Találatok a következő kifejezésre: Hogyan hívjam Nagyon (166 db)

A kisvárdai Várfürdõ úszómestereit hogy hívják? NAGYON FONTOS!

Elõre köszönöm !!! :)

Legjobb válasz: "Gyere ide!" "Segítség!" "Megfulladok!"

"Gyere ide!" "Segítség!" "Megfulladok!"
A kérdező hozzászólása: Konkrét névre gondoltam, de köszönöm ! ;)

Hogy hívják nagyba a zártszelvényt? Úgy értve ami durván 200szor 200as.

Legjobb válasz: Szerintem 200X200-as zártszelvény,legalábbis nem hallottam errõl külön.

Szerintem 200X200-as zártszelvény, legalábbis nem hallottam errõl külön.


Lányok, ha találkoztok egy nagyon szimpatikus pasival, akkor a következő napokban mennyire várjátok, hogy hívjon? Vagy várjak inkább, ne zaklassam?

Legjobb válasz: sztem holnap hívd fel :) hátha lenne kedve megint elmenni valahova :D *-* egyébként én egész nap a telómat sozrongatom és bûvölöm h: hívjon feel, hívjon feel :D

sztem holnap hívd fel :) hátha lenne kedve megint elmenni valahova :D *-* egyébként én egész nap a telómat sozrongatom és bûvölöm h: hívjon feel, hívjon feel :D
én mindig várom...de hiába:D
én már másnap nagyon várom, de én is hiába XD
Feltétlen hívd fel.:D Én is egyszer vártam h felkeressenek, szintén hiába:d

Hogyan hívják azt a fajta fúróhegyet, ami nagyon nagy átmérőjű és már nem fúróhegynek hívják? Készletben szokott lenni.

Legjobb válasz: Erdészfúró, lyukmaró, koronafúró, körkivágó. Kb. nagyság szerint sorban.

Erdészfúró, lyukmaró, koronafúró, körkivágó. Kb. nagyság szerint sorban.
SDS max
Karácsonyfa fúró esetleg?
Nagyobb méretû hegyet Magyarországon készletben kettõt találhatsz, az egyik a Bakony-Vértes-Pilis szett, míg a nagyobbik a Börzsöny, Mátra, Bükk, Cserhát. Elõbbit Dunántúli-, míg az utóbbit Északi-középhegység (leánykori nevén Észak-Magyarországi-középhegység) néven érdemes keresni. Amúgy megosztanék ezzel kapcsolatban egy népi rigmust is: ki gúgüllel kell, lépcsõs vagy kúpos lemezfúrót lel.

Richter Flórián mennyi idős? és Richter Kevin? és hogy hívják Flórián lányát? ő mennyi idős? Vki ismeri Kevint személyesen? Szerintem nagyon cuki, és ő is azt mondta h ari vok<33

Legjobb válasz: Szia! flórián 36 éves, Kevin 12,5,Angelinának hívják a lányát nagyon aranyos, Én ismerem osztálytársam tényleg nem ronda fiú!

Szia! flórián 36 éves, Kevin 12, 5, Angelinának hívják a lányát nagyon aranyos, Én ismerem osztálytársam tényleg nem ronda fiú!
én úgy tudtam h teljen magántanuló
igen magán tanuló de 1 évbe 2 hónapot vagy 3-at van suliba nekem egyik legjobb barátom!
de jó neki :D
hát nem olyan jó mert hiányolja a barátokat!
24.media.tumblr.com/ac0ab7dba9ecbf726149748721536e8a/tumblr_mk12r3zixl1r9wigco1_500.jpg Szerintám hátitáska csak simán.
Hátizsák. Ebay.com tele van ilyesmikkel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek! :)

Tetszik egy lány de nagyon! Hogy hívjam randira?

Legjobb válasz: Ügyesen ;) Csak egy kérdés.... Hívjad, mert a nõk nem szeretik a [email protected]ást... Saját magamból indulok ki :)))

Ügyesen ;) Csak egy kérdés.... Hívjad, mert a nõk nem szeretik a [email protected]ást... Saját magamból indulok ki :) ))
ha már ismered --> Szia, meghívhatlak egy italra, vagy inkább a pénzt kéred?
Eljössz velem moziba vagy egy kávéra?
mond neki h eljössz egy kávéra, teára bármire??

Hogy hivjak azt a szemuveget amibe uveg lencse van csak, es nem nagyit?

Nem divatszemuvegnek nevezik?

Legjobb válasz: Az a 0 dipotriás azt hiszem. Persze divatszemüvegnek is hívják.

Az a 0 dipotriás azt hiszem. Persze divatszemüvegnek is hívják.

Hogy hívják azt a madarat ami több emelet magasan száll meg panelházakat. Hasonló mint egy fecske de sötét barna és egyszinü. Sokan élnek eggyütt. Reggel nagyon aktívak. És mozgásuk is hasonló a fecskéhez?

Legjobb válasz: Denevérnek hívják. Hasznos állat és védett. Ultrahanggal tájékozódnak, nem látnak. Ha berepül a nyitott ablakon, csak hagyd magára, a nyitott ablakkal, elmegy. Emberre veszélytelen. Fogdosni mégsem tanácsos, mert veszettséget terjeszthet.

Denevérnek hívják. Hasznos állat és védett. Ultrahanggal tájékozódnak, nem látnak. Ha berepül a nyitott ablakon, csak hagyd magára, a nyitott ablakkal, elmegy. Emberre veszélytelen. Fogdosni mégsem tanácsos, mert veszettséget terjeszthet.
Amúgy ha jól hiszem, nem madár, hanem emlõs. Ha minden igaz.
Egyetértek az elsõvel, bár én rá nem jöttem volna mirõl van szó itt gondolkoztam, hogy milyen madár lehet... Totál másfelõl közelítettem meg a problémát :) Viszont abszolút ráillik a denevér, keress rá google-ban találsz képeket róla. Szerintem is emlõs, hívják bõregérnek is egyes vidékeken. Sötétedés után is nagyon aktívak, éjjeli állatok.
Egyáltalán nem denevér -_-' Kérdezõ amit te látsz az sarlós fecske.
Azért szerintem a kérdezõ meg tud különböztetni egy denevért egy madártól. Ha madár akkor szerintem sarlósfecske lesz. Keress rá guglin képekre.
A kérdező hozzászólása: Meg bizony. Mégegyszer: Egy nagyon sötét színü fecske (majdnem) MADÀR!!!!
Sarlósfecske ti hülyék. Mit jöttök a denevérrel? Látszik, hogy nem értetek hozzá. Szerintetek a denevérre pl. illik az, hogy "reggel nagyon aktívak"? És a denevér mozgása egyáltalán nem hasonlít a fecskééhez. A sarlósfecskéé viszont igen. Arról ismered meg, hogy olyan, mint egy fecske, de a szárnya nagyobb, és félhold alakú, túléri a farkát. A madár önmagában is nagyobb. És sokkal jobban repül; az egész életét a levegõben tölti. Gyakorlatilag nincs is nagyon természetes ellensége.
A kérdező hozzászólása: Kösz ez az!!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!