Találatok a következő kifejezésre: Hogyan fogadtassam a (31 db)

Hogyan fogadtassam el a barátommal, h már nem vagyok szűz?

1 éve vagyunk 1ütt, s roppantul zavarja, h voltam elötte más fiukkal is! sokszor látja maga elött! leginkább az zavarja, h egyszer nagyon közel kerültem ahhoz, h legyen 1 egy éjszakás kalandom is!!!!

Legjobb válasz: Jó, hát lehet, hogy zavaró kicsit.Neki te vagy az elsõ? Mert, ha nem, akkor ennyi erõvel neked is lehetne problémád vele, hogy volt már más lánnyal.

Jó, hát lehet, hogy zavaró kicsit.Neki te vagy az elsõ? Mert, ha nem, akkor ennyi erõvel neked is lehetne problémád vele, hogy volt már más lánnyal.
A barátod egoista, azáltal akar önbecsülést kapni, hogy egy szûz lánnyal õ volt elõször. Azaz csupán értéket akar elvenni tõled ahelyett, hogy a szexet önfeledt módon élvezné veled.
Azta... én is pont olyan vagyok mint a barátod! Bocsi de nem tudok értelmes választ adni, mert én is ugyan ezt érzem, és valahogy nem tudom... szerintem idõ kérdése. Csak az a kérdés ugye mennyi... 18/F
Szerintem is undorító, hogy már más f*sza volt benned. Én nem kezdenék ilyen lánnyal.
Ez természetes, hogy zavarja az embereket, hogy ha a párjuk lefeküdt elõtte már mással, ha az illetõ még nem? Én is ilyen vagyok.
Ha 13 éves lennél, még megérteném.
Sajnos ezt a pasiknak el kéne fogadniuk, hogy bizony nem õk lesznek az elsõk egy lány életében. Persze csak akkor, ha nem 13 éves vagy... Vagy õk is tartogatják magukat, hogy csak az igazival fognak lefeküdni? És ha mégis megteszik mi a garancia arra, hogy biztosan jól választottak? Fiúk, ébresztõ!!!
Elsõ vagyok, szóval bõvebben... Nálam az van hogy eléggé zavarna mert így látnám magam elött ahogy már mással csinálta, vagy ilyesmi... És nálam még az is rátesz hogy mindig ilyen negatív elérhetetlen dolognak hittem a szexet és ez megmaradt... Szóval nem örülnék neki... De egy idõ után lehet hogy nem érdekelne, és ez nem önzõség, hanem valami baj amire énse tudom az okot és zavar is és nem szándékos...

Hogy fogadtassam el vele és magammal a kis melleim?

Szóval a melleim elég kicsik. Jó, nagyon kicsik. Eddig is frusztrált a dolog, fõleg nyáron. De most összejöttem újra exemmel, és elég sokszor elmondja, hogy milyen kicsik és igy nem jó. Meg hogy ha lesz pénze rá, akkor megcsináltatja. A haverjának is mondta, hogy hízhatnék mellre. Már ott tartok, hogy nem akarom elötte levenni a felsõm, ami persze nem tetszik neki.

Legjobb válasz: Keress olyan pasit, aki nem amellméret alapján dönt...

