Találatok a következő kifejezésre: Hogyan győzzem a (425 db)

Hogyan győzzem a szüleimet?

Régóta szeretnék egy kiskutyát, pontosabban 1 csivavát, mivel a régi kutyusunk meghalt :( A szobámban szeretném tartani, minden nap vinném sétálni, nem 1x, játszanék vele stb. Apu még csak-csak belemegy, de anyu nem szeretné hogy a lakásban "kaki szag" (szebb szóval :D ) lenne. Mit csináljak? Hogyan gy?zhetném meg? :( Segítsetek!

Legjobb válasz: Ne tanítsa meg, h újságpapírra, vagy bárhova csináljon, szobatiszta legyen már a kutya, ne "bent [email protected]ó".

Ne tanítsa meg, h újságpapírra, vagy bárhova csináljon, szobatiszta legyen már a kutya, ne "bent [email protected]ó".
Sehogy. Majd ha felnõsz, és a saját pénzedbõl állsz mindent a kutyának, akkor majd lesz. A leírás alapján fiatal vagy. Azt ugye tudod, h 10 évig nincs ottalvás senkinél se, nincs délutáni program, nincs tábor, nincs semmi ilyen, mert legalább napi 3szor (ilyen kicsit inkább 4szer) vinni kell, akkor is ha esik, ha fúj, ha fagy, ha kánikula van, MINDIG????
Nekünk volt egy westink a lakása és napi 3x kiengedtem reggel délbe este hogy elvégezze a dolgát+ minden nap még emellett elvittem sétálni tehát napi 4x kint volt. Ha megtanitod neki hogy ujságpapirra vagy egy neki kijelölt helyre végezze a dolgát akkor nincs szag. Akkor végezi oda a dolgát ha nagyon szükséges neki! szentem ez hatásos szöveg
Hány éves vagy? Lehet az is belejátszik, hogy félnek majd megunod és nekik kell gondoskodni róla, és ez tényleg így van a legtöbb gyereknél. Az pedig tény hogy míg nem szobatiszta, takaríthatsz utána:D Inkább valamilyen ketrecben tartható kisállatot kérj, nem kell levinni és ha látják hogy gondoskodsz róla minden nap akkor talán a kutyust is megengedik könnyebben.

Hogy győzzem meg anyumat, hogy nincs abban semmi rossz ha felmegyek a barátomhoz?

Már voltam fent nála egy párszor és már unom azt hazudni anyumnak, hogy vlhol máshol voltunk. Nem sokára 18 vagyok, és ez kezd így nagyon zavaróva vállni, hogy folyton veszekedünk emiatt. Õ mindig azzal jön, hogy nem vagyok a jegyese, hogy mind mennyek fel hozzá és, hogy ilyent nem illik. Hiába próbálom megmagyarázni, hogy a mai világban másképp mennek a dolgok és, hogy én sokkal jobban érzem magam nála mint ha egy kávézóban lennénk. Amúgy neki az se tetszik nagyon, hogy van barátom.

Legjobb válasz: Én ilyen helyzetekben mindig azt mondtam anyámnak, hogy:Akkoris elmegyek, ha nem tetszik és ordibálsz akkor max letagadom, hazudok hogy mit csinálok.Tõlem tudhatsz mindent ez már csak tõled függ. Ettõl kezdve tényleg mindent megengedett.Mert úgy volt vele, hogy ha már úgyis megcsinálom akkor legalább tudjon róla. 19/L

