Találatok a következő kifejezésre: Hogyan fogja 9 hónapos babám (5 db)

Letezik, hogy a 9 honapos babamnak a hatso foga jon ki?

Kisfiamnak meg nincs egy db foga sem, viszont az inyen van egy nagy feher folt hatul. Rago foga johet ki?

Legjobb válasz: Bármi lehet.A húgom kislánya 17 hónapos elöl van 4 foga felül-alul az elsõ kettõ, és most 2 õrlõ jött ki neki

Bármi lehet.A húgom kislánya 17 hónapos elöl van 4 foga felül-alul az elsõ kettõ, és most 2 õrlõ jött ki neki
Attól, hogy látszik még nem biztos, hogy ki is fog jönni. A fiamnak kezdettõl fogva látszottak a szemfogai, míg másik fogai abszolút nem, mégsem tört át a szemfoga csak akkor, amikor kellett.
Az én kisfiamnak 9 hónaposan kint volt mind a 4 kisörlõ. Neki is így kezdõdött nagy fehér kelések voltak ott. A doki azt mondta ez nem fog lesz de az lett.
én fiam 14hónapos, és 9, 5hósan jött ki az elsõ foga alul, utána kb 2-3 hetente kijött elöl felül alul összesen 5db a 8-ból. A többi sehol- viszont egy hónapja kijött az alsó baloldali kisörlõ, és felül a párja 3nappal ezelõtt. Elég érdekes... Remélem az elsõ fogai is kijönnek nemsokára! :) )

Milyen gyorsan bújik ki a 9 hónapos babám foga, ha már az inyét áttörte, éppen hogy csak a hegyét érzem az ujjammal?

Legjobb válasz: Kisfiamnak már 4 hete áttört az elsõ foga, de még mindig csak kb. fele bújt ki. Egyébként szerintem ez lehet 2 hét, de akár 2 hónap is, legalább is itt a környezetemben a tapasztalatok ezt mutatják.

Kisfiamnak már 4 hete áttört az elsõ foga, de még mindig csak kb. fele bújt ki. Egyébként szerintem ez lehet 2 hét, de akár 2 hónap is, legalább is itt a környezetemben a tapasztalatok ezt mutatják.
tegnap volt egy hasonlo kerdes, az elso valaszolonak igaza van! A fiamnal pl max 2 het es kino teljesen. (igaz 16hos es csak 8 van neki..)

Hogyan fogja bírni 9 hónapos babám az autóutat Pécstől a Balatonig?

Olyan autósülésünk van már, ami nem dönthet?, hanem ülnie kell benne. El tud abban is aludni, csak gondolom nem valami kényelmes. De egy nap csak egy-két órát alszik már, de pont úgy kell indulnunk, hogy valószín?leg alvás lesz rögtön. Mi legyen kéznél az autóban ilyen távolságon? Még nem voltunk hosszabb úton kocsival.

Legjobb válasz: pécstöl balatonig nem egy hosszú út. semmi, induljatok alvás idöben és meddigre oda értek akkor ébred fel. legyen iszi nálatok. mi sokat utazunk mondjuk 1000 km anyukámék 600 anyósék. én nem engedem hogy az autóban evészet legyen, ezért max egy kicsi rágcsa, evésre mindig meg kell állni. ha a gyerek nincs az autóhoz szokva akkor hányhat is. pl a az ex sogornöm lánya mindig hányt az autó ut elején, mert kicsinek nem volt hozzá szoktatva, aztán a többit már semmi baj nélkül tette meg.

pécstöl balatonig nem egy hosszú út. semmi, induljatok alvás idöben és meddigre oda értek akkor ébred fel. legyen iszi nálatok. mi sokat utazunk mondjuk 1000 km anyukámék 600 anyósék. én nem engedem hogy az autóban evészet legyen, ezért max egy kicsi rágcsa, evésre mindig meg kell állni. ha a gyerek nincs az autóhoz szokva akkor hányhat is. pl a az ex sogornöm lánya mindig hányt az autó ut elején, mert kicsinek nem volt hozzá szoktatva, aztán a többit már semmi baj nélkül tette meg.
Szia! Az jó, hogy akkorra idõzítitek az utazást amikor aludni szokott, kis szerencsével így lesz most is! :) Ha nem alszik el, mert mindenféle érdekes dolog történik közben, akkor jól jön egy-két kedvenc játék, megcsodálni való apróság. Nevelési elveidtõl függõen némi rágcsálnivaló, de innivaló mindenképpen! Ha nem dönthetõ az ülés, az egy ekkora babának tényleg nem teszi kényelmessé az alvást, úgyhogy én vinnék valamit, amivel meg tudnám támasztani a fejét ha alszik, megteszi egy-egy összehajtott textilpelenka is. Ezt mi használjuk az ülésbe is a baba alá, mert nagyon könnyen beleizzad. Jó, ha gondoskodtok valamilyen árnyékolóról is, mert a tûzõ napot sem viselik jól a gyerekek. Nem rosszak ezek az öntapadós árnyékolók, de inkább csak szûrik a fényt, ezért mi erõs napsütésben és hosszabb úton rá szoktunk akasztani egy pelust(erre is jó). Mindíg készítek az utastérbe kellékeket, hogy ha szükséges, akkor tisztába tudjam tenni a gyereket: Murphy velünk él, babó akkor kakál be, amikor nem is gondolnám. :) ) De ha nyugis babád van és mindenre felkészülsz, akkor is megeshet, hogy meg kell állni, kicsit ki kell szállni... Jó utat! :)


9 hónapos babámnak 6 foga van. Hogyan, mivel kezdje el ápolni?

