Találatok a következő kifejezésre: Hogyan használjam a folyadékot (3 db)

80 literes akváriumban hogyan használjam a SERA NITRIVEC élő baktérium folyadékot mivel nincs hozzá semmi leírás? És milyen élőnövényt telepítsek be amit nem zabálnak le a halak?

(guppi, platti, gyöngy gurámi, anci, páncélos harcsa, zebra dánió, ékfoltos razbora)

Legjobb válasz: SERA Nitrivec?.... AZ JÓ !!! használata: 10 ml kell 100 liter vízhez. Növényt tekintve: A vastagabb levelû és szárú levelek az ajánlatosak. Ilyen pl. az Anubias. Különben én tartok Gyöngygurámit, és nagyon jól el van a "Cabomba" nevezetû növénnyel is.

SERA Nitrivec?.... AZ JÓ !!! használata: 10 ml kell 100 liter vízhez. Növényt tekintve: A vastagabb levelû és szárú levelek az ajánlatosak. Ilyen pl. az Anubias. Különben én tartok Gyöngygurámit, és nagyon jól el van a "Cabomba" nevezetû növénnyel is.
A kérdező hozzászólása: és mikor telepíthetem a halakat vissza?
/A kérdezõ kommentjére válaszolva/ 1 hét szükséges ahhoz, hogy a káros anyagok lebontásáért felelõs baktérium-kolónia kialakulhasson. Ez viszont különösen igényli az oxigéndús, friss víz áramlását, aminek klórmentesnek kell lennie. Ezért fontos, hogy mindig menjen a szûrõ és a levegõztetõ is.

Használtok sterilizáló folyadékot? Ma a patikában azt mondta nekem a patikus, hogy nehogy használjak olyan folyadékot mert nem jó a babának mert klor oxid keletkezik a folyadékból.

Szerinte ez csak egy reklám fogás.

Legjobb válasz: én chiccot használok. megkérdeztem a gyerekorvost, hogy jó-e. õ azt mondta, hogy a babáknak készült dolgokat nagyon szigorúan ellenõrzik, úgyhogy nyugodtan használjam.

én chiccot használok. megkérdeztem a gyerekorvost, hogy jó-e. õ azt mondta, hogy a babáknak készült dolgokat nagyon szigorúan ellenõrzik, úgyhogy nyugodtan használjam.
Én használok...azt amit az elsõ hozzászóló. sztem jó, és nem hinném h ártalmas lenne. A használati utasítás szerint járj el, és nem lesz semmi gond!!
Én is azt használom. RÁadásul nekünk szájpenészünk is volt hosszú hosszú ideig. hiába tettem bármit a cumikkal, és amióta a chicco-ét használom nem volt még neki. Egész éjszaka benne hagyok mindent ázni. Szóval szerintem nagyon jó dolog.
A kérdező hozzászólása: Köszi én is kipróbálom, csak hol lehet venni chiccot??
Tescoba, Rossmannba is van
minden bababoltban van. 1 liter, kb. ezer ft.

Hogyan használjam ezt a folyadékot?

vettem a patikában egy izzadás elleni folyadékot.Az a neve hogy Solutio Antisudorica.Fürdés után kell egy vatta segítségével napi egyszer az izzadó felületre tenni.Csak azt nem tudom hogy nem baj ha mellé még vmi dezodort is használok?Vagy nem lehet?

Legjobb válasz: Szerintem nemkell. Ha izzadás elleni akkor miért kéne dezodor? De ha szeretnéd akor sztem használkatod, esetleg nem oda ahol bekented, hanem máshova, az illata miatt. ha azért szeretnéd használni

Szerintem nemkell. Ha izzadás elleni akkor miért kéne dezodor? De ha szeretnéd akor sztem használkatod, esetleg nem oda ahol bekented, hanem máshova, az illata miatt. ha azért szeretnéd használni
Ha azért vetted, hogy ne legyél izzadtságszagú, nagyon melléfogtál. :) Akárhogy is, másokat is érdekelhet: Az izzadtságszagnak semmi köze az izzadtsághoz, hanem baktériumok keltik, melyek a bõrön, illetve elsõsorban pl. a hónalj- vagy fanszõrzeten telepednek meg, és az izzadtságban oldott anyagokkal táplálkoznak. Ezt hiába szappanozod, hiába dezodorozod és hiába izzadtsággátlod, mert az elsõ esetben csak plusz táplálékot adsz nekik és még szét is terjeszted õket a bõrödön, az utóbbi két esetben pedig nem is a problémát kezeled. Mi a megoldás? Baromi egyszerû, ne higgyetek a reklámoknak, csak a tájékozatlanokon akarnak meggazdagodni. Irány a gyógyszertár és vagylagosan 1. 80%-os alkohol 2. Spyritus Salicilatus (szaliciles alkohol). Az utóbbi valamiért olcsóbb, viszont az elpárolgása utána a szalicil kicsapódhat a ruhán, ami simán kimosható, de azért pár óráig foltot hagy. Mit kell tenni vele? Vattával felvinni vagy csak önmagában fellötykölni a hónaljszõrzetre (esetleg ha már elterjedtek a baktériumok, egyszer jól bedörzsölni vele az egész testet, nyugi, elpárolog), és ha a fanszõrzet is büdi, akkor az alsógatyán keresztül ott is (csíp, de csak 1-2 alkalommal kell). ;-))) (Nõk csak óvatosan!) Garantáltan 3-4 napig teljesen szagtalan lesz az izzadtságod. Aztán persze visszafertõzõdhetnek, ezért újra kell, de egy kis párszázforintos alkoholos üvegcse 1-2 hónapig eltart, és teljesértékû megoldást nyújt.
Ez a fojadék amit te vettél izzadásra az nagyon jó, nekem a lábamra írták fel mert izzadt , ezzel kenegettem és nagyon hatásos volt , a lábszag is eltünt.Más testrészemen nem használtam.
A kérdező hozzászólása: mért van z h én továbbra is izzadok??Pedig több hétig használtam?Akkor is izzadtam mikor használtam és utána is, meg mot is:(
vegyél parfümüt és használj mellé dezodort és akkor jó lesz.ezt meg ne használd


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!