Találatok a következő kifejezésre: Hogyan fogjak egy (207 db)

Ti megengednétek egy 11 éves kislánynak, hogy fogjon egy kisbabát? Nem ejtené el?

Legjobb válasz: 8 éves voltam, amikor az öcsém született. Anyukám simán a kezembe adta, elõtte elmondta, mire kell figyelni egy kisbaba fogásánál. Szerintem simán lehet, nem olyan kicsi, hogy játékbabát lásson egy csecsemõben.

8 éves voltam, amikor az öcsém született. Anyukám simán a kezembe adta, elõtte elmondta, mire kell figyelni egy kisbaba fogásánál. Szerintem simán lehet, nem olyan kicsi, hogy játékbabát lásson egy csecsemõben.
az én kislányom 7éves 5hónapos a kishúga, sétálni nem sétál vele de simán leül és foghatja az ölében...én ott vagyok és bármikor szól elveszem...nagyon szeretik egymást a kicsi úgy néz a növérére, hogy könnybe lábad a szemem....szerintem ilyen módon a 11éves már foghatja az ölében
Nem kell félni tõle, egyszerûen csak mondd el neki, mire figyeljen és nem lesz baj. Te is ott lehetsz a közelbe, ha nagyon félsz, de nincs mitõl :)
Gondolom a te picid és nem örülsz hogy más kislány fogja... Azért nem olyan nehéz egy baba, hogy lepottyantsa a kislány. Szaladgálni nem kell vele, de ha a karjaiban tartja és a szobában/kertben sétál vele, attól semmi baja nem lesz a picinek.
Igen, megengedném. Amikor a gyerkõcömmel dokinál voltam, jött egy anyuka a fél éves babájával és egy 6 éves kislánnyal. Mesélte az anyuka, hogy a kislánya annyira imádja a kistesót, mindenben ellátja, hogy õ már egy hete nem pelenkázta át a picit, mert a lánya azonnal ugrik és tökéletesen elvégzi. Még a kakis popsiját is megfelelõen tisztogatja le. Nekem a nagyobb most 11, simán a kezébe adnék egy babát.
Nekem is 5 évesen volt kisbaba elõször a kezembe. Húgom akkor született. Semmi gond nem volt.
Persze, még elõbb is! Meg kell mutatni, hogy fogja, és nem lesz gond! Nekem elõször 5 évesen volt kisbaba a kezemben, nem volt semmi gond :)
Hát ha elmagyarázod neki hogy kell fogni akkor simán odaathatod neki
Én 5 évesen fogtam hugomat!!! Ja, és nem ejtettem el.
Az egyik lányom 5 volt, a másik lányom 2 éves, amikor a kezükbe adta a nejem a pár napos kistesójukat és lefényképezte õket az ágyon. Persze nem sétáltak vele :) A nagylányom most 10 éves, de jól néznénk ki, ha nem mernénk a kezébe adni egy kisbabát! ÉN szégyellném magamat, hogy ilyen béna lányt neveltem! :) Nyilván nem kell versenyfutást rendezni vele az udvaron és hagyni kell neki elég helyet, hogy nehogy beüsse a fejét valahová. 43/F
Kb. 8-9 éves lehettem, amikor a kezembe adtak egy kisbabát. Valami távoli rokonunk volt... Én baromira megijedtem, hogy elejtem, vagy ilyesmi, ezért amikor a kezembe adták megmozdulni sem mertem, sõt kis idõ után inkább leültem vele egy fotelbe. :) Szerintem egy ilyen korú gyerek azért már érti, hogy ez nem játék. Fõleg a lányok (nem diszkrimináció, ne vegyétek magatokra..:) )
A batyam kicsit tobb mint 2 evesen megfoghatott engem, amikor szulettem (persze ulve). Mikor 7 eves voltam, en furdettem meg oltoztettem a 1, 5 eves ocsemet. Nyugodtan add oda, ha nagyon felted, akkor csak uljon a lany.
6 voltam amikor a húgom született, nekem is oda adták. Le is vagyunk fényképezve, ahogy fogom. 11 évesnek simán oda adnám. Persze a két szemem rajta lenne. A húgom 5 éves, neki viszont nem mertem oda adni a fiamat.
a 11 éves lányom simán cipeli a 2 éves húgát szal tuti h 9 évesen simán elbírta :-)
Ugyan, miért ejtené el? 11 éves és nem hülye. Régen az ötévesre is rábízták a kistestvért, amikor a szülõnek dolgoznia kellett menni és nem vacilláltak azon, hogy elbírja vagy sem. Ha nem bírta el, akkor maradt a gyerek a bölcsõben.
9 voltam mikor unokatesóm szült. Õ kezembe adta. Utána 12 évesen egy másik kisgyereket is adtak a kezembe. Esetleg adj egy párnát a kezébe a lánynak és akkor úgy talán biztosabb egy kicsikét.
a 8 éves kistestvérem cipelte fel alá a lakásban a 10 hónapos kislányomat. Nem ejtette el, de persze maratont nem futott volna vele. A szomszéd kislány 9 éves, szintén sétált már úgy, hogy a kezében volt a kislányom. Nagyon nagy a felelõsségtudatuk a gyerekeknek ilyen pici babákkal kapcsolatban, egyébként meg el kell magyarázni, hogyan fogják a babát és természetesen figyelni rájuk.
A kérdező hozzászólása: #7 Nem az én gyerekem.
A kérdező hozzászólása: De egy baba csak nehéz egy ekkora kislánynak, fõleg ha sétál vele.
Simán...nem hülye, szerintem elég érett, tudja nem kell vele rohangálni..szépen le kell ültetni a kislányt, és úgy a kezébe adni...én már 7 évesen fogtam kisgyereket, most 12 vagyok, s már egyedül elvagyok egy kisbabával, aki 1 éves vagy pár hónapos, s ez egész nap...simán!!!! 12/L

