Találatok a következő kifejezésre: Hogyan húzzuk az (197 db)

Nem rég ismertem meg a barátomat és annyira be tud indítani a puszta csókja hogy alig tudom magam leállítani, hogy húzzam az idõt?

Nem ismerem régóta pont ezért akarok még várni,hogy ne tartson könnyû nõcskének.Meg szeretném elõtte jobban megismerni.

Legjobb válasz: Minek csókolózol vele, ha csak nemrég ismerted meg.

Minek csókolózol vele, ha csak nemrég ismerted meg.

Hogy húzzam az órajelet?

Nekem van egy Intel Celeron 2.8Ghz-s procim.Meg vagyok vele elégedve de egy kicsit szeretném húzni minimum 3.1Ghz-re vagy 3.0Ghz-re!Hogy lehet húzni az órajelét?(Azt tudom hogy a BIOS-ban de hogy?!)

Legjobb válasz: Ha meg vagy vele elégedve akkor felesleges, ezen meg már a tuning se segít fõleg az a 2-300 Mhz.

Ha meg vagy vele elégedve akkor felesleges, ezen meg már a tuning se segít fõleg az a 2-300 Mhz.
A kérdező hozzászólása: JÖVÕ nyáron gépet veszek!Igazad van!:)
A BIOS az minden alaplapon másmilyen.(egy márkán belül nem mindig). Általában Hasonló menüpontok alatt van: OC Tweaker az enyémen pl., akkor Perfomance.... vagy OverClock.... ilyesmik lehetnek de HA GYÁRI HÛTÕD VAN MEGNEPRÓBÁLD MERT ELFÜSTÖL. Még valami: a BIOSBAN nem a proci órajelét emeled hanem a központi busz(Neked gondolom FSB, vagy QPI) órajelét amirõl felszorzódik a proci. Az enyémnél például 200 az alapértelmezett de neked lehet hogy például 1333 Mhz. Még valami : ezzel együtt természetesen a memória és ha úgy van beállítva akkor a PCI és PCI-e buszok órajele is emelkedik ami szintén végzetes lehet.

Hogy húzza ki a fogorvos az egészséges fogat?

A fogszabályozóm miatt ki kell majd húzni a fenti 4es fogamat, jobbról. Teljesen egészséges. Érzéstelenít?vel teljesen érzéstelenné tudja tenni azt a részt az orvos? Milyen lépésekben húzza ki és hogy? Félek kicsit..

Legjobb válasz: megfogja kérdezni hogy kérsz-e érzéstelenítõt.Te mond azt hogy igen mindenképp.Érzéstelenítõ nélkül húzást kibírni szerintem lehetetlen...Tömést még talán de húzást nem hiszem. Kapsz egy injekciót majd kiküld kb 10 percre hogy hasson az érzéstelenítõ.Behív.Elõszõr meglazítja,majd emelõvel megemeli és kihúzza.Mikor húzza ki és emeli akkor feszítõ érzést fogsz érezni de ebben semmi nem fog fájni. csak feszít.Nekem múltkor nagyon fájt,de az én fogam beteg volt és bevolt gyulladva így nem hatott az érzéstelenítõ.Viszont a tied egészséges úgyhogy ettõl ne félj.Ha úgyérzed mégis picit fáj( de nem fog) akkor kérj mégegyet.Ennyi.Amúgy volt olyan foghúzásom ahogy egy csöpp fájdalmat nem éreztem,pedig nekem alacsony nagyona fájdalomküszöböm.

