Találatok a következő kifejezésre: Hogyan hóditsam a pasit (11 db)

Hogyan hódítsak meg egy pasit aki nagyon tetszik nekem? Pasik ti mit szerettek? 2. szerintetek ha egy pasi szerelmes észrevesz más csajokat vagy csak a barátnője létezik számára?

Legjobb válasz: Ez pont nem így van.Azért ragadnak a nõk jobban az olyan pasira akinek barátnõje van mert látszik az emberen az önbizalom és elégedettség.Egy magányos [email protected] meg az látszik,hogy olyan mint egy rakás szerencsétlenség.

Ez pont nem így van.Azért ragadnak a nõk jobban az olyan pasira akinek barátnõje van mert látszik az emberen az önbizalom és elégedettség.Egy magányos [email protected] meg az látszik, hogy olyan mint egy rakás szerencsétlenség.
Az a szörnyû igazság, hogy pont más csajok fogják õt észrevenni akkor, mert mindenkinek a másé kell. Aki senkié, az nem igazán jó áru...
ez nem üti ki az elsõ választ
Az elõttem szólónak igaza van, tényleg nem üti ki.
De hogy a kérdésedre is választ kapj, igen megszoktunk nézni más nõket.Ha a jelenlegi kapcsolata egy fiúnak kezd nagyon tönkre menni, tehát érzõdik hogy ez így nem fog mûködni akkor jól jön ha egy másik szép lány ismerkedni akar vele.
elõítélet, elõítélet, kedves második

Hogyan hódítsam vissza a volt pasim?

Pár napja ujra beszélgetni kezdtünk a volt barátommal.21 éves lány vagyok,eddig 2-szer jártunk, legutobb kb. 3 hónapja lett vége a kapcsolatunknak. Nagyon szeretném visszahódítani,de nagyon rossz természete van. Ismer vki valamilyen trükköt? El?ször neten kell becserkésznem,felkeltenem az érdekl?dését vmivel :)

Legjobb válasz: Ha már 2-szer jártatok, és szerinted is rossz természete van, akkor nem értem miért akarnál vele még egyszer összejönni. Érdemesebb lenne olyan pasit találnod, akinek szerinted jó természete van, hiszen ideális esetben hosszú távon el kell viselned, és ha már úgy indul, hogy tudod, hogy rossz természete van, az már eleve halálra van ítélve. Ha azt hiszed, hogy majd belédszeret és megváltozik (mi nõk ilyenek vagyunk, nem vagy ezzel egyedül), akkor tévedsz, mert az emberek alapvetõen nem változnak meg (vannak kivételek, de a kivétel pont azért kivétel, mert 10 ezerbõl 1 emberrel történik meg, és valószínûleg nem te leszel az). Másrészt meg ha te úgy érzed, hogy rossz a természete az azt jelzi, hogy valószínûleg nagyon mások vagytok, lehet õ is így érzi veled kapcsolatban. És még valami: ha szakítotok valakivel, akkor annak mindig megvan az oka. Legtöbb esetben nem érdemes újra belekezdeni, vagy ha igen akkor is csak évek múltán, és csak akkor ha nem ilyen alapvetõ különbségek miatt szakítottatok, hanem mondjuk szituáció, vagy egyéb külsõ tényezõk játszottak közre, amik megváltozhattak azóta, mert az ember személyisége az nem fog... Ha most úgy is érzed, hogy szerelmes vagy, a szerelem az egy eléggé múlandó dolog, és hamarabb jön másik, mint gondolnád (még ha úgy is érzed most, hogy ez lehetetlen). És az is hozzá tartozik, hogy a szakítás mindig felerõsíti kicsit a kötõdést a másikhoz, mert senki sem szívesen fogadja el, hogy nem kell a másiknak, vagy hogy valakinek nem õ a legjobb választás, de valahogy mégis el kell... Ha esetleg mégse múlna el a szerelem, és mégis úgy éreznéd, hogy neked csak õ kell, akkor se érdemes 3 hónap után semmit tenni, mert ez még nagyon friss. Ha egy év múlva is így érzed, akkor még mindig megkeresheted, hogy találkozzatok, és akkor ráadásul kevésbbé "átlátszó" is, mert hihetõ hogy csak barátként találkozol vele, mert kíváncsi vagy mi van vele. Persze addigra valószínûleg ha neki nem is, de neked tuti lesz valakid és nem is akarsz majd annyira találkozni vele ;)

