Találatok a következő kifejezésre: Hogyan fogadtassam a szüleimmel hogy felnőttem (1 db)

Hogyan fogadtassam el a szüleimmel hogy felnőttem?

10hónapja van barátom,most fogok érettségizni,ezért addig nem mehetek fel,az jogos.de ha mennék is valahova ntok mert szinte ketrecben élek..és szeretném ha mehetnék a barátomhoz,és ne csak ? jöjjön.anyám szt n csinálok, smit igaz egész héten én takarítok..és akk a hétvége se jár nekem..kissé gyöpösek!segítsetek:(

Legjobb válasz: Próbálj meg felnõtt módra viselkedni: pl. rendesen szerezd meg az érettségit. Utána õk is másképp néznek majd. Õk mikor ismerkedtek meg?

Próbálj meg felnõtt módra viselkedni: pl. rendesen szerezd meg az érettségit. Utána õk is másképp néznek majd. Õk mikor ismerkedtek meg?
Pár napja volt egy hasonló kérdés, egy korodbeli lány írta le ugyanezt a helyzetet! Szerintem keresd meg e kérdését, nagyon jó válaszok mentek rá! :)
Sokan vagyunk hasonló helyzetben, nem tudm mennyire nyugtat...Nekem 9 hónapja van bárátom, 18 leszek az õsszel, sokszor mégis úgy kezelnek mint egy dedós emberkét, este 9 kor itthomn, legtöbbszõr hétvégén is, anny kivételell h én mehetek a barátomhoz...nem tudom mit lehet csinálni én próbáltam szépen, póbáltam haraggal, azt hiszem az elsõ változat volt ami bejött, h szépen elmondtam aszüleimnek (inkább anyukámnak) hogy azért ne kezeljjenek úhgy mint egy elsõ osztályost, mert nem vagyok az, aztán elmondtam h a "kicsi köcsögök" akkor indulnak el otthonról, mikorra nekem már haza kell érnem...és én nem vagyok akkora...tisztelem h 12-13-14 évesen nem engedtek akárhova, mert az lettem aki vagyok, viszont mostmár kicsit elkéne engedjék a kezem...szerintem ha hasonlókat mondassz akkor rájönnek a dolgokra, de csak szépen és nyugodtan!!! amúgy is érettségizel, Te jobb helyzetben avgy mint én:) fel a fejjel, bátorság és lépj elõ
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) õk 20éve vannak együtt... de apám szinte cselédként tart minket..hozd ezt hozd azt... anyám meg levan ha nem segítek...psze...azért én takarítok m1..nyugtatni n nyugtat:) d n akarok ebbe is beletörõdni...nah m1, leg a bartáom maradjon nekem:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Amerikai női nevek?

Sziasztok! Tudnátok nekem írni szép, amerikai neveket? Igazából olyanokat keresek, aminek megfelelője is van. Mint például: Faith - Hit. Hope - Remény. Ilyenekre gondolok.:) De a normális amerikai nevek is jók! :) Nagyon megköszönném.

4

Fontos kérdés! Tudnátok segíteni?

A szüleim, elváltak, húgommal mindketten apámnál élünk, a testvérem 13 éves, én idén töltöm a 18. életévet. Szeretném elrendezni, hogy ha apámmal bármi is történik, akkor a húgom nálam lehessen és ne az anyámnál, és lényegében hogy a gondviselője lehessek. Van erre lehetőség?

6

Komolyan ennyit nem képes megtenni? Van itt olyan, akinek ilyen párja van?

Most értem haza fáradtan melóból, ő éjszakára megy dolgozni, annyit kértem,hogy szedje be a ruhákat, de ő nem, mert éjszakás lesz és pihennie kell. Elvárja,hogy mindent én csináljak, miután dolgoztam, beágyazni nem képes.

Kezdem unni, hagyjam el a p.csába? Szerintem egyre rosszabb lesz.

11

Mi lehet innen a folytatás?

