Találatok a következő kifejezésre: Hogyan fogyhatnék hét (33 db)

Hogyan fogyhatok le 2 hét alatt 3-5 kg-t?

14 éves vagyok,lány,168-9 cm és 57-58 kg,de min. 55 kg szeretnék lenni. Az értelmetlen válaszokat hanyagoljátok,kérlek! Nagyon fontos lenne,hogy segítsetek! :)

Legjobb válasz: Szerintem 2 hét alatt nem lehet ennyit, 3-4 hét kell, mire az anyagcsere átáll. De egyébként: max. 1000 kalóriát vigyél be egy nap, Norbi szabályai szerint (pl. szénhidrát csak délig, este már csak zöldség-gyümölcs) és heti legalább 3x-4x mozogj 1 órát intenzíven.

Szerintem 2 hét alatt nem lehet ennyit, 3-4 hét kell, mire az anyagcsere átáll. De egyébként: max. 1000 kalóriát vigyél be egy nap, Norbi szabályai szerint (pl. szénhidrát csak délig, este már csak zöldség-gyümölcs) és heti legalább 3x-4x mozogj 1 órát intenzíven.
femina.hu/fo gyokura/topdi etak_tojas
Nagyon hamar felejtsd el a versenyfogyást, a diétákat.. kalóriamegvonást. Ezeket nem értelmes embereknek, a kalóriamegvonást meg nem gyerekeknek találták ki. Ne kezdd el tönkretenni magad. Ne egyél semmi cukros, lisztes, tejes kaját (maradnak a zöldségek, húsok, gombák, minimális gyümölcs) és fogyni fogsz. De ha 14 év alatt 58 kilós lettél, ne akarj 2 hét alatt rögtön 3 kilótól megszabadulni. A fogyásnak folyamata van, nem történik csak úgy hirtelen. Ahogy a hízáshoz, ehhez is idõ kell. Ne hizlald magad (írtam miket ne egyél) és szépen elkezdesz fogyni. Tényleg fontos egyébként, mert ami kajákkal ekkorára hizlaltad magad azok az egészségedet is szét fogják csapni idõvel. Én ezt nem most a kérdésed kiírásakor, de egy évvel ezelõtt is elmondtam volna, persze hogy nagyon fontos.
Utolsó, köszi, hogy megírtad neki. Késõbb olvastam csak, hogy 14 éves. Ebben a korban még tényleg nem szabad. (#1)
A kérdező hozzászólása: Idén leszek 15. Nagyon nem vagyok megelégedve az alakommal. Bár mindenki azt mondja, hogy jó és vékony vagyok, de én még se hiszem el. Nem csak a hasamból, hanem a combomból is szeretnék fogyni. 2 hét múlva lesz a ballagásom és nem szeretnék úgy kinézni, mint most...
A kérdező hozzászólása: *Jó alakom van és vékony vagyok
Nem 2 hét alatt változik meg az alakunk, amiért éveken át dolgoztál. Optikai tuningolni lehet: nem eszel puffasztó kaját, minél kevesebb szénhidrát - annál kevesebb megkötött víz lesz a testedben, de ezek csak látszat dolgok 2 hét alatt. Tanuld meg ezzel a leckével, hogy MINDIG tartsd szem elõtt az egészségedet. A kinézet csak egy ehhez kapcsolódó dolog. Nem azért eszel jól és edzel, hogy csinos legyél de következik hogy a jól eszel és edzel, akkor csinos leszel. De nem 2 hét alatt.

Októberre hogy fogyhatok 3 kilót? Mennyit mozogjak 1 héten? és mit?