megfogja kérdezni hogy kérsz-e érzéstelenítõt.Te mond azt hogy igen mindenképp.Érzéstelenítõ nélkül húzást kibírni szerintem lehetetlen...Tömést még talán de húzást nem hiszem. Kapsz egy injekciót majd kiküld kb 10 percre hogy hasson az érzéstelenítõ.Behív.Elõszõr meglazítja, majd emelõvel megemeli és kihúzza.Mikor húzza ki és emeli akkor feszítõ érzést fogsz érezni de ebben semmi nem fog fájni. csak feszít.Nekem múltkor nagyon fájt, de az én fogam beteg volt és bevolt gyulladva így nem hatott az érzéstelenítõ.Viszont a tied egészséges úgyhogy ettõl ne félj.Ha úgyérzed mégis picit fáj( de nem fog) akkor kérj mégegyet.Ennyi.Amúgy volt olyan foghúzásom ahogy egy csöpp fájdalmat nem éreztem, pedig nekem alacsony nagyona fájdalomküszöböm.
Teljesen érzésteleníti, én sem éreztem. Ha nem fér hozzá, elõtte még lecsiszol belõle. Azt sem érzed. Ki elõtte egy kicsit mozgatnia, de alapvetõen csak a hangoktól vagy az iszonytól lehetsz rosszul maximum, érezni nem nagyon fogod, ha jól érzéstelenít. Érdemes viszont beszerezned egy jó fájdalomcsillapítót. Nekem éjszaka, mikorra elmúlt a zsibbadás, gyötrelmesen fájt a helye, hiszen ahogy mondtad, egészséges fog, ezért jobbára erõsen ül a helyén.
Hát, én aznap felkeltem éjszaka a fájdalomra, aztán bevettem a tablettát, elaludtam és másnap reggelre már csak épp hogy fájdogált. A többi három fogamnál (merthogy négyet húztak ki összesen, ugyanígy egészségeset, mert kellett a hely) már nem vártam ezt meg. Még zsibbadtan lefekvés elõtt bevettem a fájdalomcsillapítót, mindegyik esetben.
az enyém :D
Utolsó:kié? Az enyém nem volt. Teljesen egészséges volt mind a 4 Semmi bajuk nem volt, azért is jöttek olyan nehezen. A helyük sem gyulladt be késõbb. Ügyeltem, hogy ne ott rágjak, hogy ne kerüljön bele ételdarab és a tisztítására is nagyon odafigyeltem.
bevolt gyulladva..
Hát, ha érzéstelenítés után is fáj, akkor rosszul lett beadva :) A mi orvosunkban teljesen megbíztunk, már régóta ismerjük. Minden esetben csak 1 vagy 2 injekciót adott és abszolút de semmit nem éreztem. A fájdalom is emberfüggõ. Gondolom nekem azért fájt, mert azoknak az egészséges kisõrlõknek volt vagy 1, 5 cm-es gyökerük egyenként, ami egy szép mély sebet hagyott, meg ugye ilyenkor marad egy lyuk az állkapcsodban a helyén. Gondolom ezért sajgott utána egy szûk napig.
pedig 5!! érzéstelenítõt kaptam
nekem egyáltalán nem fájt a helye:D pedig 3 gyökere volt és a végei kifelé állt mindegyiknek.Én majd befostam a fájdalomtól mikor húzta..
ma 11:36-os vagyok. Nekem csak aznap fájt a helye. Azt mondták szerencsés vagyok. Kíváncsi vagyok, h az elõttem lévõnek mik a tapasztalatai e-téren. :)
Nekem rossz fogat húztak, feszítést se nagyon éreztem, ez nem is olyan feszítés mint mikor pl feszegeted az ujjad stb. Nekem nem kellet fájdalomcsillapító egyáltalán. Bár lehet, h a napokon át tartó iszonyatos fogfájás miatt már megszoktam a fájdalmat azért nem kellett, nem tudom. Azért szerezzél be a biztonság kedvéért. 24/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Rendesek vagytok. Kedves második, írtad, hogy szerezzek be fájdalomcsillapítót, mert fájni fog a hely. Mégis meddig fog fájni a helye? 1-2 nap? Vagy talán tovább? :O :S
Ja, :D. Az kellemetlen.

Hogyan húzzuk fel az óvszert, amikor már nagyon benne vagyunk a dolgokban? Ha a lány is tart magánál óvszert, akkor hogyan válassza ki, milyen típusú legyen az?

Legjobb válasz: Higgadjatok le kicsit,és húzzátok fel.Vagy a lány húzza fel a szájával,az is izgalmas,és a hévet sem lohasztja le.

