Találatok a következő kifejezésre: Hogyan húzzuk az óvszert, (9 db)

Hogyan húzzuk fel az óvszert, amikor már nagyon benne vagyunk a dolgokban? Ha a lány is tart magánál óvszert, akkor hogyan válassza ki, milyen típusú legyen az?

Legjobb válasz: Higgadjatok le kicsit,és húzzátok fel.Vagy a lány húzza fel a szájával,az is izgalmas,és a hévet sem lohasztja le.

Higgadjatok le kicsit, és húzzátok fel.Vagy a lány húzza fel a szájával, az is izgalmas, és a hévet sem lohasztja le.
Én megnéztem, milyet vett a párom, és legközelebb ugyan azt a márkát vettem én is :)
Az teljesen mindegy, hogy milyen gumit használtok, megbízható márka legyen, ne 60ftos gagyi!! A lnyeg, hogy a mérete jó legyen a fiúnak és ne irritálja lányt. Onnan kezdve lehet próbálkozni, hogy melyik nyújt nagyobb élményt, a recés, pöttyös... Hogy hogyan? Ahogy a papírjára van írva. Nem tart tovább 5 mpnél, ha gyakorlottak lesztek!! Fogd két ujjad közé a végét, nyomd ki belõle a levegõt, helyezd a makkodra és görgesd le úgy, hogy ne maradjon alatta levegõ. Ha leértél a péniszed tövéhez, akkoh húzd a makkod fele a gumit a bõrõddel együtt, így még lejjebb tudod tekerni, biztonságosabb lesz, ne csúszik le. A lány is csinálhatja, az izgatóbb lehet nem lohadtok le.-) Midnig védekezzetek!!

Szeretkezés előtt a fiú vagy a lány húzza fel a fiú nemi szervére az óvszert? Első alkalomkor hogy legyen? Nem ciki nézni, ahogy pl bajlódik az óvszer felhúzásával a srác?

Legjobb válasz: Hát ezért kell egy kicsit gyakorolnia otthon, akármilyen hülyeségnek is hangzik, hogy ne akkor égjen :) Mi egyik du. próbáltuk ki csak úgy kiváncsiságból.. és hát akkor nem ment, szal utána meg már örültünk, hogy nem élõben derült ki, mert az ciki lett volna... sztem ez így normális. Amúgy utána meg már a lány is foghajta, simogatja közben /elõtte.. hogy nehogy lelankadjon. De sztem ez a pasik dolga. Meg csajoknál félõ , hogy pl. a körmével kárt tesz az óvszerben..

Hát ezért kell egy kicsit gyakorolnia otthon, akármilyen hülyeségnek is hangzik, hogy ne akkor égjen :) Mi egyik du. próbáltuk ki csak úgy kiváncsiságból.. és hát akkor nem ment, szal utána meg már örültünk, hogy nem élõben derült ki, mert az ciki lett volna... sztem ez így normális. Amúgy utána meg már a lány is foghajta, simogatja közben /elõtte.. hogy nehogy lelankadjon. De sztem ez a pasik dolga. Meg csajoknál félõ , hogy pl. a körmével kárt tesz az óvszerben..
Hát a mostani párommal úgy volt hogy csak egy alkalomra fekszünk össze, aztán már itt vagyunk majdnem 9 hónaposak:D Elõször õ vette fel a gumit igen mûvészien, ilyent még soha sem láttam, mert mikor rám feküdt akkor menet közben húzta fel:D igen igen tetszett, azóta én húzom fel vagy szájjal vagy kézzel, de mindig én húzom fel:D Végülis tök mindegy hogy ki húzza fel, nem kell ezen görcsölni :) biztosan megtaláljátok a nektek kényelmes módszert:D Legyen örömötök benne Fallen 19/L
mindig a párom húzza fel, csak akkor van gáz ha nem megfelelõ a gumi...nem egyszer volt, hogy nem ment fel rá, mert elég vastag neki...mmmm :) meg egyszer sötétben akartuk csinálni a természetben, és csodálkozott hogy nem megy fel rá, pedig durex volt, és azzal semmi gond nincs...hát nem figyelt eléggé, és fordítva rakta rá... :D egyébként én szeretem nézni amikor felhúzza, csak néha zavarba vagyok, hogy õ nincs e ettõl zavarba :D 18/l
Kezdetben mindig a párom húzta fel. Aztán néha én is próbálkoztam, Ma már mindig én húzom fel, mert az jobban izgatja, mintha magának húzná fel. Amúgy az húzza fel, akinek nagyobb a tapasztalata.
én mint fiú nem bízok a nõkben mindig magamnak húzom fel....
A kérdező hozzászólása: köszi a kommenteket, sokat segítettetek :) )
Lány vagyok és elég sokáig elég béna voltam ebben (néha még ma is...). Aztán vettem egy pár csomaggal meg egy vibrit (amúgy is jól jön:) ) és gyakoroltam. De lehet pl banánon is:) A kérdésre: nem ciki nézni, mert ált csak egyikõtök fogja felhúzni, a másik nézi, nem?:)
Szerintem mèg az elsö aktus elött joval a pettingek közepette huzd fel neki ès esetleg räzd el vagy a combod közè dugja igy megszokja a tested ès nem megy majd ojan hamar el de ha aktusra kerülne a sor akkor ö huzza fel mert lehet fiatalon ha te huzod fel elmegy idö elött Egyèb tanäcsJa senkinek nem ciki bärmit csinältok az ägyba kettesbe
Mi legelõször együtt tettük fel, vagyis ez így hülyén hangzik, de én elkedztem aztán közösen görgettük le...kicsit játékosra vettük a dolgot, és így legalább nem egyedül bénáztam, hanem segített jól csinálni.:) :) :)
nálunk elõszõr a fiú húzta fel és nem volt belõle gond.am bajlódni tuti nem fog vele, hisz õk kiszokták kiváncsiságból próbálni:D meg am te nem tudod rendesen felhúzni addig jobb is ha õ csinálja
Anyukádnak kell felhúznia erre figyelj oda! Ha nem anyud húzza nem fog felállni...