Hogy fogjak egy egeret? Mondanátok egy jó, és egyszerű meg könnyes elkészíthető csapdát?

köszi el?re is!!!

Legjobb válasz: te nem vagy komplett inkább menj el az állatkereskedésben és vegyél egy hörcsögöt. olcsón is lehet kapni...

te nem vagy komplett inkább menj el az állatkereskedésben és vegyél egy hörcsögöt. olcsón is lehet kapni...
otthoni kisállatnak igen rossz egy vadon született egérnek. a kereskedésekben van ezer kisállat fillérekért akik már ott születtek, de egy vad egeret nem fogsz megszelídíteni. amúgy az elsö amit írt csapdát én többször használtam, lehet beföttes üveg, vagy müanyag edény. a ényeg alá kell valami mert mikor felfordítod kiszalad. én ha a házban megfogtam egy egeret elvittem jó messze egy földre és elengedtem.
Kinti egeret ne fogj megtartásra. Beleõrül a magányba és a túl kicsi élettérbe. Gyors, ijedõs, harapós marad egész életében. Ellenben állatkereskedésben vagy tenyésztõnél 100-200 Ft-ért lehet egeret kapni sokféle színben és mintával, azok hozzászoktak a kisebb helyhez, ingerszegény környezethez és a nyúlkálához. Felnõtten nyugisak, csak a legvégsõ esetben harapnak.
cserép, felpöckölve fél dióval, belével befelé fordítva a fal mellé, sarokba ahol szerinted éjjel elmegy majd, tetejére nehezék hogy ha majd rácsukódik ne tolja el, alá egy lap hogy majd reggel azzal együtt felemelve kivihesd elengedni.
Attól függ milyen egeret akarsz fogni. Ha bentvan a házban, akkor egy virágcserepet kitámasztasz egy gyufával, beleteszel egy darabka valamit, és a többi az egér dolga Amugy mire kéne az egér?
A kérdező hozzászólása: hát ilyen "benti kisállatnak"
Benti kisállatnak nem igazán ajánlom, vigyázz vele rengeteg betegséget terjeszt.Inkább állatkereskedésben nézd meg nagyon sok féle, fajta van és nem egy nagy összeg.
Be nem javasolt a vadon élõ egér!: ) Kis koromba én is mindig fogtam õket persze mindig megharaptak és mehettem tetanuszért.: ) Vegyél állatkereskedésbõl max 200 FT:)

Ha 2 patkányt hozok el, mert egyedül ugye nem jó őket tartani, hogyan fogják megtanulni a nevüket?

