Találatok a következő kifejezésre: Hogyan hívjam Nagyon tetszik egy lány (11 db)

Hogyan hívjam el? Nagyon tetszik egy lány a suliba, de nem tudom hogy menjek oda hozzá, mit mondjak neki, mert félek hogy hülyének néz.

A másik gond hogy egyedül nemnagyon látom csak az osztálytársai vagy barátai körében és ez megnehezíti a dolgot. Hogy szolítsam így meg?

Legjobb válasz: Most akarsz beszélgetni vele,bagy nem? Ne légy már gyáva. Légy férfi és menj oda hozzá és nyögj ki pár szót neki. Lesz ami lesz. Most gondolj bele. Nem veszítesz vele semmit,ha nem jön össze,hiszen lesz más lány is. Most legalább próbára teheted a bátorságod. Ja és leginkább akkor találkozz vele,mikor egyedül van. Mert így mások nem fognak zavarni titeket. És mégegyszer ne izgulj,ne görcsölj ezen. El se hinnéd,hogy egyes lányok mennyire is félnek ismerkedni.:-)

Most akarsz beszélgetni vele, bagy nem? Ne légy már gyáva. Légy férfi és menj oda hozzá és nyögj ki pár szót neki. Lesz ami lesz. Most gondolj bele. Nem veszítesz vele semmit, ha nem jön össze, hiszen lesz más lány is. Most legalább próbára teheted a bátorságod. Ja és leginkább akkor találkozz vele, mikor egyedül van. Mert így mások nem fognak zavarni titeket. És mégegyszer ne izgulj, ne görcsölj ezen. El se hinnéd, hogy egyes lányok mennyire is félnek ismerkedni.:-)
Nem kell félned, hiszen ugyanolyan ember, mint te vagy mások. Ha továbbra is félsz megszólítan azt a lányt, akkor elõbb vagy utób lemaradsz róla és akkor bánni fogod!
Nos kedves kérdezõ. Most rajtad van a sor, hogy bevesd a csábitóerõd.;) Légy hozzá kedves és éreztesd vele a szereteted. Minnél több szeretet adsz neki, annál szimpatikusabb leszel számára. Persze ha úgy látod, hogy csak elégedetlenkedik, akkor nem a te eseted.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igyekszem leszólítani mer már mingyár itt az év vége! :S
A kérdező hozzászólása: ez nem igaz csak délután látom akkor is a barátnõjével.. Arrébbhívjam vagy hogy csináljam?
Ha többen vannak, akkor mondd, hogy szeretnél egyedül beszélni a lánnyal...

Nagyon tetszik egy lany akit netrol ismerek. Hogyan hivjam el talalkozora, hogy el is jojjon?

Szep is, es okos is, nagyon tetszik, komoly szandekkal szeretnem megismerni. Csak netrol ismerem, keveset beszelgettunk, de el szeretnem hivni egy parkba beszelgetni,mert eloben nyitottabb vagyok, mint neten.

Legjobb válasz: Én két hetes netes ismeretség után csak annyit kérdeztem, hogy van kedved találkozni szombaton? Még csak nem is azonos megyében laktunk. Bevált.

Én két hetes netes ismeretség után csak annyit kérdeztem, hogy van kedved találkozni szombaton? Még csak nem is azonos megyében laktunk. Bevált.
"Szia. Van kedved bekapni egy hurkát, mustárral valamikor?"
te vagy az sanyi?
Szerintem itt nem kell ódákat zengeni. Megmondod neki, hogy szeretnéd jobban megismerni és megkérdezed, hogy szeretne-e veled eljönni valahova.
A kérdező hozzászólása: Elso valaszolo: Nekem neten nehezen megy az ismerkedes, eloben altalaba jobban szeretem. De ez partnerfuggo. Negyedik: Egy vadidegennel szerinted elmenne valahova is talalkozni? Nem hinnem.
Lehet, ez béna, de beválhat: nézz ki egy romantikus vígjátékot, és kérdezd meg, elmenne-e veled megnézni, merthogy a haverok elõtt ciki lenne megkérdezni, kit érdekel ilyen film, lány ismerõs pedig lehet, félreértené a dolgot. Ez jó, mert érdekesnek tûnhetsz, és nem nyomulós, így biztonságban érezheti magát. Mozi után lehet sétálni és dumálni a filmrõl, és így bedobhatod magad. Öcsémnél ez anno bevált, de ki tudhatja biztosra, mire figyel fel a másik ember..
A kérdező hozzászólása: Szerintem elsore a mozi sok. Valami szep parkra, vagy zoldovezetre gondoltsm, vagy biciklizni.