Ha már 2-szer jártatok, és szerinted is rossz természete van, akkor nem értem miért akarnál vele még egyszer összejönni. Érdemesebb lenne olyan pasit találnod, akinek szerinted jó természete van, hiszen ideális esetben hosszú távon el kell viselned, és ha már úgy indul, hogy tudod, hogy rossz természete van, az már eleve halálra van ítélve. Ha azt hiszed, hogy majd belédszeret és megváltozik (mi nõk ilyenek vagyunk, nem vagy ezzel egyedül), akkor tévedsz, mert az emberek alapvetõen nem változnak meg (vannak kivételek, de a kivétel pont azért kivétel, mert 10 ezerbõl 1 emberrel történik meg, és valószínûleg nem te leszel az). Másrészt meg ha te úgy érzed, hogy rossz a természete az azt jelzi, hogy valószínûleg nagyon mások vagytok, lehet õ is így érzi veled kapcsolatban. És még valami: ha szakítotok valakivel, akkor annak mindig megvan az oka. Legtöbb esetben nem érdemes újra belekezdeni, vagy ha igen akkor is csak évek múltán, és csak akkor ha nem ilyen alapvetõ különbségek miatt szakítottatok, hanem mondjuk szituáció, vagy egyéb külsõ tényezõk játszottak közre, amik megváltozhattak azóta, mert az ember személyisége az nem fog... Ha most úgy is érzed, hogy szerelmes vagy, a szerelem az egy eléggé múlandó dolog, és hamarabb jön másik, mint gondolnád (még ha úgy is érzed most, hogy ez lehetetlen). És az is hozzá tartozik, hogy a szakítás mindig felerõsíti kicsit a kötõdést a másikhoz, mert senki sem szívesen fogadja el, hogy nem kell a másiknak, vagy hogy valakinek nem õ a legjobb választás, de valahogy mégis el kell... Ha esetleg mégse múlna el a szerelem, és mégis úgy éreznéd, hogy neked csak õ kell, akkor se érdemes 3 hónap után semmit tenni, mert ez még nagyon friss. Ha egy év múlva is így érzed, akkor még mindig megkeresheted, hogy találkozzatok, és akkor ráadásul kevésbbé "átlátszó" is, mert hihetõ hogy csak barátként találkozol vele, mert kíváncsi vagy mi van vele. Persze addigra valószínûleg ha neki nem is, de neked tuti lesz valakid és nem is akarsz majd annyira találkozni vele ;)
Én azt mondom: ha rossz a természete, akkor hagyd a fenébe. Igazából Te is tudod, hogy úgysem lesz jó. Inkább nyiss másfele.
"eddig 2-szer jártunk, legutobb kb. 3 hónapja lett vége a kapcsolatunknak. Nagyon szeretném visszahódítani, de nagyon rossz természete van" Újabb éretlen hülye csaj, aki arra gerjed, hogy szarba sem nézik. Nyilván okkal lett vége. De ha ennyire kell vesd be az elsõ számú, degenerált, jó ötletnek gondolt nõi baromságot: tedd féltékennyé.

Hogy 'hoditsam' meg a pasit?

Milyen ruhakat vegyek fel?

Legjobb válasz: semmit

semmit
Ereszkedj térdre és szeresd!...ez általában bejön...:D
Mutasd meg neki a pinád


Hogyan hódítsam meg a kiszemelt pasit? SEGÍTSETEK!