Legjobb válasz: Ha szeptember végén kezded el gyakorlatilag úgyis fogysz októberre 3 kilót. Heti 2x1 óra mozgás is elegendõ, lehetõleg futás,kocogás,biciklizés intenzíven. Hagyd el a cukros termékeket, kenyérféléket, péksüteményeket, tejtermékekkel óvatosan (mivel zsíros a nagyrésze), próbálj beiktatni minél több zöldséget/gyümölcsöt, fogyassz sok folyadékot. körülbelül ennyire van szükséged, akár 2 hét alatt is lemegy az a 3 kiló.

Ha szeptember végén kezded el gyakorlatilag úgyis fogysz októberre 3 kilót. Heti 2x1 óra mozgás is elegendõ, lehetõleg futás, kocogás, biciklizés intenzíven. Hagyd el a cukros termékeket, kenyérféléket, péksüteményeket, tejtermékekkel óvatosan (mivel zsíros a nagyrésze), próbálj beiktatni minél több zöldséget/gyümölcsöt, fogyassz sok folyadékot. körülbelül ennyire van szükséged, akár 2 hét alatt is lemegy az a 3 kiló.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Iskolába járok így nem tudok normálisan fogyókúrázni, van valami ötletetek hogy hogyan fogyhatnák le 10kg-ot a leggyorsabban (lehetőleg 1-2 hét alatt)?

Nem tudom hogyan fogyhatnék le , 2-3 éve tornázom járok táncra és boksz edzésekre . a koromhoz képest 15 kg-mal több a súlyom és ez nekem nyomasztó . Hogyan tudnék lefogyni a suli mellett és ha hiába a mozgás akkor mit tegyek ?

Legjobb válasz: egy héten belül maximum úgy tudsz 10 kilót fogyni, ha amputálod mindkét lábadat. ha rendszeresen mozogsz, odafigyelsz, hogy mit eszel és kitartó vagy, 3 hónap alatt egészségesen leadhatsz 10 kilót és még a lábaid is megmaradhatnak.

egy héten belül maximum úgy tudsz 10 kilót fogyni, ha amputálod mindkét lábadat. ha rendszeresen mozogsz, odafigyelsz, hogy mit eszel és kitartó vagy, 3 hónap alatt egészségesen leadhatsz 10 kilót és még a lábaid is megmaradhatnak.
10kg-ot 1-2 hét alatt:D Fogd lassabbra a dolgot vagy felejtsd el. Miért akar mindenki több éves elhízás után hirtelen lefogyni?
énis iskolába járok és tudok normálisan fogyozni:D igy csinálom reggel fõtt tojás iskolába 2 teljes kiorésû zsemle sonkával ebéd csirkemell + zöldség uzsona gyümölcs vacsora csirkemell + zöldség
Zöldségeket, húsokat, gyümölcsöket eszel édességek, kenyér, tészta, tejtermékek helyett. De ha dolgoznál, akkor is így fogyhatnál. Na most így nyilván amit elétek dobnak 'ételt' az iskolában, az nem megfelelõ, ez egyedül neked rossz.. Tehát muszáj zöldségeket, gyümölcsöket (vagy akár húsokat) magaddal vinned ételhordóban, ha normális ételt akarsz enni, fogyni akarsz. Viszont ha ezt megszokod, tudatosan kezdesz enni, akkor komoly problémákat elõzöl meg amikkel nálad idõsebbek is küzdenek, általában sikertelenül. Tehát sok sikert!
Én is iskolába járok és mégis le tudtam fogyni. Reggelire általában valami tojást eszek, vagy fõttet, vagy rántottát zöldségekkel, kenyér nélkül! Az iskolában eszek egy - két gyümölcsöt, attól függ, hogy meddig vagyok. A többi étkezésre sok hús és zöldség. Hetente 4 alkalommal edzek 1 órán keresztül (fél óra aerobik, fél óra szobabicikli), és emellett minden nap sétálok 1-2 órát. Nem lehet az iskolára fogni azt, hogy nem fogysz, ha úgy gondolod, hogy eleget mozogsz, akkor az étkezéssel lesz probléma. Ne akarj ilyen rövid idõ alatt ilyen sokat fogyni, mert: 1. nem lehet ennyit 2. ha mégis, nem lenne egészséges, nem zsírból hanem izomból veszítenél 3. amint abbahagyod ezt a drasztikus koplalást, visszajönnek a kilók Hetente fél - 1 kg az egészséges.
1-2 het alatt sehogy.
A kérdező hozzászólása: mielõtt valaki azt hinné hogy én el vagyok hízva (elsõ kommentelõnek szól) közlöm hogy nem , csak lesz 2 versenyem és az edzõm késve mondta hogy fogyjak le 10 kilót mert csak 30kg-osan lehet rész venni rajta .
Hát gratulálunk.. Idióta versenyzõknek, akik 10 kilókat csak úgy fel-le ugráltatnak magukon, mégis mennyi idõs vagy, hogy 30 kg-os kellene legyél?? Aztán meg távolról üdvözlöm az edzõdet, hogy a pa.raszt kiadja egy kislánynak hogy fogyjon le 10 kilót, amikor ebben az országban a NÕK NAGY RÉSZE egész életében nem tudja hogyan fogyjon le, mi sem természetesebb, semmi tanácsot nem ad csak hogy fogyj le.. az egy idióta.. de biztos jó neked, hogy ilyen edz téged. Átadhatnál neki egy tökönrúgást is, mondd meg hogy "Aczél" küldi.


