Találatok a következő kifejezésre: Hogyan gondozzam kis (4 db)

Etesd addig, amíg nem tud repülni, utána mindenképpen engedd szabadon, mert fogságban el fog pusztulni.
Adj neki kölest, búzát, zabot, stb. A veréb magevõ madár!(bár ha megeszi a csontit, akkor sincs semmi baj, fehérje :) jha és kenyeret ne nagyon adj neki, felpuffasztja és kellene neki melegítés, egy fészek szerûség a helyén, de nem ágakra rakva, hogy ne kelljen erölködnie, ha be akar menni. Ha már elkezdtek nõni az evezõi( a legnagyobb szárnytollai) akkor lehet kivenni, pl egy nagy ágyon elengedni és próbálni óvatosan, kis magasságról röptetni, de tényleg csak akkor, ha egészséges, magától eszik és már próbálkozik a helyén is röpködni. remélem sikeresen felnõ a kis veréb :) sok sikert hozzá :)
Ezen az oldalon kéne elolvasni a verebes, és a fecskés történetet. Minden le van írva! http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=mmebm&id=1181940969
èn rengeteg verebet felneveltem màr, nem nehèz dolog, sok orom van benne! Aztàn, ha majd elengeded, sokàig vissa fog jàrni hozzàd!

Hogyan gondozzam a kis patkányom?

Ma vettem egy 3 hetes pici patkányt. Nagyon édes,csak oylan kicsi és törékeny,nem merek igazából nagyon rendezkedni vele.Egy jó kis terráriumba tettem.Tettem be neki:szénát,forgács és macskaalom keveréket,tengerimalac tápot(van 3 db tengerimalackám is,tenyészt? vagyok),és egy fain kis üveg itatót.Mindent megtalált,kipróbált.Mit evgyek neki,hogyan vegyem kézbe?Tényleg a farkánál fogva kell,mert nekem angyon rossz érzés volt így felemelni a kis testét...köszönöm el?re is aki válaszol :) Üdv.:Bea

Legjobb válasz: Inkább 2 kézzel a hasa alatt, a farkánál inkább csak a vadon élõ, az embert nem igen kedvelõ példányokat szokás fogni. Próbálj pépes dolgokat adni neki amíg nincsenek elég erõs fogai, pl búzadara, mûzli stb nem kell neki sok, inkább többször, aztán késõbb a szalonnának, meg sajtnak is örül majd, de a profik inkább a szakboltokban vannak, tõlük mindent megkérdezhetsz, meg a neten is biztos találsz sokmindent. Bár a patkányt nem kell félteni sokmindent elvisel és alkalmazkodik nagy túlélõ.

Inkább 2 kézzel a hasa alatt, a farkánál inkább csak a vadon élõ, az embert nem igen kedvelõ példányokat szokás fogni. Próbálj pépes dolgokat adni neki amíg nincsenek elég erõs fogai, pl búzadara, mûzli stb nem kell neki sok, inkább többször, aztán késõbb a szalonnának, meg sajtnak is örül majd, de a profik inkább a szakboltokban vannak, tõlük mindent megkérdezhetsz, meg a neten is biztos találsz sokmindent. Bár a patkányt nem kell félteni sokmindent elvisel és alkalmazkodik nagy túlélõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!!! :)
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9056791 itt patkányszakik értekeznek egymással, és rengeteget fognak segíteni, bármilyen kérdésed van!
Ugyenúgy kezeld, mint a tengerimalacaidat :) A hasát fogd, amikor felemeled és NE a farkát.. :) Keresgélhetsz az interneten is néhány infót. Remélem segítettem :) Jó gondozást! :D
Itt vehetsz neki cuccokat meg direkt neki eledelt! Sok szerencsét!=) http://www.allati-fincsi.hu
Nyugodtan fogd meg a hasa alatt. Én csak akkor szoktam megfogni/meghúzni a farkát mikor ki vannak engedve és olyan helyre akarnak menni ahova nem szabad és akkor egy picike húzás és többet nem mennek oda. DE ez egyáltalán nem fáj nekik. Én is pici ként kaptam õket. Én szoktam nekik az aplha zoo-ba komplett patkány kaját venni de az ég adta világon mindent megesznek amit te. Kivéve "k" betûvel kezdõdõ zöldségeket ne adj nekik mert felfújódnak tõle pont úgy ahogy a száraztésztától is. Ha inni egy kicsi tejet is szeretnél neki adni akkor azt hígítsd fel neki vízzel mert a tartósító szertõl bajuk lehet. Teát is tilos nekik adni mert bél rákuk lehet tõle. Nekem 2 van és abból az egyik elõszeretettel eszi a hagymát is.


Vettem egy kis jácintot, hogy ültessem el és h gondozzam?

cserépben szeretném

Legjobb válasz: Szia! Itt sokmindent olvashatsz róla: http://www.edenkert.hu/szobanoveny/viragdiszek/cserepes-jaci..

Szia! Itt sokmindent olvashatsz róla: http://www.edenkert.hu/szobanoveny/viragdiszek/cserepes-jaci..
nekem is vannak játszintok a szobában cserépben. nyíló állapotban vettem õket tavaly és tavaly elõtt. elnyíltak, elszáradt a száruk is, csak a csúnya száraz hagymát nézhettem egész évben. mostmár 1-2 cm-es hajtás van rajtuk. heti egyszer locsolom csap-vízzel és bolti földben vannak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!