Találatok a következő kifejezésre: Hogyan hódítsak egy (110 db)

Hogyan hódítsunk el egy exet, úgy hogy észre se vegye a próbálkozást, de még is vissza szeressen beléd?

Kicsit komplikált a szituáció szóval nem próbálkozhatok csak úgy! Viszont nagyon szeretném visszakapni õt!

Legjobb válasz: "Hogyan hódítsunk EL"? Tehát valakitõl elakarod marni õt? Te is nagyon erkölcsös ember lehetsz.

"Hogyan hódítsunk EL"? Tehát valakitõl elakarod marni õt? Te is nagyon erkölcsös ember lehetsz.
Dr. Almási Kitti egyik elõadásán elhangzott egy történet: Adott egy egy olyan feleség, akit elhagytak egy másik nõért, és õ annyira szerette a férjét, hogy elhatározta, visszaszerzi õt. Ilyen módszert választott: nem baszogatta és nem tört össze, mindig szépen rendbetette magát, süteménnyel várta, kedves volt, amikor hetente egyszer a fickó ment asszem látogatni a gyereket. Két év után a férfi közölte, hogy be kellene nyújtaniuk a válókeresetet, mert szeretné elvenni a másik nõt. Erre a feleség rábólintott, hogy természetesen õ nem áll az útjába. Másnap a férfi újra meglátogatta õt és azt mondta, hogy mégsem akar elválni. Ekkor került mérlegre nála elõször úgy igazán, hogy mit is veszíthet azzal, ha végleg elkötelezi magát a másik asszony mellett. Azóta 8 éve vannak újra együtt. Én a helyedben valamilyen hasonló, passzív stratégiát alkalmaznék.
Utolsó nagyon szép történet... ment a thumbs up alias zöld pacsi..... De a te módszered annál, akinél nincs gyerek, meg házasság. Ezt eléggé nehéz lenne kivitelezni...

Volt egy baratnom akivel szakitottam, osszejottem massal, de vele is szakitottam mert rajottem hogy en az elozot szeretem. Hogyan hoditsam vissza? Tobbi lent

Egy evig voltam egyutt vele, szeptemberben szakitottunk, egy honapal kesobb jottem ossze a masik baratnommel. Elegge kapcsolatfuggo vagyok, es ezert jottem ossze ezzel a baratnommel, illetve hogy felejteni tudjam az elozot. Ez volt a szokasom, hogy 1-2honappal a szakitasom utan osszejovok valaki massal. De az ezelotti baratnoimet konnyen elfelejtettem, ezert is erzem azt, hogy ez sokkal masabb. Ot igazan szeretem meg mindig. A leginkabb az zavar, hogy amikor szakitottam vele akkor meg nem gondoltam at a dolgot, hogy en mennyire egoista szemet voltam vele, mert minden kis hibajaert szoltam, de elvartam hogy o elviselje az enyemeket. Erre viszont tul keson jottem ra. 5honappal a szakitas utan elkezdtem vele ujra beszelni, egy hetre ra pedig elmondtam neki az erzeseimet. De o azt mondta hogy mar kioltem belole minden erzelmet azzal ahogy szakitottam vele. Neki az volt elete legrosszab honapja. Ez az 5honap alatt enis ugyanugy szarul ereztem magam, de nem mertem neki ezt elmondani. Foleg hogy volt egy baratnom(akibe nem voltam szerelmes). Mostanra vettem magamon eleg erot hogy elmondjam neki hogy mit is erzek en meg. Barmit megtennek hogy visszahoditsam. Nektek mi a velemenyetek? Valami tippet tudnatok mondani hogy hogyan tudnam? 17f

Legjobb válasz: megértem a csajt, én is lány vagyok.. biztos nem mennék vissza egy oylan fiúhoz aki dobott engem, utána meg megpróbálja nekem beadni hogy megváltozott minden. biztos hogy nem bíznék/hinnék benne annyira mint azelõtt, és nem is hiszem, hogy egy ilyen után ugyan olyan jó lehet egy kapcsolat.

megértem a csajt, én is lány vagyok.. biztos nem mennék vissza egy oylan fiúhoz aki dobott engem, utána meg megpróbálja nekem beadni hogy megváltozott minden. biztos hogy nem bíznék/hinnék benne annyira mint azelõtt, és nem is hiszem, hogy egy ilyen után ugyan olyan jó lehet egy kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: De lehet ra esely szerinted? Ha elhivnam ot setalni, kavezoba, reggelit kuldok neki a kollegiumba, stb. Nem varom hogy 1het utan ugorjon a nyakamba, sot, honapokat is kepes lennek ra varni, ha az segit hogy megbocsasson nekem.
ez a csajtól függ, hogy mennyire képes megbocsáltani, elfelejteni ami történt, és tiszta lappal újrakezdeni. lehet nem lesz rá képes, mert fél hogy ugyan az lesz mint elõször, és inkább nem akar belemenni.. ráadásul ha sokáig tartott neki, hogy elfeledjen....nembiztos hogy feltépné a sebeket

Van egy csaj, már régről ismerem, nem tudom hogyan hódítsam meg?

