Találatok a következő kifejezésre: Hogyan gyógyítsuk a (30 db)

Hogyan gyógyítsam a pikkely sömört?

Pár helyen el? jött ez a sömör.Eddig csak a fülem mögött volt ,most meg a lábamon 4-5 helyen kis foltokba.Félek ,hogy elterjed,mert apámnak az egész teste televolt és nem tudták meggyógyítani. Milyen ken?csöt érdemes venni ami elmulassza vagy legalább tünet mentes legyen?

Legjobb válasz: A legtöbb kenõcsöt orvos írja fel, õ dönti el, hogy mi legyen, nem is tudnád csak úgy kiváltani. Érdemes lenne utána nézned paleó életmódnak, nekem sokat segített, nekem is egész testre kiható volt. Plusz, van egy TB támogatott hely, ide ha tudsz érdemes eljárni, nekem ez is nagyon sokat segített! http://pikkelysomorkezeles.hu/

A legtöbb kenõcsöt orvos írja fel, õ dönti el, hogy mi legyen, nem is tudnád csak úgy kiváltani. Érdemes lenne utána nézned paleó életmódnak, nekem sokat segített, nekem is egész testre kiható volt. Plusz, van egy TB támogatott hely, ide ha tudsz érdemes eljárni, nekem ez is nagyon sokat segített! http://pikkelysomorkezeles.hu/
Bõrgyógyász szakorvos ír fel kenõcsöt, õ ért hozzá.
stresszmentes élet, diéta, fényterápia, kenceficék
A kérdező hozzászólása: Na ez az a stressz, , :(
Nálam is a stressz hozta ki az tuti. Ajánlom menj el a semmelweis egyetem bõrklinikájára, ahol fényterápiára, illetve biológiai kezelésre tudsz menni, és mindezt a TB állja. A fényterápia nálam bevált!!! Eltûntek a foltok.

A macskám sokat vakarja a fülét, milehet a baja? Ill. hogyan gyógyitsam és mivel? Köszönöm.

Legjobb válasz: Lehet atkája, fülgyulladása. Ne gyógyítsd semmivel, mert nem tudod mi a baja. Vidd el a dokihoz, majd õ megállapítja és azt is megmondja, hogy mit csinálhatsz vele.

Lehet atkája, fülgyulladása. Ne gyógyítsd semmivel, mert nem tudod mi a baja. Vidd el a dokihoz, majd õ megállapítja és azt is megmondja, hogy mit csinálhatsz vele.
Az én macskám is sokat vakarja a fülét, de nincs semmi baja. Egészséges, nem bolhás.
Bolha, atka, fülgyulladás, allergia. Ezek mind lehetnek. A doki megnézi és megmondja.
Rühes is lehet. Az enyém egyszer annyira kivakarta, hogy spriccelt belõle a vér. Mindenképpen vidd dokihoz.
Szerintem is vidd orvoshoz, én is a rühre vagy atkára tippelek!
Szia! Az én cicámat picébõl mentettük ki, neki rühes volt a füle, 1 hétig csepegtettünk neki fülcseppet, de még a mai napig vakarja. Állatorvos ha látja, az sosem árt.:)

Velem lehet a baj? Ha igen hogyan "gyógyítsam", mit tegyek?

Egyetemista vagyok,a körülöttem élõk szeretnek bulizni és ezt eléggé hangosan is néha, én viszont amit õk "bulinak"(ivás,hangzavar,szex) hívnak az számomra inkább szégyen vagy nem is tudom,hogy ezt hogyan fogalmazzam meg. Próbáltam beilleszkedni ebbe a társadalomba, de nem megy, nem érzem jól magam ha "bulizni" kell, inkább feszülten és kellemetlenül. Jobban szeretek túrázni, sétálni, olvasni vagy filmet nézni, esetleg Skype olni. Valahogy kellemetlenül érzem magam bárhová is megyek, legyen kollégium vagy albérlet.... nem tömegre és "életre",hanem nyugalomra vágyok, habár nem tudom,hogy ez miért így alakult ki, és ilyenkor mikor buli van a házban én a szobában ülök és kellemetlenül érzem magam és ki sem lépek a szobából. Ez miért van ? mármint,hogy nem tudok beilleszkedni és legszívesebben a világ végére futnék ahol csend van és nyugalom?

Legjobb válasz: valaki így érzi jól magát, valaki úgy. Egyáltalán nem gáz, ha nem vagy bulizós, de erre már hamarabb is rá kellett volna jönnöd

valaki így érzi jól magát, valaki úgy. Egyáltalán nem gáz, ha nem vagy bulizós, de erre már hamarabb is rá kellett volna jönnöd


Miért fáj a vállam, mikor múlik el, hogy gyógyítsam?