Hogyan fogyhatok le 5 kg-t 1 hét alatt?

16 éves vagyok 59kg és 160 cm

Legjobb válasz: leginkább sehogy. Ja de : ha levágod a karod :D se vízben, sem béltartalomban sem zsírban nincs annyi, hogy 1 hét alatt leadd. amúgy 59 kilóból miért akarsz fogyni? gondolom lány vagy: biztosra mondom hogy semmi háj nincs rajtad. a fiúk meg szeretik a nem pálcika lányokat...

leginkább sehogy. Ja de : ha levágod a karod :D se vízben, sem béltartalomban sem zsírban nincs annyi, hogy 1 hét alatt leadd. amúgy 59 kilóból miért akarsz fogyni? gondolom lány vagy: biztosra mondom hogy semmi háj nincs rajtad. a fiúk meg szeretik a nem pálcika lányokat...
balkarodat vágd le
Ha van rajtad egyáltalán plusz, akkor azt hány hét alatt szedted fel? Ha akkor volt idõd nem odafigyelni, akkor most is legyen arra hogy odafigyelsz! Már ha egyáltalán szükséged van rá.
egészséges módon max 1-et
egyébként próbáld ki: semmi cukor, semmi fehér liszt sok zöldség és gyümölcs valamennyit segíteni fog és csak tiszta vizet igyál
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat igen lány vagyok , nem másnak akrok tecceni hanem magamnak mert ez nekem igy nem jó :) eddig 4 kilót fogytam de azt nem tudom mennyi idõ alatt , de most minnél hamarabb leszeretnék adni 5 kilót am a kézlevágósat még meggondolom ^^

Hogyan fogyhatok 1 hét alatt 2kg-t?

Nagyon szeretnék lefogyni mert versenyre kell mennem meg szeretném ha vékonyabb lennék..De a verseny 1 hét múlva lesz és mindenképpen le kell fogynom mert ha nem nem versenyezhetek. Szeretnék úgy fogyni hogy nem úgy hogy csak vizet iszok egész nap mert én azt nemtudom csinálni mert fáj a hasam hanem valamit azért egyek. PLS segítsetek :(

Legjobb válasz: Fuss. És mellõzd a következõ egy hétben a vörös húsokat, fehér kenyeret, tejtermékek nagy részét. Ha van edzõterem ahova menni tudsz, akkor menny és futópadozz, biciklizz vagy sífutózz.