Annak idején amikor megismerte már beleszerettem. Az a baj anno megkérdeztem randizna-e velem de nem akart. Aztán azóta volt pasija akkor nem nagyon foglalkoztam vele, elnyomtam érzéseim. Az utóbbi id?ben megint fellángolt bennem a szerelem. Meg is mondtam neki, de nem igazan tudott vele mit kezdeni, utána furcsán viselkedett. Kis id?re összevesztünk, vagyis ? küldött el, a fenébe de nagyon rondán, de miért nem tudom. Aztán újra felkeresett, de most azt mondta, hogy senkit sem akar, de közben a viselkedése, és a szövege alapján mást gondolok, de ha én lépek, nem jó, de ha hagyom ?t és nem keresgetem, ? keres sokat, meg minden, szóval úgymond érdekl?dik irántam. Megfordult a fejembe, hogy csak játszik velem, de csak nem olyan gonosz, hogy tudja hogy szerelmes vagyok és mégis szivatna... azt mondta sosem volt szerelmes, így talán nem érti mit érzek, vagy csak nem tud mit kezdeni velem, a dologgal, vagy egy rendes kapcsolattal? Szerintem nem vagyok közömbös teljesen a számára, tuti hogy el lehet valahogy csábítani, nincs olyan n? akit ne lehetne. Lehet csak nem vagyok elég tökös a dologhoz az a baja, mert a viselkedése alapján nem lehet tudni mit akar vagy sem.

Legjobb válasz: Ez egy nagyon szép filmbe illõ történet lenne,ha összejönnétek.Barátságból szerelem.Sajnos ez nem mindig mûködik.Mivel nagyon régóta barátok vagytok,még ha be is jössz neki,nem hiszem,hogy össze akarna jönni,mert mint barát nagyon fontos vagy a számára.Ezért is küldött el,mert nem akarja,hogy ez megváltozzon.Éppen ezért keres,amikor nem keresed.Sokkal jobban megviseli az embereket egy barát elvesztése,mint egy pasijának/nõjének az elvesztése.Amint találsz egy olyan lányt,akivel éppen így elvagy,akkor rá fogsz jönni,hogy inkább a szerelem az,amibe szerelmes vagy.Rajongani mindig jó valakiért...

