Találatok a következő kifejezésre: Hogyan hívjam Nagyon tetszik egy (21 db)

Beszélgess vele.
A kérdező hozzászólása: De nem is ismer és mindig a haverjaival van, én meg nem vagyok valami bátor... :(
olyan jó lenne, ha velem is szemezne újra egy lány, de rossz, hogy senkinek sem kellek :'( kezdeményezz nála, biztos örülni fog neked:)

Nagyon tetszik egy osztálytársam de nem tudom; hogy hívjam el randira?

Van egy lány osztálytársam, aki nagyon tetszik nekem és szeretném elhívni randira. Szerintem én is tetszem Õ neki, mert és szívesen, sokáig szokott beszélgetni velem. Nem tudom, hogyan fogalmazzam meg neki, hogy szeretem, anélkül, hogy azt hinné nyomulok. Légyszíves írjatok tippeket, tanácsokat, stb.

Legjobb válasz: Elõször is ne éld bele magad, mert csúnyán pofára eshetsz ha esetleg elutasít. Ha szoktatok együtt kijárni bárhova akkor egyszerû a dolgod. Legyetek együtt sokat aztán apránként jelezd neki, hogy te többet akarsz mint barátság. Például vegyél neki apro ajándékot:D azis fontos, hogy elõször bizonyosodj meg róla, hogy nincs e barátja vagy épp olyan fiú aki tetszik neki. Másrészt attól is függ, hogy mennyire komoly a csaj meg, hogy volt e már barátja.. ha nem volt akkor vszínû, hogy elutasítóbb lesz.

Elõször is ne éld bele magad, mert csúnyán pofára eshetsz ha esetleg elutasít. Ha szoktatok együtt kijárni bárhova akkor egyszerû a dolgod. Legyetek együtt sokat aztán apránként jelezd neki, hogy te többet akarsz mint barátság. Például vegyél neki apro ajándékot:D azis fontos, hogy elõször bizonyosodj meg róla, hogy nincs e barátja vagy épp olyan fiú aki tetszik neki. Másrészt attól is függ, hogy mennyire komoly a csaj meg, hogy volt e már barátja.. ha nem volt akkor vszínû, hogy elutasítóbb lesz.
Nem kell túlbonyolítani a dolgokat. Légy egyenes, és kérdezd meg: Eljönnél velem egy randira?
Szia! eljössz velem randizni?
Hívd fel, hogy ajánlottak neked egy nagyon jó kis teázót az x utcában, és szeretnéd kipróbálni, és volna-e kedve elmenni veled. :)
szerintem ulj le vele beszélgetni és kérdezd meg eljonnél velem vacsizni ?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem volt még barátja tudtommal. Nem feltétlenül komoly, mert könnyen "oldódik" , ha társaságban van és szoktunk viccelõdni, poénkodni is. (gondolom ez jó jel) bát látok esélyt arra, hogy összejöjjünk... Köszönöm az eddig beérkezett válaszokat :)

Hogyan hívjam el? Nagyon tetszik egy lány a suliba, de nem tudom hogy menjek oda hozzá, mit mondjak neki, mert félek hogy hülyének néz.

A másik gond hogy egyedül nemnagyon látom csak az osztálytársai vagy barátai körében és ez megnehezíti a dolgot. Hogy szolítsam így meg?

Legjobb válasz: Most akarsz beszélgetni vele,bagy nem? Ne légy már gyáva. Légy férfi és menj oda hozzá és nyögj ki pár szót neki. Lesz ami lesz. Most gondolj bele. Nem veszítesz vele semmit,ha nem jön össze,hiszen lesz más lány is. Most legalább próbára teheted a bátorságod. Ja és leginkább akkor találkozz vele,mikor egyedül van. Mert így mások nem fognak zavarni titeket. És mégegyszer ne izgulj,ne görcsölj ezen. El se hinnéd,hogy egyes lányok mennyire is félnek ismerkedni.:-)

Most akarsz beszélgetni vele, bagy nem? Ne légy már gyáva. Légy férfi és menj oda hozzá és nyögj ki pár szót neki. Lesz ami lesz. Most gondolj bele. Nem veszítesz vele semmit, ha nem jön össze, hiszen lesz más lány is. Most legalább próbára teheted a bátorságod. Ja és leginkább akkor találkozz vele, mikor egyedül van. Mert így mások nem fognak zavarni titeket. És mégegyszer ne izgulj, ne görcsölj ezen. El se hinnéd, hogy egyes lányok mennyire is félnek ismerkedni.:-)
Nem kell félned, hiszen ugyanolyan ember, mint te vagy mások. Ha továbbra is félsz megszólítan azt a lányt, akkor elõbb vagy utób lemaradsz róla és akkor bánni fogod!
Nos kedves kérdezõ. Most rajtad van a sor, hogy bevesd a csábitóerõd.;) Légy hozzá kedves és éreztesd vele a szereteted. Minnél több szeretet adsz neki, annál szimpatikusabb leszel számára. Persze ha úgy látod, hogy csak elégedetlenkedik, akkor nem a te eseted.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igyekszem leszólítani mer már mingyár itt az év vége! :S
A kérdező hozzászólása: ez nem igaz csak délután látom akkor is a barátnõjével.. Arrébbhívjam vagy hogy csináljam?
Ha többen vannak, akkor mondd, hogy szeretnél egyedül beszélni a lánnyal...