Fuss. És mellõzd a következõ egy hétben a vörös húsokat, fehér kenyeret, tejtermékek nagy részét. Ha van edzõterem ahova menni tudsz, akkor menny és futópadozz, biciklizz vagy sífutózz.
Korábban kellett volna gondolkodnod... De mivel nem valódi fogyást akarsz, azért van esélyed, ha a végén keveset iszol, lemeríted a glikogénraktáraidat, persze pluszban keveset eszel és végig edzel, de fõleg a végén, a glikogénraktárak miatt... De ha ennyire sem értesz hozzá, mint én, egy totál laikus, akkor ne erõltesd. Mivel egyetlen hétrõl van szó, az egészséged miatt max. akkor aggódnék, ha igen vékony lennél (amire mondjuk nem kicsi az esély, bár nem tudom, milyen versenyrõl van szó. ha sportolnál, csak tudnál ennyit, nem? s akkor a koplalás se jutna eszedbe)... Bár nagy butaságokkal ilyen rövid idõ alatt is lehet ártani a testnek (mondjuk ha nem innál 3 napig vagy ilyesmi). Nyilván kell enned és innod is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Sajnos futni nem engednek el egyedül :( Inni és enni mindenképpen fogok de enni azért kevesebbet meg odafigyelek hogy mit eszek. :) köszönöm szépen sokat segítettetek. Légyszíves tudnátok linkelni nekem fogyasztó tornákat youtube-ról? :) Elõre is köszönöm
A "tornáktól" nem fogsz lefogyni.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi majd levágom :D Hasznos tanács:) De hiába étkezem normálisan mert próbáltam odafigyelni csak barna kenyeret eszek a tejtermékeket kerülöm húst se nagyon eszek és minden nap futok 2 és fél km-t 17 perc alatt. Az igaz hogy izmos vagyok egy picit de még nem eléggé vékony a versenyre :( akkor valami gyakorlat? felülés, fekvõ vagy ilyesmivel ne is próbálkozzak mert nem segít? :(
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A barna kenyér se sokkal jobb, mint a fehér, mellõzni kéne legalább a héten MINDEN pékterméket, helyette sok sovány hús és hal menjen (párolva, fõzve, grillezve) sok-sok-sok zöldséggel (lehetõleg ne puffasztó típusúakkal) és ügyelj a folyadékbevitelre (víz, citromos víz, tea, mehet kávé is steviával vagy édesítés és persze tej nélkül). Mivel idõpontra fogysz, addig célszerûbb, ha a szénhidrátot drasztikusan lecsökkented (gyümölcs se nagyon menjen, se semmi más cukortartalmú cucc). Kalóriákat célszerû számolni, a matek nem téved, a szemmérték viszont nagyon sokat (pláne ha valaki fogyni vagy hízni szeretne, félelmetesen könnyen alá- vagy fölébecsüljük a megevett cuccokat). Apró trükkökkel kibírhatóvá teheted a dolgot (gyakori fogmosás, listerine öblögetés, egy ideig nem kívánod utána az ízeket, kb. ugyanerre az almaecetet is szokták). Lassan, komótosan, apránként egyél, akkor hamarabb eltelsz, evés elõtt mindig igyál is egy nagy pohár vizet és hagyd ülepedni. Verseny elõtti két napra ha nagyon nem akar összejönni, szélhajtó, vízhajtó, hashajtó. Az ilyen drasztikusabb gyorsfogyás nem lesz tartós, elsõre mindenképp a glikogénraktárak és a salakanyagok ürülnek, majd vízvesztés, utána jön az izom majd a zsír, ezt sajna nem tudod felcserélni. És ha ennyire kilóra mérnek, imádkozz, hogy ne akkortájt jöjjön meg (akkor vizet raktároz a szervezeted és ha tetszik, ha nem, 1-3 kilóval többet nyomsz).
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm :) ) És persze minden választ köszönök :)

Hogy fogyhatnék egy hét alatt 3kg-t?

