Találatok a következő kifejezésre: Hogyan hívjak egy (705 db)

Hogy hívjak egy lányt randizni?

Van egy lány aki nagyon tetszik de nem tudom hogy hívjam el randizni. Facebookon sokszor rámír. Õ 2 évvel idõsebb nálam.

Legjobb válasz: Komolyan mondom, Ne gondolkozz sokat, mert az hátráltat. Megkérdezed, x napon mit tervezel? Nagyon jó, akkor elviszlek ide. Add meg a számod, aztán küldök sms-t, hogy mikor indulhatsz.

Komolyan mondom, Ne gondolkozz sokat, mert az hátráltat. Megkérdezed, x napon mit tervezel? Nagyon jó, akkor elviszlek ide. Add meg a számod, aztán küldök sms-t, hogy mikor indulhatsz.
És kész, amit az 1-es írt nagyon jó lesz! hajrá, hajrá ha sokat tökölsz még megugrik.. :)
A legjobb ha elhívod randira. Kérd el a számát és hívd fel. Vagy személyesen vagy telefonon beszéljetek meg randit. Facebookon, e-mailen illetlenség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat:)
e-cegjegyzek.hu
Pl a cégjegyzékbõl. Vagy a Magyar Közlönybõl. Vagy felhívod a céget és megkérdezed. Vagy ott van a honlapjukon.

Hogyan hívjak egy fiatal lányt randira úgy, hogy ne higgye azt, hogy meghúzni akarom?

helyzet:

Legjobb válasz: Miért ne higyje azt, hiszen tényleg azt akarod.

Miért ne higyje azt, hiszen tényleg azt akarod.
sárkány, azt hittem, ennél professzionálisabb vagy
Akkor mégis mi a célod? Miért randiznál már vele, ha tényleg azt állítod, amit? Még ha nem is csak szexet akarnál, akkor is elõbb utóbb az is a célok között lenne, mert a legtöbb kapcsolatnak része.
A kérdező hozzászólása: a barátságnak nem része
Higyje csak nyugodtan azt, aztán majd amikor észreveszi, hogy nem csak arról szól, akkor kellemesen csalódik. Profit!
A kérdező hozzászólása: nem "nemcsak arról" szólna arról NEM szólna.
A kérdező hozzászólása: tényleg ennyire nehéz elhinni, hogy egyszerüen örülnék neki, ha eljönne velem valahova??? Na éppen ezért nehéz kitalálni a hogyant.
Ez a kérdés nagyon jó. Aki tud egy jó módszert, az könnyen meg tudja fektetni lányokat. Épp ezért figyelni fogom a válaszokat :) Én egyébként egyszerûen nem teszek semmit a lányokért, csak értékes emberként viselkedek. Így könnyen fektetek meg 20 körüli csajokat, mert tényleg nulla jelét mutatom hogy kellene a puncijuk és emiatg mindig akad 1-2 aki vonzódik és szétteszi a lábát. 30/F
Most randiznál vele vagy csak barátként kezelnéd? Mert nem mindegy... Azt írtad, hogy nem akarsz szexet vele, de randizni akarsz? Ha meg barátság van köztetek, akkor miért ne mennétek el együtt egy-két helyre?
ne hívd randira. azért hívod randinak, mert szexet akarsz. különben baráti beszélgetésre hívnád el, kizárva a szex lehetõségét örökre. kamu vagy kérdezõ 30+F
A kérdező hozzászólása: Azért mert szeretnék vele menni szórakozni valahova s ettõl jól érezném magam.
A kérdező hozzászólása: nem.
Ugyan kérlek... most komolyan etetni akarsz? :)
húúú..jó nagy korkülönbség...így még ez se nagyon segít azon, hogy ne higgye azt... (Tapasztalatból mondom, én is randiztam idõsebb pasival) Szerintem az lenne a legegyszerûbb, ha megmondanád neki, hogy szeretnél vele randizni, szeretnéd õt megismerni és szerintem nyugodtan mondhatod, hogy nem csak szexet akarsz. Elsõ pár alkalommal hívd moziba, kávézóba...szóval olyan helyre ahová nem szexelni megy az ember....
#1 Fiatal, aki bevette: detected.
Véletlenül nem Sanyi a neved?:D Próbálj meg elkezdeni csak úgy ismerkedni vele. Ha megismer és utána hívod el talán nem fogja azt hinni, hogy csak dugni akarsz.
A kérdező hozzászólása: de nem azt akarom. csak vele szeretnék tölteni egy kis idôt néha, szeretnék törôdni vele, tudjátok van, aki adni is szereti a kedvességet, nemcsak kapni, s annak örül, hogy feldobta a másik napját.
A kérdező hozzászólása: már ismer, nem tudok vele elkezdeni ismerkedni
Ha meg ismer, akkor egyszerûen hívd el. Nem tudsz mást csinálni. Te ha randira hívsz valakit, akkor mindig hozzáteszed, hogy szexre kell avagy sem? Elhívod különbözõ programokra, aztán mikor már a tizedik alkalommal sem nyúlsz a bugyijába, csak rájön magától, hogy nem megdugni akarod.
A kérdező hozzászólása: nem akarok lemaradni ezekrôl a randikról csakmert esetleg azt hiszi, hogy azt akarom. ezért úgy kéne csinálnom, hogy amennyire lehet, ez meg se forduljon a kis aranyos buksijában
A kérdező hozzászólása: az úgy nem helyes, hogy "nem cask szexet akarok". egyáltalán nem szexet akarok!
Ebbõl a szánalmas stílusodból pedig pont az jön le, hogy ez a célod. A kérdést azért tetted fel, hogy tippeket kapj arra, hogyan hitesd el vele, hogy ez nem így van :)
A kérdező hozzászólása: tévedsz. épp elkerülni akarom, hogy ô is tévedjen
az nem randi.