Keress olyan pasit, aki nem amellméret alapján dönt...
A kérdező hozzászólása: :)
Sokra megyek vele :/
A kérdező hozzászólása: Nagyon ari vagy :)
Kár. :( pedig én dédelgetném azokat a ciciket nagyon szivesen és gyakran. A gyerekekhez meg alapból értek az sem lenne kihívás :)
A kérdező hozzászólása: A vége lemaradt. Most kezdi megszokni, hogy együtt vagyunk
A kérdező hozzászólása: Mr. Truth igen értem :D Nem igazán szeretném elhagyni igazából. Van egy 4 éves fiúnk is, aki most kezdi megszokni, hogy együtt vagyunk.
Én is a kis mellü lányokra bukok és egyedülálló vagyok... Érted az összefüggést kedves kérdezõ? ;)
Nekem is kicsi, de nem okozott eddig problémát. Ne haragudj, de a barátod elég szemét. Mi az, hogy megcsináltatja? Miért akar megváltoztatni? Én nagyon kiakadnék rajta és ott hagynám, keressen mást...
nekem pl. kifejezetten a kisebb mellû lányok tetszenek, akik formásabbak, sportosabbak, mondjuk izmos, szép lábai vannak és kis mellei. A nagy mellek nem az, hogy taszítanak, de számomra közömbösek + általános tapasztalat, hogy a nagy mellû lányok zöme nem véletlenül nagy mellû, magasabb a testzsír arányuk is egyben. De ettõl függetlenül se néztem soha a mellméretet, én inkább arc, popsi, lábak alapján döntöttem. A mellméretet figyelembe se vettem soha párválasztásnál. De pl. a legjobb barátom mellméret-függõ, neki az elsõdleges szempont egy nõnél a kiválasztásnál. Még akár egy kifejezetten ronda, vagy molett nõ is tetszik neki, ha annak nagy melle van. Szóval én is csak azt tudom mondani, hogy keress hozzád közelebb álló felfogású srácot, mert ezzel egy nõt kompletten ki lehet készíteni, ha a mellméretével zaklatják.
úristen, nagyon gáz ez a "férfi". hogy mondhat ilyeneket egy nõnek?? mintha tehetnél róla. én tuti kidobnám. komolyan kés alá feküdnél miatta? egyszerûen nem is értelek.

A párom nagyon nehezen tudja el fogadni, illetve inkabb sehogyan sem hogy én bdsm mester vagyok. Eddigi életem folyamán soha egyik polgári páromnak sem mondtam el mindig titokban tartottam, hogy fogadtassam el vele?

Tudni kell rólam, hogy a világ azon kevés emberei közé tartozom akik szadista jelmezek, ezen belül is a legkeményebb bdsm technikákat használjuk. Orvostanhallgató vagyok egyébként. Hogyan fogadtassam el a párommal, hogy ez vagyok én? Hazudjak? Nem! Õszinte legyek? Nem tudom! Szívesen olvasnék értelmes tanácsokat, esetleg tapasztalatokat is. Köszönöm. Üdv:doki f24

Legjobb válasz: mester nem vagy, csak egy aberrált p_cs

mester nem vagy, csak egy aberrált p_cs
Szerintem ne szadizd.
#9, a bdsm nagyon mély, bizalmi jellegû kapcsolat férfi és nõ között, ahol az egyik fél (gyakrabban a férfi) irányítani vágyja párját, a másik fél (gyakrabban a nõ) pedig arra vágyik, hogy irányítsák. A mai világban az emancipáció és a feminizmus stb. miatt ezek a szerepek felcserélõdhetnek. A kérdésben megfogalmazott probléma ennél kicsit mélyebb, mert itt nem csak a dominancia van középpontban, hanem bizonyos mennyiségû fájdalom okozása és elfogadása is. Gyanítom, hogy az ezekre való hajlam vmiféle gyermekkori trauma hatására alakulhatnak ki mind a férfiben, mind a nõben. Ez a fajta érdeklõdés eléggé addiktív, leszokni nem nagyon lehet róla, pedig a Kérdezõhöz képest én nagyon lájtosan vagyok benne. Szerintem az élmények hatására felszabaduló hormonok okoznak függõséget. És van most egy viszonylag új bestseller is, ami úgy tûnik, divatot csinál ebbõl.
Te vagy Dr. Lomp?
Kövezzetek meg de mi az a BDSM?
Nem biztos, hogy õ a te párod. Ideig-óráig mûködhet a kapcsolat, de szerintem te egy mazo lány mellett találod majd meg a boldogságot.
Agyadra mentek az "àrnyalat trilógia" könyvek. /A szürke ötven árnyalata, A sötét ötven árnyalata, A szabadság ötven árnyalata/
A kérdező hozzászólása: Vele nem alkalmazók bdsm technikát, bár próbáltam picit bele vinni könnyedebb technikákba, alap kötözés, szex közben szem be kötés ezekbe ugy ahogy benne is van. Viszont ma egy komolyabb veszekedés volt ez miatt. Köszönöm a válaszokat.
Ember! Miket írsz? Olvasd már vissza. Ki nem szarja le, hogy egyetemre jársz? Ami átjön az egy ostoba egocentrikus jellemre utal és nem a BDSM miatt, mert az az egyetlen ami ebben a pár sorban nem taszít. A kérdésre: sehogyan se fogadtasd el vele. Mondd el neki és van egy ezrelék esélyed, hogy mazo. Ismekedj elve tematikus oldalakon.
Légy õszinte. Olyan párt válassz aki ezt elfogadja, ha boldog kapcsolatot szeretnél.
válassz a szolgáid közül. egyébként megcsalás
milyen orvosnak tanulsz?