Tudom, hogy nem egészséges de kíváncsi vagyok. Esetleg van valami módszer ami nektek bevált?

Legjobb válasz: Mérleg számít vagy a tükör? Amúgy szerintem az a 3kg nem olyan sok, 2 hét alatt simán leadod egészségesen is. Emelt fehérje, kevés ch és zsír. Pl reggeli 1 ek zab 2 tojás, pici só, gomba, brokkoli, paradicsom, paprika stb a zöldségeket megpirítod 1ev oliva olajon, a zabot és a tojásokat összekevered majd ráöntöd erre a zöldségekre és megsütöd, ha elakarod vinni alufóliába feltekered közé akár sonkát is tehetsz közé. Tízórai alma vagy 1 natur joghurt ebéd hús/hal roston megsütve zöldségtál vagy ha ch-ra vágysz sütötök püré, kevés köles vagy rizs uzsonna zöldségtál sonkával vacsora 125g zsírszegény túró vagy protein shake

Mérleg számít vagy a tükör? Amúgy szerintem az a 3kg nem olyan sok, 2 hét alatt simán leadod egészségesen is. Emelt fehérje, kevés ch és zsír. Pl reggeli 1 ek zab 2 tojás, pici só, gomba, brokkoli, paradicsom, paprika stb a zöldségeket megpirítod 1ev oliva olajon, a zabot és a tojásokat összekevered majd ráöntöd erre a zöldségekre és megsütöd, ha elakarod vinni alufóliába feltekered közé akár sonkát is tehetsz közé. Tízórai alma vagy 1 natur joghurt ebéd hús/hal roston megsütve zöldségtál vagy ha ch-ra vágysz sütötök püré, kevés köles vagy rizs uzsonna zöldségtál sonkával vacsora 125g zsírszegény túró vagy protein shake
Az utolsonak: 1 font emnberi zsir 3500 kcal (http://www.huffingtonpost.com/2013/03/05/3500-calories-one-p.., egy font pedig 453.59 gramm. 3500/463.59*1000 = 7716.21
Zsírból sehogyan, ahhoz 23100 extra kalóriát kellene elégetned, ami napi 1000 kcal étrend mellett is 2300 kcal energiafelhasználást jelent. Ez kb. egy maratonfutásnak felel meg. Gondolom ezt nem fogod naponta megcsinálni. Ha nem érdekel, hogy mibõl veszíted a 3 kilót, akkor koplalj, a szervezeted elkezdi felhasználni az izmaidat, kiürülnek a beleid, egy kis vizet is veszítesz és már kész is a 3 kiló. Csak aztán ne csodálkozz, ha egy héttel késõbb már vissza is jön.
1.: Valaki nagyon nem tud számolni... 1 kg zsír 9000 kcal. 1 kg zsírszövet (háj) kb. 20% vizet tartalmaz. 9000*0, 8=7200. Vagyis nem 7700, hanem 7200 kcal.
számoljunk az optimista 7200-as verzióval, akkor összesen 7200*3/7=3085 kcal kalóriát kell égetned egy nap. Az elégetett kalória mennyiségét pedig úgy kapod meg, hogy a bevitt energia (amit megeszel annak a tápértéke) mínusz amit ledolgoztál (ebbe bele lehet számolni az élelmódodból adódó alap kalória igény értéket és amit pluszban sportoltál). A végeredményül kijött számnak kell minimum 3085 kcal-nak lennie, ekkor le fogsz adni 3 kg-ot. Kalkuláláshoz neten sok adatot találsz, most nem linkelnék,
Hát még nagy hasmenéssel sem. Ha egész héten koplalsz, akkor is csak vízet veszíthetsz és azzal együtt lehet, hogy lesz 3 kg. Bevállt: Amerikai káposztasaláta, utána egy kávé, utána két bögre birsalmalé xilittel édesítve. Ettõl aztán rendesen megy a hasam, egy nap alatt lement egy kiló simán. :)
Még hatásos lehet a napi 5-6 óra tempós gyaloglás, mellette semmi mást ne egyél csak csirkemellbõl készült székelykáposztát.
Van egy rokkant, nincs keze-lába, aki nem régen átúszta a Csatornát. Ha jól tévedek, nyolc kilót fogyott közben. Le lehet fogyni, szaunával, hashajtóval, sok vízzel és minimális kajával. CSak baromság. A következõ héten visszaugrik az egész, vagy még több, és adtál a szervezetednek egy olyan stresszt, amit sosem hever ki, tárolni fogja a kaját és nézhetsz. Ha pölö eltévedsz az erdõben és három napig nem eszel, akkor is így jársz, de akkor legalább nem direkt csináltad.
3-nak és 4-nek: Abban ugye nincs vita, hogy 1 g zsír 9 kcal (pontosabban 9, 3)? Akkor 1 kg zsír 9300 kcal. A zsírszövet (a háj) NAGYJÁBÓL 20% vizet tartalmaz, így 9300*0, 8=7440. De ez egy körülbelüli érték, így adott esetben a 7200 és a 7700 is jó lehet, hidratáltságtól függõen.

