Találatok a következő kifejezésre: Hogyan hat babára a kismama lelkiállapota (1 db)

Hogyan hat a babára a kismama lelkiállapota?

Például ha sokat sírok a baba is érzékeny lesz? Vagy más szöv?dmény lehetséges? Egy 14 hetes kismama!

Legjobb válasz: Szia. Ha minden rendben van,akkor miért sírnál???? Egyéb szövödmény nincsen,csak a babád is érzékeli,hogy éppen szomorú vagy,vagy jó a kedved.Van úgy ,hogy a hormonok miatt az embernek mindenen sírhatnéka van,(nekem tegna volt),de gyorsan elmúlik.Gondolj mindíg jóra,vagy foglald le magad. 28hetes kismama.

Szia. Ha minden rendben van, akkor miért sírnál???? Egyéb szövödmény nincsen, csak a babád is érzékeli, hogy éppen szomorú vagy, vagy jó a kedved.Van úgy , hogy a hormonok miatt az embernek mindenen sírhatnéka van, (nekem tegna volt), de gyorsan elmúlik.Gondolj mindíg jóra, vagy foglald le magad. 28hetes kismama.
A baba azt érzi amit te, és tegnap azt olvastam, ogy õ is tud sírni:-( Ne sírdogálj, az nem tesz jót. nem tudom mi a probléma, de valakivel próbáld megbeszélni, ne gondolni rá. Kösd le magad mással, sétállj, olvass, menj úszni. Vigyázz magadra és magatokra:-)
a 13. héttõl már az érzelmeid és az érzéseid is eljutnak magzathoz. Ezért fomtos hogy kiengyensúlyozottés boldog legyél. fel a fejjel. ne sírj!!! egy 6 hetes kismama.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha már elment a nyákdugo akkor tornázhatok még?

8

Miért van az, hogy nappal egyáltalán nem fújom az orrom, teljesen tiszta, éjjel viszont nem tudok aludni, elfújok egy százas zsepit, annyira bedugul az orrom?

4

28 hetes kismamák hogy érzitek magatokat? Még dolgoztok?

4

S. O. S Mennyi esélye van egy 30 és fél hetes babának a túlélésre ha megszületik?

10

A 35-36. héttől milyen gyakran kellett mennetek a dokihoz?

Leginkább az érdekelne aki magánorvoshoz járt.Ha többször kellett menni akkor is ugyanannyit kellett fizetnetek?

8

Milyenek voltak a mereteitek?

13+2 napos vagyok, ma voltam vizsgalaton. Az orvos mindenre azt mondta nagyon szép, nagyon jó. Picit kicsi de semmi baj. 5, 92cm a BDP pedig 2, 19. Kicsit azért aggodom mert olvastam hogy 6, 5-8 között vannak ilyenkror mar a meretek.

8

Mitől rövidülhet meg a méhnyak? És mitől nyílhat ki a méhszáj?

2

Gyomorfájdalom? Mit kezdjek vele?

13hetes lettem hétfőn.Eddig probléma mentes volt az állapotom.De tegnaptól nagyon erős gyomorfájdalmaim vannak.Fáj a gyomorszájam is.Ez a terhesség velejárója?Nagyon remélem hogy ez most természetes.Vagy menyjek el orvoshoz?Első baba és tanácstalan vagyok.Köszönöm

1

Ez normális érzés ebben a 34. héten?

Szombat óta mintha "ki akarnék szakadni" alul, nem is tudom, olyan furcsa érzés, mintha puncin rúgtak volna vagy nem tudom.
Pénteken voltam a dokimnál 2000 a méhszájérték.

3

Mit jelent ez? Endometrium vastagsága: 16mm benne 4mm-es echodenz terület.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!