A kérdező hozzászólása: Majd megírom :D És jól fog elsülni a dolog, nem érdekel, én most eldöntöttem :) Nem akarom a rosszat bevonzani. Csak össze kel magam szedni és kész:D
Ez egy nagyon szép filmbe illõ történet lenne, ha összejönnétek.Barátságból szerelem.Sajnos ez nem mindig mûködik.Mivel nagyon régóta barátok vagytok, még ha be is jössz neki, nem hiszem, hogy össze akarna jönni, mert mint barát nagyon fontos vagy a számára.Ezért is küldött el, mert nem akarja, hogy ez megváltozzon.Éppen ezért keres, amikor nem keresed.Sokkal jobban megviseli az embereket egy barát elvesztése, mint egy pasijának/nõjének az elvesztése.Amint találsz egy olyan lányt, akivel éppen így elvagy, akkor rá fogsz jönni, hogy inkább a szerelem az, amibe szerelmes vagy.Rajongani mindig jó valakiért...
A kérdező hozzászólása: Hát igen filmbe illõ, de én is így tippeltem a dolgot, a barátság, de viszont vannak gesztusai, dumái, meg dolgai amik mást sugallnak, amit szerintem barátságba sok.. vagy hogy fogalmazzak. Meg volt már féltékeny is egy tök feleslegesen is, amit megint nem értek.
De akkor mondj pl-t, hogy mit hozott szóba.Én majdnem lefeküdtem a legjobb barátommal, mind a ketten tudjuk, hogy több barátságnál, mégsem vagyunk együtt.Sokszor csókolóztunk már...de persze mióta mindkettõnknek van párja ez már nincs meg.Érdekesek az emberi kapcsolatok.Szerintem ne próbáld megérteni:)
Az tuti, hogy ha azt várjuk, hogy csak megpuszilj, vagy megcsókolj, akkor birizgálunk...megérintjük a karodat, simogatunk, rádcsapunk, lökdösünk...ezek a gyerekes hülyeségek mind arra utalnak, hogy arra várunk csinálj már vmit!:) Ha nem romantikus akkor nem tudom...olyan dologgal lepd meg, ami számára nagyon fontos és tuti meghatódik tõle.Abban az elgyengült pillanatban ha más nem is, de egy szájrapuszi összejöhet.Utána már hajtani fogja a kíváncsiság.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi, bár õ nagyon nehéz eset úgy vélem:D Megpróbálom ezeket, aztán valami csak lesz. Már ezekkel ötletekkel is segítettél, meg azzal is megerõsítettél abba, hogy valamit talán csak akar:D Remélem beválik majd valami.
Minden nõ nehéz eset:) Hát akkor hajrá...önbizalom.Ez fontos hidd el, egy lány sem szereti az alamuszi pasikat.Légy tökös:) Kíváncsi vagyok mi lesz a vége:)
A kérdező hozzászólása: Kérem mellõzni a nem ide illõ idétlen kommenteket , köszi..
Ez a beszéd, csak pozitívan:D Remélem jó tanácsokat adtam és bejönnek majd!:) Várom a fejleményeket!Jó éjt!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Jóéjt!
A kérdező hozzászólása: Hmm nincs annyira oda a romantikus filmekért, de akár egy próbát megér, vagy valami más film, persze tudom a romantikus jobb. Igaz nem hülye szóval most ezt filmet cselesen kell összehoznom nem tudom, hogy mert ott már lehet hagyná magát már, de maga filmezés nem fog összejönni, mert sejti a mögöttes dolgot. Igazából ezzel a lábáról nem veszem le, csak próbálkozok majd. Igaz hogy ne ismered, d egy általánosságban mûködõ dolog ami bejöhet hogy levegyem a lábáról? Vagy mi lehet valami rejtett jel lányoknál ha ránézek, vagy mi ne túl feltünõt lehetne megpróbálni amibõl, le lehet szûrni valami reakciót?
A lányok hihetetlen szemetek tudnak lenni, sokszor észre sem veszik amúgy...õ inkább csak nem tudja mi legyen szerintem.Mivel nem ismerem nem tudom mivel tudod levenni a lábáról...nálunk az egész egy hosszas egymásra nézéssel indult, zavarba jöttünk én átöleltem és adtam egy puszit az arcára közel a szájához, utána már arra eszméltem, hogy megcsókolt.Vedd lazára az egészet, nézzetek meg egy romantikus vagy egy vicces filmet, közben úgy is oda fog bújni ez tipikus nõi szokás és ha nem húzza el magát simogasd a vállát vagy kezét.Merj kezdeményezni, de ne légy túl rámenõs.
A kérdező hozzászólása: Na igen, én is erre gondoltam, de ahogy mondtam hogy arra kerül konkrét szó akkor hárít.. Valószínû attól fél meg marad-e utána barátság, vagy ha kapcsolat lenne, és vége lenne, elveszne-e a barátság. Ha rajtam múlik maradna utána is. Csak Így igazan nehéz levenni a lábáról ha így hárít. Nem ismeri be magának hogy akarná... Szóval ki kell tennem magamért, na de hogyan???? mert így nehéz, bár múltkor szerintem elszúrtam, mert felhívott magához, ürüggyel amirõl nem sok szó esett, de könyörgöm ha egy pillantás, se egy véletlen érintést se ejt el anélkül mégse merek rámászni, ha nincs jel... Vagy mégis csak hülyítene? képes lenne egy lány ilyen gonoszságra akár direkt vagy úgy hogy észre se veszi mit tesz...?
Hát barátom, akkor le akar feküdni veled, de nem tudja, hogy mi lenne utána.Hogyan viszonyulnátok egymáshoz meg ilyenek.Nálunk ugyan ez volt a helyzet...vedd le a lábáról, miután történt vmi úgy is megbeszélitek, hogy hogyan tovább.
A kérdező hozzászólása: Konkrétan õ is ezt kérdezte lefeküdnék-e vele ha mind ketten unatkoznánk és senkink se lenne. Ez még azelõtt volt mielõtt vallottam, de úgy konkrétan nem került szóba hogy akkor nah. Mostanában meg minden szavam kifordítja, és sexre tereli témát, aztán hárít rám hogy én terelem.. Bezzeg most amikor utaltam a dologra, akkor õ nem olyan lány.. Megszólt h nagyon néztem a mellét(igaz én nem is emlékszem rá de meglehet), de utána meg tiszta zavarba volt ha ránéztem, vagy hozzászóltam.
A kérdező hozzászólása: Uralkodás na az meglehet... Kedvességnél azért több szerintem, meg amiket néha szóba hoz vagy már hozott az túl megy barátságon. Akire féltékeny volt van barátja és a fodrászom, de csak kombinált ezerrel.
Erre csak azt tudom mondani, hogy szeret uralkodni egy picit.Legtöbb lány ilyen a fiú barátaival.Féltékeny, ha annak van csaja vagy akár csak másik lány barát, mert akkor nem vele foglalkozik a pasi.Kedvesség gesztus pedig azért, mert viszonzod és ezt imádjuk.Szemét és félreérthetõ dolog, ez tény.De sajna ilyenek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Elõzõ kommentben bocsi a fogalmazási hibákért, azért érthetõ. Az itt legnagyobb baj, hogy én annyira menthetetlenül szerelmes vagyok. Ez már nem simán tetszik, hanem lélekbõl fakad.
A kérdező hozzászólása: a filmezésre csak akad valami kifogása... így irtó nehéz...