24 éves lány vagyok175/72 kg.3 hete járok konditerembe heti 2 alkalommal, de szeretnék többször is. Hogyan fogyhatok legalább EGY 5-ÖST viszonylag rövid időn belül? Fehérjeport ajánljátok? Mennyit hogyan?

Esetleg hasról hogyan lehet fogyni? az étkezésemen is változtattam. kérlek segítsetek :)

Legjobb válasz: Szálkásító étrend szükséges és sok aerob/kardio mozgás Helyi zsírégetés nincs, nem is volt, aki mást állít hazudik. A fehérjepor egy étrendkiegészítõ: Az étrended egészíted ki vele, ha szükséges, de önmagában csak azért mert fehérjeturmixot iszol, nem fogsz fogyni. A konditeremben mit csinálsz? Mert ez így tág fogalom :)

Szálkásító étrend szükséges és sok aerob/kardio mozgás Helyi zsírégetés nincs, nem is volt, aki mást állít hazudik. A fehérjepor egy étrendkiegészítõ: Az étrended egészíted ki vele, ha szükséges, de önmagában csak azért mert fehérjeturmixot iszol, nem fogsz fogyni. A konditeremben mit csinálsz? Mert ez így tág fogalom :)
pihenõ napok kellenek minden nap ne edz. vitaminokat szedjed szaporán.
A kérdező hozzászólása: amúgy ha minden nap mennék terembe, az nem lenne baj ugye? kint hideg van h fussak. most is az ágyat nyomom, tüdõgyuszim van/volt :( hiányzik a mozgás, de addig nem mehetek amíg meg nem gyógyulok :(
A kérdező hozzászólása: érdekesek, köszönöm :) )
http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=561 Ezt olvasd el, részletesen. A Tovább gombra ne felejts el kattintani. :)
Szálkásító diéta kb. így néz ki, de szerintem kicsit több fehérje kell.http://body.builder.hu/kaloria.htm4?etekid=23&act=mutat&mint..
A kérdező hozzászólása: ez nagyon jó :) nem is tudtam :) köszönöm
persze hogy jó fogyásnál is a protein, tisztán zsírmentesen viheted be vele a hasznos proteint. szálkásító diéta az kb.olyan hogy 3g/tskg protein és szépen csökkented le a szénhidrát bevitelt akár 1, 5/tskg ra. persze a ch ne cukrokból legyen megoldva. ilyenkor is kell ugyan úgy rostok, vitaminok.
A kérdező hozzászólása: a szálkásító diéta milyen? :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat! :) Hát újévi fogadalomnak indult de függõ lettem :D nagyon tetszik a terem. általában 30 percet futok az elején, majd súlyzózok is ilyen gépekkel :D 15, 20 10 kilókkal csinálom :D ne kérdezzétek mi a neve :D de jó móka, majd külsõ, belsõ comb, ezekbõl is 15 kg-mal csinálok 5*25-öt, hasizom következik, biciklizek, meg van egy olyan gép aminél a karom és a lábam ellentétesen mozgok, marha jó kis gép :D . levezetésnek séta 10 perc. hát átlagosan 2 órát biztos benn vagyok :D csak a fehérjeporokkal nem vagyok tisztába, csak hallottam h jók, de ez fogyásnál is hasznos?
helyi zsírégetés nincs szálkásító diétával és heti 4x aerob mozgással heti 1kilót leadhatsz mellé menjen kondi is hogy izomzatodat védd a fogyástól fehérje tákiegeket igen ajánlom, az jól jön mindig
Szálkásító diéta kell és aerob mozgás a súlyzós edzés mellett. A fehérjebeviteled legyen 2, 5-3 g/testtömeg kg, a szénhidrát pedig 2 g/testtömeg kg. Protein edzés utánra, esteleg még reggelre mehetne. Aerob legyen heti 3-szor 40-50 perc. Így menni fog.
Kezdõknél nem feltétlenül kell minden nap edzeni, sõt! Olvasd el azt, amit linkeltem, abban minden benne van. :)

