Találatok a következő kifejezésre: Hogyan hangzik az alábbi dalszöveg (2 db)

Hogyan hangzik magyarul az alábbi dalszöveg?

Köszönöm el?re is:-)

Legjobb válasz: Ne legyünk már ennyire lusták. Fogod a szótárt és kikeresed, ha ez nem megy, akkor szépen megírod egy egyszerû html fájlba, felrakod 1 tárhelyre, majdd www.webforditas.hu

Ne legyünk már ennyire lusták. Fogod a szótárt és kikeresed, ha ez nem megy, akkor szépen megírod egy egyszerû html fájlba, felrakod 1 tárhelyre, majdd http://www.webforditas.hu
Nem könnyû engem szeretni Olyan nehézzé válik Minden dolog, aminek lenned kell Minden változik De te vagy az igazság Elbûvöl a türelmed Mindenen, amin keresztülviszlek Amikor zuhannék épp te mindig tárt karokkal vársz hogy elkapj Megmentesz saját magamtól Saját magamtól, igen A szerelmem beszennyezi érintésed Mert néhány srác már mutatott király dolgokat De neked nagyon sok van(??) Tudom, hogy õrültség mindennap Lehet, hogy a holnap rázós lesz de te sosem fordulsz el Ne kérdezd, miért sírok Mert amikor összeomlanék Te tudod, hogyan mosolyogjak tovább Te mindig megmentesz magamtól Magamtól, magamtól Meg fogsz menteni magamtól Tudom, nehéz, nehéz De te leromboltad a falaimat Te vagy az erõsségem, annyira erõs És ne kérdezd, miért szeretlek Nyilvánvaló, a lágyságod Az, ami magamból jobb nõt csinált Magamból, magam Meg fogsz menteni magamtól bocsi, angolul sincs túl sok értelme.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:-)

Hogy hangzik magyarul az alábbi angol nyelvű dalszöveg?

I'm not a perfect person

Legjobb válasz: elgépeltem, bocsi, a szövegben 2-3x elõforduló wnat az want akart lenni.

A kérdező hozzászólása: elgépeltem, bocsi, a szövegben 2-3x elõforduló wnat az want akart lenni.
Nem vagyok tökéletes Sokminden van, amit bárcsak ne tettem volna De én csak tanulok Soha sem akartam ezeket a dolgokat megtenni veled Így aztán, mielõtt elmennék, azt kell mondanom, Hogy azt szeretném, hogy tudd Találtam egy okot arra, Hogy más legyek, mint ami régebben voltam Egy okot, hogy újrakezdjem, És ez az ok te vagy. Ne haragudj, hogy megbántottalak Ezzel most már minden nap együtt kell élnem És mindazt a fájdalmat, amit okoztam neked, Bárcsak elvihetném, És én lehetnék az, aki elkapja minden könnyedet, Ez az, amire szükségem van, hogy meghalld. Találtam egy okot arra, Hogy más legyek, mint ami régebben voltam Egy okot, hogy újrakezdjem, És ez az ok te vagy. (4x) Nem vagyok tökéletes, Soha nem akartam azokat a dolgokat megtenni veled, Így aztán, mielõtt elmennék, azt kell mondanom, Hogy azt szeretném, hogy tudd Találtam egy okot arra, Hogy más legyek, mint ami régebben voltam Egy okot, hogy újrakezdjem, És ez az ok te vagy. Találtam egy okot arra, hogy megmutassam Egy olyan oldalamat, amelyet nem ismertél, Egy okot mindarra, amit teszek, És ez az ok te vagy. Hát így egy szuszra :) Bocsi, hogy nem rímel... Remélem, nem hagytam ki egy sort sem, egy másik kérdezõnél véletlen kihagytam egy sort valamelyik nap.
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon köszönöm a fordítást :)
ezt a dalt kerestem már régóta és véletlenül megtaláltam ma:P kiráály


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!