Szüleimmel hogyan fogadtassam el, hogy sok időt töltök a barátommal?

1hónapja vagyunk együtt és amikor időnk engedi akkor sok időt vagyunk együtt, ha úgy van akkor 1héten minden nap. Nekem ez az első komolyabb kapcsolatom 18 évesen és nekik ez még új. Az is, hogy én átjárok hozzá ritkán.

Legjobb válasz: 18 vagy, nem értem, mégis miért ne fogadnák el. De mégis mit csinálnak, ha nem tettszik nekik? Eltiltanak tõle?:D Majd szép lassan hozzászoknak.

18 vagy, nem értem, mégis miért ne fogadnák el. De mégis mit csinálnak, ha nem tettszik nekik? Eltiltanak tõle?:D Majd szép lassan hozzászoknak.
Sehogy, mert ez nem a te feladatod. Majd elfogadják, mert el kell nekik fogadni.
én a szüleid helyében örülnék hogy boldog vagy persze azért féltve engednélek én is el szóval megértem a szüleidet mutasd be a párodat nekik hogy normális nem csak kihasználni akar stb és szerintem jobban fognak engedni... õk csak védeni próbálnak de egyszer el kell majd kezdened a saját lábadon is megállni talán ez az elsõ lépés erre
Ha apád nem is, legalább az anyád örülhetne, hogy találtál valakit.
A kérdező hozzászólása: Apu jobban kezeli ezt mint anyukám. Egyébként már találkoztak vele, meg jár is hozzám meg én is hozzá. De a gondjuk a következõ: Miért vagyunk ennyit együtt? Mert ki akarjuk élvezni az idõt amit együtt tölthetünk !
tanulsz még? talán nem akarják hogy elhanyagold a tanulást de ezt tényleg nem értem.. lehet hogy a szüleid még is látnak valamit a párodon majd kiderül mindenesetre sok boldogságot 3-as voltam :D
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen :D
Emlékeztesd õket arra, hogy valamikor õk is voltak fiatalok és szerelmesek ;)

Hogyan fogadtassam el a párommal, hogy én igenis, ha tetszik neki, ha nem ki fogom verni? !

Állandóan azzal bas*zogat hogy biztos verem így úgy amúgy, amibe ráadásul igaza is van. De ehhez úgyérzem semmi köze ha mellette teljesítek ráadásul nem ritkán és nem rosszul állítólag. Akko mégis miért számít hogy néha néha rárántok ? Amúgy letagadtam neki és kiröhögtem hogy miket gondol, de már egyre gyakrabban jön fel a kérdés és kezd zavarni ezért gondoltam lezárom valahogy, csak hogy ?!

Legjobb válasz: Csapj az asztalra és mond azt: Asszony én biza kiverem!