Hogyan fogyhatnék kb 6-8 hét alatt 8 kg-t? 15/L (bőveben lent)

Miket egyek,mit sportoljak?Esetleg valami konkrét diéta,ami nem olyan kemény,amivel lasabban,de le lehet elég jól fogyni?Szerintetek az elegend? a fentebbi célokhoz,ha napi 2x 1,5 órát szobabiciklizek?Valami egyéb ötlet sporthoz?

Legjobb válasz: valtoztatni kell az etkezesi szokasokon. tudom tudom bla bla bla de ha csoki helyett repat ragcsalsz vagy sultkrumpli helyett rizsat eszel koretnek eredmenyezhet kevesebb kaloriabevitelt ami pedig fogyashoz vezet en 2 het alatt kb 5 kilot fogytam igy de sajnos sutigyarban kezdtem dolgozni es .... hat igen ettem sok sok finomsagot :$ remelem sikerul elerned h csokkenthesd az adagod

valtoztatni kell az etkezesi szokasokon. tudom tudom bla bla bla de ha csoki helyett repat ragcsalsz vagy sultkrumpli helyett rizsat eszel koretnek eredmenyezhet kevesebb kaloriabevitelt ami pedig fogyashoz vezet en 2 het alatt kb 5 kilot fogytam igy de sajnos sutigyarban kezdtem dolgozni es .... hat igen ettem sok sok finomsagot :$ remelem sikerul elerned h csokkenthesd az adagod
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:)
Hát én rizst semmiképp sem ennék, borzasztó magas a szénhidráttartalma. Amit egyél: tojás, túró, sajt, szárnyas (csirke- és pulykamellfilé), jó minõségû gépsonka. Ezeknek magas a fehérjetartalma, ez kell a biciklizéshez! Felejtsd el a péksüteményeket, kenyeret, rizst, krumplit (esetleg héjában sütve, vagy fõzve) Gyümölcsöt módjával, inkább sok zöldség. Ezt nézegesd, és válaszd ki, amiket szeretsz. http://www.szemelyiedzo.eu/kaloria.php
Elõzõ vagyok. A napi kétszer 1, 5 óra rettenetesen sok és értelme sincs. Heti két nap pihenõ kell a szervezetednek, hogy regenerálódjon!
Szerintem semmi baj a rizzsel, csak figyelni kell a mennyiségre...
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Nehogymár a rizstõl is féljünk, amikor az az egyik legprofibb szénhidrátforrás. Szémhidrát valamennyi mennyiségben kell, különben mehetsz a menyországba.

