Találatok a következő kifejezésre: Hogyan hóditsam a pasit aki (2 db)

Hogyan hóditsam meg a pasit aki tetszik nekem?

Nagyon tetszik,és kell nekem!!!

Legjobb válasz: Hát... elsõ lépés... ha méh nem ismered, akkor próbáld meg megismerni... :D úgy értem, ha nem vagytok beszélõviszonyban sem, és egyáltalán nem ismeritek egymást, akkor jöhetnek a régi, jó kis átlátszó trükkök... például megkérdezed tõle, hogy hány óra stb. Valahogyan megpróbálsz vele kapcsolatot teremteni. Többet találkozgattok egy idõ után, és onnantól kezdve minden ki fog derülni... az esélyek, a lehetõségek. Ha ismered a srácot, akkor pedig beszélgess vele sokat, véletlenül találkozz vele össze, menjetek sétálni, a lényeg, hogy ismerd még jobban meg, és férkõzz a közelébe! Utána jöhet a csábos pillantás (jajj én hogy imádtam így nézni egy srácra... :D:P)... stb... na majd írj kommentbe, hogy mi lett! ;) Sok sikertet!:D

Hát... elsõ lépés... ha méh nem ismered, akkor próbáld meg megismerni... :D úgy értem, ha nem vagytok beszélõviszonyban sem, és egyáltalán nem ismeritek egymást, akkor jöhetnek a régi, jó kis átlátszó trükkök... például megkérdezed tõle, hogy hány óra stb. Valahogyan megpróbálsz vele kapcsolatot teremteni. Többet találkozgattok egy idõ után, és onnantól kezdve minden ki fog derülni... az esélyek, a lehetõségek. Ha ismered a srácot, akkor pedig beszélgess vele sokat, véletlenül találkozz vele össze, menjetek sétálni, a lényeg, hogy ismerd még jobban meg, és férkõzz a közelébe! Utána jöhet a csábos pillantás (jajj én hogy imádtam így nézni egy srácra... :D:P)... stb... na majd írj kommentbe, hogy mi lett! ;) Sok sikertet!:D
Szerintem is próbáld a tudtára adni hogy tetszik neked. Például ha szemezel velel, akkor az már tuti azt jelenti h bejössz neki. Ha meg nem és úgy érzed hogy egyáltalán nem érdekled akkor pedig próbálj meg egy közös ismerõsötök által megismerkedni vele.

Hogyan hódítsak meg egy pasit aki nagyon tetszik nekem? Pasik ti mit szerettek? 2. szerintetek ha egy pasi szerelmes észrevesz más csajokat vagy csak a barátnője létezik számára?

Legjobb válasz: Ez pont nem így van.Azért ragadnak a nõk jobban az olyan pasira akinek barátnõje van mert látszik az emberen az önbizalom és elégedettség.Egy magányos [email protected] meg az látszik,hogy olyan mint egy rakás szerencsétlenség.

Ez pont nem így van.Azért ragadnak a nõk jobban az olyan pasira akinek barátnõje van mert látszik az emberen az önbizalom és elégedettség.Egy magányos [email protected] meg az látszik, hogy olyan mint egy rakás szerencsétlenség.
Az a szörnyû igazság, hogy pont más csajok fogják õt észrevenni akkor, mert mindenkinek a másé kell. Aki senkié, az nem igazán jó áru...
ez nem üti ki az elsõ választ
Az elõttem szólónak igaza van, tényleg nem üti ki.
De hogy a kérdésedre is választ kapj, igen megszoktunk nézni más nõket.Ha a jelenlegi kapcsolata egy fiúnak kezd nagyon tönkre menni, tehát érzõdik hogy ez így nem fog mûködni akkor jól jön ha egy másik szép lány ismerkedni akar vele.
elõítélet, elõítélet, kedves második


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!