Hogyan húzzam fel az óvszert ha amikor húznám fel (többi lent)?

ha amikor húznám fel akkor ugye hátrahúzom a fitymám és nem feszül a makkom alatt a bőr és ezért ott képződik egy "árok" és oda beakad az óvszer és nem lehet legörgetni?

Legjobb válasz: az óvszer végét két ujjal csípd össze, majd úgy húzd fel. nem kell a makkig görgetni...

az óvszer végét két ujjal csípd össze, majd úgy húzd fel. nem kell a makkig görgetni...
Nem kell makkig görgetni?? mi van? TE jó ég... Kedves kérdezõ, miért nem várod, meg, hogy felálljon és utána húzod fel?
A kérdező hozzászólása: Igen amikor feláll a farkam akkor van az hogy amikor hátrahúzom a bõrt keletkezik egy árok és oda bemegy az óvszer pereme és nem lehet tovább görgetni. odafeszül
Értem a problémát, bár részem még nem volt benne. Úgy próbáltad, hogy marokra fogod a makkod és teljes kerületén próbálod hátragörgetni? Lehet, hogy esetleg nagyobb mérettel kellene próbálkoznod...
A kérdező hozzászólása: megpróbálom aztán ha nem jó veszek nagyobbat.... Bár nem hiszem hogy akkora farkam lenne de meg kell próbálni :D
A bõrt fogd meg két ujjal és a másik kezeddel pedig határozottabban görgesd :)

Fiúk szeretitek, ha a lány húzza fel az óvszert? És ha szájjal csinálja? Hogy kell úgy igazán izgatóan csinálni? Szeretném meglepni a barátomat legközelebb.

Legjobb válasz: Ez azért veszélyes, mert a lány ha lesz.pja a pasiját, akkor a kezére kerülhet elõváladék, ami tartalmazhat spermiumot, majd felhelyezi a barátja péniszére az óvszert, összefogdosva a külsõ és belsõ felszínét. Ezzel kockáztattok, miért nem étitek már meg? Korábban is kifejtettem, ezért van a sok nem kívánt terhesség! A legjobb, ha a srác maga helyezi fel! A szájjal való felhelyezésrõl: elszakadhat, megsérülhet a fogaktól.... de ti tudjátok: csináljátok, és sírjatok, ha baj van!