Kb. 2 éve ismerek egy fiút,régebben is tetszett, de kihabarodtam belöle, de 1-2 hete újra láttam és szerelmes lettem belé. Soha nem voltam ilyen szerelmes.Facen már megböktük egymást, és 2x ráírtam.egy suliba járunk, én 17 ? 16... kérlek segítsetek..mit tegyek? hogyan tudassam vele hogy szeretem?? (normális válaszokat)

Legjobb válasz: Szrt kérdezd meg h most ki tetszik e neki és ha igen akk kérdezd meg hogy érezz e valamit még irántad.Vagy ami mostnaság szokás.:$ mondd az egyik barátnõdnek hogy mondja el neki hogy még mindig szereted de ugy mintha nem tudnál róla :$ Én is így jöttem össze megint a fiúmmal.:)

Szrt kérdezd meg h most ki tetszik e neki és ha igen akk kérdezd meg hogy érezz e valamit még irántad.Vagy ami mostnaság szokás.:$ mondd az egyik barátnõdnek hogy mondja el neki hogy még mindig szereted de ugy mintha nem tudnál róla :$ Én is így jöttem össze megint a fiúmmal.:)
Hát ne úgy hogy bökdösitek egymást, és ne facebookon keresztül, ha egy suliba jártok akkor rohadt jó alkalmaid vannak beszélgetni vele. Szal csak személyesen mindent :D ha nem akarod hogy bnõk meg ilyen kis pletykások azonnal nyomják tovább a dróton hogy ti jujjj beszélgettek, akkor csak simán beszélj meg vele egy találkozót, hogy nincs-e kedve találkozni valamikor. Amikor dumáltok akkor néha nyúlj hozzá (na nem ott, csak így kezen meg ilyenek) légy vele kedves, kezeld úgy mint egy jó pasit, de pl eztz kapásból el is mondhatod neki, kérdezgesd a bnõkrõl, milyen tipusú csajok jönnek be neki, tereld magadra a témát de NE feltünõen, csak így érzékkel hogy megtudd hogy álltok. pirulj el ha valami kedveset mond rád, süssed le a szemed, mintha szeretnéd, vágod? elég egyértelmû jelei vannak ha valaki szereti a másikat, ezeket nem tudja letagadni az ember, ha személyesen dumálsz vele, úgy is lebuktatod magad. De szal jah, ezek így segítenek. Sok sikert.

Hogyan hódítsam meg a kiszemelt pasit? Többi lent!

Kb. 1 éve ismerek egy fiút,jóbarátok vagyunk, nemrég elmondtam neki h bejön nekem, de ö semmit nem érez irántam és mondta h csak barátok vagyunk.. kb. 1 hónapja haragudott rám vmiért, aztán pár napja veszekedtünk egy nagyot...azóta újra kezdtünk beszélgetni, és kedvesen próbálunk közeledni egymáshoz, és úgy tünik, h lehet akar tölem valamit... de szeretném finoman tudtára hozni h szeretem, és szeretném magamba bolondítani...kérlek segítsetek, és normális válaszokat kérek...(nem kellenek olyan válaszok, hogy "szeressen úgy ahogy vagyok").... 17/L

Legjobb válasz: Ha nem szeret akkor maximum kötõdni fog hozzád,mert sokat beszélgettek stb... így nem igen lehet semmit csinálni. Ha érez valamit akkor tiéd a pálya

Ha nem szeret akkor maximum kötõdni fog hozzád, mert sokat beszélgettek stb... így nem igen lehet semmit csinálni. Ha érez valamit akkor tiéd a pálya
Villants neki, az nálam bejönne. Mondjuk én az egyszerü, átlátható dolgokat kedvelem, a túlkattogott dolgokat nem, megfájdul tõlük a fejem.

Hogyan hódítsam vissza a pasimat?

Pár napja szakítottunk mert azt mona h mást szeret és h én csak teccek neki..!Én vissza szeretném szerezni!Kérlek segítsetek de ne azt mondjátok h felejtsem el mert nem tudom..!:S

Legjobb válasz: Egyelek meg. Nem tudsz mit tenni, mások érzéseit nem tudod befolyásolni. Ha te mindent megtettél, akkor ennyi, hagyd futni. Ha szeret, akkor rájön napokon belül a hiányod miatt és keresni fog.

