Találatok a következő kifejezésre: Hogyan halnak a galambok (1 db)

Hogyan halnak meg a galambok?

lehet h ez így hülye kérdés, de asszem még nem láttam döglött galambot pedig biztos meghalnak ?k is azonkívül h a macska elkapja. elvonulnak csendesen vhova vagy repülés közben az emberek fejére esnek? vagy hogy?

Legjobb válasz: Vagy megrázza õket a villanypózna, vagy tod amin tespednek egész nap, azonkívûl nemtom.

Vagy megrázza õket a villanypózna, vagy tod amin tespednek egész nap, azonkívûl nemtom.
Miért, szerinted csak Pesten szoktak megdögleni a galambok??
Megfullad a pesti szmogban, vagy pedig [email protected] eszik mert azt hiszi hogy kenyér
nekirepül valaminek... Gyõr Iparkamara
bár nekem ennyi gondom lenne amúgy meg elkaja õket valami vagy megmérgezik õket vagy öregségükben halnak meg
És még külömbözõ mérgezésektõl is.
A kérdező hozzászólása: de amikor végelgyengülnek, akkor elmennek vhová?
Mint galambász ha gondolod elmondom a véleményem.A vadgalambok angytöbbsége autó, macska vagy betegség miatt pusztul el. Jó neked hogy te enm láttál, én a városba járok tanulni, és nem egyszer szedem össze õket egy nap!Sajnálom szegénykeket mivel én is tartok otthon... Nálam amx macska öli meg vagy esetleg fióka korukban a szülõk nem gondoskodnak róluk megfelelõen. Puszy:Bea
Szerencsés vagy, hogy még nem láttál döglött galambot, én elég gyakran látok és irtózom tõlük nagyon! Szerintem ha egy galam a halálát érzi, akkor nem repked, hanem leszáll valahová, és ott elpusztul. De a legtöbbet elüti a busz, vagy ilyesmik.
Ezt nehéz meg írni, mivel ahhoz ha egy galamb elpusztul, na legyen akkor (meghal), szóval nem egyszer láttam elpusztulni galambot és egyéb madarat elhalálozni... :, (, .. A madarak mindegyike, ha nem fizikai (baleset vagy ragadozó áldozatává válik), akkor az gubbaszkodni kezd, nem eszik vagy ha igen akkor is max. Csipeget a többi között és ide-oda dülöngél, van hogy eldõl és próbál felállni, de láttam olyat is, hogy a galambdúc egyik sarkában gubbaszt és felborzolt tollazattal a fejét egészen bele süllyeszti a begyéig és lecsukott szemmel gubbasszt, olyan mintha álmos lenne és fáradt és csak aludni szeretne… :, (, .. Míg a többi eleven és izeg-mozog, Õ csak gubbaszt a sarokban vagy másutt, de általában a földön szoktam megtalálni másnap eldõlve azon a helyen, ahol elõzõ este láttam gubbasztani. :, (, .. Szóval, amit eddig így láttam, azt persze nem tudom, hogy mitõl halt meg, mert nem vittem el bevizsgáltatni, mivel nem egy olcsó mulatság lenne és egyébként sem foglalkoznának vele, mondanának max. valamit rá, oszt csak a pénzedet ki szedik a zsebedbõl, Te meg úgy is elhiszed, hisz a doki mondta, akkor biztos úgy is van... ?:( Egyébként, idén tavasszal még kora nyár elején viszont pont ez történt meg, hogy egy Tengelice az erkélyünk sarkába repült, ez is ugyanúgy felborzolt tollazattal és a fejét teljesen hátrafordítva a csõrével a farka irányába a fejét a két szárnya közé süllyesztette a tollazatába és így gubbasztott lecsukott szemmel... :, (, .. Láttam hogy az állása is bizonytalan és nem zavarta, hogy ott állok mellette 40cm-re tõle és nem szállt el, tudtam, hogy valami baja van, de mi, azt nem. Így nem fogtam kézbe (madárinfluenzára, és macskára gondoltam, hogy megdögönyözte, de eltudott menekülni), mert sajnos elég sok macska van a környékünkön, de enni nem nagyon adnak nekik, így az énekes és a rigó fiókákra vannak rá specializálódva… :( Szóval, csak apró szemû napraforgó magot tettem mellé és egy kis konzervdobozba vizet neki, de semmit nem vett magához. :( Csak a déli fekvésû de.i napon gubbasztva 2-3 óra múlva, ahogy volt, azon a szent helyen a fal mellett ülve szépen állomba szenderült virágtartó mellett, azt hittem még akkor is, hogy csak alszik és pihen, (azt hittem fázik) mert még csípõs nappalok voltak a napsütés ellenére is, de mikor gumikesztyûben megpöccentettem az már merev volt és nem élt… :, (, .. Bele tettem egy nejlonba és kidobtam a kukába, sajnáltam szegényt, hogy semmit nem tudtam segíteni rajta, de utólag arra gondoltam, hogy az okos szomszéd lánya a nagy db sós szalonnabõrt kiakasztotta elõtte pár héttel a kerítésre és szerintem, az okozta a halálát. :( Nem tudom minek a Biológia óra, ha még azt sem tudja egy 18-20 éves, frissen érettségizett lány, hogy mit szabad és mit nem adni a madaraknak, igaz dugni már tud, vagy még azt sem, csak azt hiszi, hogy tud... :(


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hullamos papagajom csunyan csinal, oka?

Van egy hullamos papagajom, es egy ideje, estenken, illetve ejjel nagyon csunyan csinal(mintha horrogne), amikor levan kapcsolva a villany akkor halkabban, es nem annyira gyakran, de viszont ha kimegyek ejjel, s felkapcsolom a villanyt nagyon hangosan csinalja, szerintetek mi az oka? :( (nappal ezt nem csinalja)

5

Egy amerikai óriásposta galamb mekkora súlyt bír el?

0

3 pár zebrapintyet lehet egy 74x61x36 kalitkában tartani?

1

Kunszenten vagy környékén ismer vagy tud papagájtenyésztőt?

7

Nem megy az agyára? (hullámos papagáj)

2 hullámosom van. Az egyik csendesebb, a másik viszont folyamatosan csicsereg. Mindegy, hogy a másik mit csinál, ez mindig megy utána, melléül, és nyomassa a dumát a fülébe. Ha elugrik a másik ágra, ő akkor is megy utána, melléül, és dumál tovább neki. De szinte folyamatosan. Nem megy az agyára, nem készíti ki?

4

Nimfa papagájnál, Az első tojáslerakás meddig tart? 24 órája bent ül az odúba, sajnos nem eszik nem iszik, eredmény még semmi, viszont nagyon agresszív (ő egy kéz szelíd madár) Mit tegyek?

4

A keltető gépben a fácántojásokat naponta hányszor és hányadik naptól kell a forgatást elkezdeni?

2

Kismadarat találtam segítség! Mit tegyek?

Barázdabillegető fiókát találtam. Nem akar enni. Már mindent kipróbáltam. Mit tegyek? Kérlek segítsetek!

11

Most már kiengedhetem a nimfáimat a szobába?

2 hete hoztam őket haza, a kezemből már elveszik a magokat, kicsit meg is tudom őket simogatni. Az lenne a kérdésem, ha kiengedem őket a szobába, hogy had repüljenek egy idő után visszamennének már a helyükre? Megszokták már szerintetek annyira a kalitkájukat?

3

Mi legyen a madárka neve?

A barátnőmnek vagy egy varjúja, de nem tudjuk hogy nevezzük el.
Tudnátok adni jó névötleteket?
Választokat előre is köszönjük! :-)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!