Hogyan hódítsak el egy olyan lányt, aki már rég óta tetszik és én is neki, viszont egy másik oszt. Társunk is tetszik neki?

szóval van 1 lány, akivel már rég óta közeli barátok vagyunk, eléggé jól ismerjük egymást, tetszek neki, jelez, meg szóval a többiek is mondják, viszont van 1 másik srác is, aki szintén tetszik neki, gyakran hallom, mert közel szoktunk ülni egymáshoz, h a barátn?jének mondja, h milyen jó pasi az, meg mennyire bejön neki a srác, a barátn?i meg mondják, h rólam is gyakran beszél

Legjobb válasz: Én sem arra mondtam. Csak ha mind a ketten bejöttök egymásnak, és ezt tudjátok is, akkor engem azért zavarna, hogy nekem is meg egy másik srácnak is azt mondja, hogy tetszik. Persze lehet hogy ezt nem akkor kell megkérdezni amikor még nem jártok. Bár nekem az az elvem, hogy én nem harcolok nõért. Ha õ is szeret, akkor úgy is engem választ, ha meg nem engem választ, akkor nem szeret eléggé, s akkor nincs értelme harcolni

Én sem arra mondtam. Csak ha mind a ketten bejöttök egymásnak, és ezt tudjátok is, akkor engem azért zavarna, hogy nekem is meg egy másik srácnak is azt mondja, hogy tetszik. Persze lehet hogy ezt nem akkor kell megkérdezni amikor még nem jártok. Bár nekem az az elvem, hogy én nem harcolok nõért. Ha õ is szeret, akkor úgy is engem választ, ha meg nem engem választ, akkor nem szeret eléggé, s akkor nincs értelme harcolni
Én válasz elé állítanám: A másik srác vagy én? De ez úgy általában mindenki lepisszegi, úgyhogy írok mást. Találd ki, hogy mit szeret. Pl hívd el moziba, vagy ilyesmi. Esetleg egy szál rózsa (ha szereti persze). Viszont ha egy idõ után sem felejti el a srácot, akkor azt meg kéne beszélni...
Figyelj. Nem akarok oktatni nagyon de totálisan ugyanabban a helyzetben vagy mint én csak 1 dolgot nem tudok: Jól kijön a sráccal? A:Mert ha igen: nehéz helyzet. Ha tényleg õt akarod akkor kemény út elõtt állsz. Lehetõleg keresd meg a kapcsolatuk mélypontjait, és tégy jót, jókor, jó helyen(szerintem érted mit akarok mondani). Ha kicsit mocskos akarsz lenni akkor NAGYON finom módszerekkel próbáld õket szétválasztani, pl valakin keresztül akiben te és a lány is megbíztok névtelenül mocskos, de csakis igaz dolgokat kell a lánnyal tudatni a fiúról. Ez is kicsit remegteti a dolgot. B: Ha nem tûnik túl komolynak, pl mint nálam:a fiú rá se tojik a lányra, vagy csak egyszerûen "nem bír a hormonokkal" és "kikezd" több lánnyal is . Ha minden jól jön ki akkor elõbb-utóbb a lány feladja hogy ez egy reménytelen alak és akkor otthagyja. Innentõl meg te vagy a közeli barát, hagyj egy kis idõt hogy átgondolja a dolgot(4-5 nap, akár 1-2 hét) közben maradj közeli barát. Ha úgy érzed készen állsz és nem jött közbe semmi (nem jött békülni vagy nem jött össze mással) akkor bevetheted magad!
szerintem oldd meg h valamikor valahol kettesben legyetek... és akkor megmondod neki...
sztem ilyen jatekokat ne jaccal, pont az ilyen dolgok miatt mondjak, hogy legy korrekt es egyenes... najo viccet felre teve, csajjal ez nem megy ... az en tanacsom az, hogy tedd feltekennye szedj fel masik csajt vagy tegyel vmi olyan dolgot amiert sokan irigyelnenek, lassa mekkora fonyeremeny vagy es mikor latod, hogy nagyon bejossz neki (mert ez latszik altalaban) akkor ugy jaccol vele majd ahogy te akarsz;)
A kérdező hozzászólása: Értem.Szerintem féltékennyé szeretne engem tenni.Am õ olyan, mint én, õ is szeret futni egy fiú után.Ez egy "örökkévalóságig" tartó húzdmeg-erezdmeg lenne.Ha futok utána, akk nem jó, ha õ fut utánam, akkor meg nem az enyém, én is rákapcsolok, akkor õ leáll, és nem tesz semmit.Ezt a játékot hogy kell játszani?Hogy kell ebben a játékban gyõzni?
Félreérted:D Egy nõ szerelméért nagyon szívesen megharcolok, de versenyezni nem fogok:D Lehet hogy elõbb nem ezt írtam, akkor sry:D
A kérdező hozzászólása: van olyan nõ, akiért érdemes küzdeni, akiért érdemes totálisan idiótát csinálni magunkból, mert túl büszke ahhoz, h megadja magát csak úgy...én szeretek küzdeni egy nõért, mert mikor megkapom, az annyira boldoggá tesz.Ez olyan élvezem a munkám gyümölcsét dolog
A kérdező hozzászólása: de am úgy van, h haverok vagyunk, nem állíthatom választás elé, mivel nem járunk
A játékról ennyit: Fuss el, ha jön utánad hirtelen fordulj meg és tárd ki a karod! Majd belerohan! =)