Én ilyen helyzetekben mindig azt mondtam anyámnak, hogy:Akkoris elmegyek, ha nem tetszik és ordibálsz akkor max letagadom, hazudok hogy mit csinálok.Tõlem tudhatsz mindent ez már csak tõled függ. Ettõl kezdve tényleg mindent megengedett.Mert úgy volt vele, hogy ha már úgyis megcsinálom akkor legalább tudjon róla. 19/L
Én bemutatnám otthon a srácot, és eltöltenék vele pár órát úgy, hogy anyukám is lássa... társasjátékozás nyitott ajtó mellett, ilyesmi... és hátha akkor nem gondolná, hogy csak szexelni jártok össze.
21:29 vagyok. Még annyit, hogy egy 14-16 évesnek persze, hogy beleszól, hogy mit csináljon. De mostmár rákéne szoktatni hogy kezdesz felnõni.
Korosztályos különbség, nemnagyon tudsz mit tenni vele...
Én is 18 vagyok!!És megnyugtató hogy nem csak az én anyukám ilyen maradi!Bár azt nem irtad hogy mennyi ideje vagy a barátoddal együtt, de nem is gondolnád mi 3 és féléve vagyunk együtt, és titokban eljegyzett és anya azt se engedi hogy menjek vagy együtt aludjunk és még csak hallani se akar a dolgoról mert még korai ez számára!!De mi igyis megoldjuk szóval ez nem okoz nagy gondott!!Sok sikert neked, és reménykedek magamban is hogy egyszer ezek a dolgok megváltoznak az anyák gondolkodásába!De hát féltenek és meg is értem egyrészt!De ha kell egy parkban egy padon is fellehet csinálni szóval érdekes ez...
"tetkója, piercingje, festett haja " Miért nem egy pasival jársz?Azt nem kellene szégyenlened.
Szerintem anyukád is tudja, hogy egyenlõre"csupa jó", ha felmész a barátodhoz. Pont ettõl félt téged. Hogy ez miatt elhanyagolod a tanulást, vagy a munkádat. Esetleg terhes leszel. stb. Tudod mindattól félt téged, amitõl te fogod félteni a lányodat már 8 éves kora óta. Mert akkorra már az lesz a menõ. Tudod, mint a Matrjoska baba. Babába baba.
A kérdező hozzászólása: Nem akarom bemutatni mivel nem tartom az egészet épp olyan komolynak, hogy anyumat is beavassam, hogy ki õ. Amúgy se hinném, hogy tetszene anyumnak mivel a srácnak van tetkója, piercingje, festett haja szal jobb ez így ha nem ismeri. Nem mondtam, hogy lefeküdtem vele. Csak jobban szeretem nála mert nem zavar senki meg nyugodtan beszélgethetünk meg smacizhatunk meg filmet nézhetünk.
Azért elég felelõtlenség egy hónap után lefeküdni valakivel.Nem is nagyon ismerhetitek egymást még.Joggal félr az anyukád.Ha a srác rendes, tisztességes, akkor miért nem lehet bemutatni otthon?
Mitõl függ össze az, hogy õ már majdnem húsz éves, és nem akarod bemutatni? Ezt nem igazán értem. Jó, nem kell társasjátékozni, de azért nem hiszem, hogy olyan hú de nagyon kellemetlen lenne bemutatni. Lehet, hogy kevésbé lenne ilyen ellenszenves, ha találkozna vele, nem?
A kérdező hozzászólása: 21:35 válaszoló gratulálok neked! Biztos nagyon nehéz lehett 3 és fél évet így végigcsinálni. Egyrészt reményt adtál nekem, hogy így is lehet. Én is nagyon remélem, hogy egy nap az anyák hajlanóak lesznek elfogani azt hogy képesek vagyunk önállóan is döntéseket hozni és hogy ez a mi életünk és jogunk van úgy élni ahogy szeretnénk.
A kérdező hozzászólása: Hát igen már lassan 18 vagyok. Én is azt mondtam, hogy még azért is és eldugta a házból az összes kulcsot. Szerintem ez már nem normális dolog. Semmiképp nem szeretném bemutatni anyumnak. És ez csak a barátomnak is kellemetlen lenne, hisz õ lassan már 20 éves és még egy hónapja se vagyunk együtt és nála se társasjátékozni szoktam. Igazából azt várnám el anyumtól, hogy bizzom bennem és ne úgy, hogy ellenõrizzen. Én úgy érzem, hogy jogom van azt tenni a saját életemmel amit akarok.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jól tanulok és nem vagyok felelõtlen. Én egyáltalán nem szégyellem, de szerintem ha meglátná még jobban tiltaná.

Hogyan gyözzem meg a szüleimet hogy megkapjak egy kiskutyát?

Lehetõleg rövid idõ alatt!

Legjobb válasz: Minek kell neked másik? Foglalkozz azzal ami van. Lehetõleg gyorsan... Remélem nem kapsz.