Van MAM készletünk ( tudjátok az ujjra húzható nyuszi és egy gumisörtés kefe) és láttam a múltkor a DM-ben valami kend?t, de nem igazán szereti ám, ha a szájában kotorászok. Ti hogyan csináltátok?

Legjobb válasz: Én vettem Colgate baba legkisebbeknek való fogkefét és fogkrémet, de elõször csak játszani odaadom a kezébe. Jól összerágja, igy az elsõ fázis kész is :D Aztán ha kezdi megunni, mehet rá a fogkrém, és közösen huzigáljuk a szájában :D Néha kiakad, de akkor is hagyja azért egy ideig. Sok sikert!

Én vettem Colgate baba legkisebbeknek való fogkefét és fogkrémet, de elõször csak játszani odaadom a kezébe. Jól összerágja, igy az elsõ fázis kész is :D Aztán ha kezdi megunni, mehet rá a fogkrém, és közösen huzigáljuk a szájában :D Néha kiakad, de akkor is hagyja azért egy ideig. Sok sikert!
nagyon fontos, hogy reggel/este úgy moss fogat, hogy lássa! tedd be a napirendbe, és add oda neki az õ kis fogkeféjét, le fog utánozni egy idõ után. ha minden nap látja, hogy Te fogat mosol, késõbb természetes lesz neki. most még ne erõltesd, mindig próbáld meg, ha nem engedi hagyd. sok sikert :)
Bocsi, hogy kérdezek, de te teszel rá fogkrémet is?
A kérdező hozzászólása: Rossmann-ban vásároltunk végül, szeretem a MAM-ot, ezért egy MAM 6+-os fogkefét és Elmex fogkrémet választottunk, amit az elsõ fogaktól 6 éves korig ajánl a gyártó. Esténként mosunk fogat, mert 2 éves korig napi egy alkalmat javasolnak, nagyon pici fogkrémmel. Persze nem igazán hagyja magát, de minden bizonnyal többet ér, mint a semmi, hiszen aki túró rudit eszik, fogat is mosson ;)

Vacsora elotti alvasabol folkelt 6 honapos babam es melegnek ereztem.37.9 volt a laza. Megette a vacsijat, nem furdettem csak lemosdattam majd ujra megmertem akkor mar 38.2 volt. Honnan tudjam hogy ez csak a foga, megfazas vagy virus e?

Ma semmi kulonoset nem vettem eszre rajta.Talan parat tusszentett es kohintett.De evett es a kaki is rendben volt.Mar van 4 foga.Nem tudom johet e a kovetkezo.Mivel mindig rag mindent es a nyala is folyik.Egyik fogaval sem volt lazas.Egyszer volt a 3 napos laz de 6 honap alatt semmi mas.Honan tudjam a foga,megfazas vagy virus e?Foleg most hogy annyi rosszat hall az ember mostansag!

Legjobb válasz: Az a legjobb, ha holnap reggel orvost hívsz hozzá, neki tudnia kell, miután megvizsgálja, hogy mitõl van. Tudod, ha netán influenza, az a legjobb, ha rögtön megkezdik a gyógyszeres kezelést.

Az a legjobb, ha holnap reggel orvost hívsz hozzá, neki tudnia kell, miután megvizsgálja, hogy mitõl van. Tudod, ha netán influenza, az a legjobb, ha rögtön megkezdik a gyógyszeres kezelést.
Ha vírus, netán influenza, akkor éjjel már olyannyira elszaporodik benne, hogy feljebb megy a láza, holnap reggel biztos lesz egyértelmû léguti tünet, mint köhögés...stb. Ha holnap is csak láz, de amugy semmi baja, hát, akkor sem árt a doki!
Szia! Én biztos, hogy most a legkisebb tünetekkel is amint tudnám orvoshoz vinném, jobb félni mint...! Inkább nézesd meg, én biztos azt tenném :) Jobbulást!
Szia! Nálunk is pont a héten volt ilyen, 2 reggel 38 fok volt a láza, 3. napra már csak 37, 8, 4. napra már semmi. Egyéb tünete nem volt, evett rendesen, ivott rendesen, jókedvû volt. Én nurofen szuszpenziót adtam neki a lázra, az gyorsan levitte. Én semmiképpen nem akartam orvoshoz vinni, nehogy a rendelõben kapjon el valamit. Szerintem ha amúgy minden rendben van, nem kell, hogy még antibiotikumot is adjon. A dokik elõszeretettel írnak fel azt mindenre. Én nem aggódnék nagyon, csak ha pár napon belül nem múlik, vagy egyéb tünet is lesz.
Szia! Hogy van a babád ma reggelre? Lement a láza?
Jobban van, vagy doki lett belõle? Engem is érdekel, hogy vagytok.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Bocs hogy nem irtam!Most jutottam gephez!:-)Minden rendeben.Egesz ejszaka akkor azas volt.Nem hiszem hogy magas.3 orankent adtam neki gyogyszert.Ugy aludt eszre sem vette.Reggel szeles mosollyal az arcan ebredt megettem a reggelit es egesz nap jo kedve volt es ma is.Semmi jele virusnak, infulenzanak!Nagyon megkonnyebultem!!!Azert meg ma is adtam neki homeopatias szert.Azzal nem tudok artani!Koszonom a tanacsokat es az aggodas!Rendesek vagytok!!!!!!
a lényeg, hogy nem beteg! Puszi nektek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!