Egyelek meg. Nem tudsz mit tenni, mások érzéseit nem tudod befolyásolni. Ha te mindent megtettél, akkor ennyi, hagyd futni. Ha szeret, akkor rájön napokon belül a hiányod miatt és keresni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszike:) De amikor szakítottunk másnap egész nap arra volt amerre én, ahova mentem õ is arra, és reggel pedig egésznap negenm nézett4és mindez a suliba..! segítsetek h mit tegyek
csípd ki magad, beszélgess fiúkkal flörtölgess. Majd megfogja enni a féltékenység.;) (ha érez valamit)
Szerintem akármikor találkoztok ne lássa mindig azt hogy te mennyire hajtasz rá! Légy egy kicsit titokzatos....kezdj vele egy kicsit flörtölni....de ne 'dobd'magad neki....s mivel eddig is tetszettél neki, nem fogja tudni megállni hogy ne menjen oda hozzád...
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm életmentõek vagytok..:)
A kérdező hozzászólása: Am...köszi de összejöttünk mert azt mondta h hülye volt és h nem bírja ki nélkülem..:)
A kérdező hozzászólása: jah és + a helyzet megált megfogta a kezem és mondta hogy mitfog csinálni
Hát, mondhatsz neki bármit, ha a másikatválasztja..addig meg reménykedj. Vagy járj a kedvében, vegyél neki csokit, legyél kedves. Kérdezd meg, hogy hogy van, milyen volt a napja, stb..sok sikert!:)
NEHOGY VEGYÉL CSOKIT! Azt fogja érezni majd, hogy a pénzeddel akarod elcsábítani, ha bele is megy kényelmetlenül érzi majd magát és lehet azt gondolja viszonoznia kellene vmivel (pl.:csók, szex). Ha még nem heverte ki a régi paliját hagyd a francba, mutass hajlandóságot arra, hogy elmész... Azaz mondd azt, hogy szia és kezdj el más lányok fele kacsingatni. Hidd el hogy utánad fog jönni, ha eddig nem csesztél el semmit sem ;)
A kérdező hozzászólása: Ma aztmondta hogy holnap elmondja a másik csávónak hogy engemválaszt remélem ígylesz :)
Okés, de amiket leírtam mennyiben teljesültek? Kérlek írj körülményeket is... Az is lehet te csak arra kellesz majd neki, hogy féltékennyé tegye a mostanit. Szóval kérlek pár mondatban fejtsd ki a körülményeket+helyzetet.
A kérdező hozzászólása: hát asuliután hazamentem õis utána megkértem facen hogy menjünk sétálni eljött és akkor döntötte el :)

Hogy "hóditsam" vissza a volt pasimat?

Egészen nyár végéig jártunk. aztán egyik nap beivott és nem volt magánál és összevesztünk..

Legjobb válasz: SEGÍTSETEK RAJTAM KÉRLEEK! NAGYON SZERETEM ÕT ÉS HA LÁTOK EGY KIS REMÉNYT IS A DOLOGBAN MÁR IS JOBBAN ÉREZNÉM MAGAM..

A kérdező hozzászólása: SEGÍTSETEK RAJTAM KÉRLEEK! NAGYON SZERETEM ÕT ÉS HA LÁTOK EGY KIS REMÉNYT IS A DOLOGBAN MÁR IS JOBBAN ÉREZNÉM MAGAM..
Hány éves vagy? Sztem hagyd hogy õ lépjen.Te ne csinálj semmit, várj türelemmel.Ha akar valamit tõled akkor fog jelezni, nem csak szemezéssel. 21/F
szia:) msn? vagy menj hozzá oda egy dolog miatt hogy szia figylej csak mit tom én találj ki egy okot... és akkor beszéltek utána megkérded mizu?stb...remélem összejön szoritok:)
De pont õ menjen oda hozzá:D Hülyeség.Az elsõnek igaza van!!
A kérdező hozzászólása: öö ok.. :) még írjatok légyszíí

Elhagyott a pasim, de nekem szükségem van rá, mit tudnék tenni? Kell nekem, hogyan hódítsam vissza? Ebbe nem akarok beletörődni, hogy vége.