Már egy hete fáj a jobb vállam nem erőltetem, pihentetem nem javul tornáztatom rosszabb lesz izületnél fáj belül. Mit csináljak h jó legyen? Van mikor felkeléskor felsem tudom emelni annyira fáj ideg becsípődhetett?

Legjobb válasz: Hallottál már ortopéd orvosról?

Hallottál már ortopéd orvosról?
Engem ilyesmivel az orvos elküldött fiziora. Voltam vagy hatszor, semmi javulás a masszázs és az elektroizé ellenére. Mikor már azt hittem, hogy így maradok, egyik napról a másikra elmúlt. Tegnapelõtt megint kezdte - gyanút fogtam, hogy a gereblyézéstõl van. Nem megyek vele most sehova, kenem krémmel és külsõ váll-gyakorlatokat kezdtem, úgy látszik, gyenge vagyok ebben a szögben. És javul. Azt akarom nyögni, hogy ezeket csinálhatod. Tetszõleges sorrendben.
A kérdező hozzászólása: Azt most ilyennel nem szaladgálok orvosho z annyira nem tré csak néha fáj nagyon aztán nem másnap megint fáj .. majd elmúlik csak kérdés mikor mert meccsem lenne kér hét múlva boxmeccs és para így...
Akkor eccerû. Edzõhöz menni.

Van egy lyuk a sarkamon, nagyon fáj, hogyan gyógyítsam meg?

Kb 3 hete egy nagy séta után lett rajta egy vízhólyag, amit én hülye kivágtam (kiszúrni nem tudtam), lett a közepén egy lyuk, ahol már a húsom volt. Na azóta nem tudok rendesen járni, mert annyira fáj, hogy nem tudok rálépni a sarkamra. Kentem már több krémmel is, de egyszerűen semmi változás!

Legjobb válasz: bõrgyógyász

bõrgyógyász

Hogyan gyógyítsam meg a babámat?

Az a problémám,hogy 8 hónapos kisfiam nagyon megfázott ,pár hét alatt másodszor.Nagyon izzadékony,valószín?leg ezért fázhatott meg...És most is pont az a problémám,hogy nagyon izzad,most még jobban,mint eddig,mert ugyebár dolgozik a szervezete.Mit csináljak,hogy ne fázzon meg még jobban?Nem merek már szell?ztetni sem rendesen,mert egyfolytában tiszta víz a feje,hiába törölgetem...

Legjobb válasz: Szellöztetni kell!!Vidd adíg másik szobába.Nincsen nagyon meleg nálatok??Esetleg túlöltözteted?? Adj neki vitamint,gyümit.Meleg teát. Mink is megvagyunk fázva......

Szellöztetni kell!!Vidd adíg másik szobába.Nincsen nagyon meleg nálatok??Esetleg túlöltözteted?? Adj neki vitamint, gyümit.Meleg teát. Mink is megvagyunk fázva......
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nem tudom másik szobába vinni, mert nincs...Egyébként szellõztetek, szóval nem úgy kell elképzelni, hogy szegény fiú egész nap nem érez levegõt, csak hát mivel beteg, nem ártana még több friss levegõt beengedni.De annyira izzad szegény...Most már 5-15 percenként szívjuk az orrát, azt mondta múltkor a doki, hogy szívhatom, ahányszor csak hallom, hogy van cucc az orrában.Használunk tengervizes orrspray-t, kap Cebiont, gyümölcsöt, sok teát és vizet.Szerencsére az étvágyával nincs baj.Csak ez az izzadás aggaszt, félek, hogy rosszabbra fordul emiatt a helyzet.Szerintem nincs túl meleg nálunk.
Ha nem lázas és izzad, akkor túl van öltöztetve. Hány fok van nálatok és milyen ruhában van?
Nekem a védõnõ azt mondta, hogy a gyakori orrszívás izgatja az orrát és még több váladék fog termelõdni. Szerinte napközben óránként és elalvás elõtt szívjam az orrát, gyakrabban semmiképp.

Szeretnék tanácsot kérni szortuszogyulladással kapcsolatban! Borotválkozás után intim helyen begyulladnak az ujonnan novo szortuszok, hogyan gyógyitsam vgy elozzem meg? Szépen koszi a tanácsot!

Legjobb válasz: Testradírt használj az intim területeken is, kb. hetente kétszer. Ilcsi nénis fekete szappannal szoktam mosogatni, abban van gyulladáscsökkentõ. Kozmetikus mondta, hogy így járjak el.