Csapj az asztalra és mond azt: Asszony én biza kiverem!
1. A te hibád az egészben: NE tagadd le! A fenébe is.... 2. Azt meg tedd hozzá, hogy a te farkad, akkor csinálod amikor akarod. 3. A csaj nem azért mérges, mert esetleg nem teljesítesz emiatt, hanem mert nem akarja, hogy mellette magadhoz nyúlj... Ami baromság, ezt egyszer el kellene magyaráznod neki, ha nem fogja fel akkor meg lapát, mert ostoba. De az viszont taszító, hogy hazudsz!
Komolyabb válaszokat vársz? Hát könyörgöm, nevetséges az egész, egy ilyen buta lány befenyít, te meg inkább hazudsz, minthogy kiállj magadért. Elmondták már hogy mit csinálj, de van egy olyan sejtésem, hogy beszari leszel hozzá. :D
Hát vagy kidobod, vagy ha szereted, és fontos, LÉGY FÉRFI, és NYISD MEG! No persze ez nem letámadással, és nem két nap alatt fog menni, hanem rengeteg türelemmel, törõdéssel, próbálkozással, de intelligens, nem tolakodó, de mégis elõrehaladó próbálkozással! Segítséget itt adhatunk, ötleteket a gyakorin, de a döntés a TEKEZEDBEN LESZ a VALÓSÁGBAN!
A kérdező hozzászólása: Dehogy vagyok beszari, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre és arra hogy ti hogyan oldanátok meg. Köszönöm a válaszokat, és várom a továbbiakat.
Lány vagyok, 24 éves. Nem értem, hogy ez miért probléma neki? Nekem kifejezetten tetszik, amikor a barátom közli, hogy tegnap hiányoztam neki, úgyhogy jobban megnézegette a képeim a gépén... :D Szerintem mondd meg neki, hogy igen, neked ez néha kell és kész. Nem csalod meg, és amúgy meg tényleg semmi köze hozzá, hogy magaddal mit csinálsz.
A kérdező hozzászólása: ámen, szerintem így lenne normális :) Megpróbálom vele megbeszélni, csak mondom õ nagyon prûd õ "sose" nyúlt magához. Te szoktál ?
Ritkán, a barátommal sokkalsokkal jobb, így nincs nagyon értelme.
Ja, amúgy nem lehet, hogy csak az zavarja, hogy nem mondod meg neki? Tehát, hogy tagadod, miközben õ tudja hogy nem úgy van. És ha bevallanád, akkor megnyugodna?
# 17/20 ma 13:20 Kis naiv, te tényleg elhiszed, hogy a te képeidre veri?:D
Legalább beszéld meg vele!... Hátha.
A kérdező hozzászólása: szeretem az a baj, hogy egy ilyen nõbe szerettem bele... fas*om bele hogy ilyet fogok pont ki... rendesen olyan mintha 12 éves lenne...
#6 os vagyok, és lány. Úgy értem, hogy ez neki vagy erkölcsi dologból adódik, vagy féltékeny a saját kezedre, mert mondjuk szenved ebben a "én nem vagyok elég jó neked?" szindrómában. Márpedig hosszú távon mindkettõbõl adódnak elõbb-utóbb viták.
Dobd ki az ilyen értelmetlen csajt.
Folytatom az elõzõt. Ha nem tetszik verd ki te!
A kérdező hozzászólása: kicsit komolyabb válaszokat várok. Az se lenne rossz ha valami nõ írna aki volt már ilyen helyzetbe.
Igazad van. Magyarázd el neki, hogy te szereted csinálni, nyúljon õ is magához egész nyugodtan. Ha nem érti meg, én kidobnám, mert akinek ezzel problémája van, annak késõbb mással is lesz.
A kérdező hozzászólása: igen igazad van tényleg hülyeség volt letagadni utólag bánom is csak abba a helyzetben az tûnt jónak.
A kérdező hozzászólása: Mire gondolsz hogy késõbb másban is lesz ? Amúgy õ meg apáca állílag soha nem nyúltmagához :D de ezen meg én röhögök :D
Ilyen egetverõ problémákat! Ugyan már... Rá se ránts!
Van nõ, aki nem masztizik. De akkor kérdezõ lassan észre kellene venned, hogy nem illetek egymáshoz. Nem fog megváltozni a véleménye, mert teljesen máshogy gondolkodik és gondolom az egyéb dolgokhoz is prûd... Szerintem ne sértsd meg a pici lelkét... egyszer magyarázd el neki, aztán dobd ki mert nem fogja elfogadni és meg úgy is éretlen mindenre....
Igen :D Tudom, hogy naív vagyok, de nem fogok azon aggódni/idegesíteni magam, hogyha nem. És vannak rólam olyan képei, amik "eléggé tetszenek neki". Nekem jobb így, hogy elhiszem.