Ez azért veszélyes, mert a lány ha lesz.pja a pasiját, akkor a kezére kerülhet elõváladék, ami tartalmazhat spermiumot, majd felhelyezi a barátja péniszére az óvszert, összefogdosva a külsõ és belsõ felszínét. Ezzel kockáztattok, miért nem étitek már meg? Korábban is kifejtettem, ezért van a sok nem kívánt terhesség! A legjobb, ha a srác maga helyezi fel! A szájjal való felhelyezésrõl: elszakadhat, megsérülhet a fogaktól.... de ti tudjátok: csináljátok, és sírjatok, ha baj van!
Akkor talán 14 éves vagy? xD
Húha Ez nem is rossz ötltet Erre én is kíváncsilennék 22/L
A kérdező hozzászólása: Mármint ha az óvszert szájjal húzza fel. Bocsánat, kicsit félreérthetõ lett:)
Nekem már húzta fel úgy a barátnõm. Elõször mindenképpen kézzel kell hogy kitudd nyomni a levegõt belõle . Tehát a makkra vagy a makk feléig, aztán szájjal legörgetheted:) Sok sikert!
Szerintem élvezik. Viszont azt is gondolom (talán olvastam is valahol meg logikus is) hogy egyik alapvetõ biztonsági szabály hogy nem szájjal húzzuk fel.
A kérdező hozzászólása: A biztonsággal tisztában vagyok, kioktatást nem kértem. Elmúltam 13 éves:)
kor?
A kérdező hozzászólása: A kérdésnek semmi köze a koromhoz, amúgy elmúltam 18, ha ettõl megnyugodtok.

Gáz, ha megkérem a barátnőmet, hogy ő húzza fel az óvszert?

Meg tudom oldani én is, de valahogy nekem az gáz, hogy ott bénázok vele, ő meg csak nézi:D de nem tudom, hogyan reagálna rá...

Legjobb válasz: Szerintem jó ötlet :) 19/L

Szerintem jó ötlet :) 19/L
Egyáltalán nem gáz
Aztán meg véletlenül kilyukassza a nagy mûkörmével és megy a para meg jönnek a kérdések hogy lehet terhes

Mennyire ciki, ha a barátnőmet kérem meg, hogy húzza fel nekem az óvszert?

Legjobb válasz: hát semennyire :D a barátnõd nem?

hát semennyire :D a barátnõd nem?
Nem ciki.
muszály nekem is elmondanom... már hogy volna ciki? nem az!
én még nem húztam magamra gumit, mindig a nõk húzták fel
Az még az elõjáték része is lehet, ha elég szexin csinálja a lány.. De magyarázd már meg hogy miért lenne ciki?!
Nem gáz, de én jobban szeretem a saját kezemben tartani ezt a dolgot! F/18
Ilyenkor verem bele a fejem az asztalba. Egyesek tényleg ilyeneket gondolnak?
Nálunk mindig én húzom, már az elejétõl kezdve. Nálunk ez nem ciki. (23 éves lány)
Semennyire. Teljesen természetes.
sõt, kérd meg, hogy húzza fel neked, izgatóan, erotikusan. ennyi :)
Elõzõ barátom elõtt én soha nem húztam fel gumit, nála volt az elsõ. Kicsit fura volt, hogy már rendszeressé vált, hogy én csinálom. De nem ciki.

Barátnőmmel szeretkezni akarunk. De, hogy húzzam fel az óvszert?

Ez alatt azt értem,hogy ha "kézi munkát"akar végezni gondolom azt óvszer nélkül kell...s nem állhatok meg csak úgy a dolgok közepébe,hogy húzzam fel az óvszert..akkor ne csináljon kézi munkát hanem már úgy kezdjünk neki,hogy fel van húzva az óvszer?

Legjobb válasz: ülj le,fiam,1-es!

Ja, Orbán már azt is törvénybe iktatta, hogy elõjáték és szex közben nem lehet "óvszerfelhelyezési" szünetet tartani vagy mi a fuck?
Totenkutya válasza: hagyd a francba csak zavaró tényezõ, verd az arcára :D ...... És közben mondd azt, hogy Szimba:DD ...... Miközben elkened a homlokán egy + jelet formálva :DD
Totenkutya válasza: hagyd a francba csak zavaró tényezõ, verd az arcára :D ...... És közben mondd azt, hogy Szimba:DD
ülj le, fiam, 1-es!
Puszta kézzel nem szabad a péniszhez nyúlni!! Erre van az óvszer, ha meg orálisan is ki akar elégíteni, inkább húzzál fel kettõt, esetleg hármat, a barátnõd meg húzzon gumikesztyût.
Amikor már elkészült a csajod amivel akart, azt mondod az óvszernek , hogy HÚÚÚÚÚ. És már fel is van húzva
Rajta van a kotonpapír hátoldalán.
hagyd a francba csak zavaró tényezõ, verd az arcára :D
A kérdező hozzászólása: A felhúzással nincs gáz...felhúzom...itt nem az a lényeg, hanem az, hogy nem állhatok le a dolgok közepén, hogy felhúzzam..
Az elsõ hozzászóló vagyok. Ti ennyire nem értitek a viccet, bakker?? Mi a fenéért pontoztatok le?

