Találatok a következő kifejezésre: Hogyan használjam a (1068 db)

Hogyan használjam a szemhéjtust?

A szemem olyan, hogy ha nyitva van akkor összeér a szemhéjam. Ha ki akarnám tussal húzni akkor meg megjelenik felul is egy vonal ha kinyitom. És ez történik, bármilyen fékonyan is húzom ki. Van valakinek valami ötlete, vagy inkább hanyagoljam a tust?

Legjobb válasz: használj zselés tust, az gyorsan szárad, és nagyon tartós. Elõtte használj szemhéjalapozót, majd mattítad púderrel, vagy használj szemhéjfestéket, így nem zsírosodik be és extra tartós a végeredmény.

használj zselés tust, az gyorsan szárad, és nagyon tartós. Elõtte használj szemhéjalapozót, majd mattítad púderrel, vagy használj szemhéjfestéket, így nem zsírosodik be és extra tartós a végeredmény.
Nagyon vékony vonal zselés tussal.
Essence-zselés tus a te legjobb barátod.

Hogyan használjan a ricinusolajat?

Legjobb válasz: Mire? Hajra nem igazán ér semmit, inkább kókuszolajat használj. Pakolásként hajmosások elõtt 1 órával kend fel.

Mire? Hajra nem igazán ér semmit, inkább kókuszolajat használj. Pakolásként hajmosások elõtt 1 órával kend fel.
A kérdező hozzászólása: hajra. es a kokuszolajat hol tudom megvenni?
De, használ a hajnak. Nekem is nagyon sokat nõtt mióta használom, és minden ismerõsömnek is aki használja. Egyébként én minden péntek este öntök a kezembe épp annyit, hogy ki ne follyon. ezt beledörzsölöm a hajtövembe, aztán a hajvégekre is rakok jó sokat. törülközõt rakok a párnámra, és úgy fekszem le aludni. reggel felkelek és alaposan, ha kell 3-4x is kimosom a hajamat. :)

HOGY HASZNÁLJAM A TAMPONT? 11/L

Legjobb válasz: 11 évesen sehogy, használj betétet. Majd ha elég idõs leszel ahhoz, hogy felelõsen tudj dönteni az egészség és a kényelem között, na majd akkor.

11 évesen sehogy, használj betétet. Majd ha elég idõs leszel ahhoz, hogy felelõsen tudj dönteni az egészség és a kényelem között, na majd akkor.
moss elõtte kezet, olvasd el a leírását
Anyukád meghalt vagy távol lakik tõled? Sajnálom. :( Ha tudnál vele beszélni, õ tuti megmondaná.
A kérdező hozzászólása: meghalt rákban...de mibõl gondoltad ezeket?
moss kezet, lazulj el, olvasd el a tájékoztatót, és szépen dugd fel magadnak. amíg felér az ujjad. érezni fogod.
A kérdező hozzászólása: köszi.... de izgulok....
Tényleg nem a legjobb ilyen korban. Inkább betét. De ha mindenképpen ragaszkodsz hozzá (ne tedd!), akkor használj minit, guggolva, vagy WC-n ülve a legkönnyebb felhelyezni úgy, ahogy a leírásban látod. De nem hiszem, hogy kényelmes lesz. Ilyen fiatalon sokkal jobb a betét.
Csak akkor használj tampont ha nagyon muszáj, pl. strand, vagy intenzív mozgás miatt!!! Addig ha nem menstruálsz, nyúlj fel a puncidba és tapasztald ki, hogy milyen a hüvelyed. És ha éppen akkor menstruálsz, mikor strandra mennél, akkor arra próbáld a tampont is dugni, amerre az ujjad megy.
11 évesen felesleges ezzel szenvedned... mert most még szenvedés lenne. Használj betétet. Majd pár év múlva. Most még korai lenne. Lelkileg is meg kell arra érni, hogy "van ott valami". Én várnék vele a helyedben!

Hogyan használjam a titkot?

ki hogy csinálja? és mi jött be neki?

Legjobb válasz: Názd meg a filmet, ott elmondják. Jés nekem bejött, csak még mindig kényszeríteni kell magam rá, hogy használjam, mert alapjáraton hajlamos vagyok néha negatívan gondolkodni néha

Názd meg a filmet, ott elmondják. Jés nekem bejött, csak még mindig kényszeríteni kell magam rá, hogy használjam, mert alapjáraton hajlamos vagyok néha negatívan gondolkodni néha
Én minden nap elképzelem amit el szeretnék érni, és naplót vezetek hogy mi hogyan jött be. Az emberi kapcsolataimon szeretnék javítani. Az elsõ pár napban úgy voltam vele hogy ez sem fog bejönni, feladom, de folytattam és most már egyre jobban alakulnak a dolgok. :)
Tartsd meg, mert különben megbízhatatlannak fognak titulálni...
köztudott tény, hogy nagyon fontos a hozzáállás a dolgokhoz. de ettõl még nem lesz valami varázslatos, még úgy se, ha tudományosan próbálják tálalni. a pozitívan gondolkozó embereket is érik balszerencsék. vajon most azok közül, akik Japánban meghaltak, hányan éltek a titok szerint? páran biztos. azokat nem kerülte el az ár se a tûz se a halál

Hogyan használják a szlovákok a "-sa" "-si" ragot?