Hogy fognak hallgatni rá?

Legjobb válasz: Hehe. :) Megtanulják, nyugi. Biztos lesz olyan, hogy egyszerre csak az egyikük van nálad, ilyenkor mondogasd sokat a nevét, és sûrûn dicsérd, adj neki finomságot. Ha egyszerre foglalkozol velük, akkor mondod az egyikük nevét, és adsz neki jutalomfalatot. Aztán mondod a másik nevét, és neki adsz jutit. Meg fogják tanulni.

Hehe. :) Megtanulják, nyugi. Biztos lesz olyan, hogy egyszerre csak az egyikük van nálad, ilyenkor mondogasd sokat a nevét, és sûrûn dicsérd, adj neki finomságot. Ha egyszerre foglalkozol velük, akkor mondod az egyikük nevét, és adsz neki jutalomfalatot. Aztán mondod a másik nevét, és neki adsz jutit. Meg fogják tanulni.
Adj hozzá egy kis bazsalikomot, hátha jobb lesz az íze


Ha vki olyan fog velem kezet, akit nagyon tisztelek (egy neves professzor), hogy fogjak vele kezet?

Mi az, amivel azt fejezem ki, h megtiszteltetésnek veszem ezt? Mindig bajban vagyok a kézfogással. H milyen erővel kéne... Ha túlságosan megszorítom, félek, h az lesz a baj, h olyan, mintha nem tisztelném / le akarnám uralni. Ha meg nem vagyok olyan magabiztos, és gyengére sikerül, döglött halasnak gondolhatja... Hogy lehet bemérni az ideális "fokozatot"? És ha nem sikerül, még mindig melyik a jobb, ha kicsit erősebbre, vagy lanyhatagra sikerül? Milyen elemekkel tudnám még kiküszöbölni olyan tartalmak átjövését, amiket nem akarok, h átjöjjenek, mert nem igazak, és félreértés lenne, ha átjönnének? És amit meg szeretnék, azt meg kifejezni?

Legjobb válasz: Épp az ilyen aggodalmaiddal hozod azt, amit el akarsz kerülni. Menj oda, fogj vele kezet egy határozott mozdulattal és közben nézz a szemébe, üdvözöld. Ennyi.

Épp az ilyen aggodalmaiddal hozod azt, amit el akarsz kerülni. Menj oda, fogj vele kezet egy határozott mozdulattal és közben nézz a szemébe, üdvözöld. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: De mi van, ha túl durvára sikerül?...
Fájhat neki...vagy ilyesmi... Ne aggódj mert annál rosszabb!
Hogy sikerülhet egy kézfogás túl durvára? Fogtál te már kezet? Satukezed van?
A kérdező hozzászólása: Félek, h nagyon megszorítom, ha meg figyelek, h ne, akkor meg h olyan lesz, mintha nem akartam volna vele...
Alapjában véve határozott, de nem erõs kézfogás, tehát nem mintha béna lenne a kezed és nem pacsit adsz, hanem kezet rázol. Azonkivül meg kell várd, mig õ nyújt kezet. Ha viszont te nyújtasz kezet valakinek, akkor tiszteletet fejez ki, ha kezed kicsit ferdén tartod, hogy a tenyered kissé felfelé mutasson. Forditva, azaz ha lefelé mutató tenyérrel fogsz kezet, az lenézés jele. Ez amúgy kevésbé ismert, ezt inkább a tudatalatti diktálja:)

3 hét múlva lesz egy különleges orvosi vizsgálat a sulinkban, amin a hasat és az emésztést fogják vizsgálni, illetve lányoknál a mellet. Mit jelent ez? Hogyan fogják vizsgálni? Le kell majd vetkőzni?