Nagyon tetszik egy lany akit netrol ismerek. Hogyan hivjam el talalkozora, hogy el is jojjon?

Szep is, es okos is, nagyon tetszik, komoly szandekkal szeretnem megismerni. Csak netrol ismerem, keveset beszelgettunk, de el szeretnem hivni egy parkba beszelgetni,mert eloben nyitottabb vagyok, mint neten.

Legjobb válasz: Én két hetes netes ismeretség után csak annyit kérdeztem, hogy van kedved találkozni szombaton? Még csak nem is azonos megyében laktunk. Bevált.

Én két hetes netes ismeretség után csak annyit kérdeztem, hogy van kedved találkozni szombaton? Még csak nem is azonos megyében laktunk. Bevált.
"Szia. Van kedved bekapni egy hurkát, mustárral valamikor?"
te vagy az sanyi?
Szerintem itt nem kell ódákat zengeni. Megmondod neki, hogy szeretnéd jobban megismerni és megkérdezed, hogy szeretne-e veled eljönni valahova.
A kérdező hozzászólása: Elso valaszolo: Nekem neten nehezen megy az ismerkedes, eloben altalaba jobban szeretem. De ez partnerfuggo. Negyedik: Egy vadidegennel szerinted elmenne valahova is talalkozni? Nem hinnem.
Lehet, ez béna, de beválhat: nézz ki egy romantikus vígjátékot, és kérdezd meg, elmenne-e veled megnézni, merthogy a haverok elõtt ciki lenne megkérdezni, kit érdekel ilyen film, lány ismerõs pedig lehet, félreértené a dolgot. Ez jó, mert érdekesnek tûnhetsz, és nem nyomulós, így biztonságban érezheti magát. Mozi után lehet sétálni és dumálni a filmrõl, és így bedobhatod magad. Öcsémnél ez anno bevált, de ki tudhatja biztosra, mire figyel fel a másik ember..
A kérdező hozzászólása: Szerintem elsore a mozi sok. Valami szep parkra, vagy zoldovezetre gondoltsm, vagy biciklizni.

Nagyon tetszik egy zeneszám, de nem tudom, hogy hogy hívják az énekest. Valaki esetleg tudja?

Van egy zeneszám, ami nagyon tetszik, de nem tudom, hogy hogy hívják az énekest. Valaki tudna segíteni ? Errõl a számról lenne szó : <http://www.youtube.com/watch?v=FhQjrc75TlY INS- Love is like a headshot
Egyszerû küldj neki meztelen fotókat és pitét az mindig beválik!!!!
Közös ismerõst fogj be kerítõnek, aki mindkettõtökkel jóban van.
hááát....ha se közös barát se találka egyenlõre...akkor írj neki facen....abba még nem halt bele senki!
NA mi van a híres nõi jelek és praktikák nem mûködnek. A meztelen képes ötlet baromság, mert ribancnak fog tartani, a közös ismerõs is az, mert nehogy már más oldja meg helyetted. Feltehetõleg nem kellesz neki. És mégis honnan veszed, hogy te is bejössz neki?
Hát ha te is tetszel neki akkor felhívtad már a figyelmét magadra...Viszont ha nem tudtok találkozni akkor semmi értelme az egésznek!
Jelold be fészbukon és rakj föl magadról seggbõl szájba szexelõs képeket... nincs az az ember aki erre ne figyelne fel

Van egy lány aki tetszik. Egy suliba járunk. Hogy mondjam meg hogy tetszik? Nagyon nincs egyedül. Hívjam el valahova és akkor mondjam meg neki?