Hogy fogadtassam el magam a barátjával?

Van egy fiú, aki nagyon tetszik, de az egyik jó barátja nagyon utál engem. Eddig egyszer beszéltünk, és párszor csak egy helyen voltunk egy id?ben. De már az els? találkozáskor is utált.

Legjobb válasz: lehet meg van az oka hogy utáljon téged.

lehet meg van az oka hogy utáljon téged.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nincs, az az egy beszélgetés is egy köszönésbõl állt, az egyhelyen egy idõben pedig egy gimnázium folyosója. Látott a folyosón, és ezért utál? Jó ok...
Csináld te is azt. Lógj olyan lánnyal aki, tetszik a srácnak. És ha odapofátlankodik hozzátok, akkor meg nézz rá flegmán, v szólsz a csajnak hogy mennyetek már arréb vagy valahova. És biztos vagyok benne hogy akkor már közeledni fog feléd a srác..
Én tuti írnék neki. Semmi bunkót meg semmi. Csak, hogy "szia. nézd tudom, hogy sajnos unszimpatikus vagyok neked, de õszintén nem tudom mért. remélem nem tettem ellened semmi rosszat, ha mégis elnézést kérek. az a helyzet, hogy tetszik a haverod. viszont ha te utállsz tudom, hogy semmi esélyem nála. ezért kérdezném meg, hogy tettem-e valamit, vagy tehetek-e valamit azért, hogy megbékélj a jelenlétemmel. remélem amit most itt elmondtam neked köztünk marad. várom válaszod. xy"
Ne törõdj a bunkókkal. Elfogadtatni? Na ne röhögtess. Meghunyászkodnál egy pasas miatt? Szép kis "nõ" vagy te is. Légy önmagad és kész. Az utolsóban semmi tartás, az utolsó elõtti meg nagyon buta, el se olvasd inkább, amiket írt.
A kérdező hozzászólása: Nem bízok titkot arra aki utál ez biztos...viszont nem arról van szó hogy megváltoznék vagy valami, mivel a srác rohadtul nem is ismer...biztos vagyok benne hogy van vele közös pontom, tehát olyannal szeretném kicsit barátságosabbra fordítani a viszonyt amivel magamat se tagadom meg, cska nem tudom hogyan

Hogyan fogadtassam el a barátaimmal? Szegény bármit csinálhat, lenézik.

23 éves vagyok. Összejöttem egy lánnyal. Õ egy kisebb faluban lakik KEM-ben, és hát máshogy nem tudom mondani, de tipikus falusi. Engem igazán egy cseppet sem zavar, szinte tetszik hogy olyan máshogy beszél, nem öltözködik r.bisen, nincs nagy arca, az a mindenkivel kedves természet?, mindig kedveskedni akar, és neki az számít els? sorban, hogy másnak legyen jó. Bemutattam a haverjaimnak, még szegény szinte meg sem szólalt, de már tanyasi liba, falusi kisjány jelz?kkel, hol van a gumicsizmád mivel jársz traktorral kérdésekkel bombázták. És ami engem a legjobban meglepett, egyáltalán nem vette magára. Mosolygott rajta, amikor mondtam neki hogy szerintem inkább menjünk maradni akart. Aztán következ? alkalommal hozott sütit, gyümölcsöt meg mindent, kedveskedett nekik,?k meg tovább bukóztak vele. És még mindig, egy cseppet sem veszi magára...ez nekem nagyon érdekes, meg érdekelne vajon miért nem? És nem értem, hogy lehetnek ilyen szemét barátaim igazából. Amikor egyedül vagyok kérdezik t?lem mindig hol van a libám a tyúkjaival...egyszer?en ovoda...hogy szerettethetném meg velük? Vagy ilyenekkel igazán tör?dni sem kéne?...Mit csináljak velük?