Én egy fiú vagyok, majdnem 16 éves, mackós testalkattal. Nem gáz az hogy még egyszer sem csokoloztam és nem volt barátnőm? És hogyan "hódítsam" meg egy lány szívét?

Legjobb válasz: a legtöbb ismerõsöm elmúlt 16 mikor összejött az elsõ barátnõjével. nem vagy elkésve. csak légy sokat lányok társaságában.. akk egy idõ után sokkal könnyebben tudsz beszélgetni velük... aztán majd jön egy lány és elpirul amikor melleted van.. és innetõl már egy másik kérdést fogsz feltenni.. :)

a legtöbb ismerõsöm elmúlt 16 mikor összejött az elsõ barátnõjével. nem vagy elkésve. csak légy sokat lányok társaságában.. akk egy idõ után sokkal könnyebben tudsz beszélgetni velük... aztán majd jön egy lány és elpirul amikor melleted van.. és innetõl már egy másik kérdést fogsz feltenni.. :)
ne aggódj amiatt, h mackós tipus vagy, sok lány pont ezt szereti! Csajokkal ismerkedhetsz bárhol, suliban, ahol laksz, vagy bulikban, a lényeg, h magadat add. Egy kis beszélgetés kezdetnek nemrossz. Biztos van olyan lány aki tetszik, ne félj tõle, beszélgess vele bátran. Ha nem jön össze, van még 100másik lány, akivel sikerülhet. Lényeg h ne félj, ne görcsölj és ne úgy állj hozzá, hogy mindenképp barátnõt kell találnod. Ismerkedj, barátkozz, aztán majd valami lesz :) tipp: a csajok szeretik a figyelmes, humoros pasikat, a bókokat-de csak kedvesen és nem túl nyomulósan. és nyugi nem vagy még elkésve 16évesen sehonnan :) sok sikert: egy 21 éves csaj u.i: remélem hasznos tanácsot adtam :)
Szia! a páromat így ismertem meg, no barátnõ, és egyéb dolgok és olyan jó volt, hogy egymásnak mindent megtanítottunk! Õ is mackós és én mint nõ nekem speciel ez a típus jön be... Õ félénk volt, de tudta mit akar, volt önbizalma, javaslom neked is legyen.Ehhez nem kell megjátszanod magad add önmagad, ezt szeretik a nõk:D...Ne félj, hogy nem volt barátnõd majd lesz és majd vele átéled a dolgokat! Sok sikert kívánok:D
Hát...13 éves vagyok ugyanúgy mackós testalkat...nem az számít egy lánynak hogy mennyire vagy helyes/szép hanem hogy van e humorod h kezeled a dolgokat figyelsz e rá...minden kis apróság...nagyon fontos lehet Mostani barátnõm is elsõnek csak a humorom miatt tetszettem meg...aztán mert oda figyeltem rá szóval nem hanyagoltam el A legjobb az hogy ha olyan lányt keresel akit még nem nagyon ismersz...és akkor nagyon sokáig eltudtok arról beszélgetni hogy kinek milyen volt...régen. Ha ez megvan akkor vedd rá h találkozzatok beszélgessetek meg hívd el ide + oda aztán ha már úgy érzed hogy megkérdezheted tõle h teccel e neki akkor ne szalaszd el a lehetõséget, kérdezd meg! ha nem is jön össze akkoris marad 1 nagyon jó barátod ha meg nem akkor nem is volt soha az...meg h ha nem teszel semmit...csak várod h valami csaj felszedjen akkor soha nem is lesz csajod...egyetlen egy csaj sem fog felszedni ezt neked kell, neked vagyis mint férfinak kell kezdeményezni...de ha 10-bõl 10 nek se teccel akkor sem szabad feladni...a legjobb az hogyha önmagad adod figyelsz mindenre megnevetteted akkor biztosan össze jön Lehet h most nem fogsz rám halgatni mert csak 13 éves vagyok...de azért fogadd meg a tanácsaim mert egyiksem hülyeség...mondjuk nem muszály:P Jöhet a lepontozás akár...:D:D
Sajnos nem ismerek igy csak nagy általánoságokat tudok neked mondani: Légy ápolt, igyekez mindig izlésesen felöltözni (itt nem a márkás ruhákra gondolok), beszélj szépen a lányokal, ismerkedj, érdeklödj.... (pl. De csinos vagy!, Szép a hajad!... Megláttod elöbb-utobb bejön.
például tanulj meg írni, kitenni a mondat végére a megfelelõ írásjeleket, ilyesmi...
A kérdező hozzászólása: Ezt a tanácsot tényleg köszönöm.
utolsó már ne is haragudj de te egy jooooo nagy gyomorék lehetsz :S, hogy lehet ilyen gyökér, gyp-s szöveget irni???
De nagyon is gáz. Sõt izomagyúnak és verekedõsnek kell lenni, nem hájasnak. És ha fitogtatod az erõdet az minden nõnek nagyon imponál. Ha ez megvan a következõ lépés, hogy mennyi van a pénztárcádban. Egy mai 2009-es párkapcsolat nem a szeretetrõl szerelemrõl szól. Csak a szex meg a pénz, meg a bunyó. Én nem vagyok olyan, de sajnos így van.
hát velem is pont ez a helyzet
11:46nak igazad van, a korodhoz képest nagyon érett vagy. :) de én azért nem vennék rá mérget, hogy a csajok nem szednek fel... mert szerintem de... én sosem szoktam megerõltetni magam... van hogy csak úgy történnek jó dolgok az emberrel.. persze énis azt vallom hogy az ember maga alakítja a sorsát... szal ha valami nem teccik, az ellen nekünk kell tenni.. de vannak kivételek. :) elsõ
A kérdező hozzászólása: Köszi, de mégis mit csináljak már tényleg kéne egy barátnõ
szerintem gáz.
A kérdező hozzászólása: Még kérek kommenteket.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket. De még mindig semmi se volt pedig már 17 éves vagyok:S:S:S:S:S, Lehetséges olyan, hogy nõ nélkül maradok? vagy talán tartsam be a cölibátust(általában a papoknál van ez, ez az, hogy nõ nélkül élsz, nincs gyereked meg minden ilyesmi!, ezt a gyengébb kedvéért mondtam el.)

