Találatok a következő kifejezésre: Hogyan használjam a hajvasalóm (5 db)

Hogyan használjam a hajvasalót?

Anno voltam fodrásznál, és hajvasalóval göndörítette be az egyébként 100% egyenes hajamat. Az érdekelne, hogy magamnak hogyan tudnám megcsinálni a hajgöndörítést hajvasalóval? Próbálkoztam már, de nem sikerült. :/

Legjobb válasz: fogsz egy vékonyabb tincset, a tövéhez rakod a hajvasalót és befelé (arcod felé) elkezded kicsit tekerni, közben lassan húzod lefelé, közben folyamatosan tekered. na így lesz göndör :)

fogsz egy vékonyabb tincset, a tövéhez rakod a hajvasalót és befelé (arcod felé) elkezded kicsit tekerni, közben lassan húzod lefelé, közben folyamatosan tekered. na így lesz göndör :)

Hogyan használjam jol a hajvasalóm?

Legjobb válasz: Elõszöris, ha nem akarod, hogy a hajad a vasalástól szanaszét töredezzen, használj hajvédõ (direkt hajvasaláshoz való) spray-t (pl. Schwarzkopf got2b Sraight on hajkisimító spray)Miután a hajvédõvel átfésülted a hajadat, a hajvasalóval menj át rajta tincsenként. Vigyázz, hogy ne hagyd egy területen a vasalót sokáig, mert megéghet a hajad. Ezen kívül nincs más tudnivaló, esetleg az, hogy ne vasald túl sokszor a hajad mert az is károsítja.

Elõszöris, ha nem akarod, hogy a hajad a vasalástól szanaszét töredezzen, használj hajvédõ (direkt hajvasaláshoz való) spray-t (pl. Schwarzkopf got2b Sraight on hajkisimító spray)Miután a hajvédõvel átfésülted a hajadat, a hajvasalóval menj át rajta tincsenként. Vigyázz, hogy ne hagyd egy területen a vasalót sokáig, mert megéghet a hajad. Ezen kívül nincs más tudnivaló, esetleg az, hogy ne vasald túl sokszor a hajad mert az is károsítja.
A kérdező hozzászólása: oké, közi! direkt olyat vettem amit lehet vizes hajon is használni(remington) iylenkor én glisskur hajáploval fujom be a hajam kifésülöm, várok és utána vasalok. de akkor nem megy szét a hajam h vizesen csinálomugye? mert ilyen gözölös...stb...
Vizesen sokkal jobban roncsolja a hajat a vasaló, mintha szárazon csinálnád!! Csakis száraz és befújt hajra használd!
Szerintem sem kellene a vizes hajat ezzel tönkretenni. A fodrászom is mindig megszárítja elõször és csak utána vasal. A hajad érdekében sánj rá több isdõt és szárazon vasalj! Nekem is Remington van, bevált.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) igen nekem is uhy tünt, és egyzserübb is a száraz hajon:)
esetleg ha megirnad nekem lecci . Remington kozul melyik fajtat valasztottad pontosan? koszonom
Remington S-3003 a fodrászom is ezt használja.

Ha meg akarom növeszteni a körmömet, akkor egy idő után a felső rétege lejön vagy felválik vagy mit csinál! Ez mitől van? Mit tegyek ellene? És mit használjak, hogy a hajvasaló ne roncsolja nagyon a hajamat?

Legjobb válasz: Szedj Revalid kapszulát + használj körömerõsítõt, az majd megoldja a körömproblémád. Sajnos a hajvasaló mindenképp roncsolja a hajadat, de ha nem mindennap használod illetve ha teszel a hajadra legalább hetente 1x hajpakolást + ha rendszeresen levágatod a hajad végét, akkor talán kevésbé fog roncsolódni.

Szedj Revalid kapszulát + használj körömerõsítõt, az majd megoldja a körömproblémád. Sajnos a hajvasaló mindenképp roncsolja a hajadat, de ha nem mindennap használod illetve ha teszel a hajadra legalább hetente 1x hajpakolást + ha rendszeresen levágatod a hajad végét, akkor talán kevésbé fog roncsolódni.
A kérdező hozzászólása: Köszike
A természetes köröm két körömlemezbõl áll, ollóval szoktad vágni???Érdemesebb reszelõt használni, amely lezárja a körömvégeket.A vegyszerek és mosogatószerek is okozhatnak elválást.Egy mûkörmös.
Az elõzõ választ is én írtam, elfelejtettem odaírni, hogy üveg reszelõt használj a körömvégek lezárására.


Nagyon göndör a hajam, ha megmosom megvárom míg magától megszárad majd kivasalom egy Bellissima ultra slim-nevű hajvasalóval de nem marad egyenes. Vettem egy hajegyenesítő krémet de nem tudom, hogy hogy használjam, vizes vagy száraz hajra?

Mit csináljak hogy egyenes legyen a hajam? Más hajvasalót válasszak? Vagy mit tegyek rá?

Legjobb válasz: fésûvel és hajszárítóval szárítsd meg alapból, de elõtte rakd rá a krémet, azokat mindig nedves hajra kell rakni. majd utána vasald meg, ha magától szárad, akkor felveszi a hajad a göndör állapotot és nagyon nehezen lehet majd vasalni,a hajszárító meg "betöri" a hullámokat

fésûvel és hajszárítóval szárítsd meg alapból, de elõtte rakd rá a krémet, azokat mindig nedves hajra kell rakni. majd utána vasald meg, ha magától szárad, akkor felveszi a hajad a göndör állapotot és nagyon nehezen lehet majd vasalni, a hajszárító meg "betöri" a hullámokat
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM! ISTEN VAGY:DDDDDD
A nedves hajat nem ajánlott vasalni. Lehet, hogy hatékonyabb, de jól tönkre is vágja a hajat. Nem tudom kérdezõ, hány éves vagy, de vagy megbarátkozol a hajad természetével, vagy elmész egy megfelelõ szalonba és tartós hajegyenesítést kérsz (ez több tízezer forint, viszont nem kell naponta gyilkolnod a hajadat).

Ha Olaszországba utazok, akkor kell valamilyen átalakító a konnektoroknál, hogy használjam az elektronikai dolgokat (töltő, hajvasaló)?

Észak-Olaszországba utazok, ha ez változtat a helyzeten

Legjobb válasz: Van a hagyományos olasz, de laktam olyanban is, ahol megegyezett a magyarral. Szerintem vigyél a biztonság kedvéért egy átalakítót.

Van a hagyományos olasz, de laktam olyanban is, ahol megegyezett a magyarral. Szerintem vigyél a biztonság kedvéért egy átalakítót.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!