Legjobb válasz: Betört orral majd nem fognak vihogni.

Betört orral majd nem fognak vihogni.
Aha, érdekes dolog lehet nálad a barát mint fogalom, Kedves Kérdezõ. A barátaim tisztelnek és kedvelnek engem, és fordítva. Ha barátnõm van, akkor ugyanazt várom el tõlük, ugyanis az én választásom. Ez fordítva is mûködik. Ha ez a kölcsönösség valahol megszakad, már nem a barátaim. Ahelyett, hogy próbálnák megismerni, cikizik.. :D Milyen gyerekes "barátaid" vannak neked?
Éretlenek, õk az igazi parasztok, a barátnõdnek pedig van annyi esze, hogy jóindulatú szánalommal elnézze nekik.
te 1 igazi fa.sz vagy.
lehet hogy szegény lánynak már nem ez az elsõ esete és nem veszi magára amúgy meg sztem azért nem vette magára, mert nem akart a barátaid elõtt leégetni, ami nagyon tisztelendõ dolog örülj inkább, hogy van egy kedves szép okos bnõd, aki szeret, a hülye haverjaidat meg [email protected] le
A kérdező hozzászólása: Az egyszer biztos hogy nem engedem!:) )
Egyszerûen más a neveltetése. Ez ennek köszönhetõ. Mindemellett pluszba toleráns és türelmes. Az is lehet, hogy történt már vele hasonló, akkor megtapasztalta és most nem érte váratlanul. Nyilván tisztában van azzal, hogy õ falusi lány, lehet kicsit kilóg a sorból. Tudja, hogy vannak bunkó parasztok a világon és tudja ezt az egészet kezelni. Ennyi. :) Örülj neki, hogy ilyen barátnõd van. Toleráns, türelmes, kedves, másokat is szem elõtt tart. Becsüld meg. :)
1 ezt a csajt tartsd meg!!!nincs abban semmi h falusi.. 2 a haverokat vagy elgyepázni kéne, vagy hagyni a fenébe..szánalmas irigy ökrök!!!
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy kiálltam mellette. Mondtam is neki hogy menjünk onnan a fenébe, de õ mondta, hogy nem, dehogy maradjunk...azért mondom nem értem miért nem zavarja. Amikor kérdeztem errõl az egészrõl, meg bocsánatot kértem tõle a nevükbe, annyit mondott hagyjad, nem zavar...és mosolyog ezerrel.
És kiálltál mellette? Én ott nyomban képen töröltem volna az egyiket, aztán kézenfogva távoztam volna a lánnyal. Ezek meg nem barátok. Aki ilyet mond.. fõleg a lány jelenlétében. Ilyen bunkó tahó s*ggfejeket.. Én nem akarnám velük megszerettetni. Lesz*rnám õket nagy ívbõl. És nem mennék velük sehova, se a lánnyal, se nélküle. Akkor majd hátha észhez térnek. Ha meg nem keresnek, akkor nem is voltak barátok.(bár ez már most is megkérdõjelezhetõ)
azért fa*sz vagy ám! lehet hogy nem mutatta ki, de nyilván nagyon-nagyon rosszul esett neki. a sütit is csak azért vihette, hogy megszerettesse magát a beképzelt haverjaiddal... ha téged nem zavar hogy olyan amilyen és így szereted akkor addig állj ki mellette férfi módjára amíg lehet, mert a helyében nem sokáig tolerálnám.
1.Ez a ne törõdj velük megoldás nekem sosem tetszett. 2. Bemutattad a haverjaidnak? Milyen haverok ezek? Ilyen "mindig kedveskedõ" emberekbõl nem sok van, ezért a helyedben, ha ezt még egyszer megcsinálják, vagy szépen megbeszélném velük, hol van az a bizonyos határ a viccnek, vagy szedesd fel a fogait a földrõl...
Ne törõdj velük. Szerintem a barátaidban nem jött le, hogy neked tényleg tetszik ez a lány, és tartósabban vele akarsz maradni. Amúgy meg nagyképû bunkók. Ne próbáld megszerettetni, az számít, te szereted-e. Ha tényleg együtt maradtok, és látják, hogy fontos neked, elõbb-utóbb úgyis el fogják fogadni. Szerintem ne vidd közéjük az elsõ idõben. Lehet, hogy én se mutatnám ki, hogy rosszul esik, ha a férjem barátai így reagálnának rá, de azért szar érzés lenne.
Válassz, hogy ki a fontosabb! A lány, vagy a barátaid. Nekem egyértelmû lenne a válasz, ha én lennék ebben a szituációban!