Hogyan hódítsak meg egy lányt?

Az illet? egy osztálytárs lány, akivel együtt vagyunk angol nyelven. Most lett vége egy többnapos osztálykirándulásnak, úgy éreztem, hogy mutatott irántam valamit. Megfogta a kezem, arcon puszilt, sokat beszélgettünk, mellém feküdt. Semmi konkrét utalást nem éreztem arra, hogy szeretne t?lem valamit a barátságon kívül, de mégis éreztem valamit:). A bonyodalom most kezd?dik: 2 éve együtt van sajnos a barátjával,és semmi rosszat sem mondott róla, csak annyit, hogy nagyon féltékeny. Nem tudom hogyan lehetne esélyem nála. Légyszi segítsetek!

Legjobb válasz: Hát én nem akarlak elkeseríteni , de ez kb csak egy pillanatnyi fellángolás volt szerintem a lány részérõl , vagy még talán az se. Igazából, nem olyan nehéz meghódítani egy lányt mint azt hiszik. A legfõbb dolog , hogy figyelj rá ,érdekeljen , hogy mit csinál ( persze ne túlzottan :)) beszélgessetek , adja majd magát a helyzet. Ebben az esetben a lánynak kell majd döntenie , hogy veled szeretne e lenni , vagy inkább a mostani barátjával, de ha nem utalt még soha arra ,hogy nem szereti ,akkor nem hiszem , hogy olyan sok esélyed lenne. De azért so sikert!:)