Ebben az esetben hogy húzzam fel az óvszert?

Amikor húzom rá, lefogom a spermazsákot meg minden, ráteszem, és itt az els? probléma. Nem nagyon akar legördülni, de ha odafigyelek és kicsit szenvedek vele, akkor ez megy. Amint ráhúztam a makkra, húznám tovább, de mivel felhúztam teljesen a fitymát, így "beesik" a makk és a fityma közé, mivel nem húzódik teljesen le a fitymám, hanem csak a makkom aljáig, igazából odáig is én húzom. Ha beszorul a kett? közé, akkor eleve nem tudom tovább húzni, max leszedni, de ha vissza húzom a makkomra, akkor már eléggé gy?rt, szóval muszáj lehúznom.

Legjobb válasz: urológus.....

urológus.....
A kérdező hozzászólása: Lifestyles Originalt vettem. Igazából nem volt nagy választék abban a boltban, szóval ezt vettem, de majd nézelõdök akkor másik után is. Már mondtátok hogy szürke durex. Esetleg milyet vegyek ha az nincs?
:) ) tényleg próbálj be egy nagyobb gumit attól még :)
A kérdező hozzászólása: Hát ha gondolod kipróbálhatod :D na jó, ez nem társkeresõ, csak vicc volt :)
mit nem adnék én ilyen méretekért jelenleg. barátomnak rövidebb is, meg vékonykább is. próbálj ki egy nagyobb gumit!
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem olyannyira nem lehet kicsi, mivel nem rendelkezem olyan hatalmas méretekkel, inkább átlagos. Hossza 16 cm, meg most gyorsan körbe is dobtam rajta a centit és körbe 12 cm. Lehet tényleg nagyobb kéne??? Amúgy biztos hogy jól veszem fel, vagyis gurulna ha jó lenne... Meg fõleg az a nagyobb baj, mikor a makkom és a fitymám közé szorul be, nyilván az se jó ha nem nagyon akar legördülni.
Fordítsd meg [email protected]!
Kicsi a gumi. Véletlen nem masculant használsz? Mert azt én is alig bírtam felhúzni barátomra. Vegyél szürke durexet, az nagyobb és állítólag kényelmesebb is.
elsõ badarságot írt. kerdezo: emberesen megmarkolod makkot es elkezded lefele huzni. nekem is ilyen, de semmi baj a farkammal.
Meglehet nem elég nagy az óvszer. Vegyél egy számmal nagyobbat és síkosítót. Utóbbival kend be mielõtt felhúzod az óvszert. Azonban vigyázz, így könnyen lecsúszhat ha nem jól húzod fel.
Nem lehet, hogy rövid a fitymaféked? Ezt abból gondolom, hogy csak a makkod aljáig bírod lehúzni. Neten rá tudsz keresni, hogy ez pontosan mit is takar. Nekem is ez volt régebben, urológus ambulensen megcsinálja, gyógyulási idõ 1-2 hét.

Csak lányoknak! Hogyan huzzam fel szájjal a barátomnak az ovszert?

Legjobb válasz: Hát én ilyet tuti nem tennék, amilyen béna vagyok, kiszakítanám a fogammal.

Hát én ilyet tuti nem tennék, amilyen béna vagyok, kiszakítanám a fogammal.
ehhh nem lennék a pasid:D ha az óvszert kiszakitanád a fogaddal felhúzás közben gyilkos lehet ha csak kényeztetni próbálz:O egyébként bár nem vagyok lány de gyakorolj egy banánon. tedd a szádhoz értelemszerûen a ráhúzós résszel lefelé és tedd a dolgod... kezeddel rásegitesz és sztem sima ügy:D
az ondótartályt a fogad belsõ részéhez szorítod a nyelveddel, így kinyomod belõle a levegõt.Ha a szád "O" alakban tartod, akkor köré simul az óvszer, a farok tetejére helyezed és mintha cumiznád legörgeted ameddig tudod.Az elején még rásegíthetsz kézzel, utána már menni fog. HAjrá
Ne csinald, mert nagy a valoszinusege, h rosszul sulik el...semmi rossz nincs abban, ha a kezeddel teszed fel, meg jatszadozhatsz is vele kozben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!