A szüleim tiltják tőlem akit szeretek, hogyan fogadtassam el anyukámmal, hogy nekem Õ kell?

Várnék jó ötleteket a kérdésre :S nem szeretek választani 2 ember közül akiket szeretek.

Legjobb válasz: bizti megvan az okok is.. nem?

bizti megvan az okok is.. nem?
Hány éves vagy? Miért tiltják tõled azt, akit szeretsz?
azt válaszd, akitõl most jobban függsz, és az a személy az Édesanyád!
Légy szíves jellemezd a barátodat ahhoz h jó válaszokat tudjunk adni mondj tulajdonságokat külsõ/belsõ bõven írd le és válaszolok neked legjobb képességeim szerint ;)
Hány éves vagy? A párod? Mi anyud indoka a tiltásra? Átérzem a helyzeted, a jelenlegi kapcsolatomat anyum ellenzi a legjobban, csupán elõítéletek miatt - még esélyt sem ad a srácnak, hogy bizonyítsa, hogy egyáltalán nem olyan, mint ahogy anyum hiszi... 22L
Közöld a a következõket mindkettõtökrõl: - nem - kor - bõrszín Azt hiszem, ha ezeket megtudjuk, több, mint 95% az esély, hogy egybõl megértsük a helyzetet.

Hogyan fogadtassam el a barátnőmmel?

A barátn?m szeretne elmenni sítáborba a sulijával, de sajnos a szülei nem engedhetik meg maguknak, hogy kifizessék. Én felajánlottam neki, hogy én kifizetem a tábort és a vele járó összes költséget, de nem akarja elfogadni. Ez engem nagyon zavar, mert én azt akarom, hogy Õ boldog legyen és látom rajta, hogy nagyon szeretne elmenni, de nem hajlandó elfogadni ezt a konstrukciót. Tudnátok segíteni, hogy hogyan vegyem rá, hogy elfogadja a segítségemet?

Legjobb válasz: Nem lesz szülinapja mostanában? Akkor esetleg elfogadná, amúgy én sem fogadnám el másféle szituációban.