Hát én nem akarlak elkeseríteni , de ez kb csak egy pillanatnyi fellángolás volt szerintem a lány részérõl , vagy még talán az se. Igazából, nem olyan nehéz meghódítani egy lányt mint azt hiszik. A legfõbb dolog , hogy figyelj rá , érdekeljen , hogy mit csinál ( persze ne túlzottan :) ) beszélgessetek , adja majd magát a helyzet. Ebben az esetben a lánynak kell majd döntenie , hogy veled szeretne e lenni , vagy inkább a mostani barátjával, de ha nem utalt még soha arra , hogy nem szereti , akkor nem hiszem , hogy olyan sok esélyed lenne. De azért so sikert!:)
Jaja, beszélgess vele sokat...Ha megtetszik neki a stílusod, ott hagyja a barátját érted, ha meg nem, akk se keseredj el, van még nagyon sok lány a világon, akik csak rád várnak!!!(=
A kérdező hozzászólása: Próbálkozok, köszi a választ:)
beszelgess vele minel tobbet probalj a bizalmaba ferkozni...talan ha veget er a jelenlegi kapcsolata akkor tobb lesz igy az eselyed de addigis ne nyomulj es ne probalj kozejuk allni ....vard meg a vasart a napjaig:) es ne add fel:) ..sok szerencset es boldogsagot, remelem osszejon:)

Hogyan hódítsak meg egy 29 éves férfit, aki anyám munkatársa?

Én 16 éves lány vagyok. Akit szeretek 29.

Legjobb válasz: Az elözõ válaszadónak csak anniyt hogy 13 év! nem 15! tanulj meg számolni! Amugy a barátnõmnek az elõzõ barátja 36 volt õ meg 19. tehát enynit errõl a szerelemben nincs akadály! az egyetlen gond az az hogy egy annyi éves srác már valószinüleg családot akar gyerekeket, nem lenne jó ha téged ennyi idõsen belerántgatna, mert leeht késöbb megbánnád, így azt tanácsolom, hogy még egy pár évig járj másokkal gyüjts tapasztaklatokat élvezd az életedet és lehet hogy majd pár év mulva kialakul köztetek valami, ezt sosem tudhatod elöre!

Az elözõ válaszadónak csak anniyt hogy 13 év! nem 15! tanulj meg számolni! Amugy a barátnõmnek az elõzõ barátja 36 volt õ meg 19. tehát enynit errõl a szerelemben nincs akadály! az egyetlen gond az az hogy egy annyi éves srác már valószinüleg családot akar gyerekeket, nem lenne jó ha téged ennyi idõsen belerántgatna, mert leeht késöbb megbánnád, így azt tanácsolom, hogy még egy pár évig járj másokkal gyüjts tapasztaklatokat élvezd az életedet és lehet hogy majd pár év mulva kialakul köztetek valami, ezt sosem tudhatod elöre!
Az igaz szerelem nincs korhoz kötve. Ha valakinek a 14 év korkülönbség még belefér, a 15 már nem, hát... Természetesen nem 30-40 év korkülönbségrõl beszélek, mert az már egy másik szituáció, és nem 12 éves korban, de 2 embert ne válasszon el ilyen probléma, ha igazán szeretik egymást. Amennyiben õk vállalják, hogy ezzel együtt élnek, az õ döntésük.
A második válaszoló, szerintem kicsit elnézte a kérdést. hiszen azt írod, hogy õ nem érdeklõdik irántad. Ideális esetben az õ szemébem még kislány vagy. Az emebr nagyon tud szenvedni egy ilyen plátói szerelmetõl, de ne aggódj, túl fogod élni. Az, hogy jó irányban változtál, nem baj. Sõt. Nézz körül, és keress inkább valaki korban hozzádillõt, aki értékelni fogja ajó tulajdonságaidat.
A kérdésedre a válasz: sehogy. Az elõttem lévõ hozzászóláshoz meg annyit: ezt hívják pedofilíiának! Hogy állhat le egy felnõtt férfi, közel a 30-hoz egy 14 éves gyerekkel? Ez szánalmas, beteges.
Szia! Hmm.. én 14 voltam mikor a mostani párom 27 volt! õ nem anyám munka társa volt hanem anyu mostani férjének az unoka tesoja! és most itt vagyok 19 a párom 31 10 hetes terhes vagyok, és pár lassan 5 éve együtt vagyunk! én írtam a srácnak egy levelet hogy szeretem nagyon éshogy adjon egy eséjt! hát adott...és most itt tartunk:) én is sok mindenrõl lemondtam és nem hinném hogy a semmiért teszed tetted---hanem azért mert tényleg akarsz tõle valamit, vagy pedig azért mert te is beláttad hogy tényleg rossz tulajdonság..
Az a baj, hogy mivel anyád munkatársa, simán a gyerkének tekinthet, mert anyádhoz és hozzá hasonló korú emberekkel van egy lékörben. Az a baj hogy ez tényleg nagy korkülömbség 15 év. A gyereke lehetnél.. Mert még ha mondjuk csak 11 vagy 12 évrõl lenne szó... de 15 ÉV!!!! Lehetne az Apád is!!! Nekem is volt 14 éves koromban egy plátoi szerelmem, azt hittem menne is õ 28 én 14 éves voltam.. Aztán egyszer megláttam a bnõjét és észbe kaptam.. Ugyan már mit akarna tõllem amikor ilyen NÖKET ismétlem NÕket megkaphat. Gondolkoz el ezeken nézd meg a bnõjét vagy ha nincs akkor a nálla szóbajöhetõ korosztájt (22-30)és ha majd magadat is olyanak látod akkor vedd elõ újra a témát. Fel a fejjel;P! Szia.