Testradírt használj az intim területeken is, kb. hetente kétszer. Ilcsi nénis fekete szappannal szoktam mosogatni, abban van gyulladáscsökkentõ. Kozmetikus mondta, hogy így járjak el.
A bõrgyógyászom javasolta: intim helyeken és bikinivonalon csak a szõr növekedésével megegyezõ irányban borotválj, így kisebb az esélye a benövésnek. Plusz kapható a drogériákban ill. multiknál szõrbenövés elleni testápoló, nõknek.

A bal szemem külső sarka nagyon fáj, mi lehet ez? Hogyan gyógyítsam meg, hogy holnap használhassak kontaktlencsét?

Tegnap este kezdett fájni. Gondoltam rá, hogy árpa, de annak látszódnia kellene, nem? Mit csináljak vele? Kenegettem árpára való krémmel, esetleg kamillázzam? De az meg árt, hogyha mégis árpa, nem? Holnap muszáj feltennem a kontaktlencsét, az így nagyon veszélyes?

Legjobb válasz: ha lány vagy, nem tudom hogy szoktál e sminkelni, de attól is lehet, hogy pl begyulladt egy szempillatüszõd úgymond :) én ilyenkor kamillázni szoktam, azzal szerintem ártani nem tudsz mert gyulladáscsökkentõ. a lényeg hogy ne legyen túl meleg.

ha lány vagy, nem tudom hogy szoktál e sminkelni, de attól is lehet, hogy pl begyulladt egy szempillatüszõd úgymond :) én ilyenkor kamillázni szoktam, azzal szerintem ártani nem tudsz mert gyulladáscsökkentõ. a lényeg hogy ne legyen túl meleg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Lány vagyok, bár nagyon minimálisan sminkelek, de elképzelhetõ, hogy ez lehet a baj. :) És kontaktlencsét ettõl viselhetek holnap? Nem lesz nagyobb baja?
azt sajnos nem tudom megmondani, mert én nem hordok kontaktlencsét :\. rosszat meg nem akarok mondani.

Tengerimalacom rekedten vísit, szegénynek lehet, hogy megfázott a torka. Pedig mindig nagyon ügyelek rá. Hogyan gyógyítsam?

Legjobb válasz: ha eddig hideg helyen volt,vidd oda a ketrecét ahol meleg van...és mindenképpen keress fel egy állatorvost

ha eddig hideg helyen volt, vidd oda a ketrecét ahol meleg van...és mindenképpen keress fel egy állatorvost
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!2 éve már velem lakik ugyanazon a helyen van a ketrece, (szoba közepén, ablaktól távol) soha semmi baja nem volt, csak pár napja látom hogy baja van.Aggódom a drága malacomért.
az állatorvos a biztos. Lehet, hogy csak megakadt valamia torkán. Nekem is volt ilyen, nem tudott visítani, de nem tartott sokáig, értsd úgy: kb. fél óra volt.
Szia, Ha megfázott, annak egyéb tünetei is vannak, általában rohamosan romlik az állapota. Egy malacvizit a legolcsóbb, érdemes orvosnak megmutatni. Egyébként ajánlom a http://www.gemon.ro oldalt. Ez a tökéletes malacbiblia. Egyébként ha a malacod gyakran van a házában, vedd ki, és vizsgáld át tetõtõl talpig. Kajával mindig ki lehet csalni, ha arra sem jön ki, gyanús a dolog. Minden mozdulatát, szokását jól kell ismerned ahhoz, hogy tudd, valami nincs nála rendben, ugyanis hajlamosak elrejteni a betegségüket, és mire észreveszed, késõ van. Én javaslom, hogy naponta vedd kézbe, így biztosan képben leszel a cocodat illetõen. Pesten és Dunaújban tudok hozzáértõ malacdokit. Mert azt tudnod kell, nem mindegyik ért hozzájuk, persze megpróbál segíteni, általános elvek alapján. A malac azonban rágcsáló, egzotikus állatnak számít. Célszerû specialistát felkeresni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Kedves Utolsó Válaszoló! Malacom ugyanolyan, mint mondjuk 2 hónapja, eszik, iszik rendesen, ha kiveszem szaladgál, tehát külsõ állapotát tekintve jól van. De viszont a hangja kb. 1 hónapja szinte semmi, és inkább macskanyávogásra hasonlít.Új tünetnek számít a pár napja tartó tüsszentés, és van hogy 5-6-ot is egymás után.Olyankor össze is rezzen, gondolom a tüsszentés erejétõl. Pesten a Család utcai rendelõt, meg Gráf Dokit tudom, hogy értenek malackákhoz, eddig ezeket találtam. Bármilyen tippet Tõled köszönök elõre is! A gemon.ro oldalt ismerem, és nagyon szeretem, profik ott tényleg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!