Hogyan fogyhatok 6 hét alatt 15kg-ot?

Legjobb válasz: normálisan sehogy, 1.5 kilónál többet egy héten nemszabad fogyni, a végén meg max 0.5 kiló fogyás legyen...

normálisan sehogy, 1.5 kilónál többet egy héten nemszabad fogyni, a végén meg max 0.5 kiló fogyás legyen...
Kioktatást úgyis megkapod, mert valahol te is sejted, hogy ez egy "egészségtelen" kérdés, amit ráadásul már annyian feltettek. De akkor röviden: sehogy.
akkor csináld ugyanazt, mint akkor, de akkor se egészséges ennyi idõn belül ennyi kiló! és igaz, nem egészségesebbe egy kövér ember, de akkor is. nem 6 hét alatt híztál ennyire el...
A kérdező hozzászólása: Kioktatásra immunis vagyok, norbi, 90napos, t*rbó diéta és társai nem nagyon érdekelnek..Köszönöm elõre is a segítségeteket, nagy szükségem van rá!!:S
jaj, ilyet nem szabad neki írni, meatrt morci lesz, és õ oktat ki téged!:)
ja és sztem ezzel max 5-8kg megy le.15 az irreális sztem.:)
elõzõ vok. lehet több is h ne gyengülj le teljesen.akkor úgy is érzed majd h jóllaktál.inkább zöldségbõl és ne gyümölbõl. a fehérjepótlókban nem vagyok otthon, nézz utána testépítõboltokban, biztosan tudnak megfelelõt ajánlani. én azt joghurttal, túróval, tonhallal(sok feh, 0ch, kevés zsír--nagyon jó) szoktam helyettesíteni. és mellé ha bírsz akkor mozogj is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Milyen fehérjepótlót javasolsz? Gyümölcs, zöldség 500 kcal alatt, ugye?
csak zöldség és gyümölcs víz és tea mellé pedig fehérjepótló.ez egyáltalán nem egészséges, de beválik. ha ezt akartad kérdezni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon unod a fejed apafej, azt látom.Ne okoskodj, ne fontoskodj itt, hanem húzzál el a kérdésembõl!:P
A kérdező hozzászólása: Nem híztam vissza.Azért kell másik módszer, mert ezt már nagyon unom.
Akkor miért nem csinálod úgy, ahogy egyszer már lefogytál? Miért híztál vissza? (Persze csak ha nem titok.)
A kérdező hozzászólása: Nem azért nem kérek, mert sejtem, hogy egészségtelen, tudod? Nagyon is egészségesebb normál testalkattal élni, mint kövéren diéta nélkül.Sok untakozó konfliktuskedvelõ véleményére kíváncsi nem vagyok.Egyébként kb.ennyi idõ alatt már sikerült egyszer ennyit fogynom, tudom, hogy lehetséges. Tehát nagyon messzire kerüljön el, aki negatív dolgokat tud írni, mert az nem segítség.
"mert"

Hogyan fogyhatok le kb 10-15 kg-ot? Ha heti 2 tesi órám és 1néha 2 tánc órám van. Most kb.78kg vagyok.

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mennyi idõ alatt szeretnél lefogyni és, hogy mennyire vagy elszánt. Én személy szerint a gyors diéták ellen vagyok. Szerintem figyelj arra, hogy mit eszel és mozogj minden másnap legalább másfél órát, de keményen. Ne csalj, mert akkor csak magadat vágod át.

Attól függ, hogy mennyi idõ alatt szeretnél lefogyni és, hogy mennyire vagy elszánt. Én személy szerint a gyors diéták ellen vagyok. Szerintem figyelj arra, hogy mit eszel és mozogj minden másnap legalább másfél órát, de keményen. Ne csalj, mert akkor csak magadat vágod át.
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm de nem tudsz valami étrendet véletlenszerûséggel ? :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!