Legjobb válasz: szia! Valószínûleg félmeztelenül lesztek (felülrõl persze ). Lefekszetek az ágyra, és megtapogatják a gyomrot, májat, stb. Nálunk csak megnézték a melleket, nem tapintották, nem tudom, most mi a szokás. De szerintem ez nem annyira gáz, fõleg, hogy el vannak különítve a lányok és a fiúk. Az egészség mindig fontosabb a szégyenlõsségnél!! Amúgy érdekelne, honnan tudjátok a vizsgálatokat elõre? Nekünk soha nem mondták el elõre annak idején...

szia! Valószínûleg félmeztelenül lesztek (felülrõl persze ). Lefekszetek az ágyra, és megtapogatják a gyomrot, májat, stb. Nálunk csak megnézték a melleket, nem tapintották, nem tudom, most mi a szokás. De szerintem ez nem annyira gáz, fõleg, hogy el vannak különítve a lányok és a fiúk. Az egészség mindig fontosabb a szégyenlõsségnél!! Amúgy érdekelne, honnan tudjátok a vizsgálatokat elõre? Nekünk soha nem mondták el elõre annak idején...
Hány éves vagy?A többi lány megvizsgáltatta magát, vagy mások is voltak akik nem járultak hozzá a vizsgálathoz? A nõgyógyász témához még annyit hogy szûz vagy akkor közöld az orvossal és ha minden rendben van mensi terén, meg még szûz is vagy akkor 17-18 éves korodig nyugodtan várhatsz vele, de van nõgyógyász aki arra is add lehetõséget hogy csak beszélgess vele, kérdezget, ismerekedik és együttesen tudtok dönteni hogy mikor is legyen az elsõ vizsgálat. De egyébként a saját orvosod is megnézheti a melled õ is ki tudja tapogatni és mégis csak ismered õt valamennyire.Nõgyógyászhoz meg mielõtt mész nézz utána hogyan is zajlik a vizsgálat, beszélgess anyukáddal is róla, hogy ne érjen kellemetelen meglepetés és ajánlom hozzá majd a hosszú felsõt, tudod ápol és eltakar.
A kérdező hozzászólása: Volt vizsgálat. Anyával is beszéltem róla, így felmentést kaptam, de meg kellett ígérni, hogy el megyünk nõgyógyászhoz
Én azt nem értem, a kedves szülõk miért nem akadnak ki ezen. A helyükben akkora cirkuszt csinálnék, amilyet még hetedhétország sem látott. Vegyenek egeret basszus, ne az én kölykömön kísérletezgessenek.
Történt valami aztóta?Volt vizsgálat már?Midenki részt vett minden vizsgálaton? Mesélj valamit ha nem baj.
Én ezt nem hagynám. Betegedj meg aznapra.
Tudtommal iskolában nem tapogatnak mellet, ha mégis lenne ilyen akkor ülve az oldalvonanalát. Nem kellene errõl beszélgetnek az anyukáddal?
Az igaz hogy semmilyen vizsgálat nem kötelezõ, beszélj otthon is róla akár az anyukáddal, õ is írhat nyilatkozatot hogy nem járul hozzá, de te magad is dönthesz róla.Nekem csak a nõgyógyászom érhet hozzá.De gondolom felülrõl kell levetkõzni.Azt hogyan vizsgálnák nem tudom iskolásoknál, nálam a nõdoki úgy csinálja, ha megkérem, hogy felülve fel kell tennem kicsit a kezem és körkörösen végig tapogatja, de inkább csak a szélét, utána meg fekve is, mert másképp áll a mell ilyenkor.De diákoknál csak nem fogdos az iskolaorvos, az elég furcsa lenne, lehet csak levetetni és ránéz.Te akarod a vizsgálatot vagy sem?Beszélték már valakivel róla?
Nálunk ilyen nem volt, de a vizsgálatok nem kötelezõek, szóval ha nem akarod, vagy nem diszkréten zajlódna le, esetleg másokkal összezárva, mások elõtt, mert sokan panaszkodtak errõl, akkor megmodjátok ti egyesével szeretnétek, ha valamit nem szeretnél megmondod, azt nem engeded. Fontos az egészség, de egy biztos, egy számomra nem szimpatikus orvosnak nem engedem nyomkodni a mellem, de még a melltartóm sem veszem le.Ha nem akarod nem kell hagyni, de akkor beszéljetek róla többen.Az biztos én iskola orvosnak nem hagytam és nem is hagynám.Jobb ha felkészülsz valahol meg még a bugyiba is bele akarnak nézni, ha nem mered megmondani hogy nem.Azért egy suliorvosnak ezt tuti nem hagynám.De nézd meg milyen a doki, mi is lenne, hogyan aztán úgy dönts majd.Azért minden eshetõséget beszéljétek át.Meg szülõnyilatkozattal, 14 éves kortól meg anélkül is el lehet a vizsgálatot utasítani, meg saját orvossal is el lehet végeztetni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Nekünk mindig megmondják még év elején a vizsgálatokat, hogy mik lesznek.
A többi vizsgálat, pl. emésztés, has az hogy zajlott?

