Találatok a következő kifejezésre: Hogyan hívjak egy lányt (148 db)

Hogy hívjak egy lányt randizni?

Van egy lány aki nagyon tetszik de nem tudom hogy hívjam el randizni. Facebookon sokszor rámír. Õ 2 évvel idõsebb nálam.

Legjobb válasz: Komolyan mondom, Ne gondolkozz sokat, mert az hátráltat. Megkérdezed, x napon mit tervezel? Nagyon jó, akkor elviszlek ide. Add meg a számod, aztán küldök sms-t, hogy mikor indulhatsz.

Komolyan mondom, Ne gondolkozz sokat, mert az hátráltat. Megkérdezed, x napon mit tervezel? Nagyon jó, akkor elviszlek ide. Add meg a számod, aztán küldök sms-t, hogy mikor indulhatsz.
És kész, amit az 1-es írt nagyon jó lesz! hajrá, hajrá ha sokat tökölsz még megugrik.. :)
A legjobb ha elhívod randira. Kérd el a számát és hívd fel. Vagy személyesen vagy telefonon beszéljetek meg randit. Facebookon, e-mailen illetlenség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat:)

Hogy Hívjak egy lányt randizni németül?

Komolyan ez a tervem, jó tudom google fordító de nem akarom annak a töbször hibás fordításaira bízni. lényeg hogy oka van a dolognak de hosszú lenne leírni hogy miért pont németül viszont egy pár szót beszélek csak ezen nyelven így itt kérem a segítségeteket.

Legjobb válasz: Du. Kommst. Mit. Mir. Jetzt.

kaffee trinken, dreimal ficken?
Kommen drücken :)
Du. Kommst. Mit. Mir. Jetzt.
Hättest du Lust mit mir Spazieren gehen? Kezdetnek talán megteszi. ;)
Ich möchte mit dir treffen, weil du so simpatisch bist. Hast du Lust spazieren zu gehen?
Azért arra is fel kéne készülni, ha németül választ kapsz, nem?
Feldobtad a napomat a kerdeseddel, jo arc lehet! :D
"Ich möchte zum Mozart-denkmal. Können Sie mir bitte helfen?"
konkretan randira hivni az ausgehen-nel tudod: Hättest du Lust mit mir auszugehen? vagy Hättest du Lust mit mir was zu unternehmen?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget

Hova/ milyen helyre hívjak egy lányt, hogy elmondjam neki mit érzek? Esetleg valami ajándék? én: 16/f Õ: 16/L

még fiatalabbak vagyunk, a túl romantikás dolgokhoz (faluban lakunk) szóval nincs semmi választék.. mégis milyen környezet legyen.. ilyen betonos vagy fával körülvett? melyik romantikusabb? (a kevés közül)?

Legjobb válasz: A betonos út...az tuti nyerõ hely egy faluban. :D Nincs annál romantikusabb, fõleg ha van a közelben egy abc. :D

A betonos út...az tuti nyerõ hely egy faluban. :D Nincs annál romantikusabb, fõleg ha van a közelben egy abc. :D
vidd erdõbe vagy valami partra vagy mezõre
A kérdező hozzászólása: És van a közelben egy tó.. ahhoz mit szóltok, jó lenne-e?
Itt kérdezed hogy hova menj és van a közelbe egy tó. TÖKÉLETES HELYSZÍN :D
A kérdező hozzászólása: Hát, lehetséges... de tónál... legfeljebb kezdem a beszélgetést arról, milyen szép tó :D aztán majd gyengén célozgatok, , hasonlítom a lány külsejét szép dolgokhoz.. és majd veszi a jelet, ha nem megfogom a kezét aztán stb.. szerintetek?
egyértelmûen a tó ;) ajándéknak meg egy rózsánál/más virágnál többet nem mondanék, mert az túl erõs nyitás (szerintem), de egy szép szál virág mindig bejön ;) 19L
A kérdező hozzászólása: Hát.. a rózsát meg lehet oldani mert annyi van anyának mint a szemét, de a tó meg a rózsa.. hát.. odaadom és cipeli? ez a tavas dolog csak úgy oldható meg ha oda is együtt megyünk.. :c
ha elkezdesz arról dumálni hogy milyen szép tó, hülyének néz

Hova hívjam, vagy hogy, ha egy lány egy másik településen lakik? (1 suli)

Legjobb válasz: Kérdezd meg hogy nincs-e kedve eljönni valamelyik hétvégén vagy suli után veled valahova

Kérdezd meg hogy nincs-e kedve eljönni valamelyik hétvégén vagy suli után veled valahova
De csak ha ráér érted...
Egyszerû. A buszod kereke eldurrant és én is mindjárt bébi. Szervizelj!
"szia! lenne kedved suli után meginni egy üdítõt??" kb így.

Hogyan hívjak egy fiatal lányt randira úgy, hogy ne higgye azt, hogy meghúzni akarom?

helyzet:

Legjobb válasz: Miért ne higyje azt, hiszen tényleg azt akarod.