Egy ideje próbálok rájönni de nem áll össze kép a fejembe mitõl más a kettõ. Példákat tudnátok írni?

Legjobb válasz: A sa-t olyanok használják hogyha nem nevezzük meg hogy pl melyik testrészünket mossuk meg pl: umyvam sa de ha konkrétan hozzáteszem hogy mit mosok meg akkor si tehát pl: umyvam si nohy

A sa-t olyanok használják hogyha nem nevezzük meg hogy pl melyik testrészünket mossuk meg pl: umyvam sa de ha konkrétan hozzáteszem hogy mit mosok meg akkor si tehát pl: umyvam si nohy
Nekem már 35 éve nem áll össze a kép :-( Na jó, csak 28, mert akkor kezdtem a suliban tanulni. Szóval ne keredj el! :-)
keseredj
Én nagyon az elején tartok a szlovák tanulmányaimnak, de amennyire én értem, arról van szó, hogy a sa tárgyeset, a si pedig részes. volám sa Tamás - Tamásnak hívnak (engem) prosím si kofolu - Kofolát kérek (magamnak) Olyasmi ez, mint a németben a mich és a mir. Persze nem szükségszerû, hogy ami a magyarban visszaható, az a szlovákban is az legyen vagy fordítva. Szóval szerintem ezt nem megérteni kell, hanem megtanulni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) megy a zöld pont.
A szlovák a lengyellel együt a leg "undorítóbb" szláv nyelv. :D Ukránon, szerben, oroszon, szlovénon kiigazodok, de ezen nem.

Hogy használjam a photoshoppot?

Elég ha azt elmagyarázzátok hogy hogyan illesszek össze 2 képet. Sdobe Photoshop CS3-am van.

