Találatok a következő kifejezésre: Hogyan erősíthetném a hajam (2 db)

Hogyan erősíthetném meg a hajam? Kb másfél éve nagyon sok hajam kihullott. Mit tegyek, hogy ismét szép, dús, erős, egészséges legyen?

szedtem már revalidot, biovannét, nem igazán használtak

Legjobb válasz: Ha elmész a fodrászhoz tud rá tenni neked hajpakolást ami erõsíti.vagy vannak ien olajok azok is nagyon jók én azokat használom avonba is lehet kapni.

Ha elmész a fodrászhoz tud rá tenni neked hajpakolást ami erõsíti.vagy vannak ien olajok azok is nagyon jók én azokat használom avonba is lehet kapni.
Az egyik barátnõm Varga-cseppeket használt, és rengeteg haja van, pedig nagyon igénybe vett volt, mert sokszor fonta, így nagyon hullott. Ezt a szert herbáriákban lehet kapni, azt hiszem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
az a haj ami már kinõtta fejbõrbõl, az már halott anyag! ha erõsíteni akarod, szedj vitaminkészítményt, de min A-vitamint, béta karotin kapszulát (nem drága) Revalidot stb! Ne hidd, hogy a reklám animáció valóság, nem épül be a halott a hajba semmi! De annál töbet teheszt "belsõleg". A Varga cseppek közvetlenül a fejbõrbe dörzsölve a hajhagymákat táplálja! Az egy nagyon jó szer!!!

Hogyan erősíthetném meg újra a hajamat? (21/F)

Különösebben sohasem foglalkoztam a hajammal. Régebben, amikor még hosszú hajam volt, sokat vakargattam a fejem (még szoktam manapség is), így középen picit ritkább lett. De mostanában amúgy is többet hullik a hajam, meg korpás. (gondolom a fehér b?rdarabkákra mondják, hogy korpa). Hogyan er?sítsem meg a hajam?

Legjobb válasz: Szia! Próbáld ki a Das Gesunde plus kapszulát, Dm-ben kapható, 7 - 800 ft, és 2 hónapra elég, hajerõsítõ hatása van, mellé javasolom még a Stella Herba Vita hajszeszt , 5-600 ft, szintén Dm, ennek hajhullás-gátló , és hajnövekedést serkentõ hatása van. ( De van korpás hajra való is) Ha van egy picit több pénzed, ami még jó szerintem a Biovane plus, vagy a Revalid! Remélem segítettem, sok sikert!

Szia! Próbáld ki a Das Gesunde plus kapszulát, Dm-ben kapható, 7 - 800 ft, és 2 hónapra elég, hajerõsítõ hatása van, mellé javasolom még a Stella Herba Vita hajszeszt , 5-600 ft, szintén Dm, ennek hajhullás-gátló , és hajnövekedést serkentõ hatása van. ( De van korpás hajra való is) Ha van egy picit több pénzed, ami még jó szerintem a Biovane plus, vagy a Revalid! Remélem segítettem, sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!