Tetszik egy lány de nagyon! Hogy hívjam randira?

Legjobb válasz: Ügyesen ;) Csak egy kérdés.... Hívjad, mert a nõk nem szeretik a [email protected]ást... Saját magamból indulok ki :)))

Ügyesen ;) Csak egy kérdés.... Hívjad, mert a nõk nem szeretik a [email protected]ást... Saját magamból indulok ki :) ))
ha már ismered --> Szia, meghívhatlak egy italra, vagy inkább a pénzt kéred?
Eljössz velem moziba vagy egy kávéra?
mond neki h eljössz egy kávéra, teára bármire??


Tetszik egy lány nagyon szeretem hogy hivjam el radira? meg nem csak énhajtokrá de másis?

arátnö

Legjobb válasz: Menj oda hozzá és hívd el valamerre. Ha még nem beszéltél vele semmit csak látásból ismered akkor elõszöe beszélgessél vele aztán hívd el valamerre. Ha bejössz neki vagy csak simán szimpatikusnak tart akkor elfog menni. Ha meg nem akkor tudd meg az okát és tegyél érte. De ha már randizgat mással és szeretik is egymást akkor ne rontsd el akapcsolatukat mert azzal pofára eshetsz.

Menj oda hozzá és hívd el valamerre. Ha még nem beszéltél vele semmit csak látásból ismered akkor elõszöe beszélgessél vele aztán hívd el valamerre. Ha bejössz neki vagy csak simán szimpatikusnak tart akkor elfog menni. Ha meg nem akkor tudd meg az okát és tegyél érte. De ha már randizgat mással és szeretik is egymást akkor ne rontsd el akapcsolatukat mert azzal pofára eshetsz.
A kérdező hozzászólása: tudom de nemrandizgat
A kérdező hozzászólása: hülye torzsa én nemálokle koplyle?
Ne hívjad el, mert megfog ijedni tõled.
xD princes szentem is megijed tölle a csaj.! De szegény hülye gyerek osztálytársam és nem fogja fel senki nem HAJT a "csajára" de soha nem lesz a csaja

Van egy lány aki tetszik. Egy suliba járunk. Hogy mondjam meg hogy tetszik? Nagyon nincs egyedül. Hívjam el valahova és akkor mondjam meg neki?

Legjobb válasz: Ha ismered, szoktatok beszélgetni, akkor kérj tõle randit, hívd el parkba, sütizni ilyesmi. Ha nem ismered, nem szoktatok beszélgetni korábban, akkor elõször ismerd meg picit, lehet hogy belsõre nem is olyan ízletes a gyümölcs mint ahogy kinéz, és egy gonosz boszorka :D Viccen kívül, oda kell menni hozzá, te vagy a férfi, neked kell kezdeményezni! Hajrá ;)

Ha ismered, szoktatok beszélgetni, akkor kérj tõle randit, hívd el parkba, sütizni ilyesmi. Ha nem ismered, nem szoktatok beszélgetni korábban, akkor elõször ismerd meg picit, lehet hogy belsõre nem is olyan ízletes a gyümölcs mint ahogy kinéz, és egy gonosz boszorka :D Viccen kívül, oda kell menni hozzá, te vagy a férfi, neked kell kezdeményezni! Hajrá ;)
hany evesek vagytok? ne azzal akard kezdeni, hogy tetszik, bar ha jol adod elo, nem biztos hogy olyan rossz. menj oda hozza, beszelgess vele stb.
A kérdező hozzászólása: mozival úgy vagyok hogy nem tudom mert valaki szerint jó valaki szerint nem
Én lány létemre hívtam el egy fiú osztálytársam és õ azt mondta hogy eljön :) egyébként én a mozit választottam
A kérdező hozzászólása: még nem, ma nem voltam suliba
na lett valami?
Ne mondd neki egyáltalán, hogy tetszik. :) tudja õ azt már. De hívd el valahova, moziba. Csak egyszerûen, hogy nem lenne-e kedve megnézni veled ezt és ezt a filmet. Ha tetszel neki, elmegy, vagy megmondja, hogy mikor ér rá. Ha "nem ér rá", akkor az nemet jelent.
A kérdező hozzászólása: köszi
Ferfi vagy, menj oda, lepj. :) Az szerintem nem baj, ha a baratnoi is ott vannak, odamesz, tok lazan, felrehivod, hogy: Bocsi, egy pillanatra, kerdezni/mondani szeretnek valamit. Ugy el fog vorosodni, es ugy fog dobogni a szive, hogy megszolalni is alig fog tudni. :) Es akkor szerintem hivd el valahova. Pl. setalni. :) En igy kepzelem el, hogy az a pasi, aki nekem tetszik, odajon majd egyszer hozzam. Csodas lenne, bearanyozna az eletem. :) Hajra.
A kérdező hozzászólása: oké köszi
A kérdező hozzászólása: 15 évesek vagyunk
mozit nem ajánlom. csak ha nagyon sokat beszélgettek elõtte, ne azzal kezdjétek. azt én nem szeretném, h egy pasi oda vigyen az elsõ randin.