Lányok egy pasi aki nőnek érzi magát, hogyan fogjon hozzá a körmök kifestéséhez? Tapasztalatlan vagyok még benne sajnos.

Legjobb válasz: Vesz egy körömlakkot és nekilát, szerintem mi csajok hogy kezdtük? Amúgy meg inkább menj egy travi fórumra, ott segítenek a hasonszõrûek, itt már zavaróak a kérdéseid. Mellesleg egy benga férfi kézen eléggé hülyén festenek a kifestett körmök.

Vesz egy körömlakkot és nekilát, szerintem mi csajok hogy kezdtük? Amúgy meg inkább menj egy travi fórumra, ott segítenek a hasonszõrûek, itt már zavaróak a kérdéseid. Mellesleg egy benga férfi kézen eléggé hülyén festenek a kifestett körmök.
"egy pasi aki nõnek érzi magát" Ezt minek kell mindig hozzátenni?!
szerezz körömlakkot és próbálgasd . engem pl kislánykoromban a bátyám tanított meg körmöt festeni

Hogy fogjak meg egy törött szárnyú rigót?

A macskáim megsebasítettek egy rigót, eltörték a szárnyátt. Telefonáltam a Madártani Egyesületnek, ők azt mondták, hoy vigyem az állatkertbe, ott ellátják. A gond csak az hogy a madárka felugrált egy fenyőfára. Három fenyő áll szorosan egymás mellett, mindig átugrik a másikra.

Legjobb válasz: Hát ez nehéz kérdés. Hálóval szokták megfogni, vagy nyelessel, ami olyan, mint a lepkeháló csak nagyobb vagy pedig olyannal, amit kifeszítenek és belerepül. Ha ügyesek vagytok és tudjátok egy kicsit csalogatni, akkor talán egy lepedõt is rá tudtok dobni amikor a földön van. Elölrõl a legjobb talán rádobni, mivel hátrafelé nem nagyon tud repülni vagy ugrani. Idõvel persze valószínûleg kevésbé lesz virgonc, akkor talán könnyebb lesz megfogni, csak lehet, hogy addigra meg már késõ. Sajnos nincs túl sok esélye. Ha nem tud enni, akkor pár nap alatt éhenhal. Tegyetek ki neki kaját, vizet hátha eszik, iszik belõle.