Minek kell neked másik? Foglalkozz azzal ami van. Lehetõleg gyorsan... Remélem nem kapsz.
Valószínûleg azért nem engedik, mert foglalkozol a meglévõvel sem. Ezen kéne változtatni. Vagy szimplán nem akarnak új kutyát a portára, elég a meglévõ. Ez esetben majd lesz új kutyád a saját lakásodban.
Én 23 vagyok, és csak most lehetett kutyám, hogy az egyetem miatt félig elköltöztem. De így is közel 6 hónapomba került. Nah az én szüleimet is nehéz meggyõzni :D Úgyhogy szerintem ne reménykedj:((
Nálunk is ez a helyzet.Szeretnék még egy kiskutyust a meglévõ kutyánk mellé, de a szüleim jól érvelnek.Hogy akkor nem mehetnénk sehova, mivel egy nagytestû kutya elfér még a ketreccel az autóban, de kettõ már nem.Így fel is adtam, tudom úgy se lehetne még egy kiskutyánk, de mind1, majd ha kijárom az egyetemet, meg minden, lesz 4 labim.Várjál, lehet azért nem engedik mert nem foglalkozol a mostani kutyáddal, vagy nem férne el egy másik kutya, vagy esetleg nem bírnátok fizetni még egy kutyát.Légy türelemmel, gondozd a meglévõt, és majd egyszer lesz! :)
milyen kutyát szeretnél? mert attól is függhet :) pl egy dán dog vagy egy bernáthegyi érthetõ ...
Lehet azért nem engedik, mert nem foglalkozol a másik kutyussal. Én is így voltam vele, sokáig szemeztem a retrieverekkel (mivel barátnõm apukája golden retriever tenyésztõ volt, és sokat jártam köztük) és szerettem volna sajátot, de természetesen nem engedték. Ekkor volt már egy kutyusunk, egy puli. Háát nagyon makacs kutya volt, és nem is nagyon szerettem, meg õ sem engem. De mivel ekkor nem láttam más megoldást, elkezdtem vele foglalkozni, kisebb-nagyobb sikerekkel. Reménykedve ezáltal, hogy szüleim látják, mennyire komolyak a szándékaim és rám bízhatnak egy kutyát. 2 évembe telt mire a puli és én, olyan elválaszthatatlan barátok lettünk, hogy szinte el is feledtem a másik kutya kérdését. Ekkor szüleim elõálltak maguktól, ha szeretném megkapom a vágyot kutyafajtám. Tehát maguktól. Ez azért is jó volt, mert a puli által sokat tanultam, és így már fel is voltam készülve az új kutyára. Szóval esetleg lehet ilyen irányból kéne próbálkozni. ;)
Nekem ugy volt, hogy mindennel jobban szerettem volna egy bichont. ES azt csinaltam, hogy mindig mikor a szuleim kozelebe voltam akkor azt enekeltem hogy nekem egy kutyuli kell, aki sose hagy el. Mind mondtak hogy nem lessz stb... De aztan irtam egy levelet a szuleimnek, hogy kene egy kutyus es nagyon vigyaznek ra es hogy mindent en inteznek stb.Na nagy nehezen megkaptam, persze az en penzembol :D de meglett a kutyus.Eleg rossz voolt mert mar nem tudtam bemenni a bevasarlo kozpontba miatta es sehova majdnem, szerencsemre megszokta az autoban ulest de akkor is nehez ido volt. En ajanlom az eneklest XD es a levelirast!


Hogyan győzzem meg anyát, hogy a barátomhoz elmenjek kb 2-3 napra?

Na szóval az van hogy 2 hónapja van fiúm..16 éves vagyok, barátom 18 lesz lassan. Nagyon szeretnék már elmenni hozzájuk és megismerni a szüleit, és a szülei is szeretnének megismerni engem.De anyát és apát képtelenség rávenni hogy elengedjen.Egyszerűen nem enged el.Jó, megértem hogy félt, de azért tényleg szeretnék már elmenni barátomhoz több napra. Azért lenne jó ötlet, mert messze lakunk egymástól nagyon és így kicsit jobb lenne, akár egy közös hétvége is. :) Hogy vegyem rá szüleimet szerintetek?Hasonló helyzetben akik voltak lányok, nektek sikerült? Ha igen hogy?

Legjobb válasz: Más csajt is szõjj bele, egyedül nem fog elengedni

Más csajt is szõjj bele, egyedül nem fog elengedni
1.Vond felelõsségre amiért nem enged el.Ha tiltakozik akkor is mondogasd neki.(lelkiismeretfurdalás) 2.Gyõzd meg arról h ne aggódjon két érett felnõtt is ott lesz. (3.Gyõzd meg arról még akkor is ha nem h vártok az esküvõig ha ezt felhozza csak akkor) 4.Biztosítsd arról h szereted a barátod. 5.Ígérd meg neki h felhívod.

