Találatok a következő kifejezésre: Hogyan húzzuk az óvszert, amikor (2 db)

Hogyan húzzuk fel az óvszert, amikor már nagyon benne vagyunk a dolgokban? Ha a lány is tart magánál óvszert, akkor hogyan válassza ki, milyen típusú legyen az?

Legjobb válasz: Higgadjatok le kicsit,és húzzátok fel.Vagy a lány húzza fel a szájával,az is izgalmas,és a hévet sem lohasztja le.

Higgadjatok le kicsit, és húzzátok fel.Vagy a lány húzza fel a szájával, az is izgalmas, és a hévet sem lohasztja le.
Én megnéztem, milyet vett a párom, és legközelebb ugyan azt a márkát vettem én is :)
Az teljesen mindegy, hogy milyen gumit használtok, megbízható márka legyen, ne 60ftos gagyi!! A lnyeg, hogy a mérete jó legyen a fiúnak és ne irritálja lányt. Onnan kezdve lehet próbálkozni, hogy melyik nyújt nagyobb élményt, a recés, pöttyös... Hogy hogyan? Ahogy a papírjára van írva. Nem tart tovább 5 mpnél, ha gyakorlottak lesztek!! Fogd két ujjad közé a végét, nyomd ki belõle a levegõt, helyezd a makkodra és görgesd le úgy, hogy ne maradjon alatta levegõ. Ha leértél a péniszed tövéhez, akkoh húzd a makkod fele a gumit a bõrõddel együtt, így még lejjebb tudod tekerni, biztonságosabb lesz, ne csúszik le. A lány is csinálhatja, az izgatóbb lehet nem lohadtok le.-) Midnig védekezzetek!!

Hogyan húzzam fel az óvszert ha amikor húznám fel (többi lent)?

ha amikor húznám fel akkor ugye hátrahúzom a fitymám és nem feszül a makkom alatt a bőr és ezért ott képződik egy "árok" és oda beakad az óvszer és nem lehet legörgetni?

Legjobb válasz: az óvszer végét két ujjal csípd össze, majd úgy húzd fel. nem kell a makkig görgetni...

az óvszer végét két ujjal csípd össze, majd úgy húzd fel. nem kell a makkig görgetni...
Nem kell makkig görgetni?? mi van? TE jó ég... Kedves kérdezõ, miért nem várod, meg, hogy felálljon és utána húzod fel?
A kérdező hozzászólása: Igen amikor feláll a farkam akkor van az hogy amikor hátrahúzom a bõrt keletkezik egy árok és oda bemegy az óvszer pereme és nem lehet tovább görgetni. odafeszül
Értem a problémát, bár részem még nem volt benne. Úgy próbáltad, hogy marokra fogod a makkod és teljes kerületén próbálod hátragörgetni? Lehet, hogy esetleg nagyobb mérettel kellene próbálkoznod...
A kérdező hozzászólása: megpróbálom aztán ha nem jó veszek nagyobbat.... Bár nem hiszem hogy akkora farkam lenne de meg kell próbálni :D
A bõrt fogd meg két ujjal és a másik kezeddel pedig határozottabban görgesd :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!