Ezt a nyakláncot hogy hívják? Egy időben nagy divat volt.

és ha leveszed nagyon pici lesz.....

Legjobb válasz: tatoo nyaklánc?

tatoo nyaklánc?

Hogyan hívják egy szóval azt, amikor a szülők ellenségesek voltak, de a gyerekek békét akarnak?

Egy darab idegen szót keresünk, ami minden nyelven ugyanazt jelenti.

Legjobb válasz: Mediator.

Mediator.

Hogy Hívjak egy lányt randizni németül?

Komolyan ez a tervem, jó tudom google fordító de nem akarom annak a töbször hibás fordításaira bízni. lényeg hogy oka van a dolognak de hosszú lenne leírni hogy miért pont németül viszont egy pár szót beszélek csak ezen nyelven így itt kérem a segítségeteket.

Legjobb válasz: Du. Kommst. Mit. Mir. Jetzt.

kaffee trinken, dreimal ficken?
Kommen drücken :)
Du. Kommst. Mit. Mir. Jetzt.
Hättest du Lust mit mir Spazieren gehen? Kezdetnek talán megteszi. ;)
Ich möchte mit dir treffen, weil du so simpatisch bist. Hast du Lust spazieren zu gehen?
Azért arra is fel kéne készülni, ha németül választ kapsz, nem?
Feldobtad a napomat a kerdeseddel, jo arc lehet! :D
"Ich möchte zum Mozart-denkmal. Können Sie mir bitte helfen?"
konkretan randira hivni az ausgehen-nel tudod: Hättest du Lust mit mir auszugehen? vagy Hättest du Lust mit mir was zu unternehmen?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget

Lányok, ha találkoztok egy nagyon szimpatikus pasival, akkor a következő napokban mennyire várjátok, hogy hívjon? Vagy várjak inkább, ne zaklassam?

Legjobb válasz: sztem holnap hívd fel :) hátha lenne kedve megint elmenni valahova :D *-* egyébként én egész nap a telómat sozrongatom és bûvölöm h: hívjon feel, hívjon feel :D

sztem holnap hívd fel :) hátha lenne kedve megint elmenni valahova :D *-* egyébként én egész nap a telómat sozrongatom és bûvölöm h: hívjon feel, hívjon feel :D
én mindig várom...de hiába:D
én már másnap nagyon várom, de én is hiába XD
Feltétlen hívd fel.:D Én is egyszer vártam h felkeressenek, szintén hiába:d

Hogy hívják azt vagy hogy lehet megoldani azt egy autónál hogy egy laptop van az autó computerére kötve és azon tudom állítani a turbónyomást a tiltás helyét 1ben 2 ben stb?

Legjobb válasz: Ezt az ECU programozásának hívják. Kell hozzá egy programozható ECU (önmagában sem olcsó mulatság, hát még kábelezéssel együtt), egy laptop, valami kábel, megfelelõ program és több évnyi szakértelem, hogy ne csak annyiból álljon a dolog, hogy "eztnézzedmá', öcsi, géprül állítom a laóerõüt, mint a fásztenfjúriüszbe' a jappán csávó".

Ezt az ECU programozásának hívják. Kell hozzá egy programozható ECU (önmagában sem olcsó mulatság, hát még kábelezéssel együtt), egy laptop, valami kábel, megfelelõ program és több évnyi szakértelem, hogy ne csak annyiból álljon a dolog, hogy "eztnézzedmá', öcsi, géprül állítom a laóerõüt, mint a fásztenfjúriüszbe' a jappán csávó".
Akár üzem közben is lehet programozni, sõt, szoktak is ilyet játszani. Bizonyos üzemállapotokat nem lehet fékpadon szimulálni, egyszerûbb, ha menet közben állítgatják a paramétereket és egybõl érzékelhetõ az eredmény is. De ez általában nem úgy mûködik, hogy fixen ott figyel a laptop az anyósülés elõtt, a mûszerfalon, te meg azzal menõzöl a diszkó elõtt, hogy két kattintással megemeled a turbónyomást. A menet közbeni beállítást csak addig szokás alkalmazni, ameddig feltétlenül szükséges, ha jól viselkedik a motor, nem bántják tovább az ECU-ba beírt értékeket. Ha bõvebben érdekel a dolog, javaslom, hogy nézelõdj itt: http://pwracing.hu/
A kérdező hozzászólása: ezekrõl tudnál küldeni linket?
A kérdező hozzászólása: meg annyi ez az hogy nem kell felnyitni a tetõt hanem olyan hogy AKÁR vezetés közben lehet
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm megy a zöld kéz
Mákod van, azon pont ott voltam:D Sardinellinek hívják a bandát:) A soundcloudon fent van egy csomó számuk:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!