Hogyan hoditsam el az egyik lanyt?

Van egy lany a suliba nagyon jol nez ki es tetszik nekem csak az egyik osztalytarsamnak is tetszik esazt szeretnem kerdezni hogy hogyan hoditsam el?

Legjobb válasz: Az hogy egyik másik osztálytársadnak is tetszik, azzal annyira nem fontos törõdni, ha õ viszi õ viszi ha nem nem. A lényeg hogy ne mond neki hogy tetszik a lány, mert a versenyszellem azonnal elõtör belõle ;) Amúgy meg kedveskedj a lánynak, pl valentinnapon az arcába nyomsz egy tábla csokit :D

Az hogy egyik másik osztálytársadnak is tetszik, azzal annyira nem fontos törõdni, ha õ viszi õ viszi ha nem nem. A lényeg hogy ne mond neki hogy tetszik a lány, mert a versenyszellem azonnal elõtör belõle ;) Amúgy meg kedveskedj a lánynak, pl valentinnapon az arcába nyomsz egy tábla csokit :D
Beszélgess vele többet (akár facen is), ismerkedj, kedveskedj majd ha érzed, hogy tetszel neki vagy van esélyed hívd el randira. :D
tekerd ki a nyakát a másik gyereknek :D
Te még mindig jobb helyzetbe vagy mint Én. Nekem meg a haveromnak is egy csaj tetszett.. Hát elõször megpróbáltuk megbeszélni egymással, hogy döntsön a csaj, hogy kit választ. Aztán végül engem választott.:) Beszélgess vele, hívd el valahova stb.. bókolj neki :)

Hogyan hódítsak meg egy pasit aki nagyon tetszik nekem? Pasik ti mit szerettek? 2. szerintetek ha egy pasi szerelmes észrevesz más csajokat vagy csak a barátnője létezik számára?

Legjobb válasz: Ez pont nem így van.Azért ragadnak a nõk jobban az olyan pasira akinek barátnõje van mert látszik az emberen az önbizalom és elégedettség.Egy magányos [email protected] meg az látszik,hogy olyan mint egy rakás szerencsétlenség.

Ez pont nem így van.Azért ragadnak a nõk jobban az olyan pasira akinek barátnõje van mert látszik az emberen az önbizalom és elégedettség.Egy magányos [email protected] meg az látszik, hogy olyan mint egy rakás szerencsétlenség.
Az a szörnyû igazság, hogy pont más csajok fogják õt észrevenni akkor, mert mindenkinek a másé kell. Aki senkié, az nem igazán jó áru...
ez nem üti ki az elsõ választ
Az elõttem szólónak igaza van, tényleg nem üti ki.
De hogy a kérdésedre is választ kapj, igen megszoktunk nézni más nõket.Ha a jelenlegi kapcsolata egy fiúnak kezd nagyon tönkre menni, tehát érzõdik hogy ez így nem fog mûködni akkor jól jön ha egy másik szép lány ismerkedni akar vele.
elõítélet, elõítélet, kedves második

Hogyan hoditsak meg egy pasit?

aki mar nagyon regen tetszik , csak nm ugy tekint ram , mint aki baratnoje lehetne , hanem baratkent , mint testver stb , de en annal inkabb szeretnek vele kapcsolatot.

Legjobb válasz: Hát ez jó kérdés, lehet hogy õ téged egy nagyon csini csajnak gondol, de ha egyszerûen õ nem akar többet, akkor nem hinném hogy, tudnál nagyon mit csinálni, mindenesetre nem tudom hogy beszéltél-e már vele errõl, ha nem, akkor próbáld meg, ennél többet nem tudok.

Hát ez jó kérdés, lehet hogy õ téged egy nagyon csini csajnak gondol, de ha egyszerûen õ nem akar többet, akkor nem hinném hogy, tudnál nagyon mit csinálni, mindenesetre nem tudom hogy beszéltél-e már vele errõl, ha nem, akkor próbáld meg, ennél többet nem tudok.
Keltsd fel a figyelmét, szexis ruhával, (erre nagyon buknak a pasik, legyen az barát), így más szemmel fog rád nézni, esetleg flörtölj vele , utána majd õ átveszi az irányítást:)
Fontos a vonzó megjelenés...Valami kihívó ruhát vegyél fel, tuti meglsz a szikra.
A kérdező hozzászólása: Koszi mindenkinek :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!