Találatok a következő kifejezésre: Hogyan győződhetek arról, (3 db)

Hogyan gyözödhetek meg arról, hogy az automata mosogépem felmelegiti a vizet?

Legjobb válasz: hát amikor kinyomja magából a vizet akkor dugd bele az ujjad érezni fogod hogy nem hideg persze nem a legvégén öblitéskor

hát amikor kinyomja magából a vizet akkor dugd bele az ujjad érezni fogod hogy nem hideg persze nem a legvégén öblitéskor
vagy pedig ha elõltöltõs a mosógéped, akkor megérinted az ablakot, és langyos lesz(ha 40 fokon mosol) v meleg (ha 60)

Hogyan győződhetek meg arról, hogy eleget szopott-e a baba és ha pótolni kell mennyit adjak neki?

Van hogy kiköpi a cicit de kis id? múlva újra tud enni. Jártunk már úgy, hogy sokat szopizott és hascsikarás lett a vége mert a felesleg nem jött vissza. Esténként néha pótolni kell, de nem tudom mennyit adjak neki a szopi után, mert nem akarok megint így járni. Nagyon mohó a drága, amit elé tesznek mind megeszi.

Legjobb válasz: TELJESEN EGYET ÉRTEK AZ ELÕTTEM SZÓLÓVAL!!! Ha nem vagy biztos, hogy eleget evett-e, akkor újra tedd mellre, ne a tápszerrel pótold!!! A hascsikarás el fog múlni, legkésõbb 3-4 hónapos korára. Nem azért fáj a baba hasa, mert sokat evett, hanem mert még nem tudja tökéletesen megemészteni az anyatejben lévõ sok tejcukrot. Ilyenkor szoktak zöldesebbet kakilni.

TELJESEN EGYET ÉRTEK AZ ELÕTTEM SZÓLÓVAL!!! Ha nem vagy biztos, hogy eleget evett-e, akkor újra tedd mellre, ne a tápszerrel pótold!!! A hascsikarás el fog múlni, legkésõbb 3-4 hónapos korára. Nem azért fáj a baba hasa, mert sokat evett, hanem mert még nem tudja tökéletesen megemészteni az anyatejben lévõ sok tejcukrot. Ilyenkor szoktak zöldesebbet kakilni.
Koncentrálj!Érezd az Erõt!
Tényleg szeret? :D 1 hónapos netes ismerkedés után? Hány éves is vagy? :)
Még rendes kapcsolatban sem szoktak egy hónap után ilyeneket állítani, nemhogy netes beszélgetésnél?
Nem szeret.
Erre csak egy mód van. Találkozol vele és, ha neked is tetszik akkor lesz valami.
wow


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!