Legjobb válasz: Ha ismered, szoktatok beszélgetni, akkor kérj tõle randit, hívd el parkba, sütizni ilyesmi. Ha nem ismered, nem szoktatok beszélgetni korábban, akkor elõször ismerd meg picit, lehet hogy belsõre nem is olyan ízletes a gyümölcs mint ahogy kinéz, és egy gonosz boszorka :D Viccen kívül, oda kell menni hozzá, te vagy a férfi, neked kell kezdeményezni! Hajrá ;)

Ha ismered, szoktatok beszélgetni, akkor kérj tõle randit, hívd el parkba, sütizni ilyesmi. Ha nem ismered, nem szoktatok beszélgetni korábban, akkor elõször ismerd meg picit, lehet hogy belsõre nem is olyan ízletes a gyümölcs mint ahogy kinéz, és egy gonosz boszorka :D Viccen kívül, oda kell menni hozzá, te vagy a férfi, neked kell kezdeményezni! Hajrá ;)
hany evesek vagytok? ne azzal akard kezdeni, hogy tetszik, bar ha jol adod elo, nem biztos hogy olyan rossz. menj oda hozza, beszelgess vele stb.
A kérdező hozzászólása: mozival úgy vagyok hogy nem tudom mert valaki szerint jó valaki szerint nem
Én lány létemre hívtam el egy fiú osztálytársam és õ azt mondta hogy eljön :) egyébként én a mozit választottam
A kérdező hozzászólása: még nem, ma nem voltam suliba
na lett valami?
Ne mondd neki egyáltalán, hogy tetszik. :) tudja õ azt már. De hívd el valahova, moziba. Csak egyszerûen, hogy nem lenne-e kedve megnézni veled ezt és ezt a filmet. Ha tetszel neki, elmegy, vagy megmondja, hogy mikor ér rá. Ha "nem ér rá", akkor az nemet jelent.
A kérdező hozzászólása: köszi
Ferfi vagy, menj oda, lepj. :) Az szerintem nem baj, ha a baratnoi is ott vannak, odamesz, tok lazan, felrehivod, hogy: Bocsi, egy pillanatra, kerdezni/mondani szeretnek valamit. Ugy el fog vorosodni, es ugy fog dobogni a szive, hogy megszolalni is alig fog tudni. :) Es akkor szerintem hivd el valahova. Pl. setalni. :) En igy kepzelem el, hogy az a pasi, aki nekem tetszik, odajon majd egyszer hozzam. Csodas lenne, bearanyozna az eletem. :) Hajra.
A kérdező hozzászólása: oké köszi
A kérdező hozzászólása: 15 évesek vagyunk
mozit nem ajánlom. csak ha nagyon sokat beszélgettek elõtte, ne azzal kezdjétek. azt én nem szeretném, h egy pasi oda vigyen az elsõ randin.

Tetszik egy lány de nagyon! Hogy hívjam randira?

Legjobb válasz: Ügyesen ;) Csak egy kérdés.... Hívjad, mert a nõk nem szeretik a [email protected]ást... Saját magamból indulok ki :)))

Ügyesen ;) Csak egy kérdés.... Hívjad, mert a nõk nem szeretik a [email protected]ást... Saját magamból indulok ki :) ))
ha már ismered --> Szia, meghívhatlak egy italra, vagy inkább a pénzt kéred?
Eljössz velem moziba vagy egy kávéra?
mond neki h eljössz egy kávéra, teára bármire??

Főiskolai tanár vagyok, nagyon tetszik az egyik hallgatóm. Hogy hívjam el randira?

Szeptembert?l már nem fogom közvetlenül tanítani, de mégis a tanáraként tekint rám, nyilvánvalóan. Nekem úgy t?nt, ? is érdekl?dik, de nem tudom, hogy csak kedves akar lenni velem, mint tanárával, esetleg a tantárgyam iránt érdekl?dik mindenek fölött, vagy tetszem neki én is.

Legjobb válasz: Mikor összefuttok a folyosón, akkor kérdezd meg, van-e kedve kávézni, vagy meginni egy üdítõt, mert te épp odatartasz, esetleg csatlakozhatna. Ha tetszel neki, nem fog nemet mondani. Ha pedig nincs ideje, mert órára rohan, akkor kérdezd meg, bepótolhatjátok-e máskor. Ha nekem tetszik egy fiú, erre tuti ráharapok! :) Sok sikert!