Lebegtettük egymás előtt a szakítás gondolatát. Nem mondtuk, ki, hogy végérvényesen vége, de sokat veszekedtünk mostanában. Nagy volt kettőnk között a feszültség a magánéleti téren, másról viszont tudtunk beszélni jókat.
Az lett vége, hogy nem jó egyikünknek sem és próbáljuk ki egymás nélkül, hogy jobb-e külön.

De most nem jó. jót tesz vajon ilyen estben a távolság?

Szerintetek ennek tükrében, lehet még folytatás bízhatok abban, hogy fog keresni?

5

Ha a feleség egy félreértés miatt elköltözik és válással fenyegetőzik, akkor a férj részéről megcsalás, ha lefekszik valakivel?

Miután kiderült, hogy tévedett és visszaköltözik a feleség, jogosan haragszik a férjére, ha az elmondja?

36

Hogyan éljek végre nyugodtabb légkörben? A családom lassan az őrületbe kerget.

Még van egy évem a gimiből, anyu mégis folyamatosan azt kérdezgeti, hogy mikor megyek már el teljes munkaidőben dolgozni. Ha itthon vagyok csak a veszekedés megy, legtöbbször én vagyok a téma és ebben az egyben nagyon jól megértik egymást a nevelőapámmal. A féltestvéreimmel sem valami fényes a viszonyom, talán a túl nagy korkülönbség miatt (én 17 vagyok, ők 9, 6 és 4 évesek). Most az a legújabb, hogy egy szobába kellene költöznöm a két nagyobbik féltestvéremmel, mert anyu megint babát vár, én viszont szeretném, ha legalább az az egy szoba az enyém lenne.

6

Mi van velem? Hogyan változzak meg?

Azt vettem észre mostanában, hogy egyáltalán nincs életkedvem. Reggel nincs kedvem felkelni, napközben is csak vonszolom magam, addig jó míg alszom. Nincs kedvem semmihez, még mosolyogni sem pedig alapból mosolygós és jókedvű vagyok. Ha egyedül élnék nem is csinálnék semmit de van egy kicsi feleségem és két gyerekem, már csak miattuk is érdemes lenne erőt venni magamon de nem megy. Nem történt semmi rossz mostanában. Szerintetek mi van, és mit csináljak, hogy újra a régi legyek?
29/F

3

Jogosan akadt ki a nővérem anyósa? Engedélyt kellett volna kérniük a gyerekvállaláshoz?

A nővéremék 3 éve házasok, anyóséknál élnek, de teljesen külön. Amikor odaköltözték megbeszélték, hogy csak akkor újítják fel, ha hosszú távon maradhatnak. Közel 3M-t költöttek rá, a sógorom szüleinek kívánságát is figyelembe vették, náluk is új csempe, nyílászáró, parketta stb. Teljesen külön mérőórák vannak, külön konyha, fürdő.

A nővérem babát vár, amin az anyósa teljesen fel van háborodva. Szerinte engedélyt kellett volna kérni tőlük, hiszen az ő házukban laknak. Õk még nem akarnak unokát, most azt akarják hogy a nővéremék költözzenek el.

Ti mit gondoltok erről? Én nyilván elfogult vagyok.

13

Akinek a párja mezőgazdaságban dolgozik mennyi fizetést kap és hogy van nekik a szabadnap?

8

Mit csináljunk? Kérjük a láthatás módosítását? Lehet egyáltalán ilyet kérni?

A férjemmel közösen neveljük a hamarosan 3 éves kislányát. Az anya azóta nem látta a kicsit, mióta 2 hónaposan az apjának ítélték, most meg kitalálta, hogy ha elmúlik 3 éves, akkor elviszi magához hétvégére. Eredetileg úgy beszélték meg és a bíróság is elfogadta, hogy akkor látogatja amikor csak akarja, de 3 éves kora előtt nem viheti el.
Mit tehetünk az ellen, hogy elvigye magával? A picuri nem is ismeri, az anyjának nincs állandó lakhelye, nincs munkája és még mobilja sincs, hogy legalább néha el tudjuk érni.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!