Higgadjatok le kicsit, és húzzátok fel.Vagy a lány húzza fel a szájával, az is izgalmas, és a hévet sem lohasztja le.
Én megnéztem, milyet vett a párom, és legközelebb ugyan azt a márkát vettem én is :)
Az teljesen mindegy, hogy milyen gumit használtok, megbízható márka legyen, ne 60ftos gagyi!! A lnyeg, hogy a mérete jó legyen a fiúnak és ne irritálja lányt. Onnan kezdve lehet próbálkozni, hogy melyik nyújt nagyobb élményt, a recés, pöttyös... Hogy hogyan? Ahogy a papírjára van írva. Nem tart tovább 5 mpnél, ha gyakorlottak lesztek!! Fogd két ujjad közé a végét, nyomd ki belõle a levegõt, helyezd a makkodra és görgesd le úgy, hogy ne maradjon alatta levegõ. Ha leértél a péniszed tövéhez, akkoh húzd a makkod fele a gumit a bõrõddel együtt, így még lejjebb tudod tekerni, biztonságosabb lesz, ne csúszik le. A lány is csinálhatja, az izgatóbb lehet nem lohadtok le.-) Midnig védekezzetek!!

Miért várt az utolsó óra utolsó percéig a Fidesz a népszavazási kérdések beadásával, ha korábban többször is azért ostorozta az OVB-t, hogy nem azonnal, első összeülésre hoz döntést, s direkt húzza az időt?

Nem értem a dolgot.

Legjobb válasz: Az OVB két határozatot hozott.Az egyiknek most járt le az ideje, a másikra most kapta meg az engedélyt,hogy aláírást gyûjtsenek.Az elsõ 3 kérdésre azért nem gyûjtöttek aláírást,mert már az OVB elõtt lévõ következö 3 kérdéssel együtt akarták elindítani.Tudjuk hogy többször megjárta a különbözõ állomásokat,de a kettõ összecsúszott.Most megint 3 kérdés van függõben,de ha külön-külön gyûjtenek rá, elõfordulhat hogy 2x is lehetne népszavazás.Ez nem lenne jó senkinek,túl sokba kerülne a kérdéseket külön-külön szavaztatni.A legjobb az lenne,hogy a már 1x elfogadott kérdéseket az OVB elfogadná további idõhúzás nélkül,és szavazhatna a "jónép".Az utolsó percig azért kellett várni,hogy a lejárat utáni elsõ pillanatban be lehessen adni az újat, mert az eddigi gyakorlat szerint ezt bírálták el.Remélem segítettem.

Az OVB két határozatot hozott.Az egyiknek most járt le az ideje, a másikra most kapta meg az engedélyt, hogy aláírást gyûjtsenek.Az elsõ 3 kérdésre azért nem gyûjtöttek aláírást, mert már az OVB elõtt lévõ következö 3 kérdéssel együtt akarták elindítani.Tudjuk hogy többször megjárta a különbözõ állomásokat, de a kettõ összecsúszott.Most megint 3 kérdés van függõben, de ha külön-külön gyûjtenek rá, elõfordulhat hogy 2x is lehetne népszavazás.Ez nem lenne jó senkinek, túl sokba kerülne a kérdéseket külön-külön szavaztatni.A legjobb az lenne, hogy a már 1x elfogadott kérdéseket az OVB elfogadná további idõhúzás nélkül, és szavazhatna a "jónép".Az utolsó percig azért kellett várni, hogy a lejárat utáni elsõ pillanatban be lehessen adni az újat, mert az eddigi gyakorlat szerint ezt bírálták el.Remélem segítettem.

Hogy húzzak be valakinek erõset, úgy hogy ha nem akarok komolyabb sérülést? És hogy lehet fejleszteni az ütés erejét?

Nem vagyok verekedõs, csak önvédelemre kell. (Meg legfeljebb ha mondjuk beszélgetek valakivel, azt ha õ ler*bancozza a húgomat, kapjon egyet.) De semmi más szándékom nincs vele.