Hát ez nehéz kérdés. Hálóval szokták megfogni, vagy nyelessel, ami olyan, mint a lepkeháló csak nagyobb vagy pedig olyannal, amit kifeszítenek és belerepül. Ha ügyesek vagytok és tudjátok egy kicsit csalogatni, akkor talán egy lepedõt is rá tudtok dobni amikor a földön van. Elölrõl a legjobb talán rádobni, mivel hátrafelé nem nagyon tud repülni vagy ugrani. Idõvel persze valószínûleg kevésbé lesz virgonc, akkor talán könnyebb lesz megfogni, csak lehet, hogy addigra meg már késõ. Sajnos nincs túl sok esélye. Ha nem tud enni, akkor pár nap alatt éhenhal. Tegyetek ki neki kaját, vizet hátha eszik, iszik belõle.

Egy rakat tanulnivalóm van, az agyam még sincs a 'szivacs' állapotában, mégis mit tegyek, hogy fogjon?

Holnap földrajz,kémia,német tz..

Legjobb válasz: Jesszus, nekünk tiltja a házirend, hogy egy napra 2-nél több témazárót tegyenek be. Egyébként nekem az szokott beválni, hogy kiülök a kertbe tanulni, mert ott vélhetõen több oxigént kap az agyad, esetleg eszem valamit, nekem attól is több kedvem lesz a tanuláshoz, meg színessel szoktam kiemelni a különbözõ szövegrészeket, minden bekezdést más színnel, mert akkor könnyebben meg tudom jegyezni, hogy ez meg ez melyik bekezdésben volt, mert eszembe jut, hogy azt milyen színnel írtam. Jó ez így kicsit zavaros ahogy leírtam:D Egyébként még azt szoktam, hogy ne terheljem túl magam, hogy telefonon idõzítõt állítok be, 45 perc tanulás és 10 perc szünet, mintha suliban lennék:) Most éppen szünetem van, irodalom vizsgára készülök:/ Remélem segítettem:)

Jesszus, nekünk tiltja a házirend, hogy egy napra 2-nél több témazárót tegyenek be. Egyébként nekem az szokott beválni, hogy kiülök a kertbe tanulni, mert ott vélhetõen több oxigént kap az agyad, esetleg eszem valamit, nekem attól is több kedvem lesz a tanuláshoz, meg színessel szoktam kiemelni a különbözõ szövegrészeket, minden bekezdést más színnel, mert akkor könnyebben meg tudom jegyezni, hogy ez meg ez melyik bekezdésben volt, mert eszembe jut, hogy azt milyen színnel írtam. Jó ez így kicsit zavaros ahogy leírtam:D Egyébként még azt szoktam, hogy ne terheljem túl magam, hogy telefonon idõzítõt állítok be, 45 perc tanulás és 10 perc szünet, mintha suliban lennék:) Most éppen szünetem van, irodalom vizsgára készülök:/ Remélem segítettem:)
A kérdező hozzászólása: Hát én sajnos nem ülhetek ki az erkélyre, mert vagy a kisbaba sír alattunk, vagy a füvet nyírják.. 3 órán át tanultam a földrajzot, most éppen az a legfontosabb nekem, de kb. a fele sincs meg, régebben úgy csináltam, hogy kijegyzeteltem az egész füzetet + a könyvbõl is dolgokat, én is átírtam színessel az alapfogalmakat, ábrákat pl. és úgy mindig tudtam. Azért köszönöm a választ! (:

Annak a bizonyítását fogják kérdezni egy dolgozatban, hogy ha egy tetszőleges pont háromszög oldalegyeneseire vetített képei egy egyenesen vannak akkor és csak akkor ha a pont a háromszög köré írt körén van, oda vissza kell a bizonyítás?

Hiányoztam amikor vették.

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Simson-egyenes Itt le van írva… Ha megbízhatatlannak tûnik, akkor olvasd el angolul is, vagy kérj meg valakit, hogy fordítsa le! (Így elnézve majd rá kell szánnom magam, hogy szerkesszek nekik szebb ábrákat…)

http://hu.wikipedia.org/wiki/Simson-egyenes Itt le van írva… Ha megbízhatatlannak tûnik, akkor olvasd el angolul is, vagy kérj meg valakit, hogy fordítsa le! (Így elnézve majd rá kell szánnom magam, hogy szerkesszek nekik szebb ábrákat…)
A kérdező hozzászólása: Köszi, de kéne annak is a bizonyítása hogy ha egy egyenesen vannak a vetületek akkor a pont a köré írt körön van.
Nem tudom… Nekem nagyon úgy tûnik, hogy ez a bizonyítás oda-vissza mûködik, azaz minden lépésében „akkor és csak akkor” tételeket használunk. Gondold csak végig, ha valamelyiknél elakadsz, akkor pedig kérdezz rá. (Lehet, hogy hazudok.)