Miért ne higyje azt, hiszen tényleg azt akarod.
sárkány, azt hittem, ennél professzionálisabb vagy
Akkor mégis mi a célod? Miért randiznál már vele, ha tényleg azt állítod, amit? Még ha nem is csak szexet akarnál, akkor is elõbb utóbb az is a célok között lenne, mert a legtöbb kapcsolatnak része.
A kérdező hozzászólása: a barátságnak nem része
Higyje csak nyugodtan azt, aztán majd amikor észreveszi, hogy nem csak arról szól, akkor kellemesen csalódik. Profit!
A kérdező hozzászólása: nem "nemcsak arról" szólna arról NEM szólna.
A kérdező hozzászólása: tényleg ennyire nehéz elhinni, hogy egyszerüen örülnék neki, ha eljönne velem valahova??? Na éppen ezért nehéz kitalálni a hogyant.
Ez a kérdés nagyon jó. Aki tud egy jó módszert, az könnyen meg tudja fektetni lányokat. Épp ezért figyelni fogom a válaszokat :) Én egyébként egyszerûen nem teszek semmit a lányokért, csak értékes emberként viselkedek. Így könnyen fektetek meg 20 körüli csajokat, mert tényleg nulla jelét mutatom hogy kellene a puncijuk és emiatg mindig akad 1-2 aki vonzódik és szétteszi a lábát. 30/F
Most randiznál vele vagy csak barátként kezelnéd? Mert nem mindegy... Azt írtad, hogy nem akarsz szexet vele, de randizni akarsz? Ha meg barátság van köztetek, akkor miért ne mennétek el együtt egy-két helyre?
ne hívd randira. azért hívod randinak, mert szexet akarsz. különben baráti beszélgetésre hívnád el, kizárva a szex lehetõségét örökre. kamu vagy kérdezõ 30+F
A kérdező hozzászólása: Azért mert szeretnék vele menni szórakozni valahova s ettõl jól érezném magam.
A kérdező hozzászólása: nem.
Ugyan kérlek... most komolyan etetni akarsz? :)
húúú..jó nagy korkülönbség...így még ez se nagyon segít azon, hogy ne higgye azt... (Tapasztalatból mondom, én is randiztam idõsebb pasival) Szerintem az lenne a legegyszerûbb, ha megmondanád neki, hogy szeretnél vele randizni, szeretnéd õt megismerni és szerintem nyugodtan mondhatod, hogy nem csak szexet akarsz. Elsõ pár alkalommal hívd moziba, kávézóba...szóval olyan helyre ahová nem szexelni megy az ember....
#1 Fiatal, aki bevette: detected.
Véletlenül nem Sanyi a neved?:D Próbálj meg elkezdeni csak úgy ismerkedni vele. Ha megismer és utána hívod el talán nem fogja azt hinni, hogy csak dugni akarsz.
A kérdező hozzászólása: de nem azt akarom. csak vele szeretnék tölteni egy kis idôt néha, szeretnék törôdni vele, tudjátok van, aki adni is szereti a kedvességet, nemcsak kapni, s annak örül, hogy feldobta a másik napját.
A kérdező hozzászólása: már ismer, nem tudok vele elkezdeni ismerkedni
Ha meg ismer, akkor egyszerûen hívd el. Nem tudsz mást csinálni. Te ha randira hívsz valakit, akkor mindig hozzáteszed, hogy szexre kell avagy sem? Elhívod különbözõ programokra, aztán mikor már a tizedik alkalommal sem nyúlsz a bugyijába, csak rájön magától, hogy nem megdugni akarod.
A kérdező hozzászólása: nem akarok lemaradni ezekrôl a randikról csakmert esetleg azt hiszi, hogy azt akarom. ezért úgy kéne csinálnom, hogy amennyire lehet, ez meg se forduljon a kis aranyos buksijában
A kérdező hozzászólása: az úgy nem helyes, hogy "nem cask szexet akarok". egyáltalán nem szexet akarok!
Ebbõl a szánalmas stílusodból pedig pont az jön le, hogy ez a célod. A kérdést azért tetted fel, hogy tippeket kapj arra, hogyan hitesd el vele, hogy ez nem így van :)
A kérdező hozzászólása: tévedsz. épp elkerülni akarom, hogy ô is tévedjen
az nem randi.

Ha egy fiú félénk (de amúgy eléggé magabiztosnak mutatja magát), több idő kell neki, hogy randira hívjon egy lányt?

Meddig várjak? Érdekl?dik irántam, de a randi sehogy sem jön.