Nem lesz szülinapja mostanában? Akkor esetleg elfogadná, amúgy én sem fogadnám el másféle szituációban.
Természetes hogy nem fogadja el, senki nem tenné. Ajánlj fel neki valami kompromisszumot, tegyen õ valamit azért hogy kifizesd neki, és akkor úgy fogja érezni hogy "megdolgozott" azért a pénzért, vagy a lelkiismeret jobban el tudja fogadni ezt. De szánhatod valamilyen (vagy akár az összes, gyõzd meg, ne hagyd magad) ünnepre is, mint az elõttem szóló írtam, szülinap, Karácsony, Valentin nap, stb. :)
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos nem nagyon lesz mostanában ünnep, max. a Valentin nap. Szerintetek az nem oldható meg, hogy én kifizetem az iskolájában és elmondom neki utólag?
Kicsim fogadd el mint egy befektetést a szerelmembe:)
Nem örülne neki. Ragaszkodom a kompromisszumhoz. Kifizetem, de szeretném ha... Kössetek alkut :)
Mondjuk nem tudom, hogy hány évesek vagytok és mekkora összegrõl van szó. De ha komolyabb az összeg (gondolom egy tábor nem pár ezres...), akkor még jó, hogy nem fogadja el.
A kérdező hozzászólása: Õ 17, én 19. Az út 150.000 Ft lenne + költõpénz. De könyörgöm, Õ a barátnõm és én azt akarom, hogy boldog legyen és egy ilyen sítábor tuti, hogy tele van élményekkel és látom rajta, hogy nagyon szeretne menni.
Utolsó ötlet: Állapodjatok meg hogy legközelebb meg õ fizet neked valamit. Vagy a következõ sítábort :) Na jó ez azért durva, mert egy 17 éves lánynak honnan lenne rá ennyi pénze, de ha látod rajta hogy nagyon szeretne elmenni akkor addig ne hagyd, amíg igent nem mond!
Még jó, hogy nem fogad el két kilót ennyi idõsen. Na hülyéskedjetek már, hogy ezen egy percet is gondolkodni kell...

Kislányomnak el kell kezdenem pótlást adni, mert már nem elég a tejem (sajnos beigazolódott). Viszont, cumisüveg sztrájkot tart, mert még soha nem evett cumisüvegből, csak cici volt. Hogy fogadtassam el Vele?

Ha szopi után próbálok Neki pótlást adni, egyszer?en nem eszi meg, mert annyit még kibír szopizni, amennyi ahhoz elég, hogy az éhség elmúljon. Felcseréljem a kett?t? El?ször próbáljam a pótlást, aztán cici? Így persze elég nehéz, mert szopi után, ha lemérem, tudom kb. mennyi pótlást kell adnom, viszont fordítva nem tudom mennyi pótlást adjak el?ször, mert nem tudhatom el?re, mennyit tud majd szopizni. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ne aggódj, majd hozzászokik.Én nagyon puha cumijú üveget vettem(lovi bbby canpol babies).Az Én babám kihányt mindent ha kétfélét kapott.Vagy szopizott és lõzõleg lefejt tejt kapott pótlásnak, vagy teljes adag tápszert.

Ne aggódj, majd hozzászokik.Én nagyon puha cumijú üveget vettem(lovi bbby canpol babies).Az Én babám kihányt mindent ha kétfélét kapott.Vagy szopizott és lõzõleg lefejt tejt kapott pótlásnak, vagy teljes adag tápszert.
mennyi idõs? hát, ha a hozzátáplálásból indulok ki, próbáld fordítva. Akár egyen amennyit csak akar belõle, utána ha még kér cicit az jó, ha nem fejd le. Szerintem elég lesz párszor megcsinálni, hogy elfogadja az üveget. Utána visszafordíthatod a sorrendet.
Szia.Szerintem elõször a cici.Aztán hagyd hogy majd jelezzen ha megint éhes és akkor adj neki pótlást, hogy mennyit nem tudom talán próbáld meg a fél adagot.Az az igazság inkább a tej kéne neki elõbb és ha még van (mégha kevés is)add neki!Kell pár nap amig ki kisérletezed mennyi is kell neki!
Mindenképpen a cicivel kezd, aztán az üveg. Ha nem fogadja el valószínûleg annyira nem is éhes. Ne erõltesd, ha nagyon éhes lesz úgyis elfogadja majd.
A kérdező hozzászólása: 4 hónapos a picikém.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!