én 18 vagyok ?20 3 hétig voltunk együtt csak de ez alatt annyira megismertem , senki iránt eddig még így nem éreztem , és akkor most elhagyott , mert nem megy velem tovább neki , a küls?met okolta amikor rákérdeztem h miért

Legjobb válasz: Hát szerintem ezt a srácot hagyd a francba! ha egy srác valakit a külsõje miatt elhagy, azért nem érdemes sírni... Ráadásul 3 hét nem olyan hosszú idõ... Találsz olyat aki tényleg megérdemel téged

Hát szerintem ezt a srácot hagyd a francba! ha egy srác valakit a külsõje miatt elhagy, azért nem érdemes sírni... Ráadásul 3 hét nem olyan hosszú idõ... Találsz olyat aki tényleg megérdemel téged
Attól függ miért hagyott el.Próbálj meg vele jóba lenni, beszélgessetek sokat.Légy hozzá kedves, megértõ amire persze nem számít. Emlegesd fel olykor olykor a régi szép idõket, amik neki is jók voltak...stb:)
bocs az utolsó sort nem olvastam:$ Újjulj meg, új haj, új ruhák..magabiztosság csodákra képes:) sok sikert, szorítok
A kérdező hozzászólása: beszélgetünk , de azt mondta , nincs már esélyem nála, kérdeztem a hajamról azt mondta hogy biztos úgyis jól fog állni.Holnap is találkozom vele , de annyira félek , nem akarom elrontani azt , hogy ne legyünk barátok , mert nem tudok most nélküle lenni
Am ha a külsõdet okolja, akkor miért jött veled össze?Csak megfogogta õt vmi irántad, nem?A másik meg a külsõ nem minden...

Hogyan hóditsam meg a pasit aki tetszik nekem?

Nagyon tetszik,és kell nekem!!!

Legjobb válasz: Hát... elsõ lépés... ha méh nem ismered, akkor próbáld meg megismerni... :D úgy értem, ha nem vagytok beszélõviszonyban sem, és egyáltalán nem ismeritek egymást, akkor jöhetnek a régi, jó kis átlátszó trükkök... például megkérdezed tõle, hogy hány óra stb. Valahogyan megpróbálsz vele kapcsolatot teremteni. Többet találkozgattok egy idõ után, és onnantól kezdve minden ki fog derülni... az esélyek, a lehetõségek. Ha ismered a srácot, akkor pedig beszélgess vele sokat, véletlenül találkozz vele össze, menjetek sétálni, a lényeg, hogy ismerd még jobban meg, és férkõzz a közelébe! Utána jöhet a csábos pillantás (jajj én hogy imádtam így nézni egy srácra... :D:P)... stb... na majd írj kommentbe, hogy mi lett! ;) Sok sikertet!:D

Hát... elsõ lépés... ha méh nem ismered, akkor próbáld meg megismerni... :D úgy értem, ha nem vagytok beszélõviszonyban sem, és egyáltalán nem ismeritek egymást, akkor jöhetnek a régi, jó kis átlátszó trükkök... például megkérdezed tõle, hogy hány óra stb. Valahogyan megpróbálsz vele kapcsolatot teremteni. Többet találkozgattok egy idõ után, és onnantól kezdve minden ki fog derülni... az esélyek, a lehetõségek. Ha ismered a srácot, akkor pedig beszélgess vele sokat, véletlenül találkozz vele össze, menjetek sétálni, a lényeg, hogy ismerd még jobban meg, és férkõzz a közelébe! Utána jöhet a csábos pillantás (jajj én hogy imádtam így nézni egy srácra... :D:P)... stb... na majd írj kommentbe, hogy mi lett! ;) Sok sikertet!:D
Szerintem is próbáld a tudtára adni hogy tetszik neked. Például ha szemezel velel, akkor az már tuti azt jelenti h bejössz neki. Ha meg nem és úgy érzed hogy egyáltalán nem érdekled akkor pedig próbálj meg egy közös ismerõsötök által megismerkedni vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!