Hogy győzzem meg apukámat, hogy elmenjünk a múzeumok éjszakájára?

Én 15 éves lány vagyok, a nővérem 16, ezért egyedül még nem engedne el minket apukám, mert elvesznénk, de ő meg elvileg nem ér rá, mert jár táncolni és minden szombaton táncos buliban van. Most ezt az egy alkalmat igazán lemondhatná, úgyis tök ritkán megyünk el együtt bárhová, ráadásul ez nem haszontalan tevékenység lenne, elég hasznos, máskor sose mennénk múzeumba. Hogy győzzük meg apát, hogy menjünk el?

Legjobb válasz: Öleld át :D Csak jobb, mintha elszöknél és hullára keféltetnéd magad agyon drogozva...

Öleld át :D Csak jobb, mintha elszöknél és hullára keféltetnéd magad agyon drogozva...
vigyen el titeket vki más

Hogyan győzzem meg a páromat, hogy nudista strandra menjünk nyaralni?

Horvátországba készülünk menni nyaralni. Nem voltunk még nudista strandon, de én szeretném kipróbálni. A párom viszont nem lelkesedik az ötlettől. Szerinte 50 évesen nem fogja pucéran mutogatni magát.

Legjobb válasz: Valahogy megértem......

Valahogy megértem......
Hát nehéz ebben a korban egy teljesen új szemlélettel megbarátkozni. Ne erõltesd. A naturizmus egyesekben viszolygást vált ki.
a nudisták között különben is vannak fiatalok, de sok hasonló korosztályú sõt idõsebbek is vannak, ebben nincs semmi, mert aki valóban az, az nem nézelõdni megy és nem érdekli, vannak persze akik azért mennek nézd beszélj vele, aztán ha nem akkor ennyi, legfeljebb egyedül bemész, ha akarsz N
Ha szégyenlõs, vagy más okból idegenkedik az ötlettõl, hagyd, nyilván te sem éveznéd aztán, ha õ végig szenvedné az egészet, nem? Menj el egyedül, ha annyira érdekel.
A kérdező hozzászólása: Válaszút elé azé nem fogom állítani. Egyedül meg nem megyek oda.
Tudom mit érzel. Velem sem akar jönni a férjem.

Hogy győzzem meg a tulajt, hogy szereljen fel legalább egy biztonsági rácsot az albérletünk ajtaja elé?

Természetesen nem hajlandó egy árva fillért sem erre a lakásra áldozni, hiába fizetem neki már több, mint 2 éve mindig pontosan az albérleti díjat. Rettegek attól, hogy mikor fognak ide betörni.

Legjobb válasz: Tegyél rá heveder zárat, az meg van olcsón.

Tegyél rá heveder zárat, az meg van olcsón.
én 1 hónapja szereltem fel 1 jó biztonsági rácsot pont azért mert semmi kedvem arra hazamenni, hogy szétverték az ajtómat és kiraboltak
na meg jó védelem a hajléktalanoktól is mivel a kedves többi lakásban lakó nem zárja rendesen a lépcsõház bejáratát ezért jobb érzés volt múltkor, hogy nem az ajtót kellet fertõtleníteni a vizeletüktõl hanem messzebb a rács körül

Hogy győzzem le a gátlásaim?

2-3 hete kavartam egy sráccal, de csak petting volt. Viszont holnap nálam szeretne aludni. De én nem vagyok megelégedve a testemmel. Undorító és ocsmány vagyok. Nagyon dagadtnak érzem magam és visszataszítónak. Nem mernék előtte levetkőzni. Õ azt mondta így tetszem neki, de nem tudom elhinni. A bőröm is stríás, egyszerűen gusztustalan. Mit tegyek? Tudom, hogy nem tudok 1 nap alatt bomba csajjá érni, illetve a hibákat sem tudom eltűntetni. De hogy győzzem le a gátlásaim? :/ 17/L

Legjobb válasz: felejtsd el ezt az egész katyvaszt és örülj, hogy bejössz neki

felejtsd el ezt az egész katyvaszt és örülj, hogy bejössz neki
Ha már volt petting, akkor mit aggódsz?:DD
xard le a nyavalygásod: neki Te vagy szexistennõ!!!!!! csináld sötétben
Lefogadom hogy egy fiatalos, jó testû kiscsaj vagy, de egy adag önbizalomhiánnyal
Fürödj meg mielõtt megérkezik, legyél frissen borotvált stb. Szóval hozd ki magadból amit lehet és élvezd hogy õ élvezi a tested
Kapcsold le a villanyt és gyújts egy gyertyát. BTW szerintem korai a szex, de nem ez volt a kérdés.

