Találatok a következő kifejezésre: Hogyan fogyhatnék gyorsan és nem (4 db)

Hogyhogy nem vált be? Le tudsz fogyni 6 kg-ot egy hét alatt, de utána 8-at vissza is hízol...
Hülyeség ez az"izomból fogyunk, zsríból fogyunk, anyámkínjából fogyunk"-féle marhaság. Ha csökken a kalóriabevitel, akkor a test térfogata is csökken, abszolút nem érdekel senkit, hogy annak milyen hány %, alányeg, hogy egy (vagy több) számmal kisebb gatyát hordunk, kevesebbet mutat a mérleg és a centiméter. Lehet aztán azon filizofálgatni, hogy hú akkor az most víz volt, vagy izom, vagy zsír, vagy bármi más. Amúgy5-6 kg nagyon sok 1 hét alatt. Ismerek olyat, aki almadiétát csinált (3 napig csak alma és mellette sok-sok ásványvíz, citromos víz, tea), neki 2 és fél kg ment le ez alatt az idõ alatt. de ezt a diétát 1 hónapban csak 2-szer lehet megcsinálni, úgy hogy egyik héten megcsinálod a 3 napot, a hét többi napjára és a következõ hétre összeállítasz egy visszafogottabb étrendet, majd megint jöhet a 3 nap.
nem tudsz elégetni több mint 2 kg test zsirt egy hét alatt. ha több megy le amit kétlek az valószinüleg izom és viz veszteség. nekem pl 1kg / hét a max sportolással.
A szirupok tele vannak cukorral.. Sztem marhaság és nem éri meg venni!! Igyál Csapvizet meg citromot és egy hónapig ne egyél más csak párolt káposztát!!
A kérdező hozzászólása: csináltam egy kúrát 3hét alatt fogytam 6 kilót.de most mondtak egy újjat.ösze kell keverni juharszirupot, borsot, vizet és citromlevet-erre kérdeztem a szirupot...
A kérdező hozzászólása: boccs nem 3hét alatt hanem 2hét alatt

Hogyan fogyhatnék le gyorsan és nem túl drága módszerrel?

Legjobb válasz: Egyél keveset, tornázz sokat.

Egyél keveset, tornázz sokat.
Minél kevesebbet eszel annál olcsóbb:)
Kezdésnek csinálj NEERA léböjtkúrát.6 NAPIG EKKOR NEM ESZEL SEMMIT CSAK ISZOL ÁSVÁNYVIZET MEG A NEERA /A NETEN TALÁLSZ INFÓT/ITALT.1 üveg 5800 ft ez 3 napra elég.6 nap alatt 5-8 kg-ig lehet leadni , ebbõl ha elkezdessz enni 2 kg visszajön, aztán fogyókúrával még lehet rádolgozni.Méregtelenítének kíváló a fogyás meg a bónusz
mondd azt a tanárodnak hogy elõbb õ fogyjon le :D
A tánctanárod idióta...
Akkor se fogyózz, mert tönkreteszed a szervezetedet fiatalon, és szerintem nem szeretnél orvoshoz járkálni fiatalon azért, mert a tánctanárod helytelenül gondolkodik. Inkább keressetek távolabb tánctanárt, beszélj anyukáddal, õ mit szól?
43 kiló...... hova fogy örültség csontváz akkarsz lenni ne hallgas rá.
A kérdező hozzászólása: szerintem is de nincs a közelben más balettoktatás
A kérdező hozzászólása: kössz ez jó
Tényleg ne fogyókúrázz, mert ahhoz még túl fiatal vagy. Abban viszont valamilyen szinten igaza van, hogy a 43 kiló balettáncosnak kb.16-17 évesen elfogadott.(tapasztalatból tudom, mert táncmûves.vagyok és balettozom.) De azt mondom, ne fogyózz még, ráérsz:) csak étkezz egészségesen:)
Hány cm vagy?


hülye vagy
Ilyen kevés kalória mellett le fog állni az anyagcseréd! A szervezeted a fogyás helyett inkább a raktározásra áll rá.
Napi 200 kcal mellett nem fogsz tudni 4 órát biciklizni, még lassú tempóban sem, nem hogy gyorsban. Ha mégis valamilyen csoda folytán sikerülne, akkor 3 nap alatt kb. 13000 kcal negatív különbözetet tudnál létrehozni, ami (ha csak zsírból megy le) kb. 1, 7 kg súlyveszteséget jelent. Persze sok vizet is fogsz veszíteni, meg a beleid is kiürülnek, és az elvesztett súly nagy része is izom lesz, úgyhogy kb. 3-4 kilóval is kevesebbet mutathat a mérleg, de centiben nem lesz változás. 3 nap alatt nem lehet megváltani a világot.
Miért nem jó koplalni? (A 200-300 kcal bizony koplalás!) http://www.enportal.hu/ez-tortenik-ha-nem-eszel.html


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!