Legjobb válasz: nekem úgy találták el az arcom ököllel, h az orromat is és hát vérzett az orrom, meg szédültem. Azóta ha magas a vérnyomásom akkor mindig vérzik a nózim... de engem alaptalanul ütöttek meg (nem mutattam meg kolin egy fiúnak a melleim, ha tudtam volna , h erre készül, akkor megmutatom) így tényleg csak akkor üss mást, ha van rá nyomós okod.

nekem úgy találták el az arcom ököllel, h az orromat is és hát vérzett az orrom, meg szédültem. Azóta ha magas a vérnyomásom akkor mindig vérzik a nózim... de engem alaptalanul ütöttek meg (nem mutattam meg kolin egy fiúnak a melleim, ha tudtam volna , h erre készül, akkor megmutatom) így tényleg csak akkor üss mást, ha van rá nyomós okod.

Csajok, ha azt mondjátok ismerkedő pasinak "van barátom", az azt jelenti női nyelven hogy "húzz el" és az a normális ha ért a jelekből és elmegy, vagy az a normális férfias h egy férfi küzd a nőért nem ijed meg a másik férfitól és udvarol tovább?

Meg mit mond egyáltalán egy csaj ha van barátja, de jobban tetszik neki a próbálkozó. Olyankor nem mondja, hanem elhallgatja hogy van barátja, és simán összejön a másik csávóval?

Legjobb válasz: Azt jelenti, kopj le. Az meg, hogy megpróbálnál elszedni a barátomtól, kicsit se férfias, hanem suttyóság. Ha meg nincs barátom de azt mondom van, az szintén nem azt jelenti, hogy azt szeretném, hogy tovább próbálkozz...

Igen, azt jelenti, hogy ne próbálkozz tovább. És igen, valószínûleg ha akarna tõled valamit letagadná, vagy ha azt is mondaná hogy van barátja, "szabadkozna" is miatta (nem mûködik a kapcsolata stb.) De ha összejönnél egy olyan lánnyal, aki foglalt, készülj fel rá, hogy a lány simán megteszi ugyanazt veled, mint azzal a pasival akitõl elszedted (egy kapcsolatot tisztességesen le kell zárni, mielõtt belevágsz egy újba)
Azt jelenti, kopj le. Az meg, hogy megpróbálnál elszedni a barátomtól, kicsit se férfias, hanem suttyóság. Ha meg nincs barátom de azt mondom van, az szintén nem azt jelenti, hogy azt szeretném, hogy tovább próbálkozz...
A kérdező hozzászólása: És az hogy egy lánynak "barátja van" azt miért fontos egyáltalán? Hisz csak akkor, ha férjed van van alapja annak, (az eskü, vagy a gyerek, ) hogy nem lehet más pasikkal randizni. Ha csak barátod van akkor lehet, hisz egyáltalán nem 100% hogy õ lesz a férjed.
Van barátom = van barátom. Tehát nem akarok ismerkedni, nem akarok hódítást, ha nem érzem jól magam a barátommal, akkor szakítok és UTÁNA nyitott vagyok új ismerkedésre, de amíg van barátom, addig nem kavarok mással. Ha azt érzékelem, hogy a pasi csak barátkozni akar, és nem nyomul, akkor szívesen barátkozom (már ha amúgy szimpatikus), de ez nem jelenti azt, hogy udvaroltatni akarok magamnak, sõt! Ha nyomulni kezd, akkor inkább a barátkozásnak is véget vetek. Tök mindegy, hogy mennyire tetszik, vagy nem.
Aki ezt mondja neked kedves kérdezõ, azt hagyni kell a francba, egyrészt, mert lehet, hogy tényleg van barátja, másrészt ha nincs, akkor egy gerinctelen, hazug liba, aki annyira sem tisztel téged, hogy õszintén megmondja: "Ne haragudj, de nem vagy az esetem!" Habár sajnos manapság a nõk többsége puhatestû, a gerinc mindenesetre nagyon hiánycikk.
Ha van barátom huzzon el, ne udvaroljon
Húzzon csak el szépen.
Ha én lennék az a nõ, akkor egyértelmûen azt jelenti, hogy stop, nincs tovább. Ha meg makacskodsz, azt zaklatásként élném meg. Úgy, hogy inkább keress mást!
A kérdező hozzászólása: Válaszoljatok mindkét dologra rendesen.
Egy okosabb nõ azért egy kicsit távolságtartóbb és megeshet, hogy igen, nem valós az, hogy pasija van. Egy kicsit még ismerkedj vele, nézd meg, hogy biztos megéri-e a nõért egy kicsit küzdened, s fõleg azt, hogy valóban van-e pasija. Azért vannak jelek arra egy idõ után, hogy tényleg van-e pasija vagy nincs.
Egyszerûen azt jelenti, hogy kopj le. Ennyi.