Hogy győzzem meg a párom, hogy hülyeséget csinál, ha kifogytam az érvekből és ezen megsértődött?

Tudom, másnak sokkal nagyobb problémái vannak, de nekem most ez gond. Albérletezünk egy kis szobában, és kitalálta, hogy galériaágyat épít. Én évekig laktam galériaágyon, kényszermegoldás, nem is kényelmes. Ráadásul a szobában nem fér el, csak az ablak közelében, és így is kicsi, sötét, hát még ha egy dupla ágyat emelünk szemmagasságba. Már mindent megpróbáltam, de nem hallgat rám. Igazából több problémám van még: az egyik, hogy pénzkidobás, most egy kinyitható kanapén alszunk, ami nem jó, de ez fér el, de két év múlva tervezünk saját lakást venni, oda már lehet normális ágyat rakni. Õ kitalálta, hogy a galériaágyat is át lehet vinni. A másik, hogy az új ágy matracokkal együtt nem fog megállni 100-150 ezer alatt, ha az a pénz nem erre menne, hanem a lakásalapba, annyival előbb lehet sajátba menni. És persze a legjobb: komolyan tervben van, hogy kimenjünk külföldre dolgozni, folyamatosan pályázunk. Lehet, hogy a jövő hónapban már mehetünk is. Az ágyat meg nyilván nem vinnénk. Szóval lehet, hogy szó szerint nettó pénzkidobás lenne. Ezekkel az érvekkel nem tudtam meggyőzni. A végén már csak annyit mondtam, hogy egyszerűen rossz ötlet és hagyjon fel vele. Erre megsértődött és egy szó nélkül elviharzott munkába, merthogy milyen negatív vagyok és bármit mond, csak azt tudom válaszolni, hogy nem. Mégis mit kezdjek ezzel a helyzettel? Igyekszem nagyon belátó és asszertív lenni, de kifogytam az ötletekből.

Legjobb válasz: Így tényleg hülyeség. Találj neki más barkácsolnivalót,ami ésszerûbb és olcsóbb.

Így tényleg hülyeség. Találj neki más barkácsolnivalót, ami ésszerûbb és olcsóbb.
Egyszerûen mond meg neki hogy nem. Ez a te pénzed is, nem úgy van hogy csak õ dönt.
Mi egy egy szobás lakásban élünk (saját)elég maga belmagasságú, ide elférne a galéria, de nem került szóba, nem is szeretném. http://media.babaszoba.hu/csevego/8/5/10599058_oszi-tavaszi_.. http://media.babaszoba.hu/csevego/8/5/10599058_oszi-tavaszi_.. Ilyen ágyunk van, kihúzható, kényelmes. Esetleg mutasd meg a párodnak a képet és mond el neki miért nem szeretnél galériát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nekünk is ilyen ágyunk van most, bár a miénk már eléggé kényelmetlen, de azért lehet még rajta aludni. Azért akar galériát, hogy alá terepasztalt csinálhasson. Ezt a kihúzható ággyal nem lehet megcsinálni. Én valami dobogó alá tolt lapban gondolkoztam, de kiderült, hogy egy ilyen asztal nagyon nehéz, szóval komoly emelõ kellene hozzá, az meg drága. És ezt az egészet õ fizetné. (A pénzzel amúgy sem tudok érvelni, nekem most még munkám sincs, de amúgy is töredékét keresem annak, mint amit õ :( )
Ha saját pénzbõl csinálná és már tényleg semmi érved nem maradt, akkor hagyd, had építse meg. Könnyen lehet, hogy közben feladja; ha pedig elkészülte után rájön, hogy milyen rossz ötlet is volt, késõbb könnyebben meg lehet majd értetni vele az álláspontod új dolgokban.
Én elhagynék egy ilyen fapitsát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!