Találatok a következő kifejezésre: Hogyan gyozhetnem szuleimet, hogy elengedjenek (2 db)

Hogyan gyozhetnem meg szuleimet, hogy elengedjenek satorozni 2 napot?

Hamarosan itt van agusztus 15, ami nalunk nagy unnep. Szeretnek kirandulni egy tajon a barataimmal, es azt is szeretnem hogy ott aludjak veluk egy ejszakat, de a szuleim ezt nem engedik. Hogy gyozhetnem meg oket? Kerem segitsetek. Nagyon vagyom kiranduli

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy hány éves vagy. Valószínûnek tartom, hogy még elég fiatal vagy és nagyon féltenek a szüleid. Ha még nem nagyon voltál távol tõlük, akkor kicsit nehezebb dolgod van, de még így is meg tudod õket gyõzni. Csak az a lényeg, hogy ne vessz velük össze és ne kiabálj. Szépen mondd meg nekik, hogy nagyon szeretnél elmenni, csak egy éjszakát lennél távol, nem idegenekkel mennél és nagyon boldoggá tennének, ha elengednének. Elõször talán kezd az engedékenyebb szülõvel, mert ha õ megengedi, akkor rá tudja venni a másik szülõdet, hogy hagy mehess el.

Nem írtad, hogy hány éves vagy. Valószínûnek tartom, hogy még elég fiatal vagy és nagyon féltenek a szüleid. Ha még nem nagyon voltál távol tõlük, akkor kicsit nehezebb dolgod van, de még így is meg tudod õket gyõzni. Csak az a lényeg, hogy ne vessz velük össze és ne kiabálj. Szépen mondd meg nekik, hogy nagyon szeretnél elmenni, csak egy éjszakát lennél távol, nem idegenekkel mennél és nagyon boldoggá tennének, ha elengednének. Elõször talán kezd az engedékenyebb szülõvel, mert ha õ megengedi, akkor rá tudja venni a másik szülõdet, hogy hagy mehess el.
A kérdező hozzászólása: 14 eves vagyok es a satorozas nem lenne tul tavol. Meg voltam ilyen kirandulasakon de meg sosem engedtek hogy ott toltsem az ejszakat azert mert kiskoru vagyok.
Igen, biztos féltenek, de szerintem ha 14 éves vagy akkor belefér egy kirándulás már a programba, ahhoz talán már nem vagy túl fiatal.Talán az kellene hogy akikkel mennél, barátokat bemutatnád a szüleidnek ha még nem ismernék õket, hogy lássák hogy nem rossz társaságban lennél. Ha esetleg megy veletek egy felnõtt akkor azzal is beszélhetnének. Tudom hogy nehéz neked, engem is nagyon keményen fogtak a szüleim annak idején, akkor én sem értettem hogy miért nem engednek meg ezt-azt ami másoknál nem volt akadály, de most felnõtt fejjel teljesen megértem õket hogy féltettek és nagyon jól tették hogy ennyire fogtak. Próbálj beszélgetni velük, mond el nekik hogy megbízhatnak benned és hogy mennyire sokat jelentene ha elmehetnél erre a kirándulásra.
Ne haragudj, de 14 évesen én sem enegdném el a lányomat egy ottalvós buliba, és távolról sem vagyok maradi gondolkodású. Talán tényleg segít, ha bemutatod otthon akikkel mennél, de nem nem garantált a siker ettõl még.
Engem 14 évesen egy hétre engedtek el, igaz sok nagykorú is velünk jött, és õk naivan úgy gondolták, hogy olyan a társaság, hogy nem kell engem félteni. Az én szüleim is konzervativak, úgyhogy hónapokkal elõtte elkezdtem puhiteni õket. Ülj le velük beszélgetni. Mond el nekik, hogy hova mennétek, a barátaidat mutasd be nekik. Esetleg tedd hozzá, hogy mennyire unatkoznál a hétvégén, ha az összes barátod elmenne csak te nem. Pedálozz azzal, hogy az xy -t is elengedik, akik veled egy idõse. A szüleid felhivhatják az õ szüleiket, megbeszélhetik az aggodalmaikat, hátha úgy megnyugszanak. Ha felnõtt is megy veletek, akkor beszélhetnek vele is telefonon. Ajánlj fel valamit cserében, ha elengednek pl: lemondasz a havi zsebpénzedrõl, kitakaritod a házat. Ha már elengedtek vidd magaddal a telefonod, és vedd fel ha hivnak, elképzelhetõ, hogy napi 5ször hivnak majd, de vágj hozzá jó képet, hogy legközelebb is elengedjenek. A kijelölt idõpontot pedig tartsd be, és pontban akkor gyere haza.
hány éves vagy? és hova akarsz menni?
vetkõz
Hát ige, a kor és a hely, na meg a társaság fontos szempont lenne...
Figyelj csak!:) Ha nem akarnak elengedni, akkor nem fognak!!! És gondold csak át, lehet, hogy van félnivalójuk.:) Törõdj csak bele, én is itthon Szilveszterezek, anyummal és a tesómmal, engem sem enged el anyu buliba (házibuliba lehet elengedett volna, csak sajna nem szoktak tartani a barátaim, akikben tutira megbízom), így maradok itthon, sokat beszélgetünk, van mirõl, lehet, hogy januárba költözünk ki Spanyolba! És én már 16 éves vagyok, Te mennyi vagy?
16 éves sem számit olyan idõsnek akikbe meglehet bizni hogy csinál e valami hülesgéet nembeszélve hogy mostanság igy a 13-16 között ingadozó korosztály milyen...
A kérdező hozzászólása: 14 fiú általában elszoktak engedni házibulikba meg hasonlókra csak most valamiért nem akar!
14? akkor azért mert egy gyerek vagy még és egy szilveszter teljesen más mint egy szimpla házbuli


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!