az életre szolo élmény ugy mukodne ha a tanár nõnemû lenne :)
simán életre szolo élményben részesitheted :D én az angol tanáromat hivtam randira de nm akart randizni velem :D jok ezek a tanár diák kalandook!!
Honnan tudjátok, hogy hány éves?:D Nem csak 60körüliek tanítanak. Hány éves vagy kérdezõ?
Nem értem azokat akik szeretik az illetõ lediplomázása után nem lehetne több...miért?
Mikor összefuttok a folyosón, akkor kérdezd meg, van-e kedve kávézni, vagy meginni egy üdítõt, mert te épp odatartasz, esetleg csatlakozhatna. Ha tetszel neki, nem fog nemet mondani. Ha pedig nincs ideje, mert órára rohan, akkor kérdezd meg, bepótolhatjátok-e máskor. Ha nekem tetszik egy fiú, erre tuti ráharapok! :) Sok sikert!
Rácz Tanár úr maga az?
Sehogy! (Ismertem amúgy ilyen sztorit, senkinek nem jó ez.) Keress korodbelit, mert ez gáz.
A kérdező hozzászólása: Ha venné a lapot, akkor nem lenne semmi gond a kávézós ötlettel, de az a helyzet, hogy legtöbbször a barátnõi körében van, ott meg nyilván nem fogom megszólítani. Ha facebookon ráírok, az milyen?
A kérdező hozzászólása: Férfi vagyok, õ pedig nõ (a félreértések és obszcén megjegyzések elkerülése végett).
sehogy te ......
a facebook? háát szerintem biztos meglepõdne ha rögtön elõállnál vele hogy ketten menjetek el valahova. eleinte csak beszélgess vele. adj egy pici idõt ennek. ha úgy érzed, hogy közelebb enged akkor esetleg hívd el kávézni/ilyesmi. aztán ha jól megy akkor találkozhattok többször, a többit meg utána érezned kéne, hogy van-e jövõje.
Béla Tanár Úr maga az?
Igen, bár fiatalok is taníthatnak.
Írt a kedves diákja is, hogy bejön neki a tanárnõ! Itt akár meg is beszélhetnék a folytatást, ha nem lenne egy hatalmas kamu az egész!
dugd
Tényleg nincs olyan, aki nem a diákod? De ha minden kötél szakad, akkor csakis akkor hívd randira mikor már nincs köze az iskoládhoz. 35 évesen meg szerintem megoldod hogy hívd randira :)
én azzal értek egyet aki a kávézós-elhívós ötletet írta, egy próbát mindenképpen megér.
"Rácz tanár úr maga az?" ezen sírokXDDDDDD
A kérdező hozzászólása: Én nem kalandot akarok vele, komoly, normális, okos lány! 35 éves vagyok, õ 24.
Többnyire sehogy ne hívd el sehova!! Feltéve ha továbbra is tanítani akarsz. Tudod ezt a törvény bünteti... ;)
Trololololo HOLNAP MEGKERDEZHETED, TALALKOZZUNK A SULI ELÕTT REGGEL 8kor te kis kujon;(

Va egy fiú aki nagyon tetszik nekem de 19 éves én pedig 14. van barátnője de mindig mással van, sokat csajozik és iszik, szóval rosszfiú. De emelllett extracuki. Hogy hívjam fel magamra a figyelmét?

még egy plsz infó hogy focizik.(de ez nem lényeg)

Legjobb válasz: Szerintem ezt alaposan gondold át. Nekem is teszett már rosszfiú - szóval tudom, hogy milyen, de ha jobban belegondolsz... Mi lenne ha a tiéd lenne? Sokat csajozik... iszik... mit számít a külsõ ebben az esetben? Nagy valószínûséggel te is csak egy strigula lennél neki.

Szerintem ezt alaposan gondold át. Nekem is teszett már rosszfiú - szóval tudom, hogy milyen, de ha jobban belegondolsz... Mi lenne ha a tiéd lenne? Sokat csajozik... iszik... mit számít a külsõ ebben az esetben? Nagy valószínûséggel te is csak egy strigula lennél neki.
Öltözz kivágott cuccba, riszáld magad elõtte, az majd felkelti a figyelmét. És extracukin úgy megdug, hogy utána öröm lesz nézni, ahogy kivág, mint macskát sz*rni. Újabb strigula... Extracuki, focista, huh, nedves a bugyi... Õszintén:.. Mit vársz tõle? Iszik, csajozik a barátnõje mellett, valószínûleg meg is csalja egyszerre többel is. Majd veled biztos összejön, szakít a mostani barátnõjével, felhagy az életmódjával és életetek végéig boldogságban éltek. Ébresztõ királylány... Kerüld el olyan messzire, amennyire csak tudod.
Sehogy.
A kérdező hozzászólása: de nagyon tetszik.
Õ felnõtt.. te gyerek vagy.. neki barátnõje van.. amúgy te lennél olyan fiúval aki "csajozik" iszik"..? mert én egyenesen vissza taszítónak találnám az ilyet.. (az emellett az nem emelllett) és ehhez a kijelentéshez inkább semmit nem fûznék hozzá.. Amúgy meg sehogy.. (remélhetõleg) te még nem azt szeretnéd testi kapcsolatban mint õ..(igen õ tuti meg akarna fektetni) 15l

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!