Legjobb válasz: az ilyeneknek kicsi a farkuk,uh felejtõs.

az ilyeneknek kicsi a farkuk, uh felejtõs.
Miért nem próbálod meg te elhívni?
A kérdező hozzászólása: De akkor miért öl energiát a dologba? Kezdeményezni ilyen téren pedig nem szeretnék, lányként. Lehet régimódi vagyok, de tartom magam az elhatározásomhoz.
Ha félõs lehet nem így fogja kimutatni hogy érdekled õt, szerintem hagyd hogy összecsiszolódjatok kicsit, beszélgess vele sokat, ha lehet legyél körülötte aztán majd csak lesz valami. Nem kell, hogy kezdeményezz, szerintem nem vagy régimódi, de utalhatsz arra hogy érdekel téged.
Lehet h nem is fog elhívni, mert úgy gondolja, h nincs esélye nálad.
"Kezdeményezni ilyen téren pedig nem szeretnék, lányként. Lehet régimódi vagyok, de tartom magam az elhatározásomhoz." Ez nem régimódiság, ez csak szimplán egy érv, hogy palástold azt, hogy te is gyáva vagy õt elhívni, vagy szimplán túl büszke vagy, neked érveid vannak, nem hívsz el randira egy srácot, nem randizol nálad fiatalabbakkal, alacsonyabbakkal. Ez vagy te, a tipikus nõ. Kicsinyes elvek, egy szépen összerakott cukormázzal borított tortája az emberi hiúságnak. Az a probléma, hogy bárhova nézünk büszke jégkirálynõket látunk, akiken nem lehet kiigazodni, van amikor kedvesek, van amikor bunkók, van amikor le se [email protected] Ilyen körülmények között minek kockáztassak meg egy bunkó visszautasítást?
Probáj vele valahogy több idõt eltõlteni lehetõleg ketesben , elõfordulhat , hogy más elõt nem mer elhivni randira és az se biztos , hogy az elsõ adandó alkaromkor elfog hívni.

Lányok, ha találkoztok egy nagyon szimpatikus pasival, akkor a következő napokban mennyire várjátok, hogy hívjon? Vagy várjak inkább, ne zaklassam?

Legjobb válasz: sztem holnap hívd fel :) hátha lenne kedve megint elmenni valahova :D *-* egyébként én egész nap a telómat sozrongatom és bûvölöm h: hívjon feel, hívjon feel :D

sztem holnap hívd fel :) hátha lenne kedve megint elmenni valahova :D *-* egyébként én egész nap a telómat sozrongatom és bûvölöm h: hívjon feel, hívjon feel :D
én mindig várom...de hiába:D
én már másnap nagyon várom, de én is hiába XD
Feltétlen hívd fel.:D Én is egyszer vártam h felkeressenek, szintén hiába:d

12 éves vagyok, egy fiú tetszik az osztályomból. Nemrég kérdezte egy lánytól, hogy járnak-e? A lány nemet mondott. Ja, és NEM ÉN VOLTAM az a lány. Hogy hívjam fel magamra a figyelmét?

Aláírás: Egy jótanuló (okés....színötös....) reményemajdenmelvszett lány

Legjobb válasz: Szerintem elõször döntsd el, hogy most te melyik lány is vagy. Ha ez sikerült, akkor majd a suliban, nagyszünetben a hangosbemondóba kezdd el énekelni srácnak a magyar Himnusz death metal változatát, miközben cintányérral kíséred az egészet. Tuti siker. Aláírás: Egy nagyon okos lány, aki fõállású sárkányidomító és a Sárkányhát Turisztikai Cég vezetõje.

Szerintem elõször döntsd el, hogy most te melyik lány is vagy. Ha ez sikerült, akkor majd a suliban, nagyszünetben a hangosbemondóba kezdd el énekelni srácnak a magyar Himnusz death metal változatát, miközben cintányérral kíséred az egészet. Tuti siker. Aláírás: Egy nagyon okos lány, aki fõállású sárkányidomító és a Sárkányhát Turisztikai Cég vezetõje.
inkább ismerj meg engem :D
A kérdező hozzászólása: ......perverz s szövegek KÍMÉLJENEK!!!!
Mutasd be neki a macidat. Ha tetszik neki, Te is bejöhetsz neki. Még a homokozóban a helyed.
ebbe mi a perverz? :D írj
A kérdező hozzászólása: A homokozóst választ köszönöm....igaz, amit írt...kicsit inkább leszállok a földre. Csak az osztálytársnõim kb. fele 8-asokkal jár(t)!!!!!! Erre még én is azt mondom..."könyörgöm..taknyosok vagyunk még!" Tehát ezt a választ köszönöm! Bárki is írta, észheztérített.
atya gatya ezek a mai fiatalok...

Suliban ebédlőben szoktam látni egy lányt aki megtetszett nekem (abba a koleszba jár ami ott van a sulimban) nme tudom, hogy menjek oda hozzá és kérdezzem meg, hogy hogy hívják és hívjam el sétálni?

Legjobb válasz: Hívd el, mielõtt még túl késõ lesz. Sikerült nemrégiben rádöbbentem arra az igazságra, hogy ha idõben nem mutatjuk ki az értékeinket, akkor kegyetlenül megbüntet az élet.

Hívd el, mielõtt még túl késõ lesz. Sikerült nemrégiben rádöbbentem arra az igazságra, hogy ha idõben nem mutatjuk ki az értékeinket, akkor kegyetlenül megbüntet az élet.
Odamész hozzá, bemutatkozol neki és megkérdezed tõle, hogy nincs-e kedve sétálni egyet. :)
Odamesz hozza (megkerdezed leulhetsz e) bemutatkozol, es megkerdezed ismeri e mar a varost mert ha nem, te szivesen korbevezeted, vagy szmaithat rad segitesz neki stb. Sok sikert kivanok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!