Hogy fogjak be egy kóbor kutyát?

Egy nagytest?, félénk kutyus hetek óta az utcán kóborol.Az egyik lábára sántít.Segíteni szeretnék neki,de mikor oda akarok menni hozzá, elhátrál.Kajával fogok próbálkozni.Tegnap is próbálkoztam csak haza kellet mennem és remélem még ott lesz ahol eddig.Félek hogy elüti egy autó, olyan szép pofija van.Hát...

Legjobb válasz: Én inkább ki hívnám hozzá a sintért mert a kiéhezett kutyák veszélyesebbek mint az átlagos . De ha mindenképpen el akarod csalogatni akkor elõször tegyél le neki finoman kaját meg egy kis tálba vizet várjál hogy megegye aztán igyon majd kezdj el méterenként lerakni egy kis kaját és így el tudod csalni .

Én inkább ki hívnám hozzá a sintért mert a kiéhezett kutyák veszélyesebbek mint az átlagos . De ha mindenképpen el akarod csalogatni akkor elõször tegyél le neki finoman kaját meg egy kis tálba vizet várjál hogy megegye aztán igyon majd kezdj el méterenként lerakni egy kis kaját és így el tudod csalni .
Finom falatokkal nyerd el a kutyus bizalmát.Azért fexik le valószínûleg mert fél szerencsétlen.Több esze van, mint a sok lelketlen emberszerû lénynek.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére a tesóim segítenek befogni.
"Ha valaki kóbor ebet talál, lakott területen belül, (mert nem mindegy) akkor a területi önkormányzathoz kell fordulni, akinek vagy van saját gyepmestere, és telepe, vagy valakivel szerzõdésben áll, aki begyûjti az állatot, és a további sorsáról intézkedik. Kötelezõ önkormányzati feladat, nincs olyan, hogy lerázza a bejelentõt." http://hu-hu.facebook.com/note.php?note_id=177571315603653 a gyepmester befogja és utána elhozhatod sintérteleprõl! nem egybõl altatják el a kutyát. Én se vagyok híve a sintértelepeknek, de egy sérült, kiéhezett kuyus, lehet, hogy veszélyes lehet. Mi is fogadtunk be utcáról kutyát, de az készséggel követett minket az udvarba.
Utolsó, mi ez a nagyképû káromkodós, primitív lereagálás? A kutya állítólagos befogása helyett inkább a helyesírást kellett volna gyakorolni!
Inkább az ilyen lelketlen hozzászólóknak lenne sintérre szükségük, nem szegény kutyusnak.Az ilyen emberek miatt tartunk itt.
Nem te vagy miskolci?
Olvasd el ezt: http://www.tappancstanya.hu/en/node/1367 Itt beszórították a kuyust egy udvarba, ahova gyakran járt, de ehhez meg kellett figyelni a szokásait (tehát nem egy nap alatt ment a dolog). Esetleg megkérdezheted, hogy pontosan hogy csinálták. Kérdezõ, ha Téged is megbentottalak, elnézést kérek. Ahogy írtam, nem vagyok híve a sintértelepeknek, de ha nincs a környéketeken menhely, ahol segítséget kérhetsz a befogásához, vagy ráérõs barátok, akkor sajnos ez a hivatalos módja a dolognak a biztonságod szemmeltartása mellett. (ha már itt tartunk, off: http://www.peticiok.com/sintertelep_helyett_menhely ezt írjátok alá, hogy ne így legyen.)
már írom is :)
Gonosz emberek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!