Legjobb válasz: A Photoshop bonyolult használj inkább gimpet

A Photoshop bonyolult használj inkább gimpet
A kérdező hozzászólása: most kezdtem. :) rendben van nézek.
"eddig megy de hol az árhelyezési eszköz??? xD" Áthelyezési eszköz: Eszközök/Átalakítóeszközök/Áthelyezés menüpont, vagy az eszköztáron a négy irányba mutató "nyilaskereszt" ikon. http://tudasbazis.sulinet.hu/hu/informatika/informatika/info..
"Sose de sose vetemedj a GIMPre.." A kérdés feltevõje - kérdésébõl ítélve - valószínûleg kezdõ (nem professzionális grafikus), egyszerû mûveletet akar végrehajtani. Erre tökéletesen alkalmas a Gimp.
#16 Lehet hogy nem grafikus és lehet, hogy elég lenne a GIMP, de ennyi erõvel már Paint.NETet is ajánlhatnátok neki az is elég^^ sõt Paintet egyre jobb, hisz az is elég erre. Ti GIMPet ajánlotok neki hátha valami bonyolultabba is bele kezd ez után, hisz miért ne? De ilyen alapon akkor inkább a normálisat tanulja meg és akkor biztosan jól jár.
Két kép összeillesztése meg szerintem m1 hogy GIMP / Photoshop / Paint.NET hisz mindenhol ugyan az a lépéssorozat szal ezen nemhiszem hogy múllik
"De ilyen alapon akkor inkább a normálisat tanulja meg és akkor biztosan jól jár." Szubjektív értékitélet - nem vezet jóra. Ilyen erõvel Ferrarin kell megtanulni autót vezetni, nem a "vacak" Suzuki Swiften, mert ki tudja, lehet hogy versenypályán kell használni a tudását. No offense a Photoshop tényleg profi (csak drága). De minek egy lopott ágyúval köhögõ verébre lõni, ha egy házilag készített légpuskával is lehet? ;)
a Photoshopnak is van 1 gyenge pontja az, hogy próbaverziós 30 vagy 60 nap után lejár és aztán veheted meg az eredetit ami méreg drága.Szegény embernek az eredeti photoshop kisebb vagyon.Az igaz, hogy a Photoshop többet tud mint a Gimp, de minden programnak megvannak az elõnyei és a hátrányai.Amúgy meg a PS-t profiknak találták ki nem amatõröknek.
#19 "Szubjektív értékitélet - nem vezet jóra." Szerintem a Ferraris példád eléggé nem alkalmazható ebben az esetben... Talán találó, de egy Ferrarit nem lehet ingyen beszerezni(: Viszont ha te választhatnál hogy ingyen Ferrárin tanulsz meg vezetni vagy a "vacak" Suzuki Swiften, akkor a "vacak" SS-et választanád? A második verebes példád viszont már annál találóbb a helyzetre, de azt már elmondtam, hogy lehet hogy most csak két kép összeillesztésérõl van szó, de lehet hogy jobban érdekli majd és ha PSel kezdi biztosan jobban jár(: #20 A kezelõfelület talán nem a legfontosabb, de fontos, hogy jól átlátható legyen. "Mellesleg a Gimp láthatólag igazodik a Photoshop által meghatározott trendhez" Lol... A Samsung is igazodik az Apple által megszabott trendekhez:D mégis jobb az Apple. A "nyílt forráskódú" kifejezést azért használtam "szitokszóként", mert ettõl az egész nem lesz összeszedett, sõt én mikor a GIMPet használtam rengeteg bug fordult elõ. Igaz, hogy nem két kép összeillesztésérõl volt szó, de bugos volt. Ráadásul minden jöttment hozzáférhet azt igazíthat rajta. OK folyamatosan fejlõdik, de ha ez a folyamatos fejlõdés akkora elõnyének számítana, akkor most én is azt ajánlanám a kérdezõnek(: Az viszont igaz, hogy nemárt ha mindkettõbõl néz pár videót és eldönti, de ha kevés ideje van akkor én még mindig azt mondom, hogy inkább a jobbat és hátha megtetszik neki a dolog. #21 Ez nem minõsül gyenge pontnak manapság a torrentek és a tpb mellett. Rengeteg feltöltést találsz rendesen feltört PS-ról. Ha valaki csak gyakorolni akar rajta nem muszáj megvegye... A tanulás még nem bûncselekmény, ha másnak nem árulja a terméket vagy az ahhoz kapcsolódó dolgokat. És egy PS-ért senki nem fog kopogtatni az ajtón, ahogy annak a több ezer embernek sem, akik ugyanígy jutottak hozzá. Megvenni akkor érdemes, ha ezzel keresed a pénzed és stb... stb.. Bár a kérdezõ nem tûnt grafikusnak szóval ettõl nem hiszem, hogy tartani kéne (csakhamar, vagy ha mégis addigra tudni fogja, hogy ezt meg kéne venni).
A képszerkesztésben 1 kicsit butus vagy, de majd rájössz a kezelésére.Nézz oktató videókat.
A kérdező hozzászólása: eddig megy de hol az árhelyezési eszköz??? xD
És ingyen letöltve LEGÁLISAN használhatod - nem úgy mint a Photoshoppot (az bizony pénzbe kerül, ha LEGÁLISAN akarod használni). Másrészt ilyen kis feladatra - 2 kép összeillesztése - a Gimp bõven elegendõ. 0. Megnézed a két kép méretét. 1. A két kép mérete alapján létrehozol (Fájl/Új) egy olyan képet amire ráfér mind a két kép. Tehát ha van egy 640*480-as és egy 640*400-as képed, és egymás alá akarod õket pakolni, akkor egy 640*880-as kép kell. 2. Megnyitod mind két képet rétegként (Fájl/Megnyitás rétegekként). 3. A két réteget az Áthelyezési eszközzel átmozgatod a megfelelõ pozícióba. 4. Fájl/Exportálás menüponttal elmented a képet megfelelõ formátumba.
A kérdező hozzászólása: Az miaz a gimp?
egy képszerkesztõ program...
Ingyenes képszerkesztõ program.
Hasonló, mint a Photoshop csak kicsit egyszerûbb és nem próbaverziós
A kérdező hozzászólása: és könnyebb mint a photoshop??
igen 1 kicsivel könnyebb nekem már 1 éve gimp van
Ha csak egyszerûen egymás mellé akarsz tenni két képet (merthogy részleteket nem írsz), akkor így (is lehet): Megnyitod az elsõ képet, majd megnöveled a rajzvászon méretét dupla szélességre, úgy, hogy az üres rész jobbról legyen (vagy balról, ahogy jobban esik). Ezután megnyitod a másik képet, kijelölöd, lemásolod (a vágólapra). Visszalépsz az elsõ képre, ott beilleszted a vágólapon lévõ második képet, esetleg megfelelõen pozicionálod. Mented más néven. De ez annyira alapfunkció, ha még ez sem megy, nem volt érdemes ilyen drága programot megvenned :)
A kérdező hozzászólása: õõõ már mindegy mert mingyárt felrakom a gimp-et de köszi a választ... :)
Az igaz, Ferrarit tényleg nehezebb lopni, mint Photoshopot, de az is ingyen van. De végülis gittrágás az egész, hagyjuk abba. Kérdezõnek van PS-ja, a választ megkapta, a többi az õ dolga.