Azok az emberek, akik dühöngnek, és azt mondják, hogy húzz innen, vagy megverlek, azok mit akartnak?

Verekedni, vagy elzavarni? Sokszor láttam filmekben, hogy valaki meglökött egy idegent az utcán véletlen, és ideges lett, és azt mondta, hogy "takarodj innen, vagy szétverem a fejed!" Na az ilyenek mit akarnak? Most csak a szájuik jár, vagy tényleg megvernik, ha nem távozik az illető?

Legjobb válasz: Valószínûleg azt próbálja tudtára adni az illetõnek, hogy amennyiben nem tesz eleget a felszólításnak, testi kényszer alkalmazását helyezi kilátásba:)

Valószínûleg azt próbálja tudtára adni az illetõnek, hogy amennyiben nem tesz eleget a felszólításnak, testi kényszer alkalmazását helyezi kilátásba:)
Embere válogatja. A nagy részüknek csak a szája jár, de én nem nagyon mernék ott maradni, mert mi van, ha tényleg eljár a keze?... Sose tudhatod.
ilyenkor szerintem a verekedés lehetõsége nagyon is benne van a pakliban, csak a "sértett" kap még egy utolsó esélyt a távozásra :) amúgy a pasik vannak olyan harciasak, hogy szétverjék azt, aki nem távozik ilyen szép felszólításra :)
önvédelmi edzéseken volt ez a tananyag. verbális fenyegetés a neve és ilyenkor nem feltétlen kell tartani a tettlegességtõl ha messzirõl mondja kb 10 méter. célja a konfliktus tettlegesség nélküli megoldása, szóval nem feltétlen akar verekedni, ez a fenyegetés 1es fokozata. a 2es fokozat az-az amikor elindul feléd, ilyenkor már fel kell készülnöd, de gyakran még ekkor sem lesz tettlegesség, hanem megáll 3-5 méterre és onnan osztja tovább az észt, még itt is elkerülhetõ a bunyó. és van a 3as fokozat, amikor beér ütõ és rugó távba. innentõl elkerülhetetlen a bunyó, pont ezért magadhoz kell ragadni a helyzet feletti uralmat és amint odaér hozzád, elsõnek kell ütni-támadni, nem megvárni, hogy õ kezdje el, egészen addig, amíg harcképtelen nem lesz.

Vectra b 2. 0 dieselnél hogy lehet azt megcsinálni, hogy valamival jobban húzzon meg h füstöljön? Sok vw-enen látok ilyent, hogy kormol nagyon. Ezt hogy csinálják?

Legjobb válasz: Jóval több üzemanyagot állítanak az adagolón, mint ami szükséges lenne a motornak... Az ilyen kormolós szemetek tulajdonosát simán letöltendõre ítélném... :)

