg tehetsz ma ne halaszt holnapra! fiatal vagy éld ki minden percét!
Sztem várd ki amíg megismered azt a bizonyos "õ"t mert akarkivel nem lesz jó és ne érd be akarkivel
Hát ha már eddig vártál, akkor ne add fel, érettségi után jön a szabadság, és az a valaki is. Amúgy nem gáz. Én egy ilyen ártatlan aranyos lányt szeretnék igaziank, ha gondolod írj:) 29/F
dehogy gáz és inkább várj vele
3. Szerintem a kérdezõ pasi, te szerencsétlen.
relatív a helyes"
Ha valaki nem helyes, akkor amúgy se igazán érdekel, hogy szûz-e, de még ha tetszik, akkor se. Esetleg annyiban, hogy ha oda kerülünk, õt ne zavarja, hogy én már több fiúval voltam elõtte.
- = ] Mikor állok készen? [ = - Nincs egy lista arra, mikor állsz készen! Ezt onnan tudhatod, hogy belülrõl megérzed. Van néhány jele, hogy kész vagy pl: már kívánod, vagy izgatott vagy miatta / olyannal akarod csinálni, aki számodra a megfelelõ. Ezt saját magadért csinálod és nem azért, mert menõ akarsz lenni. Ez nem a szerelmed bizonyítéka. Akkor állsz készen, amikor te veszed át az irányítást és már tudod, miként kell irányítani. Készen állsz, ha tudod, miként védekezz nemi betegségek és terhesség ellen. Készen állsz, amikor a partnereddel már megvolt a szexrõl való beszélgetésetek. Soha ne feledd! Nem kell sietni. Ne félj, erre van elég idõd és rengeteg alkalmad lesz még gyakorolni. Itt nincs határidõ!

Minden lány azt mondja rám, hogy helyes vagyok. De nem ezt látom?

Minden lány azt mondja rám, hogy helyes vagyok, meg hogy egyáltalán nincs semmi baj velem. ("különben sem a külső az első") Mégsem volt még komoly kapcsolatom, amilyet szerettem volna. Lazább dolgok voltak, de olyat soha többé nem szeretnék. Ezek általában olyan lányok véleményei, akik nem ismernek engem személyesen, vagy csak keveset leveleztünk, mert direkt a véleményüket kértem ki. A kérdésem az lenne, hogy miért nem kellek semelyik lánynak sem komoly kapcsolatra? Pedig nem vagyok bunkó, és kedves is vagyok. 25F

Legjobb válasz: Van, hogy nem jon ossze, csak sokadikra, emiatt ne csuggedj. Nem a megfelelo lanyokkal talalkoztal vagy epp nem voltak meg kesz egy komoly kapcsolatra. Egyebkent hidd el, ez tenyleg nem a kulsotol fugg. Nem a kinezeted miatt van es meg csak nem is az a jo megfogalmazas, hogy nem kellesz nekik komoly kapcsolatra. Egyszeruen fel kell noni, erzelmileg meg kell erni egy bensoseges kapcsolatra. Nem "nem kellesz" nekik, inkabb csak mas erzemli szinten vagytok.

Van, hogy nem jon ossze, csak sokadikra, emiatt ne csuggedj. Nem a megfelelo lanyokkal talalkoztal vagy epp nem voltak meg kesz egy komoly kapcsolatra. Egyebkent hidd el, ez tenyleg nem a kulsotol fugg. Nem a kinezeted miatt van es meg csak nem is az a jo megfogalmazas, hogy nem kellesz nekik komoly kapcsolatra. Egyszeruen fel kell noni, erzelmileg meg kell erni egy bensoseges kapcsolatra. Nem "nem kellesz" nekik, inkabb csak mas erzemli szinten vagytok.
A kérdező hozzászólása: Az is lehet. Csak ez azért fura, mert sok fiatal lány azért ismerkedik idõsebb pasikkal, mert hogy a korukbéli "srácok" még éretlenek. Ezek szerint nem azért ismerkednek tõlük idõsebb férfiakkal?
ki tudja mi lehet a baj. küldj képet és mondok én is véleményt :)
A kérdező hozzászólása: Szívesen küldenék képet, de nem hinném, hogy a véleményed bármit is változtatna, így nem látom értelmét :(
lehet csak kedvességbõl mondják , hogy "de amúgy helyes vagy"
A kérdező hozzászólása: lehet... bár akkor ronda nem lehetek, és állítólag nem csak a külsõ számít. mindegy.
Vàltoztathat, egy elfogogulatlan vélemèny, eddig aki küldött nekem képet mindig meg mondtam a frankót, min változtatson.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!