Hogyan használjam a magastalpút, hogy ne legyen ferde a gerincem és ne legyen bütykös a lábam meg ilyenek? Úgy értem hogy milyen rendszerességgel használhatom? ( Naponta, hetente stb. )

Legjobb válasz: Legjobb fejszével felhasogatni, mert még tél van és kályhába elmegy. Normális sportcipõt, vagy diszkrét nõi cipõt használj, mert a férfiak a patásokról tudják ami nem szép de igaz.

Legjobb fejszével felhasogatni, mert még tél van és kályhába elmegy. Normális sportcipõt, vagy diszkrét nõi cipõt használj, mert a férfiak a patásokról tudják ami nem szép de igaz.

Szemüvegesek, hogy használják a keresõt?

Legjobb válasz: Szia! ??? -2 centiméterrel távolabbról.(fényképezõgép) -az élesség állításával,szemüveg nélkül(távcsõ)

Szia! ??? -2 centiméterrel távolabbról.(fényképezõgép) -az élesség állításával, szemüveg nélkül(távcsõ)
(valamint ha ez nem lenne elég, alighanem lehet végtelen számú lencsét kapni, amik korrigálnak)
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a segítséget!
Ez szerintem gépenként különbözik, a kezelési útmutatóba biztos, hogy le van írva. Elõkotortam az enyémét (Canon EOS 30D), -3 +1 közt állítható.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A gépet még csak most vásárolnám meg. Viszont van határa hogy mekkora dioptriáig lehet?
Ha DSLR géped van, akkor az esetek 99%-ban van a keresõ mellett egy dioptriaállító. Mivel szemüveges vagy, tudod, hogy hány dioptriás az éppen aktuálisan használt szemed, és beállítod a géped használati útmutatója szerint. Vagy szemüveggel messzebbrõl. De igazából ennek csak manuális fókusznál van jelentõssége, hogy mennyire tudod belõni a képet.
A kérdező hozzászólása: Értem, de sajnos én nem az LCD-t akarom használni, de csak meg lehet szokni, köszi!
Szia! Tudom...\o^o/ Meg lehet szokni de lcd-s masinát használok én is.
A kérdező hozzászólása: A fényképezõre gondoltam, bocsi. De akkor nem látom az egész képet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Hogyan használjam a nyomkövetöt Samsung Galaxy S3 Telefonon?

Vásároltam egy S3 telefont,azt tudom hogy van benne helymeghatározó,de nem tudom használni.pl.Valahol elhagyom,vagy ellopják akkor mit tegyek hogy a nyomára jussak.Kell most elözetesen valami programot telepiteni? És a számitógépre mit telepitsek? Mennyire pontosan tudja meghatározni a telefon pontos helyét?

Legjobb válasz: Letöltöd pl az avast vagy nod (eset) programját és használod.

Letöltöd pl az avast vagy nod (eset) programját és használod.
De ha hivatalos a cucc akkor a samsungnak is van valami ilyen szolgáltatása csak nem tudom abban te távolról be tudod e kapcsolni a gps jeladót vagy imei szám szerint keres rá.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az Android meg a Samsung beépített megoldása, valamint az Avast nyomkövetõje és hasonlók szаrt sem érnek. Ugyanis a tolvaj elsõ lépése az lesz, hogy aktiválja a készülékeden a Gyári állapot visszaállítása opciót, ami az összes ilyen nyomkövetõ appot, illetve az adatait törli. Ha hatékony megoldást akarsz, akkor olyan szoftverre van szükséged, ami a gyári állapot visszaállítása után is megmarad. Ez a rendszer a Cerberus. Az egyszerû nyomkövetésen kívül rengeteg hasznos funkcióval bír, webrõl és SMS-parancsokkal is vezérelhetõ. Nem elég simán telepíteni a Google Playrõl, hanem az app weboldaláról le kell tölteni, rootolni a telefonod, felrakni egy custom recoveryt (például Clockwork), és azzal tudod telepíteni az appot a ROM-ba úgy, hogy teljes törlés után is ott maradjon. Az app fizetõs, a kipróbálási periódus után kemény 1 ezer forintba kerül, de remélem, senki sem olyan szаrrágó, hogy ne érne meg neki ennyit a létezõ legjobb androidos biztonsági megoldás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!