Jóval több üzemanyagot állítanak az adagolón, mint ami szükséges lenne a motornak... Az ilyen kormolós szemetek tulajdonosát simán letöltendõre ítélném... :)
Ha velem összetalálkozol és bemersz füstölni a szar traktoroddal, utánad megyek és felpofozlak az biztos. Neked hogy esne ha belefinganék a szádba?
Hidd el, pont olyan, mintha belefinganának a szádba, sõt rosszabb. Nem egyszer volt már, hogy motorral, felhajott plexivel belekóstoltam egy-egy ilyen koromcsóvába. Kb olyan érzés, mintha egy marék sóderrel vágnának pofán... Csak közben még meg is fulladsz.
A kérdező hozzászólása: jaj most így leszólni a másikat, istenem. csak megkérdeztem ennyi. az enyém se füstöl egy cseppet sem, csak láttam autókon és nemtom nah :D amúgy örülök h nem füstöl. 430ezer van benne :D csak érdeklõdtem, hogy hogyan csinálják
Vegyél traktort vagy olaj kályhát.Azzal lehet kormolni.Neked az való....nem DTI Vectra.Nekem 1.7 cdti Isuzu Astrám van és [email protected] örülök, hogy nem füstöl 200 ezer után.Meg szerintem más is...
Ha én meglátlak füstöt okádni tuti felnyomom a rendszámod a rendõrségen, hogy mire fel kaptál te mûszakit arra a roncsra, mivel ha így vitted el, akkor vagy csaltak a mérésen, vagy utána barkácsoltál rajta, amit elfelejtettél jelenteni, és még azt se hazudhatod, hogy a mûszaki óta használódott el, mert jegyzik a km óra állást, és az autód nem fogod 200e km-el elõre tekerni... úgyhogy szerintem ne próbálkozz.
Az szép, hogy azt akarod, hogy füstöljön az autó, más meg kinlódik, hogy ne füstöljön :) A VW-kel az a helyzet, hogy asszem 1997-tõl (az Audikban már 95-tõl) ilyen elektronikus adagoló volt az 1.9 TDI-ken, tehát még adagolós volt, de mindent a számitógép vezérel, igy lehet chippelni. És mivel ezek az 1.9-ek nagyon sokat birnak, ezért sokan (kb minden második tulaj) megchippelte az autót. Na de nem költöttek százezreket a chippre, hanem valami csávó ráköti nekik a laptopra, és 5 perc alatt megvan a +30 lóerõ. Ezzel nincs is semmi baj, de arra már nem vigyázott a gyerek, hogy az autó ne füstöljön, mint egy gyárkémény. A másik ok, hogy a legtöbb ilyen VW-ben, Audiban már 500.000+ km van, és már kopott a motor, meg minden, azért is füstöl. És ne kezdjük most azt, hogy a VW ezért sz*r, és csak a japánok jók, mert nem füstölnek (dehogyisnem :) ).
Opel 2, 0 DTI 16v motor kód: X 2, 0 DTH motorról van szó? Az nem fog füstölni mert elektronikus az adagolója.
Én nem piszkálnám azt az adagolót a B vekiben. Örülj hogy nem kell hozzányúlni, mivel a b vekibe szerelt dieselek (kivéve az 1.7-es Isuzut) betegsége az adagoló. Javítása kb 200 000 forint.
A VW-en csoport dízelei azért kormolnak jobban, mert olyan a motorkonstrukció, hogy nagyobb gázadáskor a tökéletlenebb égés miatt ilyen jelenség játszódik le. Más tipusoknál, pl. japán autóknál, ez a jelenség kevésbé érzékelhetõ. Ez persze nem azt jelenti hogy szar konstrukció, hanem ez ilyen konstrukció. Egyébként jellemzõen a 80-as évek beli dízel autóknál lehet állítgatni az adagolón, a modernebb autókon már nemnagyon. Ha ezen tudsz, akkor a töltésen állíts, vedd jó magasra hogy sokat kapjon...ha ez neked jó.
A kérdező hozzászólása: xd nembaj nekem tetszik. azért nem ugyanaz, mint h belefingasz a számba. csak kipróbálás erejéig érdekelne a dolog
A kérdező hozzászólása: de azt csak mechanikus adagolóson lehet nem? ez számítógépes. vagyis szerintem számítógépes. ezen is lehet?
Biztos jó móka lehet egy hétig... De attól hogy füstöl nem megy jobban. :D Meg ilyen drága üzemanyagárak mellett marhára kifizetõdõ lehet. Meg biztos jó lehet vakarni a kormot utánna le mindenrõl. És ha itt tartunk a környezetnek se tesz jót mer van annak már elég baja így is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!