Találatok a következő kifejezésre: Hogyan fogja a cicám, hogy új (4 db)

Hogyan fogja viselni a cicám, hogy új helyre költözünk együtt? Hogyan könnyítsem meg, hogy ne legyen számára túl megrázó?

Legjobb válasz: Vannak macskák akik könnyedén viselik a költözést. De néhény alapdolgot feltétlenül szerezz be: bilétás fényvisszaverõ nyakörv!!! Vigyél néhány a környékre jellemzõ dolgot . És fokozatosan szoktasd az új környékhez . Ha nincs annyira messze néha el is viheted arégi környékre

Vannak macskák akik könnyedén viselik a költözést. De néhény alapdolgot feltétlenül szerezz be: bilétás fényvisszaverõ nyakörv!!! Vigyél néhány a környékre jellemzõ dolgot . És fokozatosan szoktasd az új környékhez . Ha nincs annyira messze néha el is viheted arégi környékre

Kislányunk 7 hónapos, kint van a 2 alsó foga. Az a problémánk, hogy éjszaka sokszor ébred. Elalszik a cicin, majd 15 perc alvás, és már újra sír. Megint cici, dudlizás vele, elalszik, megint 15-20 perc, és újra fent van. Hogyan változtassunk ezen?

Nem hiszem, hogy a fogacskái miatt.Nappal 1-szer alszik, kb.30-60 percet.Teljesen kimerít?,már nem bírjuk.Már az is jó lenne,ha csak 2 alkalommal ébredne éjjel,az lenne a normális.

Legjobb válasz: Hát én most vagyok igy pont. (1 éves, és bár fogzunk), de azonkívül hogy többször ébred, jól tûri. Ha már látom hogy nyûgös éjszaka adok neki egy viburcolt, vagy egy germicin c-t. Nyugtatók, és az utóbbiban van fájd.csill. is.

Hát én most vagyok igy pont. (1 éves, és bár fogzunk), de azonkívül hogy többször ébred, jól tûri. Ha már látom hogy nyûgös éjszaka adok neki egy viburcolt, vagy egy germicin c-t. Nyugtatók, és az utóbbiban van fájd.csill. is.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném semmiféle gyógyszerrel tömni, igaz próbáltunk alvást segítõ gyógynövényes szirupot(Junior 0-10 relax).
Viburcol az homeopátiás nyugató.

Nemrég kaptam egy cicát. Még nem élt meg egy karácsonyt sem és most rettegünk, hogy mivel ez új neki, valamit csinálni fog a fával, a díszekkel vagy az égőkkel. Mit tegyünk ez esetben?

2,10-es fát vettünk (már),de még nem állítottuk fel.a macskát nem lehet elzárni hónapokra,ameddig áll a fa,mert az szinte állatkínzás.nincs nagy lakásunk,nem tudjuk megoldani hogy külön helységben legyenek.hogy lehetne megakadájozni hogy betámadja?

Legjobb válasz: Szerintem sehogy,mindenképpen meg fogja nézegetni magának. Ha jól kikötöd a fát, nem tudja lerántani. Végsõ esetben pedig állhatsz a fa mellett egy vízipisztollyal, és ha rendetlenkedne, lespricceled. Kérdés, hogy utálja-e annyira a vizet, mint amennyire vonzza a fa.

Szerintem sehogy, mindenképpen meg fogja nézegetni magának. Ha jól kikötöd a fát, nem tudja lerántani. Végsõ esetben pedig állhatsz a fa mellett egy vízipisztollyal, és ha rendetlenkedne, lespricceled. Kérdés, hogy utálja-e annyira a vizet, mint amennyire vonzza a fa.
Ne viccelj, egy karácsonyfának komoly súlya van, nem tudja felborítani, pláne nem egy olyan kiscica, aki egy éves sincs. Nekünk öt cicánk van, és sosem voltak még elzárva a karácsonyfától. Arra vigyázunk, hogy az alsó 30-40 cm-re nem törékeny díszeket rakunk. Amúgy is csak az elsõ nap érdekli a fiatalabbakat a "csoda" (az idõsebbek rá sem bagóznak), pofozgatják egy kicsit a díszeket, élvezik, hogy leng, meg csörög a szaloncukor, aztán semmi perc alatt megunják, és többet felé sem néznek.
én, mint 2évtizedes macskatartó állíthatom, hogy az elõttem hozzászolónak teljesen igaza van!mintha csak én írtam volna.. :)
Itt már nem kell több komment, elözövel egyet értek, nekem 8 éve vannak cicáim, 1x fordult elö, hogy a 3 honapos megmászta a fát, aznap, utána már nem !! lefele már szurta a tüske:D, én vettem le, de a nagyobbak nem másznak rá, csak arra kell ügyelni hogy nagyon lent ne legyenek diszek, hogy ne izgassák a fantáziájukat !! Sok sikert hidd el nem lesz baj, csak ne logjon lent a disz :D
igazat adok az elõttem szólóknak, tán még annyit szólnék hozzá, hogyha tényleg annyira parázol kösd ki a fát, és akkor bizti nem dõl el ha nagyon érdekelné, és tényleg a díszeket rakd feljebb, fõleg a törékenyeket.
Szia. Egyet értek elõttem szólókkal, annyit hozzátéve, hogy nekünk méteres mûfenyõnk van, ez is volt már akkor is amikor a cicám 5 hónapos volt, az alsó ágakra nem tettem törékenyt, mint írták többen elõttem, csak kézzel készített tárgyakat, és szaloncukit, és arra ébredtünk volt úgy éjjel, hogy "csenget" Hamu a csengõvel, mert piszkálta a szaloncukrot, és közben rázta a fát, kapott egy kis vizet vízipisztolyból, és megtanulta, hogy a fa az nem játék, ma is még néha "eltévelyedik", de ma már elég hangosabban rászólni.A vízipisztoly, a díszek jó helyre tevése, a fa kikötése megfelelõ védelem szerintem. Boldog Ünnepeket!!!
A kérdező hozzászólása: még meg van a fa és áll.de a macsek eszi a tûleveleket.ez mennyire károsítja a szervezetét?
Ha van egy kis idõd akkor a foglald le a cicut! Ha nincs akkor a nem törékeny dolgokat ragd alulra , a törékenyeket felülre. B.U.É.K ! ! !


Semmi baja nem lesz, majd nõ neki másik.
nem biztos , hogy kinõ, de semmi baja nem lesz.viszont irigylem a problémáidat.
a mi cicánknak 4 hónaposan leégett a szemöldöke mindkét oldalon de már nõtt neki új azonkívül hogy nagyon vicces lett mert nemvolt szemöldöke semmi baja nem lett


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!