Van egy lány az osztályomban akit már 6 éve ismerek. Az elmúlt hónapokban egyre jobban úgy éreztem hogy nagyon tetszik. Azt nem tudom hogy hogy mondjam el neki? És hogy hívjam el "randizni"?

Hogy mondjam el neki?Hogy kérdezzem meg?

Legjobb válasz: Sztem az lenne a legjobb hogy ha elé állsz, és megmondod neki öszintén hogy mit érzel, és ha õ is ugyanígy érez irántad akkor már nem kell attól félned hogy hogy hívod el randizni.

Sztem az lenne a legjobb hogy ha elé állsz, és megmondod neki öszintén hogy mit érzel, és ha õ is ugyanígy érez irántad akkor már nem kell attól félned hogy hogy hívod el randizni.
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 13/F :D :D
Hmm. Nem emlékszem, hogy nyitottam volna még egy profilt és feltettem volna ezt a kérdést, mivel én is PONT ÍGY VAGYOK, 6.-as, és nekemis mostanában kezdett el tetszeni, ha jutsz valamite dobj egu PM-et, tesó ;)

Van egy lány aki nagyon tetszik, de nem tudom hogyan hívjam el randira! Hogy tegyem?

Legjobb válasz: "Helló. Amikor meglátlak, az egyik testrészem legalább hatszorosára nõ. Szerinted melyik?" (Válasz a pupilla, de egy tesztet megér, hogy milyen gondolkodású a leányka :D)

"Helló. Amikor meglátlak, az egyik testrészem legalább hatszorosára nõ. Szerinted melyik?" (Válasz a pupilla, de egy tesztet megér, hogy milyen gondolkodású a leányka :D)
Honnan ismered, életkorod, stb.?
14.31 miért milyen gondolkodású lenne?nem (csak) az szokott megnõni :)
Inkább elõször barátkozz, ne rögtön hivd el.. :)
A szülõket néha nem árt kihagyni az elején belõle! :) Am korod ?
Az elsõ kérdésre: tök mindegy, csak vhogy hívd el, a sikered úgyis csak a külsõdön múlik. A másodikra: csak simán mondd h összejöttél egy lánnyal, a többit úgyis megkérdezik :)
A kérdező hozzászólása: Köszi és 14 éves vagyok.
És a játszóra akartok közösen kimenni? 14 évesen egész konkrétan 0, 00000 esély van arra, hogy bármi komoly és értelmes kialakuljon.

Van egy lány akit csak nem régen ismertem meg és nagyon tetszik de nem tudom, hogy hogyan mondjam meg neki és hogyan hívjam el randira? Értelmes válaszokat Köszi.

14/F

Legjobb válasz: Odamész hozzá. Köszönsz, megmondod a nevedet és megkérdezed nincs e kedve fagyizni veled.

Odamész hozzá. Köszönsz, megmondod a nevedet és megkérdezed nincs e kedve fagyizni veled.
A kérdező hozzászólása: xD de már tudja a nevem meg nem egy suliba járunk meg álltalába a b.nõjével van...
A lényeg hogy ne támadd le :) Ha szoktál vele beszélgetni akkor nincs probléma mert egyszer felhozhatnád neki hogy nincs e kedve veled elmenni valahova. :) 14/L
A kérdező hozzászólása: igen szoktam vele beszélgetni köszi...
a legtöbb lány szereti ha egy fiú meghódítja. próbálj vele kettesben beszélgetni és kérdezd meg h hétvégén nem mentek el e pizzázni és így legalább megtudja h milyen vagy igazából. :) :)
"Eljönnél velem?"
rizikós a dolog, hidd el nekem, nem akarlak letörni, de ne fûzz hozzá nagy reményeket... de dobd fel pl: arra gondoltam, mi lenne ha már így neten ilyen jól kijövünk, hogy találkozhatnánk valamikor mondjuk a jövõhéten :D mit szólsz hozzá? kb ennyi :D ne görcsölj rá mert akkor tali sem lesz, megérzik a nõk :D
A kérdező hozzászólása: Köszi már sikerült:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!